Разочаровани, българите написаха 3.39 на кабинета

Само 18 % разчитат на подобрение, докато песимистите, очакващи влошаване са близо два пъти повече – 34 %.

Обратно в новината

Коментари - Разочаровани, българите написаха 3.39 на кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Справедливата оценка е: 2--

Борисов: Почувствахме се предадени, след като ЕС не прие Южен поток и той стана Турски поток, но си мълчахме.... и ко прайм сега?

Хей, защо сега се разочаровахте - защо не ритахте още когато Костов съсипа икономиката-сега е късно и селското стопанство, всичко е попиляно-земя "като една човешка длан" /кой ли знае кого цитирам/ имаме и на нея посягат и това ще е краят на България

3.39? Много са им дали.

AbuTalib

http://dnes.dir.bg/news_comments.php?id=26134179-Ако разчитат на спецлиалисти като онзи от тази статия, че томазо кампанела бил авторът на УТОПИЯ, а не Томас Мор, няма дапсе оправим никога!

Е, как да им пишат повече, като Борисов и Цветанов ги избират министрите и депутатите само при условие, че са по-тъпи и по-нагли от тях самите.

Новото е добре забравено старо. И ако беше прочел историята щешеда знаеш че др. Киров са го убили още през 1934. Кой го е убил се знае, как са го убили - също. Но и досега не се знае кой точно е поръчал убийството. Има сериозни съмнения че това е лично др. Сталин

Каквото надробили, такова си сърбат. Прост народ, слаба държава. Не е луд тоя дето яде баницата, а ......

-Ние ще се оправим за 800 дни! - казали гордо и уверено българските управляващи на народа. -А ние? - попитал плахо глас от народа.

Да, точно щото народа е разочарован, сега е кабинета "Борисов-3". Мисля че след едно 20-30 години, след изследване на агенция Медиана ще се установи, че доверието в кабинета "Борисов-10" е спаднало от 3.39 на 3.36

Чакаме нова оставка, треперете - Борисов 4 се задава на хоризонта!

Не разбрах да се радвам ли или да плача! Ако ще идва пак същият Супермен, за какво да се трошат нови милиони за избори? Направо да се заклеват и да продължават, докато напълно провалят държавата. Б-5 няма да има, защото тогава спират еврофондовете и няма пари за кр...пардон, за строителство.

Навремето тройка пишеха по милост. Имахме един преподавател по геометрия и математика,та той заедно с тройката ти удряше и един як завратник,та да стегнеш втория срок/мандат/. Нали разбирате. Наодеее, не пренебрегвайте завратника !!!

Това правителство ще ви вдигне доходите. Ама догодина...

ако не е богат, значи няма акъл - или чрез него да забогатее или да краде. В провинцията може и да няма богати - но гладни няма! Като гледам как харчат и хвърлят пари, всеки се метнал на трошляк, но за него бензин трябва. В София вече не може нито да се шофира, нито да се диша.

Много са им дали , и 2 оценка не заслужават! Всички тези посочени партии са бити карти,не очакваме светло бъдеще с такива лидери.Май наистина е време да се пробва с мажоритарни избори - по зле няма накъде да стане..или да дойде Пиночет,национализира всичко и отначало - да видим кой и как сте си докаже доходите ,ако не - в затвор или където им е мястото..а после може

Ще разбереш истината за това дали дадена медия отразява вярно нещата , ако знаеш на кой "Господ" служи и какви са му интересите! В България медиите който безпристрастно отразяват нещата почти липсват и не случайно сме след 115 място в света по свобода на словото и коректност журналистическа!

Аз като гледам всички имат коли , апартаменти , вили и прочие... , че и не само по една , ходят на почивка в чужбина по няколко пъти в годината , а накрая се оплакват! Българска работа!

Вие виждате само онези, които имат, но много голяма част от народа няма тези екстри, особено в провинцията. Говорим все пак за 21 век, нали? Много от тези неща вече не са лукс, а право на всеки съвременен човек.

ходят предимно тези,който са на държавни служби - администрацията на страната защото те са само с добри заплати(и някой с бизнеси)..Кмет на град/община с 100о души е с 2500 лв залата,председател на общински съвет около 1500 и т .н

Колата ценност ли е ? Две средни работни заплати ! То даже не е стока за дълготрайна употреба ... А апартаментите - 91% от хората в България днес живеят в жилища, построени при социализма. Така че за какво да пишат оценка на сегашния режим, какво е направил той за тях ??

Медиана! Значи не са познали отново!

Писах им двойка още с появата, защото това е поредната порция амбициозни провинциалисти, която се появи под формата на партия. Не гласувам за тях, не ги харесвам, смешно ми е подлизурството, с което се отнасят към своя шеф. Той пък ги държи здраво и за най-малкото провинение ги изхвърля като мръсни котки, без да се интересува от ефекта на действията си. За тях е важно, че сами си пишат шестица - народът не ги интересува. Печелят избори, защото подмениха администрацията и тя гласува за тях, за да си запази заплатите. Това е истината!

три с два минуса от ден на ден все по трудно се живее. който работи е добре, а много са сэс заплати цели семейства в провинцията надвишаващи над 6,7,8,9 и повече хиляди лева, на държавна хранилка-мъж, жена, деца на д.р. и всяка вечер ядат , пият и се веселят, не им завиждаме, а и час пром с кххххх си, не им завиждаме, радваме им се... навремето непрекъснато ни викаха един ден няма да седим в града, а са от селата и то богатите села пд, а сега що да си ходят на село, като в града им е добре, защо цц да прави реформи, това са техните избиратели, и през социализма и през демокрацията връзкарството е било определящо. :)

тежко изследване..... :)

Увеличиха тока - ние мълчим. Увеличиха водата - ние мълчим. Сега през есента ще увеличават и хляба на българина... Ние сме си виновни!

МАЗНИТЕ СИ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ ПРОУЧВАНИЯ!!! АЗ СЪМ НА 50Г.,ЖИВЕЯ В СОФИЯ И НИКОГА ДО СЕГА НЕ СА МЕ ПИТАЛИ НИЩО СОЦИОЛОЗИТЕ!!! НА ОНЗИ МОШЕНИК КОБУРГА МУ ДАДОХТЕ КОЛКО БЕШЕ,800 ДНИ НАЛИ?!И ВИ ОПРАВИ НАПЪЛНО!АЙДЕ ПО-СЕРИОЗНО И ОТГОВОРНО ДА ПОДХОДИМ ПОНЕ ВЕДНЪЖ!!!

Хак ни е Боку при този глад и мизерия.

Нещата са оптимистични. За третия кабинет - оценка 3, за четвъртия - 4. Някъде при шестия всичко ще е на шест.

Сега, с порция "Суджук", ще гледаме Само в Светлото Бъдеще. Вярно, че "пълният корем" води към пълна "Политическа Апатия" и ... утре ще бъде пак същото, както на 10-ти ноември ... отиваш на работа, проблеми .... и безглаголното на Ралин...

Безглаголно стихотворение Градина, пролет, май, цветя, скамейка, шепот сладък. И сред цветята Той и Тя, любов и тъй нататък. Поля, природа, красота, река, гора, нататък, природа, сбъдната мечта, възторг и тъй нататък. Годеж, венчило, поп и брак, момент безумно кратък, после проза, скука, мрак, деца и тъй нататък. Курорт, море, приятен смях, простор, вълни оттатък, възбуда, трепет, сладък грях, рога и тъй нататък. Полуда, нежност, сълзи, плач, плесник и писък кратък, багаж, билет, дете, носач, развод и тъй нататък. Нахалник, пари, кола, вертеп и той сред мрака, кафе, билярд, квартира, ключ, жени и тъй нататък. Бастун, легло, юрган, приют, глава с перчем окапъл, цокало, карти сноп, албум, легло и тъй нататък. Наследници, камбанен звън и яма сред цветята, лопата, кирка, поп и кръст, ковчег без тъй нататък.

СУПЕР!Адмирации! А кой е авторът? Звучи някакси познато.

слаб 2

Купи си еднопосочен билет за Москва.Там всичко е на ред

Форумите заприличаха на махленски седЕнки. Коментари,недоволство,плюене,груби обиди,чесане на езици от топли местенца.СТИГА ВЕЧЕ ПРИКАЗКИ НА ВЯТЪРА! Кучетата си лаят,керванът си върви. Ако това ви забавлява е друг въпрос,но да приказваш много,а да не вършиш нищо ,си е напразно губене на време. И какво се промени с чепкането из сайтовете,че е най-лесно? Бла,бла. Все едно и също и все комунягите виновни на неарденталците.Всяко стадо си има мърша,ама у наше стадо мърша -бол....

Заприлича на СУДЖУК ГЕЙТ!!! Простотията на управляващите!!! Ти какво очакваш???

Ако управляващите не се радват на достатъчно одобрение от народонаселението, то това положително ще се промени наесен, когато си получим новите сметки за отопление и ток. В случай, че срещнем финансови и материални трудности, ще ни вдъхва упование мисълта, че в бълг. ръце е председателството на ЕС. Трябва жертви да се правят от време на време!

Понеже на дневен ред пак изплува въпросът , кой е гласувал за тия класически олигогрени - управляващи и " опозиция " , отговорът е категоричен : За всички парламентарно представени престъпни шайки са гласували ДОБРОВОЛНО И БЕЗПЛАТНО цели 12% от Българите ! Всичко друго е " мъртви души " , корпоративен , принудителен вот и яко платени гласове от катуните . Същите тия , които ежедневно убиват , насилват и ограбват Българите . И това се води легитимно правителство ?!!!!! Да , ама НЕ !

Стига сте се правили на умни и разбирачи, а работете здраво.Омръзна ми от песимисти и черногледци.Бойко Борисов - не можете да му стъпите на малкия пръст.Бузлуджа ви чака в събота порутена, окрадена, изоставена, като всяко нещо докоснато от вас.

Вероятно имате предвид, че не може да му се стъпи и на малкия пръст по отношение промените в начина на мисленето: - От години се опитвам да му кажа, че без безплатна (полубезплатна) енергия няма прогрес и България ще затъва все по-вече и по-вече и че България се къпе в предостатъчни количества безплатна енергия, ама нейсе: Важни са комисионните за хъбчета, тръбички, газ, а Българите - да го духат...Да ама после дали ще има от кого да крадът следващите политици...

Ето от това ме е страх и губя надежди за бъдещето! Оценявате високо човек, който се хвали с прочитането на една книга, не знае чужд език, а имал докторска степен - ?, с генералски чин, но не военен - ?...има още, но спирам дотук. Какво заслужава народ, който прави такива оценки? Е, малка част от народа! Другите не гласуват!!!

Стига сте търсили, кой е гласувал за ГЕРБ. Почти няма такива. Защото, дори и според манипулаторите от ЦИК: 1. Общ брой на избирателите ПО СПИСЪК - 6 838 235 И как става това? При положение, че децата до 17 години са около поне 800 000, а цялото население е 7.1 млн? Още тук има поне 500 000 мъртви души, които познайте за кого са "гласували" - броят Информационни системи на М.Константинов (държавна фирма, шефовете са назначени още от Борисов-2). 2. Гласували за ГЕРБ - 1 147 292, от общо гласували - 3 582 151. Според ЦИК това са 33.54%. Според калкулатора обаче, това са 32%. Найс, а? 3. Добавете сега и купените гласове - нали не си въобразявате, че тези 4 тона суджук са отишли само за облагодетелстването на Живко Суджука?! Това е само един от способите за набиране на пари за черните каси на партиите и купуване на гласове... Така че, реално за ГЕРБ са гласували има няма 500 - 600 000, но и това е съмнително.

Даже отценката е висока,всички комуняги и от други партии станаха от ГЕРБ,когато са на власт става каша,не че ако са на власт комуниските всичко ще е наред.Никой не го интересува народа,всички искат пари и постове.!

Ударят ли ги през ръцете за кражба комунягите вият на умряло.

Който и да съм питал, все не е гласувал за ГЕРБ. Цецо е цар на изборите, каквито иска такива ги прави!

Какво? Суджука за премиера ли откраднаха тоя път?

Близкото бъдеще е толкова ясно, че дори няма нужда аз да ви ги казвам. 2020-тая спират европарите- поне 25-30% от заетите гобят работните си места- магистрали, велоалеи, спортни зали , шадраванчета, шарени фасади- въобще каквито и дивотии ви дойдат на ум и които се правят сега , за да се раздават много пари и да се гушват рушвети, отиват в канала. Премиера ни отива в Щатите да си харчи накраденото. Най-вероятно ще го последват и съ-мафиотите му пашата и Маджо, защото в слевдващите години тук ще стане доста жега и нищо чудно озверели от недоимък хора да принудят следващото правителство и по-специялно съдебна система да работи. Раздувките , че народа бил богат , защото имал 50 млрд спестявания са от рода Боковизми за хора с IQ под 10. Първо , не е сигурно дали спестявания та са 50 млрд и второ- дори нда е така при 7 млн население това е средно 7000 на човек . Аko приемем , че 50 % нямат и лев, то за останалите се получават 14 000 на човек, Да де, но 50 % бедняци са в състояние да катурнат всяка държава. С една дума Тиквата ви краде като за последно до 2020 година и се омита. Той и сега би го направил с удоволствие , но явно има поети ангажименти към началниците си от САЩ

Точно и вярно разсъждение. Аз също се сетих за заветната 2020 година. С всеки изминат ден се приближаваме към заветния момент. Кой ли ще иска през 2020г. да управлява България?

Бойко мразят и плюят само червени престъпници,уроди и влечуги ,които при Б-1 лежаха по корем с мутра навряна в локвата а качулките ги влачеха за косите в камионетките! Бойко ,пращай баретите с палките и доизбий веднъж завинаги тази позитанска и драгалевска измет за да има мир в китна България!

Сестраааа, Старшатааа, слагайте му пижамата без ръкави на тоя и под маркуча със студена вода.. Хапчетата не помагат!

Суджук да му дадат, че от недостиг на суджук се е докарал до такова тотално неадекватно състояние :)))

А ти пита ли баретите с палките, дали са доволни от Бойко? Да не стане беля и да сбъркат адреса.

Чудя се изобщо какъв точно идиот ДОБРОВОЛНО ще гласува за ГРОБ?!? Не, че не познавам една заблудена тяхна ентусиастка - изключително добър човек, но мисловният ѝ багаж... За принудителното гласуване всичко е ясно - ГРОБ не е "Политическа партия", а картел по интереси и кариеризъм и организирано тормозят хиляди хора, защото иначе им се вгорчава живота! Но чак 24(!)%?!?

Но нали все пак и с такава се взима матура и се влиза в българско висше учебно заведение? Лика прилика, каквато управата, такава й и младежта и обратното. Не се чудете и тюхкайте да не останете и без толкоз.

ГЕРБЕРАСИТЕ не спряха да крадат и да хапват суджуци, а за обикновения човек глад и мизерия. Не знам до кога ще чакаме ТИКВУН да се мотае и да не подобрява живота на хората.

Отдавна ГЕРБ се е превърнала в партията държава. Смятате ли, че при едни нови избори някой друг освен ГЕРБ може да спечели изборите? Нали цялата администрация в България е тяхна: те подготвят изборните книжа,списъците ,бюлетините, допълнителните списъци, всички председатели на комисии са техни, почти всички хора които предават протоколите са техни и ако се "открият грешки" се връщат и коригират от тях, след като на другите членове на комисии им е писнало и са се прибрали вече в къщи и още много много трикове.. . .

Ами да, смятам че може друга партия да спечели изборите. Защото преди тях може да има и Народен съд за другарите ГРОБари.

избират комундета, с различни цветове и имена на партиите и после си оценяват глупостта.. 30 % отвратени от манипулациите не гласуваме, търпим простотията на маргиналите и откачаме индивидуално и безотговорно.. 5 % уроди лочат кръвта ни и се смеят на глупостта ни.. Малко, по-малко насилието ескалира..!

Едно време, за заемеш някой висок пост, трябваше да си член на БКП. Сега, и чистачка да станеш, трябва да те одобри местното ръководство на ГЕРБ.

разликата е, че бкп е бкп, а герб е рожба на бкп.

Хем хората недоволни от правителството и му дават ниска оценка, хем ако има избори сега отново ще гласуват за същите управляващи. И това ако това не е масова шизофрения, здраве му кажи!

Територията е пълна със зомбита.

да признаеш, че са рзочаровани значи да признаеш, че имат накакъв мозък.

песимистът казал: от това по-лошо няма да стане. оптимистът казал: ще стане.

Айде да предположим, че ББ си отиде, и кой мислите, че ще го последва. Нови хора-добре, а навсякъде другаде-в провинцията, по селата-кметове, кметици, съветници... няма хора, а и които ги знаем, те са лежали в психодиспансера, макар и с висше, но и вече надхвърлили 60, а и млади бяха болни, от бедни семейства, и с имена, но не е удачно, не е хубаво, но им прочетохме имената-майки бърборковци, сестра й беше в бкп, премина и достигна до герб, и какво сестрата на децата в новата партия, а сестрата на бкп , герб синчето пак в герб... всичко е много оплескано. А и като ги слушам и едните и другите свят ми се вие. Сега са на власт Герб и затова ще пиша за тях, говорят за купени цигански гласове, А ЛИЧНО ТЕ какво правят по време на избори-ПРАЩАТ работещи в държавни учреждения, данс децата им, родителите им-майката да гласувам за Цецка Цачева(Нищо против жената, но не е редно по този начин, синчето и е добре в данс, общо цялото семейство получават над 7-8 и повече хиляди, с няколко жилища, бизнеси, в други градове, КАКТО КАЗВА ПОЛОВИНКАТА МИ-ЗАВИЖДАШ ЛИ? не не им завиждам, но мразя да ми казват те), а и други случаи, за Герб гласувай. Е, това не е ли лъжа от страна на нашата баба депутатка да лъже като циганка и тя при някои телевизии. По избори става страшно, то не е молене, то не е чудо.. Не ми се мисли. Да си карат... а и РАЗЛИЧНИ СА ЗАКОНИТЕ ЗА ВСЕКИ, ЗАЩОТО ТЕЗИ, КОИТО ГИ ПРИЛАГАТ, ЗНАЯТ ЕДИН ЗАКОН САМО-ПАРИТЕ. ДРУГИТЕ ЗАКОНИ СЕ СЪЩЕСТВУВАТ ЗА ТЯХ, А ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК Е ЕДНА ХЛЕБАРКА, КОЯТО МОЖЕШ ДА СМАЧКАШ, КОГАТО ПОПАДНЕ ПРЕД ПОГЛЕДА ИМ. Да живее ДС и децата им. Наглостта няма цвят, мили хора!

Ти не бери грижа за "ПЯНАТА"-елита. За нея отдавна духа "ВЯТЪРЪТ НА ПРОМЯНАТА", но още не е дошло времето Му, за "ДА ОБЪРНЕ ПАЛАЧИНКАТА" ... някъде за 100 годишнината на ВОСР.

Това са тия ,,специалисти ", които ,,познаха " резултатите от изборите . Гледам днес се е изказало и другото пишман гуру червен Кольо .

Тия 18%, които са заявили,че живеят добре са точно "калинките" на ГЕРБ. Това са хората назначени по партийна линия в министерства, държавна, областна и общинска администрации. Това са добре платени държавни позиции, които дават възможност и за страничен доход. Разбирай рекет. По подобие на аферата "Суджукгейт". Точно това е ударният отряд на ГЕРБ при избори.Те обаче, не са българското общество. Пред урните, те отиват под строй! Номерът минава, когато избирателната активност е ниска; примерно около 54%. При висока избирателна активност, тяхното влияние намалява. С две думи; докато българинът си стои в къщи и въздиша, може да има и правителства "Борисов-4" и "Борисов-5". Никой да не се оплаква! Човек каквото сам си направи, никой не може да му го направи. Пенсионерите се оправиха в живота, сега е ред на другите. Минималната пенсия нарасна с 20 лева, а останалите получиха увеличение между 5 и 15 лева! Какво повече искат?!

Честно много са му дали на правителстово на Борисов, дори на първото му правителство резултата беше добър четири. За жълаление, латернативата е за сега е БСП което не за хората не алтернатива изобщо.