ИПИ: Харчим безогледно за субсидирана заетост

Тази седмица правителството одобри още 2 млн. лв. за осигуряване на субсидирана заетост за общините с висока безработица за Враца, Видин и Монтана.

Обратно в новината

Коментари - ИПИ: Харчим безогледно за субсидирана заетост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е начин хората от местата с висока безработица да не загубят трудовите си навици.

Т.е. да очакваме ли, че ипи ще се откаже от субсидийките от чужбина?

не едни мързеливци да си отлежат но със заплата от нашите джобове. Това е субсидирана заетост. Висят на работа и клатят топки.

Платена публикация с измислени и изсмукани от нищото факти!

Много е забавно когато институциите се правят на умрели лисици. Парите по тези програми се ползват за купуване на гласове за изборите. Кмета на населеното място избира 10 - 15 от тъмният етнос и почва уж да им плаща за работа, която те никога не вършат. После естествено те и родата им гласува за него

Жалко, че вече няма трудови лагери, защото много кандидати се насъбраха за там. Като се почне - "Български" хелзински комитет, Институт за пазарна икономика, Отровено общество, Център за либерални стратегии, Протестни мрежи, ранобудни и т.н. "умни" и "красиви" храненици на една небезизвестна фондация.

Тези пари отиват едни циганки да се разхождат с едни метли, бръснат тук, бръснат там, но общо взето не вършат никаква работа. Вместо да се купят няколко машини за почистване, както е в нормалните държави и те да вършат работата на 200-300 миндили, качествено. А така парите изчезват и крайният резултат е, че миндилите започват да се мислят за много важни и значими, щом държавата им дава бадева едни яки суми. Едно време имаше една приказка, че не е важно да дадеш на някого риба да се нахрани, а по-важно е да го научиш сам да си хваща рибата. Само че Суджуко кого и как може да научи някого да си "хваща риба", когато е толкова тъп и кух, че направо дрънка! В тази светлина е ясно, че тези пари са хвърлени на вятъра, щом не водят до някакви умения и отговорност субсидираните обекти!

"социалната система" е нищо повече от банална лъжа. Ценностите, които една социална система обслужва по презумция, нямат нищо общо с тези, на които робува настоящата система. Но по-интересно е, кои трябва да сме "ние", когато казват "харчим"!?Може ли, да се разбира, че си"харчил", ако те измамят и ограбят ??

С тези си действия ГЕРБ субсидира циганското малцинство в тези региони, защото те са им избирателите, а т.н. Псевдо Патриоти се правят, че нищо не са видели! Всички са маскари!!!

Важното е да бъдеш преизбран, а не да свършиш нещо полезно.

Като тия книжни многознайковци от ИПИ,които само плямпат и никакваполза