От НС: Пълна загадка около НДК - касичката на ”стани богат”

Парламентът отхвърли предложението на БСП срокът на действие на Временната комисия, установяваща разходването на средства в НДК, да бъде удължен до октомври.

Обратно в новината

Коментари - От НС: Пълна загадка около НДК - касичката на ”стани богат” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И последно: Боршрш ще го тикнат ли в пандиза най-сетне или любовницата му Бъчварова пак ще го спасява

по времето на правителството на Виденов, когато фалираха всички банки, умникът от снимката беше министър. Та точно той да търси кой как разходва пари си е смешно.

Това не е нито дворец, нито е народен, а пък за култура да се говори е направо смешно и жалко!

Някои хора издребняват съвсем. 3,5 млн. лева са направо дребна сума. Сигурно някъде са се загубили или изсулили в нечий джоб. Толкова страсти за изтърбушеното и безлично НДК .... И пълно мълчание за обира на КТБ! Е това само българинът го умее!

Тези 4т.суджуци явно са били за шир-потреба. Истинските суджуци,по специална поръчка на премиерът-слънце,са пътували всяка седмица в багажника на въпросния изнудвач ,по предназначение.....Четете и други издания....

Га ядоа сижуците обещаваа, а кат ги изядоа, забравиа ко са обещавали, тявната мамааааааааааа!

Друмев е в първата десятка на света по бридж, а не по бридж белот.За това трябва доста акъл!Всяка година е снасял на бюджета по 10 млн,като НДК е бил на самоиздръжка и е в първата тройка на световните конгресни центрове.Льольовците сега крадат без да мислят и добре че има вакум в правосъдието, защото щяха да са на "ти" с бай Ставри.

ЕДИНСТВЕНО ПО ЗЛОБА И ГРАБЕЖ ГИ БИЯТ САМО УЛТРАСИНИТЕ.

Този т.н. професор Гечев е същият некадърник,който фалира банките на България 2 пъти и все още го пишат"професор" ! Да ,професор,ама по некадърност! И този некадърник продължава да сипе заключения!!! Е няма по-голяма наглост от комунистическата!!!

За тези с къса памет да припомня: Крадливият модел "НДК" е роден и отгледан от хора като агента на ДС, разузнавач и фалшив "бриджор" - Христо Друмев. От 1988 до 2011г този човечец разказа играта на НДК като го превърна в голям базар и пародия на културен център. Този червен капиталист правеше дълги години това което и до сега продължиха да правят псевдогерои като Боршош. Системата на грабеж е почти същата като при Друмев, платецът на масрафите - абсолютно същият - окаяният данъкоплатец. Така, че Гечев, дръж езика си зад зъбите. БСП и хора като теб са последните които могат да морализаторстват. За всички крадци от 40 години насам трябва да има възмездие. Това чакат толкова години да видят хората.

далавера в Бантустана, нещо не е наред.

Боршош ще изсърба борша! Все пак трябва да се спазва инерцията да има виновни за пред хората.

А суджука защо не иска да стъпва в парламента?Да не рита топка?

Мое да е в Симитли на процедури!

БСП ровят за корупционен скандал, обаче най-вероятно ще се окаже некъдърно строителство с големи преразходи.

ФАКТА,че бе вице на ЖАН е достатъчно доказателство за компетентност и честност. Пу

Мисля че с ГЕРБ доказахме че жългарите можем да крадем на световно ниво.То няма някъде дирекция, поръчка, конкурсче, предприятийце където ако бръкнеш да не изскочат кражби, присвоявания, далавери, рекет, наши хора и тиняк.Как няма да краде от НДК бе щом суджуци тръгнаха да крадат кой ще ти подмине едни 10-ина милиона от НДК.Световни шампиони.

ГЕРБ най-голямата престъпна организация на Балканите.

Трябва да учредим международна награда.

След БСП

И аз искам зоб.

стига с тия 3,5 милиона,къде са 3,5 милиарда? не че ндк не трябва да подминава,ама какво правим с другите?

lu4ka

16 милиарда.

и тези,да.

16 те милиарда са в главите на комунисти и комуноиди.

Много дрънканици, резутат нулев! Няма осъден, няма върнати пари, няма отнето имущество. ОСТАВКА!

за 1 милион присвоен от държавата се полагат 10 год лишаване от свобода ,без обжалване нито тук,нито извън Бг,за 10 мил. се умножава по 10 и т.н ако крадеца умре в затвора ,влизат негови близки .ако властта не го направи ,да бъдат наясно ,че ще се намерят рано или късно смели хора,на които им е дошло до гуша да хранят вместо децата си цигани-мошенници в скъпи костюми ,без никаква съвест .

Питам, защото последните смели хора в България бяха горяните

не става въпрос за мен ,а как да живеем по човешки ,заедно в нашата мила и нещастна Родина ...

суджуците на герб ще привършат с краденето (унищожаването)на гробните ни камъни .те изпълняват еврей.ската воля-заличаването ни от картата .задачата е трудна ,но добре платена .много евреи,много крадене и бързо приключване на просташката ни история . според мен да се обвинява само тиквата е несправедливо ,защото евреите са му приготвили заместник,в случай,че се гътне по некой начин .по тая територия виреят много добре предатели ,мафиоти и българофоби ,които имат дипломи на милиционери и пожарникари ...добре,че сме свикнали да ни правят за резил пред целия свят . важното е,да не ни е срам и да не гледаме в огледалото ,че лошо ,можем да чуем гласовете .

Подозирах аз, че евреите са виновни за това, че съм тъп и мързелив ама не смеех да го кажа на глас.

ако излезеш от селото ,със сигурност ще ти се изпарят подозренията .

Какъв беше моралистът Гечев по време на финансовата и икономическа катастрофа на България през 1996та-1997ма?

Идиот,никаква катастрофа не е имало. Имаше разигран маскарад от нечии специални служби.Тъпанар!

Още помня ужаса в очите на хората и клетвите им. Някои се споминаха, други загубиха имоти, спестявания, здраве. Вие в Москва ли бяхте тогава, че не помните тези мрачни години? На идеологическа закалка ли бяхте там?

Ние ли сме луди или др. Гечев? Защото без липсите за които той мечтае, няма разрешително за контрол и няма ремонт без разрешително.

Румен Гечев с раиран костюм ли беше на комисията ? А пък активистката на ДПС, вместо да сипе закани да ни разкаже какво стана с Христо Бисеров, че там милионите са мнооого повече от въпросните за НДК.

Здравейте братчеди сужуци ! Как сте ? С каква бира ви лапат ? Леденика !?

Tези 17 милки, дето ги търсите са за бира бре, гечев, как се поливат 4 тона суджук, 60 кила "солено" филе-елена и пъстърма, а??? искат много бира, че и бяло винце би вървяло нали??;))

Пълна загадка около правителството на Жан Виденов и Румен Гечев! Гечев да каже къде отиде касичката на стани богат, щото от БВБ 35 млрд. долара, в края на управлението му останаха 100 милиона! Та къде отидоха 35 милиарда?

Кажи, бе, Гечев! Къде са милиардите?

Е ква загадка е това - абсолютно никаква! 1. борисов нееднократно е казвал, че в ГЕРБ нищо не става без негово знание и съгласие. 2. И добричкият суджуклия и борша от НДК са видни от всякъде гербери. Кой е направил касичката "стани богат" чрез и в ГЕРБ? Ми, Made in Bankya естествено.

Кой иска да отклони България от интеграцията с ЕС ? Много тъпа С. Дукова ! Ние питаме за контрол на парите , тази калинка с килийно образование измества въпроса ! Кой назначи Герб да ни управлява , моля ви махнете ги , пред очите на Българския Народ крадат тези Изроди !

Др. Нинова и сие хич не крадат.

Пътнико Виден, пътнико Оф ...

Ето за това съм за Мажоритарен вот и 120 Депутата ! С.Дукова никога няма да влезе в НС , ще гласувам за Гечев защото разбира от работата си !

Шегуваш се нали? Нали!?!

в сравнение с тия крадци на милиони и милиарди в парламента, циганите са направо аматьори в краденето

До кога ще се прикриват крадците от Герб ! Лакомията на Геб край няма !

не съ занасяй.

До кога този Парламент ще се занимава с простотиите на БСП???

d4

оставете "контрола". и "надзора". те работа не вършат. комисиите в Парламента също. питайте къде са гепените милиончета. а че Борша е левия т*к на Тиквун спор няма. за десния има доста кандидати...

тиквата..няма да говориш така.

Един от най- крадливите и валифицирани. Мнението му следва да считаме за меродавно.

контрол и без строителен надзор да ремонтираш сграда от мащаба на НДК само този факт е престъпление.

Защо тези хора изобщо си губят времето в парламента? Няма никакъв смисъл от дебати, гласуванета, комисии, проверки и прочие. Борисов казва, овцете гласуват. Патриотично, икономично и най-вече безлично. Това е прекият резултат от ПРОПОРЦИОНАЛНАТА ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА! Тихи, кротки и послушни носачи на суджуци и други благини.