Две българки са арестувани по подозрение в тероризъм

Две българки - майка и дъщеря, и британец са арестувани по подозрение в тероризъм в турския курорт Дидим.

Обратно в новината

Коментари - Две българки са арестувани по подозрение в тероризъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво по-точно са писали в социалните мрежи, че чак да бъдат арестувани за тероризъм? Много малко българи умеят да ползват социалните мрежи правилно,смятат че там може да си пошеш каквото ти скимне и никой да не ти търси отговорност.Сигурно е имало сериозна причина да бъдат задържани,да си отговарят за действията,защо ни арестуват хиляди от нормалните българи ходещи редовно на почивка в Турция

Като ги осъдят на 10 години-повече няма да правят така.

и какво са ,,правили,,...??? я кажи на ,,валията,, да се обади на ,,падишаха,, да ги освободят като ,,негови,, поданници...!!!

И после ми разправяйте , че социалните мрежи не били опасни :) Когато си идиот дори телефон не бива да ти дават.

дано не са си завили сандвич във вестник с портрета на Ердоган, че това си е покушение

Само идиоти биха изпратили жена да бъде посланик в мюсюлманска държава. И децата вече знаят, че резняците никога, ама никога, няма да погледнат сериозно на жена-политик. Ердоган има няколко жени в екипа си, за да имитира толерантност в Европа. Не очаквайте нашето Наде да върши работа в Турция, тя е поредната саксия с огромна държавна заплата.

По настояване на фрау Мерк.... То само идиоти биха избрали пудел за министър председател, ама си го избират.

Чувам, че от БХК са тръгнали с кола към Турция за да спасяват жените с български паспорти.

Диктатор ... Надежда Некадърната ... Българки в ареста ... Жалко за хората!

Дипломатическа нота ! Няма обвинение ... Незаконно задържане на граждани от ЕС !

В профилите в социалните мрежи на двете жени са споделени материали, свързани с кюрдските милиции ??????

СТРАНИ КАТО:ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ,НИКОГА НЕ БИХ ОТИШЪЛ НА ПОЧИВКА!НИКОГА!НА ПОЧИВКА СЕ ХОДИ САМО НА ЗАПАД!!!

Гърция отдавна е част от Запада, поне от 1821 г

Сега даже е в ход изкупуването и от запада. Малки и големи островчета и къщички на фалирали гърци. Така де, тя член а тези дето цвъкат насам натам са като пичи въшки за запада.

На почивка в Турция, в момента, не бих отишъл...

По телевизията казаха британец, а не британка, даже името му дадоха от турски източници - Джон.

Ако са виновни да си понесат заслуженото. Но само ако имат вина.

Ти си Иван Костов, нали?

Просто някоя кюрдеса е получила бълг. гражданство с предимство, пред българите от Зап.Покрайнини, Македония, Бесарабия, таврийските, албанските "горяни"...

Сега си слагам профилна снимка на куче мочащо паметника на спиращия танкове резан фес - Ердоган паша!!!!

Не разбирам къв го дирят на почивка в Турция. Ако е за почивка на морето на близо, отиваш при гадните гъци ама поне нямаш грижи

Надето няма да си развали хатъра за тия жени. Сигурно е

възможно е турците да са се сетили, че шапшалите българи неотдавна опростиха на престъпниците-либийци 300 000 000-триста милиона без лихвите долара като обвиниха една сюрия български персонал, че тровел децата им, та са решили де да отмъкнат някоя и друга отстъпка от българия(финансова или политическа). на българските държавници,понеже не им пука за интересите на българия ще отстъпят и.....

изводът е един - внимавайте какви ги споделяте във фейсбук. А дали кюрдите са терористи или не зависи от гледната точка. От тяхната гледна точка са борци са свобода и кюрдска държава, Турция обаче не дава, затова са терористи! Дано се оправят жените - понякога човек просто споделя постове без да мисли! А това че турците си позволяват да ти ровят из профилите - могат да ме хванат за чушката да отида там на почивка.

Родните рубладжии веднага започнаха да защитават ислямистите и да упрекват България, нейните граждани и институции... Бояршник за вас, товарищи!

Ти за нормален ли се мислиш? Да те питам.

струва ми се че нито българките са бълкарки, нито британката е британка. По-точно е да се каже, че са граждани на съотвените страни.

И що така ти се "струва"? Звездите ли ти го говорят или...?

От опита, който има с медийното отразяване на "българските" джебчийки в Лондон. А, на теб медиите ли ти говорят!? Че са етнически български!? Или простотията, до шия.

ако простия турски диктатор се заинати с освобождаването им, трябва да се отговори реципрочно като турски имами и подобни сволачи им се повдигне обвинение за това че пропагандират радикален ислам

В момента Надежда Нейнски е българския посланник в Анкара. Като се сетя колко и какво направи за медиците в Либия, като беше там посланник, на тези двете българки хич няма да им е лесно.

Беше външен министър, не посланик в Либия.

Дъщеря й е женена за турски гражданин и тя затова изрита професионалиста Красимир Тулечки от посолския стол. Надето е там за да прави пари, а не да защитава българските интереси.

Няма да забравя как се беше нахилила като я избраха за евродупетат а СДС беше пред разпад! Жалки сме с такива политици!

На тия двете "българки" дУпето ще им пръснат в Анадола.

Мислиш,че не са ли ? Още преди доста години !

В момента Надежда Нейнски е българския посланник в Истабул. Като се сетя колко и какво направи за медиците в Либия, като беше там посланник, на тези двете българки хич няма да им е лесно.

Тя тогава беше министър на външните работи, а не посланик в Либия.

Още по-зле министър на външните работи, а посланниците на кого са подчинени?

То не че е много важно, но когато арестуваха медиците в Либия Неински(тогава Михайлова) беше вицепремиер и външен министър.

След като Ердоган обвини половин Европа, че са фашисти, явно дойде време да обвини другата половина, че са терористи.

Къде ми е коментара, че българското посолство езадължено да им осигури адвокат преди да говорят, иначе няма никаква нужда от тях -само да харчат пари?.. ще пиша докато не го публикувате!

Споко, колежке, появи се коментара. Явно дежурния е пийнал някоя биричка и коментарите се губят, но и появяват. :)

Не трябва ли някой от посолството да им изпрати адвокат, преди да ги разпитват, или на нокого не му пука? Няма никакъв смисъл да имаме посолство тсм, само харчи пари...!!!!

Трябва да си много тъп, че да си го изпросиш по този начин. Германия откога съобщава за нейните граждани, които без основание са арестувани вече седмици наред. Ама те нали били немци, така им се падало, деба и балканския манталитет

Демокрация по Анадолски... Всички ние в коментарите си критикуваме и плюем този или онзи. Това означава ли , че сме поддръжници на терористи?

NABLYUDATELE NESHTATA NE SA TOLKOVA PROSTI KAKTO SI MISLETE.

и така се слага началото на ИзД на нашата територия от две българки -майка и дъщеря ,имаме си и трафиканти,каналджии,,столипиново ,факултето ,а бб и меркел ще държат счетоводството НИ.чака ни едно много розово гробаджийско бъдеще !

Малко ли места има къде да ходят на почивка на Балканите без чалми да дишат във врата та хукнали като побъркани в Турция...Пет века робство малко явно са били след като малоумието не е напуснало та тичате парите в Турция да си давате...И без пари да ме канят в Турция нямам и грам желание да ходя...Глупави хора..

Гарантирам ти че няма държава в Европа (за другия Свят не ни знаят и може да ти се усмихнат по грешка....), в която да те посрещнат така приятелски като в Турция! Няма по приятелски настроени към нас! Обиколил съм цяла Европа и доста от другия свят.

те просто си гледат бизнеса...нищо повече

ГКЕДАТ ДА СМЪКВАТ ПАРИТЕ ОСОБЕНО НА ДРУГОВЕРЦИТЕ...ТУРЦИТЕ В ЕВРОПА СА ПО=ГОЛЕМИ ФАНАТИЦИ И ОТ АРАБИТЕ..11 ГОДИШНИ ТУРЧЕТА ОТ ИСТАНБУЛ ЗАЯВЯВАТ,ЧЕ''ХОДЯТ В МЮСЮЛМАНСКИЮЮ ДЪРЖАВИ НА ПОЧИВКА,ЗА ДА НЕ ДАВАТ ПАРИ НА ''ДРУГОВЕРЦИ''...АРАБИТЕ МОЖЕ ДА СА ЛИЦЕМЕРИ,НО ПОНЕ НЕ СА ТОЛКОВА НАГЛИ,ЧЕ НА ГЛАС ДА ГО КАЗВАТ

ПРЕПОДАВАМ НА ДЕЦА ОТ ЦЯЛ СВЯТ И ПО-ФАНАТИЗИРАНИ ДЕЦА В КЛАС ОТ ТУРСКИТЕ НЯМА..ДОРИ АРАБИТЕ БИЯТ ПО ФАНАТИЗЪМ И АРОГАНТНОСТ

А сега да видим какво ще направи посланик Нейска ! Ще ги признае ли за виновни !

Нейска *ба мамата медицинските сестри в Либия, че на турците ли няма да им легне. Доказа се, че Кадафито е скалъпил обвинението и затова го изнасилиха и убиха. Не знам кой ще поиска да оправи, "убавото Наде"? А и дали бъдещият Народен съд, няма да я окачи на бесилото?

Не си виждам коментара, но от българското посолство са длъжни да осигурят адвокат-ПРЕДИ да разпитват бългрките..имаче да ги зкриват, нямаме нужда от тях!

Добре дошли в " Република " Турция !

КПСС също е забранена партия, така че догодина като се появи тука Путин, сме длъжни още на стълбата на самолета да му сложим прангите.

не ходете в турця на море! ходете в гърция

Нищо ново под слънцето. Според Ердоган цяла Европа е пълна с терористи. Това трябва да е червена лампичка за всеки, който се кани да отиде на почивка в Турция! Обвиненията са нелепи, но само в една демократична страна! Турция, за жалост не е такава!

може да са с български паспорти, но не са българки, българи не се интересуват от подобни неща.

Кюрдските Сили за защита на народа (YPG) са най-успешните и най-подготвените бойци срещу Ислямска държава в Сирия. В момента са обсадили столицата Ракка и малко по малко я превземат от главорезите от ИД. За съжаление тесните интереси на Турция в случая съвпадат с тези на ИД.

HABER SI NYAMATE OT SVETA, IMPERIALISTITE VA VODYAT ZA NOSA

Сега турските спец служби ще им обърнат хастара през задните врати, откъдето обичат да влизат

имам един ловджийски нож, специално наточен за дране на такива като тебе, ще те почна с един тънак разрез от темето зад врата и по дължината на грабнака ти, после леко ще подмушна с острието да отделя кожата на гърба ти и с едно рязко обръщане ще те обеля като пашкул до кръста, ще успееш да се видиш как си покрит с ципи и топчета тлъстини, преди да припаднеш

EDNO VREME TAKIVA KATO TEBE VZIMAHA PRI SEBE SI PO 20 KILA RAKIYA I OTIVAHA UJ DA SPASYAT KOSOVO AMA KAKVO STANA NAKRAYA. TAKA CHE E LESNO DA GOVORISH OTSTRANI. KATO NE ZNAESH NISHTO.

РКК, много слаби познания относно анатомията на човешкото тяло. Ако дереш прасе, може и да се получи..но човешката кожа така кърви, че едва ли ще се получи нещо подобно на пашкул. Жертвата нищо няма да види, нито ципи нито тлъстини, ще изпадне в хеморагичен шок . И този ловджииски нож го хвърли там където хора не минават, нали знаеш смъртта обича да си прави шегички т. е който нож вади от нож умира.

Дали наистина имат връзка с терористи, или просто са набедени. Опасно става в Турция, жалко, толкова е хубаво и добре организирано. Всички работят здраво, това е истината на успеха

У нас само комунистите симпатизират на курдите, защото са революционери и терористи-братя по оръжие. Дъщерята да не е Елена Йончева, тя симпатизираше активно на курдите??

Единнствения вариант е да имат пичи въшки, с които да тероризират аскера

Просто не мога да повярвам, че все-още има идиоти и идиотки, които ходят "на почивка" в тази клоака, която се превърна Турция. Да ги "порят" сега, турските антитерористи ('Среднощен Експрес"), а ако случайно пропуснат, някой брадат муджахидин да им клъцне зелките (или там, както е сега модерният начин сред ИД за екзекуции). Ненормалнички.

А що не написахте, че така наречените "бьлгарки" са от турски произход?!

тези от турски проижод няма да симпатизират на куирдите. странна работа от всякъде. интересно какво ще излезе.

деер

Добре ,де, защо трябва да са задължително от турски проиход? Ти като ядеш турски домати, турчин ли си? Знаеш ли , че се броим на пръсти хората, които се стараем да не купуваме турски стоки, а обиждаш на произход?