Путин: Вътрешни за САЩ проблеми пораждат антируската истерия

Би било много жалко, ако САЩ щати приемат законопроекта за новите антируски санкции, заяви президентът Путин на среща с финландския си колега Саули Нийнистьо.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Вътрешни за САЩ проблеми пораждат антируската истерия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И вътрешните и външните проблеми на русия са непреодолими-пълна изолация от целия свят-мизерия и глад вътре,и напъна да се представим пред света в грешна светлина...

симо

Бе защо не наложите САНКЦИИ на ТОРНАДАТА И ТАЙФУНИТЕ.....Та нали само те ви нападат и ви нанасят щети....НИКОЙ ДРУГ НЕ ви е нападал.....Виж ,тези които ВИЕ сте нападали нямат брой и чет-пък никой НЕ ви налага санкции.

Нещата Вова отиват на кучиту в г.за!И световното по футбол, май не е сигурно ,а за икономиката вопще няма да отварям дума... :)))

Основните проблеми на Путин са вътрешните.Данъците трябва от 13% да ги качи на 20,трябва да съкращава служители,да намаля стандарта на живот и да печели изборите догодина. Трудна задача

Българите за радост сме 98% от ДНК римляни, доказано. Та затова се пиша римлянин. И пра пра пра пра баба ми не е изнасилена, а само си е пожелала големия хубав римлянски фалос. Докара пра баба ми е изнасилвна от руски монгол с малка нема чурка, но е абортирала нарочно. Та за туй става дума. Капиш?

Ти не си ли ромлянин? Да бъркаш еднабуква

Има по света страни без американски бази на териториите си, със собствено бъдеще и политика. И в България има хора, които не искат да се кланят на чужденците, но са малко както и преди 1878. Сега Киряк Стефчов лайква и хейти на английски и е щастлив, защото са му дали право да емигрира от България.

Какво против имаш Свободата на движение, която добрите руски окупатори забраниха след 1944-та ???

Вдигай си дърмите и марш в русия.Ама да знаеш годишно 700-800 хиляди руснаци бягат от Путин.Сайтовете са пълни с рускини които искат да се спосят с брак на запад

Ами да! Как ще е виновен Кремъл за санкциите? Вие да не си мислите, че Русия е виновна за "присъединяването с референдум" на "КрымНаш" под дулата на руските автомати. Не-е-е! Те хамериканците са виновни за всички въоръжени конфликти около Русия. Като започнем с въоръженото нахлуване в Приднестровието с "миротворци", после в Грузия-Абхазия пак с въоръжени руски "миротворци", после отново в Грузия - "Южна Осетия" пак с въоръжени руски "миротворци", пък после дойде ред на въоръженото нахлуване в Крим - "зелени човечета" без отличителни знаци и флаг, като бандити, дори пиратите вдигат знамето си да ги видят. Не мина много време и ето ти в Донбас пристигнаха цели дивизии от "отпускари" с танкове, БМП, БТР, тежка артилерия, РСЗО, че и ЗРК "Бук"М1, а тиловото им осигуряване пристигна с "хуманитарните" руски конвои.

Заради всичките тези въоръжени нахлувания Русия трябваше да бъде изгонена от ООН за безочливото погазване на чл.1 от устава на организацията. Търпят им глупостите и само ги санкционират, защото никой не иска война. Още повече с ядрена държава но ще ги сложат на мястото им. Бавно но неотменимо, както питона удушава тигъра. Икономически. Жалко за обикновените руснаци, които заслепени от пропагандата и "боярышник" гласуват за безумното джудже.

как без автомати на референдума ? Нали фашагите от Киев щяха да го осуетят и хората нямаше да могат да гласуват !

тива, че някой пише на български не означава, че е българин. Повечето са руснаци, които използват родината ни за да живеят и да се чувстват почти европейци. А всъщност са монголи, 200 години монголско робство, вижте резултата Путин. Какъв викинг е тоя монгол? Вижте го - чист монголомангал.

Ако пра-баба ти е била изнасилена от римски войник с неизвестен етнически произход, това не те прави римлянин ! Не че някой знае къде са истинските наследници на древните римляни.

до всички американо фили в израел е приет закон които указвза 9 маи за национален празник е спукаитесе че и евреите са с руските !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Сирия на руснаците, защото много ги обичат.

скъпият наш макеин цел живот се мъчи да вкара русия в гроба а се оказва че сам отива там !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Не злорадствай "драги", защото не знаеш утре на тебе лично какво може да ти се случи. Понял?

Nikolai Vasilev

не злордствам ама кога копаеш гроб на други си пъвият в него и тоа е истина !!!!!!!!!!!!!!!1

колега с минуса на 80 рака не прощава за няколко месеца и тои е жълт от химиотерапия и радиотерапия до неуснаваемост !!!!!!!!!!!!1нима артиста патрик суеизи не е имал пари за това имал е но тои си отиде и остави толкова хубави филми а този какво остави ???воини по целият свят и разруха в бг че наш плюнко го послуша да мзакрият за нас поне з0000 работни места и по белене и по потока !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Вътрешните проблеми на САЩ се изписват с двадесет трилионно число!!!И това число ще нарастне с още 800 милиарда само тази година. Това са големи вътрешни проблеми. Това си скрит зад пушките фалит. Огромен, невиждан по размерите си до сега фалит.

Yotube слепаков в моей стране все есть

Семён Слепаков: Купи говно

Vladimir Borisov

И поддержи Русии, купи гавно, ведь тьй же патриот...

Абе , тъпи тролчета, в момента България изключително страда от санкциите срещу Русия, защото украинците са забранили през тяхна територия да преминават камиони за Русия. И малкото успели да се доберат до необятния руски пазар, се чудят как да си превозят стоките. Кой страда? Бай Ганьо и румънеца..

Прав ти път към любимата ти 'матушка русь' с ЕДНОПОСОЧЕН билет. От такива като теб ползата тук е 'като на кучето петия крак' /руска поговорка/

За колко доларчета се продадохте? Всъщност точно умните и красивите се оказаха тролчета.

износ на българия за россия 707 000 000 $ внос от россия 4 627 000 000$ на минус сме 4 626 000 000 $ тъй че не се коси ватенко!

ех руснаци, налазили сте ни форума. Пишат ли пишат глупости след глупости и само се чудят ще изкарат ли парички да щипнат на запад. Много им харесва, едно пишат, друго искат. Ама за другото парички не дават. Така е, и си го знаете , познавам едно момче и той пише, ама кара мерцедес ( фашистки), японското много му харесва, а жена му ламти за западни дрешки, самият той няма нищо произведено в Русия, да му се чудиш. Жена му като се разпали много му вика, Димчо ти верно ли си верваш, верно ли, подсмихва се, за кашмер е станал. Бяха на почивка в Турция, купи си Samsung, тя има айфонче и фиатче 500. А бе какво да продължавам, така си минава живота, едно говори друго купува, на друго се радва.

https://link

ама ти смесваш бизнес и политика. той подкрепя западния бизнес и руската политика. няма никакъв конфликт

да разграбим Русия. Тоя колос на глинени крака трябва да бъде разграбен. Наполеон и Хитлер не успяха. Време е някой друг да опита. Нека бъде НАТО. Да разграбим Русия по военен път, че инак с добро няма да се дадат.

Всяка империя рано или късно рухва. Путинската империя едва ли ще е изключение.

най мнаго да разгромиш собственият си курник.А сащисаното гето САЩ най много да доразгроми пореден фалирал щат като илинойс обявил банкрет преди 3 седмици

:)

Всички милеем за русия... Но дечицата не учат в Масква или Ленинград да а все в тази тъпа, гадна и лоша америка )))

браво батьо Плиний, ако успеем са съборим руската империя, временно ще спасим нашата империя(добрата световна империя).

И като я разграбим кво...?!

И какво ще откраднат от Русия което не могат да си го купят евтино пак от там? Или да си го вземат с концесия като оттук, то даже и това в Русия е по-евтино!

Американците сами се ядат отвътре. Руснаците гледат втрещени отстрани и не знаят какво да кажат. То наистина какво да кажеш, кошер оси. И всичките искат да жилят.

Саакашвили заявил о вмешательстве Украины в американские выборы 28 июля 2017, 11:28 Бывший губернатор Одесской области Михаил Саакашвили сказал, что заявление президента США Дональда Трампа о вмешательстве Украины в американские выборы было небезосновательным. Об этом он сообщил в интервью CNN, видео политик опубликовал на своей странице в соцсети фейсбук. Напомним, Саакашвили лишили гражданства в тот момент, когда он пребывал в США.

А, кво стана ?

Бяха външни,нали тов.Путя?!

В крайна сметка стандарта на живот е важен и нивото етапа на развитие,т.е. потенциала за бъдещето. В това отношение параметрите са в пъти за САЩ. Най елементарно се види от това,че всеки и китайците купуват амер. акции и умните и предприемчивите бягат в САЩ- ФАКТ!!! А тия фелтфебелско-кагебейски тупортии са за бедняците русди и българи да хълцат от емоции.Така вече повече от век. Стига глупости САЩ са най-развитата индустриално и в новите технологии-бъдещето! Най-мощна и технологично развита армия. Най- мощна наука. На Русия и свиха перките на газа и нефта и почна да хълца като скапан Москвич. Вече черпака обра и последните мъни и демагогията не може да ги храни...........

не е само с.ш.ато, а целият свободен западен свят. истината е, че никои не иска русия освен шепа платени предатели.

филчета, днес венецуела утре в масква. вижте нагледно резултатите от подобна политика...

Да си силен, не значи да си прав !

така е ,,прав си ама си пусни още някой холивудски бълвоч може и розови капачки да ти пратя.Въобще ФАЩ това е страната на най неограничените фантазии получаваш ги най вече като си дрогиран

Путин:Ей,вие там на Запад,незабавно отменете тези невероятно полезни за Русия санкции.Шах и мат,защото при всяко негово интервю казва колко полезни за руската индустрия са санкциите,но и вечно се реве за отменянето им..........

...аз не виждам "рев" от Руска страна. Но пък РЕВЪТ, който произвеждат САЩ и ЕС е оглушително красноречив и жалък...

от годините е памперс,за това не виждаш нищо смислено но......като отидеш горе всичко ще видиш

Ами, в случая, Путин е прав, ама к'во от това!... Целия свят страда от ве1ното противопоставяне на тези две държави, но пък от друга страна, тава им са обичайните отношения... ТЕ не могат едни, без други в условията на конфронтация, защото това е единственото им оправдание за експанзионистичната им политика! Питали ли сте, какво би станало ако САЩ и Русия станат съюзници ПРОБЛЕМ! Защото тогава няма да има нито нужда от НАТО, нито нужда от стратегическо въоръжение, ерго липса на работа за военно-промишлените комплекси "Да, ама не", както казваше покойният вече, Петко Бочаров! Еврейските кукловоди, просто няма да го позволят

Елементарно (както казва Холмс) ти е мисленето но за по-задълбочен анализ "требе и повече акъл"......явно държави като Китай,Индия пък и арабските държави не ги броиш за нищо и само САЩ и русия са ти в тиквата......това е остатъка от комуноидното ти мислене

Определено съм скептично настроен Защо ли? Защото глобално погледнато, Светът върви на криво, тъй като се управлява от шайка алчни идиоти, на които хитрото, подмолно еврейко лоби им дърпа конците, настройвайки едните срещу другите, а простотиите ги гледаме ежедневно! Лошото е, скоростта с която се плъзгаме надолу по тази спирала, нараства в геометрична прогресия и не е ясно, буквално утре, какво може да се случи... Единствено остава да се молим, тези, които се разпореждат със световния ред, за запазят здравия разум и да не влагат емоции и пристрастия в решаването на световните съдбини... Но, като гледам нивото на сегашните политици в глобален мащаб, няма предпоставки за много надежда...

...интересно дали, разцъкващите минусчета, имат доводи и аргументи срещу горе-изложената теза или просто не им харесва истината?...

...истината, понякога боли.

санкции ??.И какви ще са поредните санкции -забрана на руснаците да внясат кравешки лайна от фалиралото гето ли?.Смях.САЩ отдавна са превърнати в най обикновен комарджия изгубл всичко на комар, и сега с едно залагане дай върнем поне частичка от загубата.Късно е либе за китка.

Вътрешни за Русия проблеми пораждат антиамериканската истерия! Ми при минимална заплата от 150 долара при американска 1500 долара, не само истерия, ами и пълно издивяване има!

може и 5000 долара да е мин.заплата в балонната виртуалност ама такава велика държава като гетото сащ няма: 70 млн.подали молби за купони държавата няма пари и отпуска за 55 млн.,и 102 мл.без здравни осигуровки -егати великато бананово гето -1/4 на купони ,1/3 без достъп до лекар.

И колко х'американци искат да емигрират от този ад бе селски идиот?????И колко руски олигарси живеят там (на помощи и купони явно и спят под мостовете)......да си тъп селски бек явно е привилегия само на нашите тъпи комуноиди......в никоя бивша соц. страна няма такива дебили като вас и предатели......чудно ми е до кога ще ви търпим и храним???

е не е като 140 милиона щасливци в магучая. само дето щастието се подържа с алкохол и пропаганда.

Глупостта ти вродена ли е или придобита?

Путин успя с това за което всички русофоби мечтаеха, трайно да развали вековните отношения със САЩ! Откакто Екатерина Велика дава щялата руска флота на 13-те разбунтували се срещу Британия колонии /не че нещо е изменила, но важен е жестът/ до Путин, не е имало руски или американски държавен глава който да се отметне от дадена дума или сключен договор назависимо дали официален или не! Нито Хрушчов, нито Брежнев нито Андропов /който свали корейския самолет и дори стреля предупредително с/у американски кораби в руски води/ не са скапвали така отношенията със САЩ! А все пак руски войски влизаха след ВСВ в Унгария 1956 и в Чехословакия 1968, но американците си знаеха договорите! Цяла източна и централна Европа беше дадена на СССР за 50 години! Това че изкарват Горбачов предател не е съвсем вярно той просто като руския цар с Аляска продаде нещо което беше невъзможно да задържи! Единствено този агент Путин успя да засегне американците фатално като се изплю публично на договор подписан съвместно с тях и Британия за запазване и защита на териториалната цялост на Украйна заради отказа и от ядрено оръжие /иначе Украйна щеше да е трета ядрена сила в света/, това американците не могат да проумеят и да приемат, оттам нататък хакери макери са само повод за санкции причината е гавра с договор, а цялата им на тях и на британците цивилизация се гради на договори били те справедливи или не!

Много точен, верен, логичен и достатъчно лаконичен коментар! голям + от мен!

Само кръгъл идиот може да си помисли, че тези санкции са заради Украйна /която 90 % от американците даже не знаят къде се намира/, а не са търговска война с ЕС и Русия.

Бая козяци са се прехвърлили тука от Дневник /Сороска правда/. да не би Прокопиев днеска да не ви е захранил с достатъчно материали за Путин и Тръмп ?

редиците на памперсите намаляват селски,не е ясно и ти кога ще залезеш

Да си кажем истинските новини, щото от дир-а няма да дочакаме - ЕС е успокоен, защото новия вариант на санкциите е доста по-съобразен с европейските интереси от черновата, от която са тръгнали.

джуджето пак се е възпалило

Ами прекаляването с ботокса има странични ефекти...

Проблемите вътрешно американски, истерията руска - хаха

Извънземни нашественици тровят милиони с пси активни нарко спец добавки и хлор токсични бойни отровни вещества подавани в питейни и други води. обсебват отровените обемно проникващо..вижте последния подал оставка в САЩ как е отровен видимо и обсебен обемно неадекватен..подобни в САЩ засякохме преди много години следяха ги през Здравно осигурителни номера..

Забелязва се и анти-българска истерия от страна на продажни путлерасти, чакащи Аврора, нови взривове на църкви, национализация, почивни лагери, обири на мандри и молове.

Ами нали скоро горяха знамена на язовир Копринка...

Укроп

Не го слушайте тоя. Тази новина е 'гнусна манипулация' На Копринка НИКОГА не са горени знамена ;)

искам да питам, абе верно ли некъв мноооооого малък путя така хууууубаво бил ебнал соросите, че соросите гаааааааз пикаели ?

А път ти си путиноФил. И двамата сме слуги нали? А сега сериозно: Сорос не съм го чувал и не знам бял ли е - черен ли е...

е ясно, че си много тъп

е имал нужда от 'външен враг' На неговият гръб се приписват всички беди - Аз съм добър и правя всичко възможно, но тези проклети пиндоси /руски жаргон за американците/ са виновни за ВСИЧКО. С анексирането на Крим той удари джакпота: 1. всички руски УраПатриоти /също руски жаргон/ и техните слуги почнаха да го венцеславят 2. Оттук нататък както и да се развива руската икономика той винаги ще казва - "Ама нали си възвърнахме Крим, за останалото ще потърпим, ние и блокадата в Ленинград преживяхме"

хе-хе модератора с ушанката ми е скрил коментара а аз просто бях написал, че джуджето пак го отнесе..... :)))

Какой привет - такой ответ.

освен поговорки и боярошници, друго нямат.

едни голеееееми ракети, които като ги пуснат и ти влизат отзад :)

коментара колега :)

Путя не знае ли защо са санкциите??!!.ха.ха.ха САЩ и ЕС са казали ЯСНО защо са санкциите!!!Съединените щати призоваха Русия да върне Крим на Украйна - в първи официален коментар на новата администрация на Доналд Тръмп по повод анексията на украинския полуостров.Шон Спайсър, говорител на Белия дом "Президентът Тръмп даде ясно да се разбере, че очаква Русия да намали насилието в Украйна и да върне Крим.

разнасят по Света славата на Великите Американски Щати с богата жътва от Златни Медали на Световното по плуване в Будапеща, а злите ленинградски жужета от яд си хапят един друг гъз.вете и квичат на умряло.

Добре, че са НЕГРИТЕ.

си виждал негър плувец или хокеист ???

Това е само началото, Путя. Да си беше седял на задника, ама пусти комплекси и мания за величие.

Где Россия - там победа!

Русия има най много вътрешни проблеми в света.Няма но нещастен политик от путята.

а ти черна маймуно имаш проблеми в акъла- на ти бегееецц помия за днес