Вкараха в психиатрия мъжа, пребил дете и жена в Несебър

Мъжът, който нападна и преби момиче и възрастна жена в Несебър, трябва да лежи задължително в психиатрично заведение шест месеца, реши Районният съд в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Вкараха в психиатрия мъжа, пребил дете и жена в Несебър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Положението в българия е "Гласовете ви чувам"!

Амфетките не са за душевно слаби хора.

Имам чип в главата оставете ме на мира

Човекът не е луд. Наистина има имплантиран чип. Всички или повечето от нас имат. Така ни командва нечестивецът. Трябва да се съпротивляваме на лошите команди чрез вроденото ни от твореца добро. Чипът с нож не може да се извади.

Няма човек- няма проблем, а тоя отдавна е за унищожение.

По татово време в квартала имаше луд - викаше, псуваше на висок глас квото се сети, но само бай Тошо не ругаеше. Такива - не в лудницата - първоначмално в затвора при циганите да видим дали ще бие или ще почне да вика от удоволствие.

"Прибери си ги, Боже! Моля те, Боже! Така да се живее, Боже, просто не може! Вземи си ги, Боже! Ще стана набожен, но само отърви от тях нашите кожи!"

Сега ти казвам да се хвърлиш от покрива, ама надали ще го направиш.. Да го вкарат в затвора и други гласове ще започе да чува.

Брей тия гласове, бе! Много мъдри... Що не му наредиха да иде да скочи на някой 100 килограмов мъж между 30 и 50 години, а скача на деца и пенсионери - и то жени?!

Как не му наредиха да да изчисти някоя градинка или да се хване на работа тия гласове.

ще гледаме след 6 месеца. Не е решение за лудите, нито за нормалните. На лудите мястото е вътре в лудницата.

прав си койчо,лудите в лудницата,българите в Бг,руснаците в Русия,амер. в сащ ,жабите в гьола и всички ни лук яли ни суджук помирисали !дали ще се върне сталин да оправи нещата или ще оставим дяволите да се налудуват за сметка на бедните ни дечица ? това ,че не си чул същите гласове в главата си ,гарантира ли ви,че утре няма да ги чуете и вие ? съмнявам се и то доста,защото никой не знае какво му е писано до края на бедния си живот,дори и да е милиардер !

Вместо такива луди да ги пращаме до живот в психиатрични заведения,съдът решава че някой друг ден или месец е напълно достатъчно за да се реши проблема,после много важно кой ще бъде наранен или убит.

Как в психиатрия? В затвора трябва да го вкарат и то за много години, като рецидивист!

Поредният луд на свобода...

Как пък не му наредиха да скочи на няколко яки мъже едновременно... Викайте екзорсист. С хапчета няма да стане

По тези данни , на Съда му трябвали 9 г. и 7 тежки престъпления за да установи че този човек е луд, и на всичкото отгоре 6 месеца само ? Ми то и Съдията е за лечение....

Да ти е кеф да живееш в България... Психичноболните на улицата,престъпниците на улицата,мизерията пълна,циганизация,цигани ни крадат и убиват,ниски заплати и свръх богати робовладелци,които мислят единствено за собствения си гъз,липсващи Съдебна система,Прокуратура и МВР,корупция от всякъде,простащина,политици обслужващи богатите и мислещи единствено за личните си облаги,пълна катастрофа... И после нямало да бягат хората?!?? Че тя държавата, с какво задържа хората си тук?!? Просто всеки ден те гони!

време е да си вземем съдбата в ръцете и да спрем изхранването на вредни същества !това се нарича отговорно общество или осъзната нация ! чакането вреди на здравето !

оръжие в действие, облъчват ни и правят експерименти с нас. Всички ходят като шест без пет

Oт жиците за тока ще да е.

...не от клетките на мтел е .....

За другите може да е опасен, но за себе си НЕ Е! Даже има много добре развито чувство за самосъхранение, щом като "не чува гласове", които да му казват да нападне някой с ръст 1,90 и тежащ 110 кг....

Отново присъда-недуразумение! Защо само 6 месеца , този човек ще е отново опасен и след това. Той си е за перманентен престой в психиатрията.

*недоразумение

И защо само него ще го затварят?! Колко много други луди се разхождат, но чак когато убият или нападнат някого, тогава ще стане проблем...

Да вземат да му излекуват слухът на тоя. Гласовете му казвали 10. етаж, пък той какво чул...