Обжалванията за важни обекти ще минават на една инстанция

Окончателни са решенията на първоинстанционния съд по жалби срещу решения, свързани с реализацията на обекти от национално значение, определени с акт на МС.

Обратно в новината

Коментари - Обжалванията за важни обекти ще минават на една инстанция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой, кой пиша на кирето оценка (3). тук Цонев не прав, на Кирето оценка седем даваме ние бабите от селата И в тоя случай една истинска случка. две баби от селата, няма да цитирам селото... едната попитала другата, твоето внуче с колко мина, със шест отговорила, а втората, а пък моето мина със седем , ашкулсум, машалла Кире, който не те харесва няма вкус, все пак не гледаме партии, а хора умни, един от тях си ти, Кире, без минуси , моля за Кирето, виж за Кирето паспорта може -, старите знаят, за кой киро паспорта, става въпрос-от лудницата хахахаха Да пази Господ, за неукият и бедният киро паспорта, дали е жив, бог знае, явно е в отвъдното, от немотия ...

Когато става въпрос за националната сигурност, военни обекти, граничната зона, стратегически обекти, пътища ,енергетика, язовири ... държавната комисия оценява и плаща по пазарните цени . Никакви комитети, протести, жалби и защитници на храсти, камъни или животни.

Големите обекти не с е проучват от необходимите експерти.Визирам ХТК "Никопол Турно Мъгуреле " И АЕЦ БЕЛЕНЕ.. ВМесто да се заделят средства за внимателно проучване вкл от супер експерти, пси препрограмирани на власт харчат милиарди ограбени от народа без полза

Това са исключително опасни тежко вредни и ненужни обекти ..Применро има остра реакция на Земята срещу продъжлаване на автомагистрала "Хемус"след Ябланица.Застрашено е оцеляването на Важни региони .Обекта е НЕНУЖЕН ВРЕДЕН И НЕДОПУСТИМ според анализи.Няма пари за подръжка на сегашните пътища .Северна БЪлгария е обезлюдена..

Като се знае от край време от кого как се кадрува в съдебната система няма нужда вече и да си правиш труда да обжалваш, защото още на първата инстанция ще те отсвирят и оставаш с пръст в устата, защото и най-неукия и неопитен съдия от първоинстанционния съд ще гледа да си осигури спокойното и безметежно кариерно израстване, разбира се като се основава на "законови" норми и узакони вече взетото административно решение, вместо да защити правата на хората и да приложи закона така както повеляват нормите му. Не вярвате, ами питайте адвокатите какво следва от тази промяна, но като питате не питайте само тези които са свързани с управляващите, ами питайте и тези, които са свързани с опозицията или са "независими"!

Кире, готин човек си, така мисля, добрите хора си личат от доста метри, а и вече не а а а , за което ти благодаря. Жив и здрав да си ни,

Властващите май се чудят как да си спестят мангизите за съдиите да се произнесът в тяхна полза щото ще да им се намалят комисионните за обекта ''от вазжно национално значение''.. Кажете ми един такъв обект имало ли е до сега последните 20 години когато много такива обекти бяха разпродадени за жълти стотинки в бюджета и милиони по сметките на властващите

Прости се народе ако имаш някакъв имот дето си го е заплюл властващ защото като нищо небостъргача ще да е от ''важно'' значение ама за комисионните и на теб ще ти запушат юустата на първата тяхна подлога..

Закона за обществените поръчки приет с мнозинството на ГЕРБ и Реформаторите на 16.02.2016г (променян до тази дата 76 пъти!!!) е лобистки, корупционен, вреден. Закон в който са въведени понятия като: Инженеринг , Инженеринг проектиране и строителство, Проектиране и строителство Прогнозна цена (за горните понятия), Техническо предложение, и......Заплащането се се извършва след подписване на договор за отпускане на безвъзмездна финансова помощ между Община Х и финансиращия орган.....във връзка с Част Б - ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО НАЙ-МАЛКО ТРЯБВА ДА СЪДЪРЖА ОБЯВЛЕНИЕТО ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ПОРЪЧКА, също така, Строителство на идеен проект....и много други. Закон за обществените поръчки от 2016г е закон, който погазва основния Закон - Закона за устройство на територията, основен закон, закон доказал се работещ още от първата му редакция (средата на миналия век) която ми е известна Планово изграждане на населените места, и предшестващия Закон за териториално селищното устройство.

таз година една...догодина нито една...! Мутрьо ше ги решава еднолично споровете! да и серем и на демокрацията и на любимците на изкуфялото ялово бабе!

даже по догодина предлагам да се започне поетапното закриване на съдилищата, като почнем от върховните такива!

Уважаеми народни ПРЕДАТЕЛИ, не позволявайте сключване на договора с БЮРМ, защото така признаваме някакъв "македонски език"! При това в качеството му на "официален" език на някаква измислена държава!

Ех, ако и в наказателните производства бяха въвели такова едноинстанционно чудо, ЦвъЦвъ щеше да полежи в затвора!

АМИ КАКВО ДА ИСКАШ ОТ" ЮРИСТ"КАТО КИРИЛОВ И ДРУГИ ПОДОБНИ НА НЕГО ЗАВЪРШИЛИ ПРАВО В ЮГОЗАПАДНИЯ УНИВЕРСИТЕТ ИЛИ В НЯКОЙ ТЕХНИЧЕСКИ ВУЗ.

АМИ КАКВО ДА ИСКАШ ОТ" ЮРИСТ"КАТО КИРИЛОВ И ДРУГИ ПОДОБНИ НА НЕГО ЗАВЪРШИЛИ ПРАВО В ЮГОЗАПАДНИЯ УНИВЕРСИТЕТ ИЛИ В НЯКО ТЕХНИЧЕСКИ ВУЗ.

не се уксроява правосъдието а се премахва толкова са се ояли че са над закона .