Млада жена даде над 60 000 лв. и злато на измамник

41-годишен мъж от Горна Оряховица е задържан с крупна сума пари и златни накити след телефонна измама, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Млада жена даде над 60 000 лв. и злато на измамник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя , ако е престъпник по нашите великиии...,действащи ..Закони .-никакви споразумения и условности -поне 3 години в дранголника и да ..чука камъни ..и дупки да копае ,без намаляване на присъдата....!?

Много хора обсъждат интелекта на жената но никой не казва нищо за престъпника. Такива направо линч на място или да увисват по дърветата за за да спират другите престъпници.

Теглих малък заем от ОББ,след 2дни телефона в къщи на който бях забравил номеравзе да звъни и разни отворковци взеха да ми се пишат на приятели и да ми предлагат да копуваме ваучери от GLOBUL.Явно имат уши очи на всякъде.

Брейййй...

Кво става бе?!!? Дори и в Катар и Дубай петролните шейхове не хвърлят такива суми пари през джама, а ние ревем, че сме най-бедните, видиш ли... Майтапа на страна, но що за кретен трябва да си, за да направиш това? При все, че постоянно се говори и непрекъснато има репортажи и т.н. пак... А и като се замисля то май измама няма в случая. Казали са и, че съдейства на полицията да хване телефонни измамници и, че тя ще е следващата жертва и ето, точно така се е случило!

Имал си бол пари - дал си. Не ми е жал за такива, че не са и пенсионер даже. Не ми е жал не защото са богати, ами защото цяла България знае за схемите, ама има още балъци, които се връзват. Докога?

П.П.-криминално проявен...., да му бяхте написали името и че е циганин, така както обявихте жената от патриотите..........За едни може, за други не, пазете ги, пазете ги циганите, те затова обират домовете ни на село и избиват възрастните ни родители.Полицаите вместо да се крият в лъскавите си служебни автомобилии да стачкуват за по-високи заплати да вземат да поработят малко, но как ще стане като те самите са в бизнеса с циганите и мафиотите

добре де от къде тези пари така да ги даде? Тя е глупачка, как да не я изпързаляш?

Имала, дала, ако е истина новината

Само Вселената и тъпотията са безгранични, беше казал другарят Айнщайн!

КОЛКО РАНО Е ИЗКУКАЛА

Досега мислех че жертви стават само болни възрастни. Сега вече разбирам че тъпотията българска няма граници.

ДА БЕШЕ СТОГОДИШНА БАБА,ПАК МОГА ДА ГО РАЗБЕРА!

Гледайте какви пари е натрупало народонаселението по време на управлението на Б.Б. 60 бона, 200 грама в злато. Направо богата работа.

Предлагам по всички телевизионни канали да върви информация за алоизмамите.Може би така най-после нашите сънародници ще прояват разум и няма да се хващат на лъжите! Прокуратурата да разследва кой помага на измамниците,стана ясно,че са замесени и полицаи и дори политици! Много пари ограбиха!

По-голяма тъпотия не съм чувал! "Новината" е съшита с бели конци и явно е фалшива! PR акция на полицията, направена по типичния за тях тъп и идиотски начин! Но довечера като го кажат и по телевизията, доста хора ще повярват...

Ясно е,че жертвите са предварително проучвани и престъпниците имат подозрително много данни за тях. Откъде ли ? Много вероатно е индивиди от полицията да са замесени в схемата! Не е трудно да се открие - но, ще секнат допълнителните нерегламентирани доходи ...

15 000 на окръжния прокурор. 15 хиляди на шефа на РПУ-то и на звената за борба с ОП в града, както и на още няколко милиционера на по-дебели постове. 20 хиляди на циганина- онбашия и тартор на шайката. 4 по 2500 на самите измамници. Това е схемата. Честита ви 27 години псевдодемокрация, власт на мутри, цигани и проститутки.

Трябва всеки, който дава пари да бъде арестуван. За какво дава пари - да корумпира някого, а това се преследва от закона. Ето за това я няма държавата - да арестува както корумпираните, така и даващите

Вижте сега, писна ми да се кьоравя в тъпия монитор за една хилка на месец, затова мисля да се включа в бизнеса с телефонните измами. Ако някой има излишни парета да ми пише, че да се разберем къде да се срещнем та да ми ги даде. Аз не съм лаком, и на 50 лв на ден съм навит.

Току-що хвърлих 50 лв през балкона.

Защо ли имам чувството, че цялата история е фантазията на някой драскач?

Да кой ли път се доказа, че има много наивници и будали българи.

Полоцията да публикува снимките им-на жената, за да й се смеят и на измамника, за да го познават хората!

едва ли, защото и тази "новина" е измислена. Все пак журналистите и те са хора, трябва да папкат

Звучи невероятно!60000 лв. да дадеш просто така?Май жената си заслужава да я мамят.Всеки ден се говори за такива измами и трябва да си много, много прост човек за да дадеш парите си. Иначе-20 години затвор са малко за тоя дришльо. И браво на полицията, че веднага е арестувала негодника!

Само бабите се ловят, а? То, човешката глупост ходи по всички възрасти! Вярно, по възрастните хора са по-доверчиви (в по-нормални времена са живели) и по се връзват. Но има и по-млади, които хвърлят пликове с пари от терасите(?!), но после ги досрамява и рядко си признават.

Тая героична история е скърпена с белите конци.

нема нувини баце и пендели чурие исмисляфат нуфина да ги беш фаф гъсс

Българите затъпяват,защото ядът суджук марка ,,ГЕРБ,,

Наистина е откровенно тъпа таз "млада жена", както я наричат :) Някои хора мислят с това, на което седят, вместо с това, което е на раменете им!

Ебати тъпата потка, да хвърли 60 хилки и злато. Да е някоя изкуфяла бабка на 80 разбирам, ама жена на 35...нямам думи. По-добрият въпрос е как може такива прости хора да акумулират подобни суми пари.

земята се огъва и пращи от натиска на глупаците що ходят по нея!

Ама тоя не е виновен, че има хора- ИДИОТИ.... Като е тъпа тая, нека дава пари и злато. Който е достатъчно прост и си хвърля парите през балкона- да мре от глад! На такъв ми идва само да го псувам, не да го съжалявам. Ама тъпаци такива- МРЕТЕ ОТ ГЛАД БЕ! Поне идиотите ще понамалеят малко. Бах ти тъпото племе... А все реват, че нямат пари... Циганите не са виновни, че има ИДИОТИ!

Яяя, и младите се връзвали, не само старите.

Пуснете човека ! Ако му беше пуснала и нещо друго- пак ли ще го арестувахте. Това имала - това дала Пуста завист. Пуснете го !

Яяя, полицията можела и да действа! Само малко обществен натиск ѝ е нужен! Ми да почнем по-честичко да я натискаме!

Полицията 10 години разправя, че било невъзможно да ги хваща, а откак един журналист ги хвана за 3 дни, и полицаите взеха да вършат невъзможни неща.

абе тия не се ли научиха?

Пак че не съм на мястото на мъжа и, че тогава..., цял живот ще я е.ъ и ще я бия, ще я е.ъ и ще я бия!

Ма що и двете бре?Т'ва първото като награда ли...

Предупреждавам дъщерята, да не се хване на някоя измама, тя ми вика :Спокойно,никога нямам повече от 20 лева в мен, и да искат , няма от къде да им ги дам.:)

А бе народа има пари, какво ревът за пенсии и заплати. Бабички на над 80 г., изхвърлят всеки ден по 20.000 лв., Младите и те кътат по 60.000 лв., по дюшека, какво се реве постоянно, каква мизерия е в България, я да видим статистика, колко са средно спестяванията на един средностатистически американски гражданин?!, дали държат по 40.000 $ под леглото? Малко се съмнявам ...

Ще подпомага полицията с 60 бона? Тая наистина е ненормална. И четвърт кило злато. Айде след полицията и НАП да влезе в дома на тая русенка.

Жената наистина е спомогнала за хващане на телефонни измамници. Какво я плюете тука!!!!!!!

Еее, вече и младите ли почнаха да се хващат?И те ли изкуфяха?

За мангото - 15г затвор, че да стои поне 10г. Но след като го опандизят да вземат да вкарат и русенката за 3-4м в лудницата, че май има нужда. Що за малоумник ще даде 60хил на "полицията" за да хващат някого. Значи 3000-5000лв не им стигат, единственият начин е да дадеш всичко, с което разполагаш и само тогава може да се заловят измамниците.

Само който не е плащал данъци и не е работил и пестил никога, само той може да е такъв кръгъл идиот, с лека ръка да изхвърли такава сума през прозореца - малоумница!

За да хвърлиш от балкона си ,на улицата 60000 лв ,че и златни накити,значи,че не си работил за тези пари и злато! Никога не съм виждал толкова пари в ръцете си ! Тази 35 годишна жена как ги е спечелила? На 35 години имах само заплатата си от 105 лв.-толкова даваха комунистите тогава.

ей учете как се става телефонен измамник това е бъдещето в тая тъпанарска държава ...прост добитък колко щеш и за неграмотни цигани не е проблем да го стрижат камо ли за политици играчи

егати и простия народ ...че то да си циганин телефонен измамник само в тая държава друг бизнес не ти трябва

Да беше и я опънал, нямаше да се усети, че е измамена.

Най-голямата сума, която съм притежавал е била 25 хиляди лева, или към 13 хиляди евро.

Кой нормален държи 60000 под ръка?