Слагат нов асфалт на част от ”Цариградско шосе”

Част от бул. “Цариградско шосе“ при Орлов мост предстои да бъде ремонтирана през първата половина на август, съобщи зам.-кметът по транспорта Евгени Крусев.

Обратно в новината

Коментари - Слагат нов асфалт на част от ”Цариградско шосе” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така сме в София - ремонт и след него нов ремонт защото мангизите са нужни на герберасите ограбващи с властването не само България ами и София. Тези вълни по асфалта щяха уж да се поправят ''от изпълнителя'' ама сега се види че пак от нашия джоб, а приказката че ''основата на 4 километър била негодна'' и за това се напуква след ремонта е направо избиване на тъпомера и доказване на алчността..

БЕШЕ,КОГАТО БОЙКО БЕШЕ КМЕТ,АКО НЕ СЕ ЛЪЖА!!! НЕ ТОЛКОВА ОТДАВНА,НО ПЪК ВЕДНАГА СТАНА КАТО ПИСТА ЗА БОБСЛЕЙ!!! НЕ ЧУХ ДА Е ИМАЛО САНКЦИИ ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ?!

А изпълнителят ще компенсира ли нервите на столичаните-донори?

Интересно,в Германия асфалтът понася къде по-тежко натоварване от нашия,пък не ми е направило впечатление,да се налага да го правят наново на всеки две години...бива крадене,бива,ама това надхвърля всякакви нормални и ненормални граници

Няма година без"ремонт"на "Цариградско".Защото на Фандъкова са й толкова"качествени"ремонтите. Абсолютна лъжа е,че на 4-ти км.,асфалтът се е напукал от студа и някакви си реакции.Пукнатините там започнаха още от миналото лято.Тайничко,нощем,ги заливаха с битум.Понеже всеки ден минавам оттам,така че знам със сигурност.

Да ни е честит новия още по-некачествен асфалт.

Пак ли повръщаш,бе? Иди си измий плювалника,че смърдиш на ке....неф!

Поздравления за кмета Йорданка Фандъкова за непрестанните и неуморни грижи за българската столица София! Гордеем се с теб и ГЕРБ!

Айде сега ти и простата тиква ,която по-това време беше кмет да платите от собствените си джобове ремонта на некадърната ви дейност,боклуци

Как да не се гордеете като бая пара отмъкнахте с 10 годишното си властване...Все пак продължавате да се придържате към принципите си - крадене до дупка, лъгане до дупка манипулации до дупка защото както се вижда и подлогите гербераски са прости до дупка..

Така, сега сме края на юли! СЕГА СЕ ОКАЗА, че ще правим ремонти, защото зимата било стигнало -25 градуса! Няма лошо. ДА СЕ НАПРАВЯ НА ВРАЧКА - декември/ януари 2108 ЩЕ ПРАВИМ РЕМОНТИ НА ЦАРИГРАДСКО, ЗАЩОТО ТОВА ЛЯТО ТЕМПЕРАТУРИТЕ СТИГНАХА 43 ГРАДУСА!

Защо изчакахте да изтече гаранцията на "Орлов мост" и тогава да го ремонтирате за сметка на данъкоплатеца, след като е нагънат от 4-5 години. Гарги да Ви изкълват суджука дано.

Чадърите по черноморието не са безплатни , а Бацето си е цел заслон , широк , просторен и дебел.

4-5 ли? Това си е още от преди 10г, когато прие участъка.

точно преди десет години, когато Слънцето беше кмет. Точно го пуснаха и всички се смяха че е на вълнички. Ей го няма и 10г и хоп за ремонт.. Да усвоим едни пари

Тези говеда разиграват нашите и вашите пари, хора! По десет пъти се прави едно и също нещо и се въ злагат поръчки, за да се усвоят надлежно до стотинка от определени фирми. И е тихо, не се коментира високо, да се размине и никой да не отговаря. Това на запад отдавна да са ги изфъчкали от постовете и в кауша.

Даже скоро ше му турнат и гриф ''секретно''. Така праат като се шуми прекалено , обичат тишината и спокойствието.

Е, нали изпълнителят дава гаранция за извършения ремонт??? АКО НЕ Е ТАЙНА - КОЛКО Е ГАРАНЦИЯТА? Е, имаме някакви идеи, ама си проверете сами! В МОМЕНТА ОКОЛО 20 ФИРМИ ТРЯБВА ГАРАНЦИОННО ДА РЕМОНТИРАТ ЦАРИГРАДСКО ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР!!!

Двеста хиляди лева (200 000 лв.) за ремонт на два декара (2дка) площ!? Някой да ми услужи с елката си? Пак крадене и далавери.... Това Цариградско ни излезе златно!

Е колко пъти ще слагате асфалт там? Не разбрахте ли че не работи? Излейте го от чугун, че и нашите правнуци да споменават вашите майки.

слагате асфалт на безименни мостове и улици които от 30 години не са виждали ремонт????

химическа реакция при -25 градуса..... Великите строители да не са мислили че строят в Сахара? Горкият Кольо Фичето.......ако види наследниците си.....

Точно там не е наложително, но явно искат да усвоят бързо пари възложител и изпълнител. Еб,ти крадливата пасмина.

Ще има кво да ручаме зимъска. Пресен,пресен..

аспхалт: матерял, с които покриват пътя, преди да започнат изкопните работи.

Българеее, Сега ви се готви кабинет Борисов 4 (Цецо го каза). И пак най- вече ще се строят и поправят магистрали, защото от там най- лесно се краде (и се дават комисионни на гербаджиите!!!). Не плачи дете, бащицата бойко е невинен!!!

Така е!!!! Този СУДЖУК някой трябва да го плаща!!!! Кай да знае, че Бойко толкова много обича суджук и по толкова много го консумира всяка сутрин, обяд и вечер!!!!

Предлагам на Фандъкова и на Боко да отидат до Германия, до Франция, ако щете и до Румъния, за да видят как шосетата им от 100 години не са мръднали. А тук на всеки 2-3 години се прави все нова настилка или ремонт. Строежа на пътища и м,агистрали си има отработена технология, материали и изпълнение от сто години може би в европейските страни. само в България се ремнотира всеки 2-3 години. навремето, като ви казваха, че в материалите на магистрали и пътища се слагат по- евтини от необходимите материали, а се вземаше скъпата такса ( тогава плачехте, че БСП като показваха че слагат пепел в долните слоеве на настилката). Трябва да се поиска съдебна отговорност на изпълнителите, защото отново трафикът ще стане ужасен и никой няма да ми плати за неудобството. Алоооо, магистралчикът Борисов, какви са комисионните от фирмите изпълнителки? Искаме съдебна отговорност при некачествена работа, а не поправки в гаранционен срок. Госпожо Фъндъкова, ако има строг контрол при изпълнението няма да има сега такива ремонти и поправки. Искаме да знаем името на фирмата изпълнител!!!!!Това става само в България. В Алпите пътищата са от 100 години и няма нито една кръпка, да не говорим какви са пътищата в Европа в населените места. Докога бе гьонсурати ще ни мамите и ограбвате????????

Следващият ремонт ще е на ремонта при The Mall. Важното е парите да се въртят.

браво браво ша им кво да едеме и нема да си легаме гласни и жадни!

и на нови хан на тракия да видят за две години коловози 2015 ремонт скапани крадци

"..деформациите на асфалта, които се появиха в последните години.." Деформациите на асфалта се появиха няма и месец след като беше асфлатиран преди около 10години. от тогавашният ни "кмет" бат Боко Тиквуний

Ал

"Стойността му ще бъде 200-250 хил.лв." Стойността на същия участък преди 10-на години беше 3 милиона. Дали тогавашния кмет, ББ, финансира предизборната си кампания за парламента с тази "незначителна" разлика?

Горе долу такава е разликата между 1-2 километра изцяло нов асфалт и ремонт на няколко стотин метра коловози.

Ал

Тогава цената на квадрат нов асфалт беше само 10-тина пъти над цената за изкърпване (която е по-висока от за цялостния ремонт)

След периода на престъпно бездействие, предивд състоянието на асфалта на Орлов мост, най-после някой се е задействал. Причината била тежкият трафик, видите ли ... Явно трафикът е тежък само откъм "Плиска". Стигайки до Орлов мост, автомобилите сигурно се изпаряват, тъй като от другата страна на кръстовището асфалтът не е нагънат.

Автобусите, не автомобилите. Един брой тежи до 35 тона без пътници, а с тях по линия 204 достига и до 45 тона. Откъм Плиска има ляв завой на автобуси, а откъм Ректората няма, дори е забранен за всички. Затова там са криви само бус лентите.

Софийските или сирийските бронеавтобуси са това?

Дори и на моя наточен кантар няма да мога да изкарам автобуса толкова тежък. Виж ако беше казал 10-12 тона можеше да се съглася. А нетото на товара, демек теглото на пътниците на пълен автобус е около 5 тона.

Баси и новината... до къде я докарахме, щом за асфалт и ремонти са ангажирани да пишат журналистите... Вярно ,че Това с ремонтите в България е нещо като грандиозно събитие! Но на мен ми звучи като падение... Тов атрябва да бъд ерутинна работа на Общината и ако може медиите да не занимават цяла българия със улиците на София. Има си сайт на Общината , пишете си там ... Има друга БЪЛГАРИЯ!

Ремонтът хубаво ще е за сметка на изпълнителя, а моето висене в задръстванията, повишения ми разход на гориво, повишените вредни емисии и т.н. за чия сметка ще са? Изпълнителят ли ще ме компенсира?

Това е т.нар. "Цариградско море". Вълните по него се образуваха месец - два след цялостен ремонт. Тогавашният кмет Бойко Борисов се пенявИ известно време в стил"Ся ша видат изпълнителите какви неустойки, какви глоби ще им наложим. И възстановяване за тяхна сметка!". Но както винаги при него с пенявенето си останахме. Сега пак ще си платим.

Цариградско - скъпо, но пък некачествено. ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ!

Различни участъци на Цариградско шосе са ремонтирани по 3-4 ПЪТИ по времето на кмета Борисов и кметицата Фандъкова... Т.е. - за последните 12 години Цариградско шосе (от Орлов мост до Горубляне) е ремонтитано на различни етапи около 40-45 пъти! Говорим и с ремонтите на ремонтите И на техните ремонти!!! Не си СПОМНЯМ ЕДИН ДЕН, В КОЙТО НЯКЪДЕ ДА НЕ Е ИМАЛО РЕМОНТ ПО ЦАРИГРАДСКО!!!

"Стойността му ще бъде 200-250 хил.лв., осигурени от бюджета на Столичната община" Честито! Ще плащаме 10 пъти на фирмите на Суджук Бей!

Брей, това Цариградско шосе си е направо златна мина :)

Ами време му е. Май вече минаха две години от как го ремонтираха за последен път.

на автомобилистите...Ние пешеходците сме солидарни и не товарим тези участъци.

Фъндъкува да си заминава в Компирско. НАСЕКУНДАТА

lu4ka

А Лилето? Нали резнаха лентичката преди, сега пак. ББ, да се свети името МУ, трябва да попълва колекцията.