Убийството на Данаил все още е пълна загадка

Все още няма заподозрян и задържан за убийството на 42-годишния Данаил Божилов в Пловдив. Разследващите се опитват да установят и кой е завързал кучето му.

Обратно в новината

Коментари - Убийството на Данаил все още е пълна загадка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в българия убиват така по следните причини: 1. не е върнал пари на някои (надали е толкова глупав) 2. някои не е искал да му върне пари (по-вероятно) 3. знаел е нещо, опасно за някои голям (много вероятно) кучето е вързано, понеже ако някои стреля, и не е вързано, после веднага ще се нахвърли на стрелеца, наи-вероятно убиеца го е накарал да го върже преди да стреля.

Щом дог-а е вързан...значи се е самоубил...!?Големите експерти ...,хем лесно ,хем ..случая приключен ...-като разкрит...!?А къде е Оръжието...!?рАЗМЪРДАЙТЕ СИ МОЗЪЦИТЕ...!?Възможно е близък, познат...-да го е извършил..,след като жертвата не е реагирала , а изстрела е точен и един....!?

loyola

Аман от загадки ... навремето като убиха полковника от ВВС (пак в Пловдив), пак бе загадка, хем веднага му гепиха бизнеса (с интернет) ... загадъчно

"не се е познавал с криминално проявени" , даже повече, не е виждал никога такива

Седнал си е човека да си прочете вестника, вързал си е песа и тамън отваря криминалната страница и "пляс" един заблуден проектил го шляпва в гърдите, и фира. Случват се такива неща.

Срещнал е стар длъжник. Оня му е казал - на ти парите. Тоя си е вързал кучето, за да ги брои с две ръце. И....

Абе виждам че ги разбирате тия работи. Ами да ви питам тогава- верно ли че наште били най-убави, а другите небили чак толкоз. Що тъй бе братя?

Според мен, щом кучето е завързано за пейката, явно убитият е видял някой познат и са започнали разговор. Възможно е кучето да познава убиецът и затова да не е имало проблем и да е завързано от самия убит за пейката. Убийство от личен характер най-вероятно.

аре бе, толко шум за нищо...

извод, не връзвай кучето !

инспектор Мегре ква загадка, некой го е ядосал, той е вързал кучето за да може да го набие на спокойствие но оня е извадил пистолет и го е гръмнал

Ако се беше разхождал с папагал на рамото да каже на полицията какво е станало вече да са разкрили убийството. Ама то куче, пък и къде да му търсиш преводач от аржентински.

Сизар Милан, май го знае езика

Жалко за момчето. Какъв Мин-председател ставаше от него....

Кучето му е все още живо, пък е и по-добрия избор. Ако проговори, ще каже кой е убиеца. Аз мисля, че кучето го е гръмнало и глътнало пушкалото, защото го е вързал вместо да го пусне да бяга. Да му направят клизма и ще намерят пушкалото.

и от кучето му става

по-скоро кучето ще проговори и ще издаде всичко, отколкото мевереиците да намерят убиеца.

Не са мотивирани да работят още от 90-те години на миналия век.

Az puduziram 4isa go zastreliali sas pistoled.

За да върже кучето, значи е имал среща с непознат за кучето човек, който е го е застрелял, а кучето си е останало вързано. Нямам впечатление да са агресивна порода дого аржентино, в нашия град все такива татуирани пласьорчета на дрога ги отглеждат, явно е някаква мода в този контингент- татуирани ръце и крака и дого аржентино.

по-друго си е да те гръмнат пред кремъл и то в гърба и то с 4-5 куршума. и кучето ти да не се знае къде е.

хм кучето или ходи или хапе или лае жест на стопанина към дама

Ама в каква държава живеем... Всеки дан пребиват по някой доблестен гражданин тип Света вода ненапита, а сега гръмнаха и този мил и добър и симпатичен човек на модерното изкуство - таттоо. Направо ако си съвестен Български Нутариус или пък имаш супер законен бизнес да те е страх да излезнеш от къщи. Ето човека със суджуците, този доблестен бизнесмен е вероятно с някой номер в някое тефтерче.

Пак активирахме ,,кучкарите,,,,те за хората не мислят тръгнаха да ,,трепят и хапят ,,за злите кучета ,но да знаеш ,че такива са бездетници е и тях кучета ги яли

ДАНИЕЛ Е НЕУДОБЕН ЗА НЯКОИ, "ПОРЪЧКАТА" НЯМА ДА БЪДЕ "ОТКРИТА", ПРЕЗ ДЕМОКРАЦИЯТА ЛЮБИМА НЯМА ОТКРИТИ УБИЙЦИ, ЗАЩОТО ТАКА ТРЯБВ...

Поне убийството не се крие, че през комунизма хората просто изчезваха, ни убийството се признаваше, ни убийците излизаха наяве...

И този се е забъркал в Суджук гейт, не го гледайте, че е вегетарианец!

Ох, изкарахте го човека по-свят и от светец. Ама социалните мрежи никога не спят. Оказва се, че този светец е бил в Хитрино ден преди експлозията, за която така и не стана ясно какво и защо избухна. Оказва се, че същият този светец е гъстичък с едни хора, дето им викат мутри. Пък това, че майка му живее в блока на братя Галеви , а не се били познавали с тях въобще - глупости на търкалета. Я, кажете, колко български баби живеят в затворен комплекс с охрана 24/7 ??? Светец...ама друг път!

Защо по-късно мъжът е сложил каишката на кучето и го е вързал за дървото, остава загадка.Aми питайте Данаил тъпи милиционерски следователи и догадкаджии

Вързаното куче е ключа на загадката. Щом го е разхождал така, че да притеснява другите хора и да се прави на велик, някой му е извадил пистолет и му е казал да върже кучето си за дървото. После просто го е гръмнал, щото аман от идиоти. Ако можеше полицията да контролира такива ненормални хора с агресивни кучета, нямаше да се налага нормалните хора сами да раздават правосъдие.

Ех да наемаше полицията хова като ВАС...а там от ко/\ и вЖе. Имате плюс от мен.

Интересно защо е гръмнал човек, а не кучето, като толкова е било страшно? "Логиката" ви е просто умопомрачително. Интересно ми е, дали искате да се озовете всред няколко свободни такива кучета чиито стопани сте гръмнал. Пък дори и с пистолет - нека да са два три питбула, две три догота и един два ротвайлера за шик и за разкош - и калашник няма да ви оправи.

А убийствата на Андрей Луканов, на Илия Павлов и т.н. - и те все още са загадка ...

Какво убийство бе, това си нарисувано самоубийство. Стига сте се мъчили с невъзможни теории! Дори кучето да разпитате и то ще потвърди.

доколко е достоверно, но има версия, че е дължал пари на братя ГАЛЕВИ и нямал намерение да ги връща...тук не е моя работя, натъквам се на мина, която всеки момент може да ме взриви хахаха

Я да не пипаш сестра Галева, че да не те омбудсманим! Няма да намерят дори и косъм от теб.

Ще го разгадаят и без помощта на ясновидец.

О, да ! Пълна загадка и мистерия е защо някой ще да е искал да го убие. Така като му гледам татуировките - добър човек, учен, с много умения, полезен на обществото. Дори самото му присъствие е носело светлина и прогрес ! Защо някой ще иска да убие такъв човек ? Пълна мистерия !

КАЗУСЪТ "ОЛИГОФРЕН", КОЙ СИ ТИ Човек е нервно болен. Не само част от хората са нервно болни, а ВСЕКИ човек, сам по себе си, е нервно болен. Въпросът НЕ е в това, да се оправят някои хора, въпросът е да се излекува ВСЕКИ човек. Неврозата е НОРМАЛНО състояние на човека, защото ВСЕКИ един преминава чрез НАСИЛИЕ: физическо, ментално и емоционално през обучение, формиране и НАЛАГАНЕ на правилото - ПОДЧИНЯВАЙ се и ВЯРВАЙ, но ВИНАГИ на някой ДРУГ, ЛИДЕР - Господарят ти. Ти ВИНАГИ си представляван чрез постоянно НАСИЛИЕ: физическо, ментално и емоционално от някой ДРУГ пред ТВОЯТА държава: представителен политик, духовник, адвокат, полицай и т.н. Те и само те, ВИНАГИ те, те представляват теб безусловно, нали. Тогава ти реално кой си тук и сега. На човекът НЕ му се дава ВЪЗМОЖНОСТ да БЪДЕ това, КОЕТО е. ВСЕКИ човек ТРЯБВА да бъде ВКАРАН в определен изкуствен и наложен с ИЗМАМА, и НАСИЛИЕ шаблон - ДИКТАТУРА. Този шаблон - диктатура създава осъзнато и УМИШЛЕНО неврозите при човек. Само с една ЦЕЛ, човекът ЛЕСНО да е управляван ВИНАГИ от някой ДРУГ - привилегирован елит и паразит. С една дума, вече е създаден ИЗКУСТВЕН фалшив и фасаден човек - биоробот (роб). Този ШАБЛОН - диктатура който те създаде теб, робът, е СИСТЕМАТА наречена представителна "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Кой, кога, как, къде и защо, ТЕБ, робът, ВИНАГИ те представлява някой ДРУГ. Ти къде си тогава реално ТУК и СЕГА. Да правилно, причината е проста като теб, робе, ти си физически, ментално и емоционално ЗАРОБЕН от ГРУПА (шепа) алчни с болни мозъци представителни политици и духовници. Робе, поздрави СИСТЕМАТА.

Има вероятност да се е срещнал със случаен човек-психар,идиот,агресивна личност и нещо от този род,който да е направил бележка на човека да си вържи кучето,отговорил му е нещо,че не хапе и онзи да е извадил пистолет и под дулото да му е заповядал да си вържи кучето. Човека е изпълнил това,но онзи може да се е уплашил,че е разпознат и ще има неприятности с полицията или с него и му е теглил куршума и се е измъкнал и покрил. И това е хипотеза !

Това емного труден въпрос.Направо неразгадаем.Тъкмо полицията ще имамалко тренировки за мозък.

че те,милиционерите,нямат мозък,и не обиждайте истинските полицаи като ги сравнявате с наще милиционеропъдари

Кратко и ясно!!!!! Кучето е с характерни особености, най - вече с привьрзаност кьм стопанина, и го пази ревниво! Според мен, стопаниньт му е имал среща с накого, когото кучето не е познавал... и затова го е завьрзал, НО ДРУГИЯТ МУ Е ТЕГЛИЛ КУРШУМА ОТ УПОР, ПРАВО В СьРЦЕТО,нама как да е друго.!!!

КАКВО Е МОРАЛ, КАКВО Е ОБЩЕСТВО, КАКВО СИ ТИ, А СЕГА КАКВО Какъв е нaчинa пo кoйтo дeтeтo pacтe. Пъpвo той cтaвa нaяcнo c вac, дpyгитe, a cлeд тoвa и oт "в РАЗЛИКАТА oт вac", тo СТАВА нaяcнo cъc ceбe cи. Toвa ocъзнaвaнe e ОТРАЗЕНО ocъзнaвaнe. To нe e нaяcнo кoй e тoй. Toй НЕ ЗНАЕ кoй e тoй, тoй пpocтo знae, кaквo миcлят ДРУГИТЕ зa нeгo. И тoвa e eгoтo: "paзмиcъл, кaквo миcлят дpyгитe". Иcтинaтa мoжe дa бъдe пoзнaтa caмo чpeз лъжaтa, тaкa чe eгoтo e нeoбxoдимo. Чoвeкът тpябвa дa минe пpeз нeгo. Toвa e диcциплинa. Peaлнoтo мoжe дa бъдe пoзнaто caмo чpeз илюзиятa. Bиe нe мoжeтe дa пoзнaeтe иcтинaтa диpeктнo. Пъpвo тpябвa дa знaeтe тoвa, кoeтo нe e вяpнo. Пъpвo, тpябвa дa cpeщнeтe измaмнoтo. Чpeз тaзи cpeщa виe cтe в cъcтoяниe дa пoзнaeтe иcтинaтa. Aкo paзпoзнaeтe фaлшивoтo кaтo фaлшивo, иcтинaтa щe се ПОЯВИ във вac. Eгoтo e нeoбxoдимo, тo e eднa oбщecтвeнa пoтpeбнocт, тo e coциaлeн пpoдyкт. Oбщecтвo ОЗНАЧАВА вcичкo, кoeтo e oкoлo вac, нe виe, a ВСИЧКО, кoeтo e ОКОЛО вac. Bcичкo МИНУС вac, ТОВА e oбщecтвoтo. И ВСЕКИ ви влияe. Bиe щe oтидeтe нa yчилищe и yчитeлят щe ce пoвлияe нa тoвa кoй cтe. Bиe щe бъдeтe в пpиятeлcтвo c дpyги дeцa и тe щe пoвлияят кoй cтe. Maлкo пo мaлкo, вcичкo ce ДОБЯВА към eгoтo, и вceки ce oпитвa дa гo ПРОМЕНЯТ пo тaкъв нaчин, чe дa НЕ ce пpeвъpнeтe в ПРОБЛЕМ зa oбщecтвoтo. Te НЕ ca cвъpзaни c вac. Te ca СВЪРЗАНИ c oбщecтвoтo. Oбщecтвoтo ce oтнacя към ceбe cи, и тaкa тpябвa дa бъдe. Te нe ca зaгpижeни, чe ТРЯБВА дa ocъзнaeтe ceбe cи. Te ca зaгpижeни, виe дa бъдeтe в ЕФЕКТИВНА чacт в мexaнизмa нa oбщecтвoтo. Bиe cлeдвa дa ce впишeтe в мoдeлa на ТОВА общество. Taкa тe ce oпитвaт дa ви ДАДАТ eднo eгo кoeтo ce впиcвa c oбщecтвoтo. Te ви yчaт нa мopaл. Mopaлът oзнaчaвa, те дa ви ДАДАТ eгo, кoeтo щe ce ВПИШЕ в oбщecтвoтo. Aкo cтe нeмopaлни, винaги щe ce нecpeтник пo eдин или дpyг нaчин. Eтo зaщo ниe пocтaвямe пpecтъпници в зaтвopитe, НЕ зaщoтo тe ca НАПРАВИЛИ нeщo нepeднo, НЕ зaщoтo пycкaнeтo им в зaтвopa, те щe ce ПОДОБРЯТ, нe. Te пpocтo НЕ ce ВПИСВАТ в обществото. Te ca paзмиpникa. Te ИМАТ някoи видoвe eгo, нa кoитo oбщecтвoтo НЕ oдoбpявa. Но акo oбщecтвoтo oдoбpявa, тогава ВСИЧКО e дoбpo. Eдин чoвeк yбивa някoгo, тoй e yбиeц. И cъщият този чoвeк пo вpeмe нa вoйнa yбивa xиляди, ТОГАВА тoй ce пpeвpъщa в гoлям гepoй. Oбщecтвoтo НЕ e пpитecнявaнo oт yбийcтвoто, нo yбийcтвoтo ТРЯБВА дa e дaдeнo от oбщecтвoтo, ТОГАВА тo e дoбpo. Oбщecтвoтo НЕ ce интepecyвa зa мopaлa. Mopaлът oзнaчaвa caмo, чe виe ТРЯБВА дa ce впиcвaтe в oбщecтвoтo. Aкo oбщecтвoтo e във вoйнa, тoгaвa мopaлът ce пpoмeня. Aкo oбщecтвoтo e в миp, тoгaвa имa РАЗЛИЧЕН мopaл. Taкa чe виe имaтe двa цeнтъpa. Eдин естествен цeнтъp, c кoйтo ИДВАТЕ, кoйтo e ВАШАТА cъщнocт. Toвa e: "caмия ceбe cи". A дpyгият цeнтъp, кoйтo ce СЪЗДАВА изкуствено oт oбщecтвoтo e: "eгoтo". To e нeщo фaлшивo, и тoвa e МНОГО гoлямa зaблyдa. Чpeз eгoтo oбщecтвoтo - лидерите ви КОНТРОЛИРАТ напълно. Bиe ТРЯБВА дa ce дъpжитe пo oпpeдeлeн нaчин, зaщoтo САМО тoгaвa oбщecтвoтo ви цeни. Tpябвa дa xoдитe пo oпpeдeлeн нaчин, виe тpябвa дa ce cмeeтe пo oпpeдeлeн нaчин, тpябвa дa cпaзвaтe oпpeдeлeни oбнocки, мopaл, кoд. САМО тoгaвa oбщecтвoтo щe ви цeни, и aкo тoвa НЕ СТАНЕ, eгoтo ви щe ce paзклaти. A кoгaтo eгoтo ce клaти, виe НЕ ЗНАЕТЕ къдe ce нaмиpaтe, кoи cтe. Дpyгитe ca ви дaли ТАЗИ идeя. Taзи идeя e eгoтo.

В подобни случаи няма случайни неща. За кучето, и според мен сам си го е вързал преди да го убият.

Дого аржентино-то е наистина агресивно куче,но и много умно,съдейки по моето. Моето куче даже може да плете пуловери на две куки,само се връзва и завързва. Веднъж за малко да се обеси ,милото-много си стегнало каишката.

Много си остроумен-да не махам,да не викам ,да седя мирно докъто мине Потника с Татусите и кучето без наморник-е как така ще Викам ще Крещя ако имам пистолет и ще стрелям.

а моята версия е следната: излезнал батката да си разхожда комплексарската мастия естествено без намордник и пусната на свободен ход в парка напук на всички, случаен минувач му прави забележка за селското изпълнение и батката му отвръща - "Ти са кво искаш и шамари ли да ядеш?", връзва си кучето преди да започне да раздава крушета и малко след това чува "пук", останалото всички вече знаем...

Човека изглежда учтив и разбран, както твърдят и познатите му, едва ли се е заяждал така злобно с недоволни от неправилното му поведение граждани.

Като му видиш само високото чело и нашарената -анаболна снага, веднага разбираш, че кучето му е от най-интелигентната порода, а той самият е добър, възпитан и учтив бизнесмен ! Апропо, докога ще квалифицирате приматите- мутри като бизнесмени ?

Звучи вероятно. И полицаите намекват за "случайно спречкване".

Moje da si go e varzal sam I posle da sa go ubili.

Не е важно каква е новината! Важно е под нея да се пише за суджуци! Нищо друго! Пишете само едно : суджуци, суджуци, суджуци! Суджуци до припадък!

А ма лапаш като има , нали! Суджуци де и филе Елена!

МВР умолява, ама мнооого умолява кучето, ако обича, да се яви в най - близкото полицейско управление . анонимността му е гарантирана! ... видими, ама мнооого видими резултати ...

Ако имаше държава този с кучето щеше да си е жив и здрав , и всяка сутрин щеше да си разхожда кучето на каишка с наморник ...

Ако имаше държава този с кучето и този дето го е гръмнал щяха да си правят компания в затвора.

Що, там където има държава, няма убийства ли, бе умник?

Този с кучето сам си е направил избора да не е жив тука държавата не може да е виновна .Няма как човек с не чисти зделки или мутренски наклонности всеки друг да му е виновен Защо не стана ветеринарен лекар например ????

Ако имаше държава, щеше да се научиш да пишеш.

Убиеца: Г-не кучето е без намордник, не го разхождайте така, камо ли да е пуснато свободно. - А е бегай от тука бе цървул, меришеш!!! Убиеца: Хайде вържете кучето и да видим дали мериша! - Готово! айде ,бе, ела бе смръдльо! нататък е ясно......

Каква е тази мЕризма , бре ?

Тъпо, мноооого тъпо. Какъв ЕнтЕлигентен убиец. Ходи с пистолет и гърми всички стопани на кучета, а кучетата оставя живи. Вие сте гений! Направо нямам думи.

ПАРИТЕ ИЛИ ЖИВОТА Парите днес НЕ се създават от хората, които произвеждат, а от представителни политици, правителства и финансови институции, които определят каква ще е стойността на вашия труд в зависимост от собствените им финансови интереси. В тази ИГРА Вие сте СИГУРНИЯТ губещ, вашият труд ВЕЧЕ е ПРОДАДЕН, вашата свобода ВЕЧЕ е ПРОДАДЕНА, вашите пари НЕ са ваши, те са Ви отпуснати в ЗАЕМ с ВИСОКА лихва. Лихвата е вашият живот. Разбира се парите са САМО инструмент, но този инструмент НЕ е във ВАШИТЕ ръце. Парите се превърнаха от средство за оцеляване в средство за ПОРОБВАНЕ. Парите вече не са следствие, а причина Вие да сте РОБИ.

От тук прочетените мнения става ясно, че човека е срещнал в парка друг човек с които има яростен конфликт, но тайно от всички близки - нещо са се карали във фейсбука явно. Оня другия му е казал : Ела да се разберем, ама вържи кучето щото не е честно така! Нашия го вързва! Онзи го разстрелва професионално, не си прибира гилзата, ама е професионалист. Тук има справедливи упреци към дого аржентиното, че не е отскубнало дървото и заедно с короната и корените не е побягнало след убиеца за да го посочи на полицаите. Всяко каракачанско куче така щеше да направи, ама в Аржентина им е друг манталитета.

Уотсън, ти ли си бе партньоре!

Браво, колега!

Не се ли сещате, че препирня е имало, най вероятно за суджуци, с които да се плати на изборите

Явно е дал суджуците на грешния човек.

Кучето е изцяло суджуците!

Ако е оставил Добришки суджук на кучето,за да не лае,докато се измъква от местопрестъпление- то,твърде вероятно е убиецът да е от ПП Гроб.

А ако има остатъци от кафе наоколо убиеца е Гергов:)))

Що ни занимавате с някакъв си мутраген и с неговото тъпо куче?В България този тип убийства не са случайни.И да разберат кой го е убил и да не разберат много важно.Добре е да положите същите,че и даже повече усилия в борбата с битовата престъпност хората да разберат,че има полиция в държавата.

Корнелио, ти ли си ма?

Боко тиквата ти ли си?

Да не е гръмнат заради кучето?

Да не е гръмнат заради кучето?