Кольо Колев: ”Народна” съдебна реформа? Път към ада

В реформата на правосъдната система в България решаващата роля трябва да поемат и изиграят юристите, убеден е социологът Кольо Колев, шеф на агенция "Медиана".

Обратно в новината

Коментари - Кольо Колев: ”Народна” съдебна реформа? Път към ада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е един безкрайно безочлив гъз.

Народна съдебна реформа? Път към ада . . . . . ЗА ВСЯКАКВИ МАГИСТРАТИ ! НЕМА ЛАБАВО ЗА ВАС ! България ще стане добро място за живеене когато стане непоносимо място за живеене за хората прехранващи се от тълкуване и търговия с право

Преходът - път към ада.

рИформа ? Вълкът да пази агнето ! БГ - робовладелски капитализъм.

Това деца е дефиниция за наглост и олицетврорение на гьонсурат.

Нагла муцуна! Едно време прашеше с американците, а сега, че щяло да стане ад. За 80% от българите(не говоря за ромите и другите етноси, адът е тук и сега.) Снощи приятел ми се обади, че 15 годишната му дъщеря е избягала при 20 годишен циганин, защото той денонощно краде и й дава 20 лева джебни на ден, а моя приятел и даваше по 10.

СЛЕД 9-ТИ СЕПТЕМВРИ БОЛШИНСТВОТО АДВОКАТИ И СЪДИИ СА ОСТАНАЛИ ЖИВИ ... СЛЕД НОВАТА РЕВОЛЮЦИЯ ЩЕ СЕ ПОПРАВИМ :))

Народе,хора, общественоикономическият строй се определя от частната собственост върху средствата за производството-ТОВА Е БАЗАТА ! Другото е надстройка и тя е подчинена и структурно определена от базата. На тази БАЗА каквото и надстоявате то ще е уродливо,несправедливо и експоататорско. Общество,което е базирано на експлоатацията е такова. Може някои нещица да са пипнати,да са завити в целофанче,рекламата да го хвали,че е най,най,най. Но прочетете Марк и Капиталът и ще Ви стане ясно за какво иде реч. А Глобализмът е създаден да обслужва световната финансова олигархия и транснационалните монополии. Националните правителства са марионетки на тях ,обслужват ги и са еднси "бодигардове" на техните интереси по места срещу съответните облаги,комисионни и привилегии. Това е. Никога НАРОДА НЯМА ДА ПОЛУЧИ ПО ДОБРОВОЛЕН НАЧИН НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ СЕГАШНОТО ТРАГИНО ПОЛОЖЕНИЕ. Дикси.

значи вие , другари, направихте народния съд - събрани от кол и въже, а сега - не може народът. Можем, можем да се върнем от ада, където ни доведохте рабфак светилата.

Когато управлението не може по новому ,а масите не могат по старому. Нали знаеш какво става Коле!

щом така ви казва, значи така са му наредили от Масква!

А бе ти ПИМБЯНИЯ наред ли си с гръбначното си мозъче, твоя основе орган за "мислене". Или така са ти наредили , понеже с механичното ти "мислене" не си в ред !

всичко си има причини и следствия . така е при всяко положение и проблем .необходимо е проучването из основи,под микроскоп , цялостни анализи и изчисления .ревизия,санкции.ремонт ...нова къща .за всичко това е необходимо огромно желание ,промяна на навиците ,несломим дух , безкрайна вяра и обич . ние сме разпилени,неорганизирани ,невярващи ,търсещи дребни и съмнителни далаверки ,почти изгубили човешкия си образ от труднозабележими въздействия върху нашия слаб манталитет . необходимо е духовно развитие и израстване ,човек трябва да се чувства силен и уверен ,само тогава е полезен и за себе си,и за другите и за Бога !

Това ЧЕРВЕНО ГОВЕДО да не се опитва да носи от десет кладенеца вода, за да оправдае ГЕНОЦИДА И ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА, която той и аверите му, вкл. И С ОТКРАДНАТИТЕ И ПРАНИ ПАРИ ПРИЧИНИХА НА БЪЛГАРИТЕ, а да поясни с думи прости ЯВЛЕНИЕТО "Пеевски" например! И защо и дума не обелва този боклук, че ТОЧНО ПРЕМИЕРЪР БОРИСОВ "СИ ИЗБРА" ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ, заедно с "образа си в огледалото" - Катарзиса, И ЦЯЛ НАРОД ГО ЗНАЕ! НА КОГО ТОЗИ БОКЛУК СЕ ОПИТВА ДА ПРОБУТВА ПОРЕДНИТЕ СИ ПРОСТОТИИ ЗА НЯКАКВО РАЗДЕЛДНИЕ НА ВЛАСТИТЕ, бе! Естествено, че е нормално да има разделение на еластите КАТО ВЪВ ВСЯКА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА И СПОРЕД КОНСТИТУЦИЯТА, НО НЯМА ТАКОВА И НЕ СМЕ ИМАЛИ ОТ 70 години! И като е така и сме ударили дъното РАЗБИРА СЕ, ЧЕ Е ПО-ДОБРЕ при това положение по изключение прокуратурата да мине към изпълнителната власт (а не към мафията диррктно), ЗА ДА ИМА ТЕКУЩИ ЛИЧЕН, И ПОЛИТИЧЕСКИ (на избори, вкл. ПРЕДВАРИТЕЛНИ) КОНТРОЛ! БЪЛГАРИЯ Е СТРАНА, В КОЯТО МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА, И това Е ОЧЕВАДНО И СЕ ВИЖДА и ПРИЗНАВА ОТ ВСИЧКИ ВЕЧЕ, освен от МАФИЯТА И КАПИИТЕ Й, като този БОКЛУК! И СА НЕОБХОДИМИ ИЗВЪНРЕДНИ АНТИМАФИОТСКИ МЕРКИ, ЗАКОНИ И МЕРКИ НАЙ-НАПРЕД, а след това можем да говорим кое е нормално и да се ставняваме с нормалните държави. СЛЕД КАТО НАРОДЪТ СИ ВЗЕМЕ ОБРАТНО ДЪРЖАВАТА ОТ МАФИЯТА!!! И това НЕ ЮРИСТИТЕ, А ГРАЖДАНИТЕ САМО МОГАТ ДА СТОРЯТ!

Доста просташко поведение имаш,типично по западен образец.Това,че някой не мисли като теб,не значи,че трябва да обиждаш като каруцар. Ако трябва да слеза на твоето примитивно ниво ще ти кажа-върви на май..ната си.Твоят идол е мулти богат нерез,натрупал вече няколко милиарда,докато ти пасеш трева.Имаш мозък,колкото на колибри и дамочувствие на петел.

ами то над 85% не знаят правописа, за граматика да не говорим...Той иска юридическа грамотност...За разделение на властите да не говорим....Вярно, не са чели Монтескьо....Но нали за тази цел има юристи. Но вместо да се ограмотява народа "юридически",трябва обезателно да се проведат курсове за правопис и граматика...Ако във форумите редакторите започнат да коригират коментарите и да не допускат неправилно и неграмотно написаните, то по една тема я останат 3-4 коментара, я-не. Голям срам!!!

и хората, а не отделни езиковеди, са тези, които го развиват и променят! По тази причина се изменят и правописът и правоговорът! След като сте толкова голям(а) грамитик(чка) защо не поограмотите нас, простолюдието, като ни дадете убедителни доводи точно на коя част от говорното езиково разнообразие в нашият език днес се основават правилните правоговор и правопис?

да дам на хора, които пишат:ядЪт спЪт шумЪт....и т.н., употребяват двойно Н където трябва и не трябва, съюзът С почти винаги го превръщат в СЪС, независимо как започва следващата дума...и т.н. Колкото до граматиката-пълен, непълен член не се зачитат, словоредът / какво е това/го имат за нищо, предстаките са низвергнати....Руснаците имат литературно предаване ЛИКБЕЗ-ликвидация безграмотности. Абревиатурата е заимствана от названието на повика за ограмотяване след революцията...Та и тук си е нужен един сериозен ЛИКБЕЗ:-) Не съм "граматик,"а просто един грамотен адвокат-всъщност адвокатка, която недоумява как е възможно дотолкова да се занемари езиковата култура, която е основен белег за образованост.

Я ни просвети например кое е правилното: "Войната на пътищата" (БНТ 1), или "Войната по пътищата". "На 100 %" или "100%". Първото (100%) доби гражданственост сред целокупното население от горе до долу и обратно. Т.е. без изкл. на която и да е негова прослойка: от учените, през медиите, до търговците от Илиянци и Малашевци. Колкото до пълния член, който получава онази част от изречението, която е носител на "действието" (и се установява с въпроса "кой"), там е излшно да коментираме.

спрат да назначават калинки навсякъде, ще видите как всички ще се ограмотят, за да си намерят добра работа. Като знае човек, че назначават с връзки некадърници, търси връзки, а не - образование. Какво се случи с онази Калина с фалшивата диплома на висока позиция в разделените власти? Какво я осъдиха? Заплатите върна ли? Нещата са по-прости, отколкото ги представяте. И на редовите западняци не им е настолен Монтескьо, ама там един съдия може да осъди политик. Дори в Румъния може, а тук - не.

Ето ви типичен случай на комунистическа свиня в действие.мулти богат нерез,.....БКП ....и пак в новините ви.

Когато стане така ,че всички които не могат да докажат големите си финансови средства,къщи,коли,банкови сметки в офшорни зони и т.н. да бъдат тикнати в затвора и да им се отнеме всичко в полза на народа тогава ще повярвам ,че има правораздаване и възмездие за всичките злини , които са причинили - КТБ e пресния пример - всичко се покри там - как така пак ще изплатим на някой 5 милиарда и няма осъдени и тикнати в затвора ! За 27 години другарю Кольо Колев няма нито един осъден престъпник от тези ,които ни докараха до това положение в момента - нито един политик и крадец от прехода. Невиждан геноцид се извършва и народа е обречен ако продължава всичко така ! Хората са докарани до обезверение и пълна мизерия , няма перспектива да останеш и да създадеш семейство,пълна анархия и беззаконие,престъпниците си правят какво желаят понеже притежават държавата - за тях няма съд,присъди и затвор до живот -постоянно ни се хвърля прах в очите за реалните проблеми . Всякакви малцинствени групи правят какво си желаят защото няма реално правораздаване -бият,убиват,изнасилстват, крадат и безчинстват над българите в малките населени места ! Как ще ми обясни един прокурор ,че за блъснато и починало дете на пътя в градски условия се дават някакви смешни 3-4 години затвор - това го няма никъде другаде - трябва този , който го е направил да изгние в затвора минимум 50-60 години. Всичко кадърно бяга в чужбина да работи и живее - ами кой ще стои и ще гледа тези циници как убиват бъдещето на децата им. Болшинството от хората са загубили всякаква надежда и са докарани до прошеска тояга и напускат към развитите държави. Те са отчаяни и търсят спасение там където има всичко , което изброих и се цени труда им. Българите си обичат родината , но успяхте да я унищожите и съсипете за 27 години ... Апостоле само ако беше видял какво направиха .. Как да повярваш ,че може да се оправим ... Това боли адски много драги българоубийци

увяхнало герберче си, време е да смениш пистата, нали знаеш няма нищо вечно, освен интересите.

Според link хонорарът за отстраняване на политик или известен в обществото човек това лято е между 250 300 хиляди долара. Това е за средна категория елитна персона. Истинските професионалисти наемни убийци струват поне двойно. Тройна става цената, когато мишената е особено и скандално известна, с многобройна охрана. Делян Пеевски обаче няма от какво да се притеснява, тъй като е бизнесменът с най-прозрачен и чист бизнес в България, както твърди аркадашът му Йордан Цонев. Прокуратурата също призна, че раздухваното от нея убийство срещу Пеевски уж готвено от банкера Цветан Василев е пълна заблуда. И тримата задържани по подозрения за участие в заговора бяха пуснати от съда поради липса на каквото й да било доказателство. Главният прокурор Сотир Цацаров дори бе принуден да се извини за нелепата ситуация. Ситуацията обаче бе използвана, за да се всее паника сред вложителите в КТБ и те да се наредят на опашка пред клоновете на банката. По този начин се инсценира кризата с КТБ.

Този момък уцелва на 3,5 км... Неверен и абсурден се оказа и анонимният сигнал до МВР, че политикът Касим Дал, съосновател на ДПС, е замислял покушение срещу Пеевски и Лютви Местан. Дал бил подслушван и следен месеци наред, но накрая се оказало, че всичко е пълна измислица. Охраната на Местан бе свалена, но не и на Пеевски. Дори бе подсилена с нови хора и техника, издържани от данъкоплатеца. Цяло лято, докато не работи парламента, който Пеевски почти не посещава, охраната му ще бъде командирована заради пътуванията му в чужбина, ще плащаме техните дневни и престои в хотели и изхранване в луксозни ресторанти. Това са стотици хиляди евро и долари. В същото време Борисов и синдикатите продължават да спорят за смешната надбавка "прослужено време" на българите... Нито премиерът, нито президентът обаче предприемат нещо, за да се премахне абсурдното вардене на Пеевски, плащано от всички българи. Дамян Иванов

разделението на властите - кой ще санкционира глав.прокурор за действията му? Извинил се и готово, нали?

сте се правили на единствените в тази държава които имат право да разбират от закони и прилагането им! Народът е суверенът на тази държава и искате или не трябва да се съобразявате с неговото правосъдие, а не да натрапвате на всички собствените си теоретични виждания по дадени казуси, които виждания абсолютно винаги са атакувани от другите с юридическо образование или стаж и в много редки случаи, при това след много уговорки и "Убеждавания" се стига до едиономислие. Тогава защо ни натрапвате собствените си виждания и мнения и ги въздигате до постулати и аксиоми, след като не са такива?!

50 от НСО, ДАНС и частни гардове да вардят Д.П. е национален позор! 27.07.2017 Над 50 служители на НСО и ДАНС, плюс частни охранители вардят едрокалибрения депутат от ДПС Делян Пеевски в момента. Доскоро те били само ч0, но след срещите му с представители на руската ВТБ в Катар, спешно били добавени още десетина телохранители. Трима от тях са офицери от Националната служба за охрана. Те формално били на подчинение на своя шеф Ангел Антонов, но реално ги командвал Марио, шофьорът на турбо-олигархът. Именно той разпореждал смените и броя на служителите, които трябвало да покриват местата за срещи и банкети на Пеевски. Изискал от НСО и техните харектиристики, за да ги одобри или отхвърли босът му. Специално пред х-л Берлин била дислоцирана и цивилна кола с двама служители на ДАНС. Те се въртели на смени и следяли за движението в района денонощно. Това съобщиха за Фрог нюз възмутени агенти. Според тях разпореждането за висенето в Бояна издал зам.-шефът на ДАНС и личен приятел на Пеевски Недялко Недялков. Същият, който бе замесен заедно с бившия шеф на ДАНС Владимир Писанчев в мракобесната разработка Галерия, по която бяха следени и подслушвани месеци наред журналисти и политици. Само частните гардове на Д.П., както фигурира Пеевски в тефтерче за отпускане на многомилионни кредити от КТБ, стрували около 200 000 евро на месец. В сметката влизала и охраната на къщи, имоти и офиси на милионера, теглил стотици милиони чрез фирми от КТБ.

По изчисления на сайта Гласове само за издръжката на тридесетината служители на НСО държавата харчи 439 000 лева. Извън тази сума били разходите за бензин и поддръжка на луксозните автомобили (сакън, да не им се развият болтовете...), които денонощно са на разположение на депутата. Отделно са разходите по техническото обезпечение и поддръжката на видеокамерите около х-л Берлин в столичния квартал Бояна, където депутатът привиква полиитци, министри и магистрати за указания. Личната охрана на Пеевски включва три екипа от по четирима души, които осигуряват денонощна закрила на бизнесмена, както и на актуалната фаворитка до него в момента. Тяхната годишна издръжка - заплатите им, облекло и екипировка, - възлиза на близо 300 000 лева. За постовата охрана в х-л Берлин, която се състои общо от 8 души, които също работят на смени, държавата харчи 102 000 лева годишно. Колко се изръсва ДАНС за двойките агенти, които се сменят пред хотела не е ясно. Според нашите източници, най-често те били мъж и жена, за да не се набиват на очи и да приличат на любовна двойка. Преди време бившият военен министър Бойко Ноев призова президентът Румен Радев да разпореди ревизия в НСО. Целта е да се установи дали има разхищения и закононарушения, за каквито са налице достатъчно съмнения. Според него българите имат право да знаят как се харчат 40 млн лева държавна пара. Гражданите имат право да знаят също, какво налага Пеевски да е най-охраняваната личност в страната. Дори сърдечният приятел на депутата, съпартиецът му Йордан Цонев, заявява по повод общественото възмущение: Аз се изненадвам, че Делян е приел да има охрана. Просто той си има своя, частна. Казва го пред пеевскоборисовопреклонния сайт Блиц. След това обаче допълва, че щом държавата е преценила, че трябва да пази другарят му значи трябва. Кит Шилър

За сравнение може да послужи дори американският президент Доналд Тръмп. Шефът на охраната му Кит Шилър споделя, че тя се състои от специално обучени агенти, повечето от които са от извоювала си легендарно име част Морски котки. Личната охрана на Тръмп не превишава 25-30 души, част от които са цивилни и се смесват с хората наоколо. Легендарният шеф на руските служители от Националната охрана Евгений Муров е разполагал около 30 до 40 човека, за да осигури безопасността на Владимир Путин. Точният брой никой не знае. Наследникът му Дмитрий Кочнев дори намалил броя на хората. Например по време на 9-майския поход Безсмъртния полк личната охрана на Путин е от 16 души. Вероятно още десетина са били сред тълпата. Путин по време на похода "Безсмъртния полк". Запознати твърдят, че едрокалибреният български мултимилиардер поискал в началото на лятото охраната му да се допълни с още хора и да се осигурят допълнително противокуршумни плочи, щитове, чанти и защитни одеяла. Това станало след като Марио му прочел от интернет през юни, че канадски снайперист гръмнал терорист от 3500 метра. Изстрелът бил произведен с американска пушка "МакМилън ТАК-50. Тя е 50-ти калибър (12,7 мм). Британски снайперисти пък няколко пъти удряли джихадисти от разстояние 3-3,2 км. В МИ-6 ги наричали екзекуторите.

Кажи ми честно, ти вярваш ли на този доносник от Държавна сигурност???

Последните завършили право да се гушат. Едно от полетата на изкуствения интелект е правото. Той и за това няма да се приложи, защото ще спре корупцията

Пак червени комундета, които са като ликета, ни обясняват законите, вместо да са по затнорит

И кво, пак да ни управлява драгалевския мангал ли? Айде нема нужда! И той е за затвора с цялата му крадлива шайка.

Е и к`во. Да въведем генетични тестове ли? Всеки, който краде в България е с цигански корени. Прабългарите са загинали в битки с завоевателите, май всички сме цигани, иначе няма да търпим тази цигания в страната си.

любимата тема на партиите които народа остави извън парламента но поне си имат кресливи и пискливи застъпници по форумите

БКП=БСП+ГЕРБ!Комунистите бягат от правосъдие!Шикалкавенето и лъжите продължават,но няма кой да им повярва!

Когато комунягите се реформират, ще реформират и съдебната система. Досега се справиха с другите реформи и цъфнахме, та вързахме.

Докато народа си кротува, ще го яздят. То вече и население не остана! И ромите се изнасят към чужбина

на снимката тук виждам едним червен прост урод. тук в бг всичко се прави от юристи и затова е толкова корумпиранно ,след 10 години ще бъдем само юристи и юристи в тая кочина на юристи!!!

Този е всеизвестен мошеник, ЧЕРВЕН ПЕРАЧ на ЧАСТ ОТ ОРГАНИЗИРАНО РАЗГРАБЕНИТЕ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ ПАРИ И АКТИВИ НА БЪЛГАРИЯ, лъжец и манипулатор, КОХТО В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА С НОРМАЛНА СЪДЕБНА СИСТЕМА НЯМАШЕ ДА ДАВА УКАЗАНИЯ (ИНТЕРВЮТА!), а ПОКАЗАНИЯ, и ДА Е В ЗАТВОРА, където им е мястото на престъпниците, мошениците, крадците и перачите. Не мога да разбера защо изобщо този му дават възможност да говори по медии и телевизии и да дава интервюта - лъжите и манипулациите му са безброй и очевасни, ОТ МНОГО ГОДИНИ! Всъщност се шегувам - разбира се, че разбирам, и то прекрасно... жалка работа!

Той за това не получава грантове като теб от АзБ.

Що за подигравка е да се лансира изкривеното комуно мислене на червен Коьо,за една евроейска съд си/ма !На тоя тип ,все РЕФОПМАТОРИТЕ са му тпън в окото, защото искат съд като в Европа,а не копие на руската тъпотия!

Юристите да направят съдебната реформа? Все едно дявола да напише библията!

целта е да се внушава, че се прави някаква "реформа". истината е, че нищо не се случва, разбира се. същите боклуци "правят реформа" повече от четвърт век, след като по света е измислена. боклуци.

Видна фигура в една от най-корумпираните и продажни професии и бизнес в България - социологията отново ни дава "наклон" на оня работа... 1. Хората не "привиждат", а виждат. 2. Досега само юристите (в съд.система и парламента) правят рИформата. 3. Досегашната рИформа носи своите плодове - нови пари и благини за магистрати, адвокати, нотариуси, ЧСИ и най-вече огромна корупция - и с пари, и с власт и унижение и гаври с обикновените хора. Ама кво да ви обяснявам - вие и сами всичко виждате.

Имаме нужда от реформа не само в Правосъдието, а във всички сфери и най-вече в нас самите, в нашето съзнание. Трябва да станем съзнателни хора, а не обладани от страст и емоции. В момента страдаме всички, както потърпевшите, така и извършителите на престъпления. С престъпността не можем да се преборим само със закони, правила и затвори. Разбира се те ще помогнат донякъде. Необходим е неуморим труд на много генерации. Ако искаме резултати, трябва да започнем сега, веднага и може би след 100 г ще имаме нещо положително. Има достатъчно свестни хора в БГ, които могат да се заемат с тази благородна дейност. Трябва да създадем организации, да обединим младежта, да си поставим цели и да ги следваме. Младите хора са объркани от безпътицата, а възрастните обезверени. Нека бъдем едно цяло, народ. А имаме уж и църква.

Другаря Сталин----на празнословци---не е вярвал!:)))) ... Дори да са имали репутацията на ,,, червен колЮ,,,,!:)))))))

Моделът пич. 27 год. комбрадорско-олигархичен модел определящ робовладелския капитализъм. Кой издържи, издържи, който не може прав му път. Не индустриален, не феодален а робовладелски капитализъм. Болен здрав носи. С еволюционен път не става, само с другия.

Ако нещо може да се постигне с еволюция,няма нужда от... революция.

Ами нали юристите докараха нещата дотам,че да е крайно наложителна реформата?Така сгрешихме и през 89-та,когато оставихме тези,които вкараха държавата в блатото,да я изкарат от него.

Много смешно. За първи път срещам в твое лице прасе със синя кръв. Повечето сте нерези.

Сит на гладен не вярва.

Тапигьоз Кольо! Тъп като гъз! Ти го плюеш, а той се облизва. Досега никога и нищо не си познал! Прочети всички коментари тук и ако можеш, защото се съмнявам, че можеш, си направи оценка на глупостите си. Разтвори се земя и си прибери тази вересия!!!

Какво толкова искаш от Кольо пиянКолев? Червена хле.бар.ка.

Кольо, не си дорасал и си много малък, че да ни учиш! Ти си просто едно платено червено прасе!

къде сме в момента, щом народната реформа била път към ада? Да не би да сме в рая, без да сме разбрали? Ние, обикновените хора може и да не сме много юридически грамотни, ама юристите, като са, защо допуснаха онзи Красьо Черния да кадрува в тяхната система?

Кольо,Кольо...Какви юристи, какви 5 лева?Те ако можеха,кво чакаха 25 години?Ако чакаме на тях -още 50 години ще минат и пак нищо няма да се случи!Оливер Кромуел чакал 2 години и накрая влязал в Английския парламент и казал приблизително следното :"Две години ви гледахме сеира и с нищо не оправдахте седенето тук.Затова -който от където е!Прав ви път!".Резултата -Къде е Великобритания -къде сме ние?

Кольо Колев "Вие сте тъпи и не разбирате - оставете на Експертите!" Точно същите Експерти, дето ви правят на маймуни близо 30 години и са с рейтинг 3% - по-малко, отколкото на сгазено и вмирисано на пътя куче! Този човек е част от схемите. Нагла част!!!

Алоо редакторе, спрете да ни манипулирате с писанките на Колевци, Кънчовци Райчевци и тям подобни от пребоядисаното БКП воинство, защото те също имат принос да сме на това дередже. Не искам да виждам човек който счита че майка му трябва да си продаде жилището ако не й стига пенсията за преживяване.

оставете ги тъпанарите да си направят народната реформа бе! после ще е голем смех като всичките глупости и простотии им се изисипят на техните глави. нали сега гледаме какъв вой рев и сополи са от ускоряването на съдебната процедура, като сичките малоумници си мислеха че глупостите дето пишат по законите няма да ги засегне...