Захариева: Дано македонците са видели какво се случи в НС

С приемането на декларацията за подписването на Договора с Македония показахме, че по национални приоритети можем да се обединяваме, заяви Екатерина Захариева.

Обратно в новината

Коментари - Захариева: Дано македонците са видели какво се случи в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та се напушила яко !!! Преди да гласуват депутатите им правете тест за наркотици и др...

Ами то кво излиза - че турците са били по-честни,защото в техните вилаети българите са били от албания до делтата на дунав - по първия диагонал,а по втория - от днешната чаталджа през ниш и пирот чак до белград. по османските регистри белград е бил български град,а не сръбски.

Сега като се подписахте доброволно ще видите от нас не един ,а два средни пръста

па я сакам да узмем бугарски паспорт

Нечуван позор в новата ни история! Днес оперативно интересното лице Бойко Методиев Борисов сервилно представил на американския посланик договора ни с Македония. А в Народното събрание договорът е в секретната секция и депутатите го четат само срещу клетвена декларация за неразгласяване. Това вече не е държава. Това е туземен бандустан с тропосан ни от янките племенен вожд, примиращ от вълнение при всеки допир с колониалната администрация на Големия брат отвъд Атлантика.Велизар Енчев

След Първата световна война само американците предлагат да бъдат създадени държави на Балканите на етнически принцип.

...можем да се обединяваме...Албанци, цигани и депутати!!! Да ви............

Самодоволно ухилена гербаджийка.......

Не знам за "гербаджииката", ама Путин трябва да е доволен, от днешната новина за газа. Какъв ден!

Какъв ден!?никакъв,дъждовен

Макета, разберете го най-после! Вие нямате нищо общо с древните македонци на Ал. Македонски! Онова е бил съвсем друго елинско племе, унищожено от Римската империя 100 г. преди.н.е. Те са живяли в днешна гръцка област Македония. Вие сте българи от векове. Онези древните не са говорели този език

Напротив , старият македонски език е доказано близък на праславянския език. Виж прабългарите, или просто истинските българи , нямат нищо общо нито със стария, нито със средновековния, нито със съвремения македонски език. Нямат и никаква връзка със съвременния български език, който е славянски. Така че ако някои не е такъв за какъвто се представя, това не са македонците , а .....

Ахаха, вие макетата вече измислихте и пра-славянски език , хахаха, абе вие историята за нищо я нямате, братче! Какъвто и език да са говорели малкото племе "древни македонци" от преди новата ера - избити до крак от римляните, то той е нямал нищо общо със сегашният български език, на който говорят днешното българско население на Македонските земи. Не разбра ли най-сетне - вашият малък български народ се свързва с Македония само дотолкова, доколкото населява земите на географска област Македония. И то не цялата.

Смешко, няма македонски език, нито стар нито нов. Защото Македонски е фамилия не народ или етност. В "Краткото житие" на св. Климент Охридски, писано от византийския духовник Димитър Хоматиан през XI в. се казва: "1. Този велик наш отец и светилник на България бил по род от европейските мизи, които народът обикновено знае и като Българи. Те били изселени в старо време от военната сила на Александър от разположения край Бруса Олимп към Северния океан и Мъртвото море, а след като минало много време, със страшна войска преминали Дунава и завзели всички съседни области: Панония и Далмация,Тракия и Илирик, а и голяма част от Македония и Тесалия[6]. 2. Преподобният мъж водел произхода си оттам. Както Самуил (1Царств. 1-4),той още от майчината си утроба бил избран от Бога[7] и още като дете обикнал богоугодния начин на живот. Пръв заедно с божествения Наум, Ангеларий и Горазд[8] усърдно изучил Свещеното писание,преведено с божествено съдействие на тукашния[9] (от Македония) Български диалект от Кирил, истински богомъдър и равноапостолен отец и от начало[10] още бил с Методий, известния учител на мизийския (Българския) народ на благочестие и православна вяра

Дет се вика, "утре", когато албанците ви превземат "со курец" и станат основното местно население в област Македония, то същите албанци ще се наричат македонци! Понял?

Толкова са тъпи, че просто няма на къде повеке. Бог ги наказва и за лъжите и за злобата към България и българското. Сърбия загуби Косово а Русия Украйна на път е да загуби и Беларус. На Балканите избраха Сърбия - загубиха България.

Мизия-Тракия-Македония (Вардарска) са части на една нация. Нация в случая не е грозна дума. Това е истината. Ние сме първата Национална държава в Европа. Създадена е от поредица владетели. Всичко започва от светия Цар Тервел-Спасителет на Християнска Европа (св. Крал Тривелий по западният канон). В Европа е имало две Християнски империи и третата е била свободната държава България. След него Крум-страшни (законотворец), Омуртах (строителя) и св. Каназ Борис първи - Михайл ( покръстителя) заедно със синът му Симеон Велики (черноризец) . Са създателите на тази национална държава , от която днешна БЮРМ е важна и равноправна част. Което го има в Плиска и Преслав, го има и в Девол и Охрид. Руснаците имат комплекс от нас българите, затова залагат на сърбите от ПСВ насам, но грешат всеки път. Тяхна работа. Европа днес даде зелена светлина за руският газ, през България. "Добра дума железни порти отваря!"

втората миглена кунева - родена директорка, министърка на всички министерства, еврокомисарка....

Има много голяма разлика между двете.

Тук сме на "по-по-най-" Всички трябва да живеем като съседи. Аз лично подкрепям присъединяването на балканските държави в ЕС. Браво на държ. ръководство. Захариева малко да се съобрази с държ. протокол.

100% ЕВРЕЙСКА УСМИВКА И НИЩО ПОВЕЧЕ ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ.

Гледай как и стават на крака в чужбина.

Никой не ми отговори по същество. В Гърция има македонска партия, българска няма. В Албания има македонска партия, българска няма. Много лицемерно ми говорите, че в Егейска Македония нищо не е останало, но има македонски дружества. В Република Македония, дали са промити или не, никой не иска да е в състава на България. Тогава за каква България говорите, Рим, Византия и Турция по същата логика могат да обявят претенции към България. Питах ви, колко години от 1300 България, Македония е българска???

Учило ли си история, Маке? А математика? Сядай и смятай. Не сме ние тези, дето ще ти напишат домашното.

Учил съм, братле. Но не само българска. Първата славянска държава на балканите е в Македония-Славиния. Почти 200 години Солун е ил обкръжен от славяните, не от българите. Чак към 9 век част от Македония влиза в българското царство. 11-12 век-Византия. 14-20 век-Турция, Кралство на сърби и хървати, както и през средновековието сърбите са владяли Македония известно време. Смятай ти сега, колко години Македония е била българска???

Около 100 години. При това никога, НИКОГА Македония не е била цялата в България. Солун, сърцето на Македония, никога, дори за един ден, не е бил български.

Монета от 13-ти век разкрива, че Солун е бил българска територия 17 май 2016 22:30 Автор: Кристина Иванова История Солун е бил част от българските владения, обяви проф. Николай Овчаров. Тя датира от 1218-та до 1241-ва година. Монета от времето на цар Иван Асен II доказва, че Солун е бил в пределите на българската държава. Това бе съобщено от нумизмата Тенчо Попов и потвърдено от доц. Константин Дончев и проф. Николай Овчаров. По думите на проф. Овчаров монетата изобразява фигурите на цар Иван Асен II и Мануил, син на Теодор Комнин. Това служи за доказателство, че Мануил получава деспотско звание от цар Иван Асен II и така Солун става част от българското царство. Монетата доказва, че по онова време сме владеели почти целия Балкански полуостров и сме били империя. Заедно с тази монета са представени още 11, които проф. Овчаров открива по време на разкопки в крепостите Перперикон, Урвич и Мисионис (Търговище

Македония е българска от времето когато кан Кубер се заселва в Пелагония и Солунското поле. Около 680 до времето когато тито овладява Вардарска Македония.

Претенциите са към твърденията че Самуил не е знаел че е македонски цар. Дали разбра?! Макета, македонски дружества, п-ки майни...!

Захариева: Дано македонците са видели какво се случи в НС....Не зная гадните македонци да ли са го виделе, Плевналиевска подлого, но ние, нормалните българи, го видяхме!Съд за вас, национални предатели и родоотстъпници, които отново предадохте националните ни интереси!!И да попитам, защо лаехте и плюехте по Путин за изказването му, прав е бил, знаел е, че ще им се одупите на македонците.....

Кой национален интерес предадоха. Ще го назовеш ли?

Ми прочети чл. 14 на публикувания проект за договор и може би ще разбереш. Ако пък не разбереш, не мога да ти помогна.

Прилича на Стивън Хокинг, но само външно...

Хи - хи хи хи . . . . .Предполагам макетата са чули и видяли . . . . А току-що БНР съобщи, че сме получили писмо с разрешение да прием руски газ в газовия хъб Балкан . .сега да видим как ще стане - направо 2-рата тръба ще я извадят на Резово или все пак ще плащаме на Ердоган за 25 км тръба от Турция . . . . . . .. . . . сега ще почакаме ревът на "децата на Сорос"

По правилата на Третия енергиен пакет на ЕС. Да ти ги припомням ли или си достатъчно компетентен?

Дочаках щастливият ден, когато нашите народни избранници, с пълен консенсус приеха тази декларация за Македония!Сега чакам пенсията ми да се увеличи поне със 100 лева, та поне да стане 80 процента от македонската!!!

Пенсията ти от Македония ли зависи бе, пенсийо? То бива изплискали комунета, ама това си е за резил.

Не бе, дебилче, не зависи от Македония, ама си мисля, че наший Пожарникар, Суджук бей Безхаберни, ще се засрами и ще ги вдигне, защото Македония не е в ЕС, но пенсиите им са 40-50 процента по-големи от нашите..Сега вдяна ли, цървулкьо!?

След толкова хвалби за тоя договор, значи като го подпишем и заплатите у нас стават минимум 1000 евро и престъпниците сред политиците и бизнесмените влизат в затвора? Нещо такова ще се случи, нали? Нали?

хаааа ха ха хаааа ха ха .... ако раздадат краденото от ктб, може и да стане за 10 години напред даже

ЩЕ ВЛЕЗЕ В ИСТОРИЯТА НАХИЛЕНАТА МИНИСТЪРКА! ЕХ, ЧЕ КЪСМЕТ, ИЗБРАЛА Е ГЕРБ, А ГЕРБ Я ВЪЗКАЧИ ДА ЦАРУВА. ОТ НЕЯ ЛЪХА РАДОСТ, ЩАСТИЕ И САМОДОВОЛСТВО...

Харесвам усмихнати и доволни каки.

Много се хилиш , да не се смеят Македонците последни ! Защо им признахте езика ????? Защо ????

Че какво им е на езика? Почти като нашия. Те ли са виновни, че ние вече не го говорим?

Да ама пък в Русия на него пишат

тая захариева наред ли е с тъпата си глава...нЕколко години като министърка на правосъдието беше няма, а сега откакто я провъзгласиха за министърка на външното само за македония и албания говори...еба си и психопатите ...следващия път на какво ще е министърка -- на тиквите сигурно

Тя и за Черна гора говори. Преди това беше в Сърбия, а днес е в Босна и Херцеговина. Ако не ти работи радиото виж там, смени го.

кво ме грее как се самозадоволява за сметка на моите данъци тая втора опасна с безмозъчието си меглена кунева - до оня ден на никой неизвстана, а днеска вечна директорка

Отговарям на "БЪЛГАРИН": заеби самосъзнанието, заеби! като сме ги оставили на сръбят, сега не можим ги привлече към себе си вече. Целия регион говори почти еднакво. Не ми се налага да вземам уроци по македонски или сръпски за да се разбирам с хората и да чета документи. Целия регион трябва да се събере и ... ако е рекъл Господ пожарникара да е обединителя, да продължим докато и сърбят съберем заедно трите държави. Никакво делене, никакво. Едно народно събрание един президент. Каквото било в миналото , било! Да стане едно хубаво балканско петно на картата и всички да се съобразяват с това по нататък. Това е! Не знам как може да стане, не знам, народа сигурно го иска и на трите страни!

Абе може да си мак но не си бул. Тази омраза към сърбите ени е насаждана и подстрекавана отвън ама само те ни викат брато.Те са горди и независими докато ние имаме още самочувствието на рая. Напомнят ни оная сръбско-бълг. война когато още е нямало обособени нац.д-ви. Хабсбургите от виена казали Найн относно апетите на Сръбско към Босна и Херц и им казали- щом искате територии карайте на юг и югоизток хем са ваши братя по език,бит и религия хем ще спрем руснаците. Бисмарк навремето обедини Германия всички германски племена начело с Прусия вкл. и Източна.Ако бяхме заедно с макетата ,сърбите,черногорците пак сърби и босненци нашите помаци тогава ни Русия,ни Турция или САЩ щяха да ни се месят в държавните дела.

да така е, 1000000+

Дори обединени България, Сърбия, Македония и Черна гора са горе долу, колкото една ...Румъния по територия и по население. Въпреки това обединените винаги са по-силни, още повече че тук става въпрос за православни държави със сходни езици.

Без значение е кой какво подписва. Македония няма бъдеще като държава тя ще бъде поделена между съседите! Дано само тогава нашето правителство е Българско за да вземем това което ни се полага от тази измислена държава!!!

Изтребало ни е да взимаме нещо. Заради тая глупава македония вършим щуротии от 1913г. и все страдаме. И междусъюзническта война започнахме тъпо, и в двете световни заехме грешната страна все заради македонията. Майната им. Да се оправят.

Аз мисля, че Груевски и компания са най-големите българомрарзци! Особено "българския" възпитаник -съветник на Грую - Мартинчо Протогер/ОВ/, който сега трепери за да не попадне в затвора със своя ментор! Цялата "вражда" се насажда от измислените сръбски "академици" в Скопие! И сръбската православна църква, която им прави вето за признаването и от Светия Синод! Въобще са се о.акали от всякъде, заради тоталната омраза на ВМРО ДПМН към всички съседи!

Ако в Македония имаше нещо сърбофилско, тя нямаше да се отделя от Сърбия, населението щеше да се самоопределя като сръбско и да говори сръбски език.Нищо от това го няма в реалността. Ти в кой свят живееш ?

120 000 брака на макета със сърби, това не е ли деиствителноста? УДБА все още ви държи, това също е деиствителност.

Искам да мога спокойно на минавам през македония на път за европа. Искам ако се гушкам с македонка и излезна с нея по улиците и кажа че съм бъгарин да не ме бият и мене и нея. Искам македонци да дойдат в бъгария и да не ги мрази никой, искам да махнем границата и да имаме едно народно събрание, таксите да са едни за образование, цените да са едни за храната и да минем на евро. И още неща могат да се искат но за сега това стига!!!!!

Да допълня: И първи април да стане професионален празник на македонските историци!

нашата история по хубва ли беше, бе маймунке, а! я кажи! нашата история до '89 година. Помниш ли как учеше наизуст датите на конгресите на бкп, а! амаха! Помниш ли , че като напуснеш страната и те обявяват за родоотсъпник? а? Затова не ги съдя мак-историците, те са били /историците/ маша на властта.

Не познавам човек в България, който да мрази македонците! По-скоро на българите им е жал за така жестоко опустошеното им българско самосъзнание.

що пишите "-" бе дейба вашта леля дейба

Че кой мрази македонците? Най-добрите ни приятели са македонци, саме че и през ум не им минава да се самоопределят като нещо друго - те са българи. Дядото им се смееше: "Така и не разбрах какъв съм! В Скопие ми викат българина, в София - македонеца."

На голяма хероиня се превърна тази Захариева, а иплямпа като латерна, има дар слово но не става за оратор защото няма да я разберат, а това се счита за неин плюс! Последиците от този договор ще са дългосрочни и лоши за България, но никой тогава няма да си спомня за нея.

Стига вече ухилени аматьори и идиоти в политиката и най-вече във външната политика.

Обединение на национални предателил Вие не сте българи! Шумкари коминтерновци!

Силно се съмнявам, че с този договор нещо в отношенията ни ще се промени. Още по-малко ще промени мисленето на хора, чиято историческа наука ги е убедила в толкова неистини. Най-възрастните може и да имат спомен, че са българи, но новите поколения не ни обичат, това е факт. Конюнктурата ги подтиква да подпишат договора, постигнат ли целите си, ще се върне старото отношение към България, уверен съм.

Уважаеми народни ПРЕДАТЕЛИ, не ратифицирайте договор с БЮРМ, чрез койтои признаваме някакъв "македонски език"! При това като официален език на някаква държава!

Нещастница! Тя и гласувалите го са срам за Б-я!

Фиром е едно временно държавно формирование, което няма да издържи изпита на времето. Виж СССР, Югославия, , Чехословакия, Грузия ,Австро-Унгария, а сега и Украйна. Дали ше мине кървавия сценарий или мирно съжителствуване като Швейцария ? Твърде е малка за подялба. Балканският манталитет изключва второто. Нашето място е изчакване и засилване БГ позиции в Източна Македония. Виж българо-италиянския договор от 1943 г. .

Т.е. открито заявяваш че желзаеш на хората в Македония да им се случи нещо лошо ! Бъди сигурен, че те те обичат точно както ги обичаш и ти.

Този урунгел на снимката колко иска да си признава македонският , но това не променя факта , че е диалект !

Стига сте се шашкали и ревали, всички тия спорни и лоши за страната договори, един ден няма да струват и пукната пара, референдум по тези въпроси не е имало, на някой си му дали парички, на друг му издърпали ушето, трети го погалили по голото теме и той се подмокрил от кеф и подписал нещо. Всички тези хартийки имат толкова значение, колкото самите вие заставате зад тях. Мен никой не ме е питал, дали искам да съм в НАТО, ЕС, дали съм съгласен да се пускат в България мигранти и тем подобни гаври, които управляващите направиха и правят с България и българите. Един ден тези боклуци няма да са на власт, ще дойдат честни хора , българи, които ще милеят за България и ще сложат край на всички тези гаври. С настоящите ни "стратегически партньори" , работата е ясна и още по зле ще става, въпросът е до кога ще търпим да се гаврят, с историята ни и с нас самите.

Много лицемерно се държите българите. За 1300 години история, Македония не е била и 200 години в състава на българската държава. Като имате претенции към Вардар, къде са ви претенциите към Егей, който дори е по-голям по териория от Вардар. Защо не ревете срещу гърците, че тъпчат българите в Егейска македония, права бла-бла. Знам, че ще получа само минуси, но се опитвам да ви отворя очите, за съжаление са ви широко затворени.

Маке ли си Циган ли си все тая. Но в гърция вече не е останало почни нищо за пазене както и в добруджа, останало е само в македония и сърбия. Защото каквото и са се опитвали да направят сърбите няма как да затрият бългаските корени на толкова много народ.

Те затова вероятно в Албания все още има села, чийто жители се самоопределят като българи? Каже маке? Защо така? Я им обясни , че са бесни макета! Да ти натрошат сърбоманската глава

Според българският посланник в Албания на последното преброяване там НИТО ЕДИН човек не се е обявил за българин, Е сега, кой лъже - ти или той ?

Какви 200 години? Географската област с това наименование е в границите на България още от ранното Средновековие. Даже когато нашите земи са под властта на Византия, са поделени на три теми /области/ и тази, която е в сегашна Македония, я наричат тема България.

Филип 2ри е пеонец - гърците са го признали А Йоан Цец (византтийски историк от 11 в) пише че пеонците по Вардар са българи.

Охрид е била столица на България, той ми говори какво общо сме имали, хахаха

Това на снимката призна македонският.

Ей голям проблем беше идването в реалността, страшна клизма. Македонският език съществува от много отдавна, тука някакви хорица в 21 век, века на комуникациите реват като комунист на разпит че нямало. Но света си върви, независимо от ревовете.

Абе що не ви оставихме навремето на Милошевич да ви обЯсни има ли македонци или няма!!! А ние пак - братята македонци, да ги признаем, да лобираме пред Русия, пред Европа, Пред САЩ да ги признаят... Вие само от кютек явно разбирате

След като не признаваме македонски език, защо допускаме договорът да се подписва на български и македонски. От една страна твърдим, че с Македония имаме обща история и култура и там говорят български, а от друга признаваме държавата Македония. В такъв случай не се ли съгласяваме със съществуването на две български държави. Пълна обърквация! Целта на този договор е ясна, но дали ще стане така както мислят депутатите?

Проблемът е другаде! Написаната от Белград и Москва нова антична история на Македония опровергава там където може изцяло признатата от цял свят българска история. Доказателство за това са думите на Путин за азбуката, при положение, че дори в руските учебници се изучава, че братята са българи от Първото българско царство на Борис 1. Но Путин неслучайно споменава македонските земи. После Мария Захарова каза, че всички в Русия знаят че братята са българи. Накрая идва Карпов и заявява , че цяла Русия знае, че братята са византийци! В същото време полските дипломати в България ни поздравиха за деня българската азбука на български език. Американското посолство също ни поздравиха на български език ако не се лъжа. Какво ти говори тази руска политика? Че историята се пренаписва според интересите на Великите сили. И понеже Русия има тежест като велика сила, може да "лавира" с историята според моментните си врагове или съюзници. Руснаците няма да ни простят спирането на Бургас- Алексондруполис, Южен поток и АЕЦ Белене! Още по-малко ще ни простят за НАТО, американските бази и логистични центрове. Ние пък няма да им простим съдействието им при разпарчетосването на България през Балканските войни, ПСВ и откровеното лобиране за Югославия по време и след ВСВ. Защото Сталин не е бил прост, той ясно е осъзнал, че ако даде големи части от България на Югославия и Гърция, то до 5 год. ще започне поредната балканска война.

Абе нямали по-големи проблеми пред нас, та сте седнали да Умувате върху Македонците. България е в КЕРЕЧА у всеки един смисъл, а Вие македонците та македонците.

Ситуацията е съвсем различна. Към момента САЩ и ЕС искат Македония възможно най-бързо в НАТО и малко по-късно в ЕС! Целта е Македония да не прокарва руско-сръбската политика на Балканите, вкл. енергийните проекти като Турски поток! Гърция я държат с заемите, проливите, военно-промишления к-с и много др. Македония е много малка и нестабилна, и се люшка ту наляво, ту надясно! Затова в кюпа на НАТО! Америка и ЕС прихванаха за пръв път в историята Балканите в жесток захват и няма да ги изпуснат никога! Освен евентуално при огромна световна или европейска война. За всичко това пряка вина има Русия, която по времето на Елцин подари балканските държави на Запада. Сега се сетиха, ама късно - вече всички лостове на властта, икономиката, ресурсите и т.н. се държат от Запада. Тия договори са мижи да те лажем! В единната система на ЕС / НАТО практически няма граници и няма поводи за омраза, защото няма какво да делим с макетата, когато има общ пътен коридор, общи компании и т.н. за какво да се разправяме и какво да доказваме? Обща история означава общи корени назад във времето. Езика кой какъв бил - нали се разбираме без преводач? Всички тези кавги бяха създадени в миналото с цел разделяне и овладяване. Дори Сърбия нападна БЪлгария 1885 г. защото я подкукоросаха Австро-Унгария. Е, кажете ми къде е сега Австро-Унгария? Няма я и никога няма да я има! Обединени сме по-силни.

Да бе видяхме, Борисов се опита да изиграе любимия си етюд- каквото и да е ставало е станало докато ме няма, и тоя път вината за неговото присъствие на това събитие наистина е на БСП;)

Да живее българското правителство и българския парламент! Да живее македонския език и македонската нация! Браво на ГЕРБ! След 70 години най-после завършиха делото, което започнахме през 1945 г.

След неуспешния опит за преврат в Черна гора и влизането и в НАТО сега и Македония ще влезне в НАТО

Не забравяй после за суджука, раздават ви го пред парламента и министерски съвет :)))

Това сега новата опорна точка ли е дето ви я спуснаха? За суджука...:) Каквото и да се каже, каквото и да се напише...суджук, суджук, суджук:)))) Тъпо...както винаги!:)

И с античката македонска армия НАТО вече ще е непобедимо! Толкова много разчитаме на тези воеводи и комити!

Браво! Лоши новини за СССР и техните подлоги от Белград!

Кое им е лошото, Перо? Че България призна македонския език и македонската нация, също както при комунистите през 1945-1948 г.? Че те Москва и Белград са в екстаз от това :)))

Ти! Изяде ли си суджука?!

, не подхождайте първосигнално. Във въпроса има много ирония, ама сте малки и не го знаете. Хумора е велико нещо!

Поздравления, след 70 години, България за втори път призна македонския език. Не всеки ги може тези работи. Хвала.

таз декларация с макетата има ли е някъде да се прочете...

боко преди седмица я показа ... ама не се разбра на кого

Ако става въпрос за договора макетата го видяха преди дни а боко го пусна вчера като му разрешиха след прегледа от козяк. А декларацията едва ли е интересна след като договора не е подписан не е ратифицирам ама видите ли декларация имало за ''величието боко и сие'' Според мен когато има международни договорки които се подписват трябва да са минали на референдум ама това май само при истинските демокрации може да стане а не при мутризациите

Трябва да си тежък олигофрен за да смяташ, че всяка международна договорка трябва да минава през референдум. Трябва да се чете, да се учи, а не да се съчиняват малоумщини по форуми.

бре, тази кака явно се е върнала от плажа, и вече е сменила плажната рокля, с която бе на официални визити в Белград и Тирана. И сега дрънка тъпотии за неща, които са абсолютно неясни за нея. Боко удари дъното с такава външна министърка. Срам за дипломацията!!!

Колкото и да изглежда ЖАЛКО... Супер се получи, сега мога да кажа, че знам още един чужд език... :) Следва басов шут или поне дърпане на ушите от Европа и... Който не помни кървавите уроци на историята, е обречен да ги преживее отново... :)

Обърнете внимание - появи се първият дежурен антибългарски проправителствен трол и побърза да нацвъка минусчета на всички мнения на българите :)))

Това ще да е нЕкое клето македонче. Да проявим снизхождение и да не му се сърдим.

По-скоро ОМО-илинденче, по-големи антибългари от тях няма :)))

те, са като птиците, както хвърчат, така и се...ат. ...=р