След дълга пауза Русия нанесе дипломатически удар на САЩ

Владимир Путин преподаде урок по висше актьорско майсторство на целия свят на тема "Как трябва да се правят паузи".

Обратно в новината

Коментари - След дълга пауза Русия нанесе дипломатически удар на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха нанесли , с голо дупе по мъдете

Фактите трябва да се съобщават. Интерпретациите трябва да са по-внимателни, без патос - всичко може д бъде върнато в крайно негативен план. Е когато си много идеологически зальохан - една малка победа може и да възприемеш като победна война :))

Каквото повикало, такова се обадило. Мера според мера!

ха-ха.... отново статия за славата на Русия и отново в коментарната част сме потънали до гърди в телесни течности на русофилската чета.

Е, на теб явно изотзад ти изтича една специфична телесна течност, която си добил от Хамеракински бичета. Обаче никой не ти прави проблем - щом ти харесва, дерзай!

Руски подлоги!

Соросоиди....

САЩ спасиха рассия от Хитлер, а сега ще я спасят от Путлер След време ще има паметници за американските воини из рассия в знак на дълбока благодарност.

А борсуците като теб завиват ли шоколад в станиол? :)

Само така. Браво на Русия! Все някой трябва да почисти тази американска измет и да я научи на обноски за доброто на целия Свят! Слава России!!!

Русия е велика с Путин, Медведев и Лавров. Крим е руски, свикнаха ли янките?

Абе още се дърпат и се въртят, но не схващат, че колкото повече се въртят, толкова повече си го нахлузват :)

Само така,браво на Путин, американците от друго не разбират, трябва да се действа твърдо с тях.

Тук няма русофоби и русофили, има глупаци с мозък на 10 годишно дете, които пишат за пари и реалисти. САЩ ще погубят света - нима тези глупаци искат светът в който живеем да бъде погубен, или да се озаптят ястребите от Империята на злото!!!! Тези глупци пишат за пари, но поне мъничко да се съобразяват с реалността! Не искам светът да загине и надеждата ми е не само в Путин, но и в реалистично мислещите в ЕС и въобще. Такива в Империята на злото САЩ няма

ВЕЛИК, ВЕЛИК, ВЕЛИК ПУТИН !!!!!

Американците ще си го преместят от единия крачол в другия.

като имаш женски полов орган нямаш какво да местиш

Гледам го този нещастник на снимката с тези двама палячовци отзад за кураж и какъв удар е нанесъл като в света има двама нещастници като него КИМ и АСАД.Всички го разбраха какъв боклук е.Ще свършат като Садам Хюсеин, Моамар Кадафи всичките,Самора Машел за това че продадоха народите си

А какъв рай е сега след убиството на Садам и Кадафи в онези държави...

путин не подлежи на коментар ...

жена ( нерегистриран ) 31.07.2017 15:10 . Не може да се отрече ,че Путин има стил и класа!Това е име,широко познато и много коментирано в целия свят!Безкрайно се възхищавам чисто по женски на този алфа-мъжкар! При това по- ниските мъже са по- даровити! За разлика от еврогейските мъже,за чийто пол никога не можем да бъдем сигурни господинът е като глътка жива вода в пустинята!Пък и демонстрира характер и стратегия!Моите и на много още жени адмирации. Империята отвръща на удара. Сега се гледа този филм.

има ботокс и късо телце, това има. Има и долари, ама не в РуССия

гледам русолюбците се радват като руснак на истинска водка на това че россия гони щатски посланици. и наричат това голяма победа на магучая!? а когато малка молдова изгони 5 руский посланици, а още по малка естония изгони двама, това брои ли се за победа на естония и молдова над магучая, или не??

Путьо-артиста вече трябв ада го провъзгласим за народен, заслужил артист на СССР и Русия взети заедно. Но едно е да те провъзгалсят за най-великия артист, съвсем друго - да ти намерят подходящи роли. За Путьо с неговите има-няма 1,50 може да с енамери подходяща роля само в "Снежанка и сецдемте джуджета" Цели 7 роли, коя от коя по-подходяща за кремълския гном. И понеже е много гениален, можем да му предложим и ролята на Снежанка. Така де, то като си 1,50 е лесно да играеш джудже. Със Снежанка ли, в опера на Вагнер ли, по романите на Толкин ли, все ще ти се намери място. Но Снежанка.... това е друга бира

.След съкрушителният дипломатичен отговор на Путин срещу Империята, сега Империята на злото в безсилието си готви санкции срещу Китай. Между другото само руски представители са допуснати на честването на 90 г. на Китайската армия.

А дали допускането на руски представители до парада на КНОА не е предупреждение:"Внимавайте в картинката! Ето това сме ви приготвили. Че още помним остров даманский от времето ан СССР. И имаме да си връщаме"

Жалки смешни отетни мерки. явно само толкова могат. Че какво да направят, като зависят от долара повече отколкото от водата. Без долари РуССия на Пътя си заминава и го знаят. Няма долари няма Русия, няма нищо, щото произвеждат две големи нули.

Ами като са толкоз жалки, говедата що реват, а на теб ти се налага да коментираш?

Щото ми писва да чета руснаците в форума. Такива като теб. Сега изясни ли ти се , руски?

Новият президент на "хегемона" явно е забравил как филипинският президент навря в кучи ....предшественика му. Очаквам реакцията на засегнатите от безумните последни санкции на Сената МНОГО СИЛНИ компании, които не са нито руски, нито латиноамерикански. Историята учи, че на всички империи им идва края. Като се има предвид, че никога досега световният "хегемон" не е бил на толкова ниско културно, ценностно и цивилизационно равнище, май идва края и на тази империя. Мисля, че въпреки смазващата пропагандна машина това вече го е разбрала и по-интелигентната част от американските граждани.

Браво на Путин! Не позволи на САЩ да се гъбаркат с него.Това не е Виетнам, Ирак или Венецуела.Това дори не е Европейския съюз,това е Русия - нека Америка не го забравя!

Браво, браво, колко да е браво. някога ака бравосваха и полуидиота Брежнев. Пък после СССР взе че фалира. И се разпадна. Разкапа се. Като лайно на дъжд се разкапа. С такава политика това я чака и Русия. Няма никакво съмнение че САЩ ще одрусат Русия. Стига да сринат още веднаж цената на петрола (а с това е свързана и цената на природния газ), Русия ще фалира. Не толкова от санкциите, а от международната си изолация.

Значи пауза, Путин тайм аут ЗАСЕГА.

ебахти и тъпата и безсмислена статия.... писана от кагебейци... пауза бил правил, дреме им на САЩ за някакви малоумни азиатци. САЩ ще купят и продадата цяла Русия както купиха Аляска, те с някакви чиновници се захванали...

И с кви пари ще я купят? Я да си погледнат външния дълг! Ще искат пак заем от китайците ли?

Много сполучливо е написано Не копай другиму гроб - сам може да паднеш в него" И така Путин отново се прояви като най умелият дипломат с други думи на всекиму според заслуженото!

abasador

за някои, руски журналисти и колеги русофили, дето са все още с акъла на деца от детската градина, ще обобщя. Това да вкараш народа си в международна изолация е постижение и заслуга благодарение и единствено на другаря Путин. Русия не е била в подобно положение, партер, от времето на Брежнев и Рейгън. Трябва да си пълен политически инвалид, за да определиш ескалиращата самоизолация на Русия, благодарение неадекватните и недалновидни политически решения на Путин, като "... урок по висше актьорско майсторство на ЦЕЛИЯ СВЯТ ... " !!! Лек ден.

да те изгонят от раша, и върнат в щатите си е награда! тия янки ще са благодарни на путин поне едно десетилетие!

е твоето!Аериканците в Русия, с получаваните дипломатически заплати все едно са "Тръмповци", ако живеят в Щатите....!

оо, ти се кахъриш за заплатите на посланиците, и как ще се мъчат в щатите без тях? похвално.

Тъпо, ама много тъпо !!!! Ами защо са толкова много в Русия, а ??? Ако са на заточение къде е демокрацията в САЩ !?!?!? Американците мазохисти ли са та политиците им реват с такъв глас ???

Олеле, а защо рашките отваряха шампанско като спечели Тръмп? Както винаги, пак заложиха на куц кон. Циркът върви с пълна сила.

Рашките, пък и половината свят отваряха шампанско, защото НЕ СПЕЧЕЛИ Клинтънката!

На това му се казва "да пръднеш на шнура"

"Уважаеми 755 ю ес "дипломати", напускащи скоро Русия по необясними причини, моля елате на прибиране през България и вземете колегите си от Козяк 16, п-а мрежа, бхк и десните проекти. Благодарим предварително, хев ъ найс дей!" Българският народ

Уважаеми болгарски путлерасти, със прискърбие ви уведомяваме, че молбата ви няма как да бъде удволетворена в пълнота. Всички изгонени "дипломати" сме руские, наети да работим за хубава заплата в твърда валута. След изгонването ни от служба все пак ще дойдем в Задунайска Губерния. За нас сапредвидени вашите работни места, къщи, жени. Знаем че с радост ще ни ги предоставите, както винаги до сега. Поздрав! 755 братушки

Тръмп е много вреден най-вече за американскоят народ!

По-добре се наречи "Иркутск"!Пък вземи и да наминеш там и да уседнеш - нали ти е все на сърцето, остави ни нас лошите тук и бягай при родоначалието си. Благодаря ти за разбирането. И ние те разбираме.

ПО СИЕНЕН АМЕРИАКСНАКАТА ЕМИСИЯ РЕВАТ - УДАР ПО НАШИТЕ РАЗУЗНАВАТЕЛИ СЛУЖБИ В МОСКВА ... НАПРАВО ИМ РАЗКЪСА ПУСКИТЕ НА ЦРУ ПУТИН :))

избива комплекса си за дребност.

За Протокола : ДнешенКремъл Еднолично и Без АбсолютноНикакъв Резон 'реши' : а. 755 Официални лица с Дипломатически статут на САЩ в Русия - да напуснат Русия до 01 септември т.г. - иначе - Екстрадиция б. две Собствености (склад и спомагателен за ремонт/поддръжка) на САЩ в Русия - да бъдат опразнени Незабавно - складът - е Вече в процес на. Отзвукът е Навсякъде. От отрицателен до възмущение. ...като Дори Франция - Официално обяви : - Очевидно в отношенията САЩ-Русия - rien NE va plus. -------- Намирам че Свършихте сериозна Работа по Нормализиране на Комуникацията във Форума-Ни, Домакини/Дир.бг. (Chapeau !) - отн. НеотстраненитеЗасега проблеми - ДобриПриятели упътиха да Си попопроверите Репликона (че май го такова Коня... Троянския де ;-) Успех !

Опа ! Къде рубиш дръ'вя ве чиляк ?! Беше се изгубил !

БИЧИЛ Е ДЪСКИ ЗАВАЛИЯТА И БИ ТРЯБВАЛО ДА СИ СМЕНИ НИКЪТ НА ДЪСКОЦЕПЕЦА .

Ауу, другарката Алкснис написала статийка. За незнаещите това е новата звезда на РИА Новости, която пише патриотични текстове за вътрешно потребление. Много патриотично, мда! Венсеремос, товарищи!

Ами то голям удар бе!! Най-много да да секне имигрантския поток от руснаци към щатите! УРА!!! Така да се каже :) Не че не ми е жал за хорицата. Къде ще отидат на нелегално бачкане да спечелят малко доларчета за някое друго ремонтче на апартаментчето или да подменят старата Лада с някоя по-нова.

Така,така! Сега Путя надува балона и като го спука ще лапне кавала . Помним Сесерето.

ЗА ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА ..... КАТО СЪС СССР ТИ ТРЯБВАТ ДВАМА ИДИОТИ КАТО ГОРБАЧОВ И ЕЛЦИН . ПРОБВАЙ СЕ МОЖЕ И ДА ОТКРИЕШ ПОДХОДЯЩИ.

А ПО-ПОВОД НА НОВИТЕ САНКЦИИ , ПУТИН СИГУРНО ЩЕ ИЗЧИСТИ ФАШИСТИТЕ ДО РЕКА ДНЕПЪР И РУМЪНСКАТА ГРАНИЦА :)) ... ТАКА ДЕ КАТО АКО ИМА САНКЦИИ ПОНЕ ДА ИМА ПРИЧИНА ЗА ТЯХ :))

Бо Бо

В голямата политика, във войната и в секса печели онзи, който умее да изчаква. А третият закон на Нютон гласи: Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие.

епутатът Толстой е известен у нас с изказването си през лятото на 2016 г., че Русия ще купи цяла България, защото половината вече я били купили. Тогава то бе посрещнато "на нож" дори от премиера Борисов. Оказва се, че "патриотично" настроеният зам.-шеф на Думата е патриот само на думи, защото дъщеря му се учи в... САЩ. И от Йеил се подиграва с руските университети - което, разбира се, е нейно право, а може би има и основание. Тя е критикувала (в Интернет страничката си в портала ask.fm) журналистическия факултет на МГУ - Московския държавен университет, а на въпроса дали би постъпила във Висшата школа по икономика отговаря с: "Не, не дай Бог". Споделя също, че не била планирала да учи в САЩ, но сега - вече там - разбрала, че Йеил е страхотен университет. Толстой е познат в Русия и с изказването си от края на м.г., че трябва остро да се пресичат всякакви опити за осмиване на патриотичните ценности в Интернет.

Подобно, ако не и много по-сериозно изказване направи Ердоган. Само че не чух голямо възмущение. А докато руснака е незначителна фигура, онзи е президент на съседна държава.

Що нищо не написа, когато турският министър председател говореше за България под името Румелия !?!?!? Фес ли искаш ????

НА ПЛАТЕНИТЕ КОПЕЙКАДЖИИ, ДРАСКАЩИ НЕСПИРНО ПО ФОРУМИТЕ, ИСКАМ ДА НАПОМНЯ: БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН НА НАТО И СЪЮЗНИК НА САЩ ОТ 2005-ТА ГОДИНА. СРАМОТА Е ДА ДРСКАШ ГЛУПОСТИ ПО ЦЯЛ ДЕН ЗА КОПЕЙКИ ИЛИ ЦЕНТОВЕ.

ДО ПЛАТЕНИТЕ ЦЕНТАДЖИИ .... ИДИ ДА ТЪРКАЛЯШ АСПИРИНИ НА КОЗЯК 16

Калитко, някой да те питал дали искаш да ставаш ЧЛЕН на нато. Да не би да съм пропуснал референдума по този повод?

Един виц: Преди война с Русия САЩ решили да попитат кое време е най-подходящо за нападение и се обърнали за съвет към нации с опит в тая работа: -През лятото не е добре, щото ние тогава нападнахме и загубихме, отговорили германците. -През зимата не е добре, щото Наполеон точно така загуби, отговорили французите. Накрая решили да питат китайците: -Аа, всяко време е подходящо. Нали ги знаете руснаците, че в Сибир все строят нещо и все не им достигат работниците в гулаците.

Общо взето това се очакваше , но не толкова бързо. Ако човек е умерен русофил, явно ще си каже , защо дадохме толкова пари на вятъра. Ако не е русофил, нещата не вървят на добре. За тези , които не са живеели при комунизма , бих припомнил , болшевишката мъдрост "партията е винаги права , дори ,когато греши.

Като ви чета направо виждам комунизма сега в реалността ни и приказките на боко как ''партията винаги е права дори когато се изплюва в суратите на подръжниците си'' казвайки им след време как ''не са искали да спечелят'' та за това са ги карали да ходят да гласуват за герберасите та чак и поредната си оставка даде ментора им защото видители ''не искал да спечели''...

Целта на путин е друга. Той иска да създаде хаус в системата за визи, че всеки по-нормален му избяга и останаха само ония с одеколона и ваксата.

Това не е урок по актьорско майсторство! Това е пример за целомъдрие. Търпеливо изчакваш, преценяваш ситуацията, взимаш съответните решения и предприемаш необходимите мерки. Някой е чел Сун Дзъ :)

А бе?!Бай онзи?Ти знаеш ли значението на думата ЦЕЛОМЪДРИЕ?

симо

Това е разликата между държавник-играч на шах от класа и Обикновен ТЪРГАШ/точно тях изгони Исус от Храма/.Тръмп ,,оголи,,, американската политика от булото на ,,демокрацията,,...Сега всичко е ЯСНО----ДАЙТЕ СИ ПАРИТЕ НА НАС.

Браво! Някой трябва да покаже на САЩ, че не живеят само те на планетата. Има и други народи, има и други интереси.

...ами те говеда ....ваобразиха си ,че света им принадлежи....само бои по кратуните докато започнат да уваjaват !...те говеда от дипломацiя не разбират !!!

последен изпит преди да бъдат избрани бъдещите млади дипломати. пада се тема: "моля напишете извинително писмо до президентът на република, която е била по погрешка бомбардирана от американските ВВС" поредния кандидат предава работата си и изпитващият след като я преглежда му казва: - по принцип "Я си е*и майката маймуно" отразява много правилно ншата външна политика. но колега! Маймуно трябва да го напишете с главна буква! все пак това е президентът на републиката.

stan_posta@

:) Отдавна не бях се смял на пост в дир ! :) Плюс плюс ! :)

За руските бомбардировки над България що не пишеш или не ти изнася, свольо?

Кой губи от намаляването на персонала в консулствата в двете страни? Това са емигрантите руснаци в САЩ и емигрантите американци в Русия. Ако направим съпоставка то в САЩ има около 5 млн руснаци, а в Русия има около трима четирима американци. Ходът на Путин е поредното безсилно перчене, което в света на футбола му викат автогол. Който се е направил на мъж пред хегемона САЩ после ближи рани, примери много. С рогата напред срещу САЩ е равносилно на самоубийство.

тва ако го напиешете още веднъж ще за шеесети път!

Те за това му плащат, не знаеш ли...

ОФИЦИАЛНИ ДАННИ ОТ ЕС:::::::::::::: 450 000 ГОВЕДА работят в Русия и 500 000 еврогейци работят в Русия. Ха, гръмни се от яд. По- скоро!!

Над 2 млн. руски граждани няма да могат да пътуват зад граница по време на майските празници заради дългове, информира Известия. 40% от засегнатите имат просрочени кредити, 20% не плащат издръжка, 10% дължат данъци и глоби на държавната инспекция за безопасност на автомобилния трафик, 5% не са си платили навреме сметките за комунални услуги. За година броят на руснаците, които не могат да напуснат страната заради дългове, значително е нараснало, спрямо 1,2 млн. през 2016 г.

Руснако, много знаеш. Всички разбраха, че си руснак, юо не се върнеш в Русия, а живееш тук?

колко кух трябва да си за да вярваш на написаното? всички дипломати които са си разменили работят за разните секретни организации събиращи данни за "врагът". това дето сега хамериканците трябва да преценят кои области от шпионажа да изоставят е много по сериозен удар.

абе ама ти наистина ли си мислиш че говедата са раздули щата за да помагат на руснаците?

сега ги изброй поименно тези трима-четирима