16-годишен с миниван загина, бягайки от патрул

16-годишно момче загина при катастрофа край Ботевград, докато се опитвало да избегне проверка от полицейски патрул. Преследване обаче не е имало.

Обратно в новината

Коментари - 16-годишен с миниван загина, бягайки от патрул | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дали малките гнусни мангалчета не са били тръгнали да крадат - каквото правят винаги...или са се връщали с откраднатото ? И каква е тази несправедливост - от трима катастрофирали цигани - само един е умрял..а останалите...КОГА ????

Мангал ли е?

естественият подбор действа наздраве

Един боклук по-малко!

Много тъп народ

"Арестуван е бащата на едно от момчетата, чиято собственост е миниванът. На него ще бъде съставен акт, че е дал автомобила си на неправоспособно лице." , а на бащата на Кристиан Младенов от Триград беше ли съставен акт, беше ли арестуван ???

Не. Всички равни, но някои по-равни.

Ха! Защо не арестуваха бащата на клетия манаф, който го търси цяла България почти месец?

Един боклук и потенциален убиец по-малко .... жалко че другите две кретенчета са оцелели !

От статията не става ясно дали синът на собственика на колата е загиналият. Ако не е значи 99% е шофирал той а са набедили загиналия за шофирал-нали не може да се защити.Това е практика.

papion

Айде сега и за тоя лумпен да обявят траур в селото.

в Литаково има и много цигани. като нищо за такива да става въпрос

Чудесна новина! Един селяндур по-малко. А като се вземе предвид, че няма да разпространи генетичния си материал, направо си е дюшеш.

Лошо!Много лошо!

Кое му е лошото? Един лош материал се е изчистил без странични загуби. Два други лоши материала са получили нагледен урок. Какво по-прекрасно от това?

Поредните дебилни селяци като онзи, дето се преби от скалата. Няма ли кой да въведе закон, според който изостаналите в главата да нямат достъп до градове и автомобили? И въобще.....да не припарват сред обществото...

Ейй най после една хубава новина че келеша който прочинява катастрофа го е отнесъл... а не невинни хора.

d4

нещо не можах да схвана. момчетата са от Литаково. пили в Скравена. Чий са го търсили в Новачене?? и как са успяли да стигнат до Литаково и да вземат колата?? М?

Жалко за детето , комунистите са виновни

Освен това - Пеевски и Путин!

заради европейката болест всички бегат от полиция, прокуратура , съд, територия!! скоро заради европейската болест тука никой нема да остане!!! те това искат европейците: да ни изгонят, да ни избият, да ни ограбят!!!

Малоумен цървул.

Това нова диагноза ли е?

ЕДНО ИДИОТЧЕ ПО-МАЛКО

... да се готви следващия ...

Недоволни от всичко селяни...

А дали бащата на детето, което блъсна хората в Триград също е в затвора?

Той е от ГЕРБ, тях не ги засяга този закон.

Нещо не е така! Полицията пак май се занимава с неща -които нетрябва да са и приоритети Познавам тоя район --дълбока селска провинция --там полиция почти няма Сега уж саги накарали да демонстират полицейско присъствие ---и те най лесното-- Впрочем там има цигани--но и селскостопанска работа много --всеки си кара както си ска и каквото си иска - по полето полицаите трябвада сав блицката село Мечка -там има 3-4 цигански къщи-дето от години не могат дасправят с тях

Поредната не чак толкова безмисленна и никому не интересуваща трагедия на простолюдието. Защо не е чак толкова безмисленна. Оцелелите чавета дълго време ще им държи влага как е умряло чавето де ги е возило. Абе колкото повече от простолюдието гушва букета толкова по добро и чисто място за живеене става света!

СТИГА ВЕЧЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТЕЗИ ШАНТАВИ МАЛОЛЕТНИ КОПЕЛЕТА. ДА СЕ ТРЕПЯТ ЩОМ СА ТОЛКОВА ТЪПИ.

Аз от кога ви разправям, че КАТ е паразиатна, нефункционираща, излишна организация? А дебилите в зелени жилитки, които не могат да напишат грамотно един акт като хората , вместо да регулират, улесняват, облекчават трафика, те всячески го затрудняват? Сега бащата трябва да съди неграмотните изроди, които са стресирали момчето. Какво като не е имал застраховка, винетка, преглед или колан или книжка? Книжката по-важна ли е от живота на 16-годишно дете? Боклуци мръсни. Миндилите в зелени жилетки са се превърнали в плашила по пътищата, за да стресират, изнервят, плашат и рекетират мирно пътуващите граждани. От кога, ми кажете, не сте виждали автокнтрольор в центъра на оживено кръстовище в пиков час да регулира движението? Аз- от 15-20 години. Виждам авторекетьорите в храСТИТЕ, ШИПКИТЕ, ДРАКИТЕ ПО ПЪТИЩАТА ДА ДЕБНАТ ГРАЖДАНИТЕ ЗА КОЛАН( КОЕТо изискване е тотално незаконно), да чоплят семки и фъстъци под дебелите сенки на кестените и тополите по булевардите и да се правят на дерибеи.... Нещастна пасмина.

Стресирали неправоспособен водач. Ти поставяш каруцата пред коня. Гащатник.

Стресирали, или уплашили- все тая. Защо е бягал? Защото авторекетьорите са плашила по пътищата и са уплашили момчето. Бостан-крокозута. А това "гащатник" какво означава по цигански, бе боклук нещастен? тя каруцата отдавна е пред коня, бе миндил. Питай авторекетьорите къде са на цганите-каруцари книжките, светлините, мигачите, габаритите, коланите, аптечките, гумите, застраховките , винетките, а ? Циганин нещастен.

Ти какво искаш? До всеки автомобил да застане катаджия и да го проверява има ли книжка, пил ли е, аптечка, триъгълник, пожарогасител. Само тогава ти ще заспиш спокойно и няма да ръсиш слюнки.

Ти нормален ли си бе? Имало патрул и видиш ли келеша се стресирал и катастрофирал. Дали пък не е получил инфаркт от притиснение а?

сигурно е цигане

Защо акт на бащата.....Затвор трябва, ако се докаже, че е дал колата. Той е съучастник!!!!!

В САЩ има доста щати, където можеш да имаш книжка на 14г. Европа е векове назад в това отношение

на 16 имаш книжка, но не можеш да караш сам

А на 18 нямаш право да посещаваш нощни заведения и да закупуваш алкохол и цигари!

Ле-ле колко си задръстен.

Може да имаш книжка обаче от ония с картинки. За свидетелство за управление на МПС е твърде рано на 14 г.

link/wiki/Driver%27slicensesintheUnited_States

На теб са ти малко самоунищожилите се напоследък, та искаш още ли? Както виждаш родителите са недозрели психично за да дават колите си, а трябвало и ощи по-малки деца да карат, възпитавани от същите тези.

цъфнахме и вързахме,щом родителите убиват децата си .това няма как да се спре ,това е лудост .

Там по тия села 80% са мангусти.Нормална случка.

не е нормална случка защото това става на главният път Видин-Ботевград тези хлапета можеше да тежат на съвестта на нормален човек и на трите хлапета родителите трябва да бъдат съдени

притежаването на книжка е гаранция, че инциденти няма да се случат.

Тоя "полицейски патрул", защо го измислиха ? Обикновена катастрофа и вкарват отникъде и полицейска патрул за да е по- интересно. После се чудят, как да свържат съдържанието на статията със заглавието. Почти няма произшествие на което да не дойде патрул.

Полицаите лъжат, не е ли очевидно.

Е , не така, родната милиция никога не лъже. И бачка яко по сенките след обяд!

като не са го гонили, он що е бягал?

Они са бЕгалЕ, оти са се ос.алЕ...

Теорията на Дарвин за естествения отбор е по-ценна от тази на Айнщайн за относителността, по-точно те се допълват!

Пол Уокър одобрява това

Ние от клуба на пенсионера не одобряваме. Скоро няма да имаме членове както е тръгнало. Не стига че постоянно дигат пенсионната възраст, ами все по-малки се трепят.

" На него ще бъде съставен акт, че е дал автомобила си на неправоспособно лице." Абе праскайте им 4-5 цифрени глоби + престой в ареста/затвора за месец-2-3 и гледайте как ще намалеят "Тате, дай ключовете? Ето."

..как можеш да накажеш човек, който току-що е загубил детето си? Аз не се сещам за глоба, отрязване на крайници или каквото и да е повече.. Тъпото е, че не се учим от чужд опит, а държим ние лично да го изстрадаме.

Ти откъде знаеш на кого е детето?

лейка, един подобен 16-годишен преби сума ти хора в Родопите преди 3 седмици... Тези момчета са малолетни и уж не носят наказателна отговорност, но все пак някой отговорност трябва да носи - и това са родителите

"Как можеш да накажеш ..." лесно - ако го пише в закона и се СПАЗВА. Тъкмо може да подейства ПРЕВАНТИВНО, след като така или иначе се случва доста често.

Добре че не са пострадали невинни хора, както с онова пишлеме Кристиян. Не мога да съжалявам нито родителите, нито идиотчетата, които сядат зад волана без да имат книжка или пили, а родителите им не им упражняват никакъв контрол. да си трошат главите, да стават донори, тяхна си работа. Лошото е че в много случаи страдат и невинни участници в движението. За щастие тук случаят не е такъв.