Около 30 млади професионалисти се връщали всяка година

Всяка година между 20-30 млади, професионално подготвени хора се връщат в България.

Обратно в новината

Коментари - Около 30 млади професионалисти се връщали всяка година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЯВНО ТАЯ Е АБСОЛЮТНА ГЪЗКА , ТО БИВА ПРОСТОТИЯ В ГЕРБ , АМА ТОЛКОВА НЕ БИВА , БЕ !

Според тази Султанка, факта, че около 30 души на година се завръщат да живеят в БГ е успех! Потрес! Това е провал, г-жо зам.министър на Незапомнихкакво министерство. Този показател, заедно с броя на умрелите от глад и студ и броя на "работещите бедни" е най-красноречивото доказателство за некадърността на управляващата върхушка. Аз също се приготвям да се върна в родината и може би ще остана заради едни близки мои същества, които имат нужда от помощ. Всъщност за това чета българска преса, да се ориентирам горе-долу какво ме чака. От сега ти казвам, че въпреки професионалната си подготвка и опит няма да "работя" за български "бизнесмен". Само като им гледам мутрите и ми е ясно колко качествени хора са. Преди няколко дни някакъв тиквеник, шеф на "бизнеса" доколкото разбрах се пенеше, че минималната работна заплата не можело да се вдига, а трябвало да се намали. След като това е ценностната система на "бизнесмените" имат много поздрави благопожелания от мен за майките им. С патриотичните ти призиви, че трябва да се върнем към корените си, към принципите на уважение към учителите и изграждането на здрави семейства бих се съгласила, ако има политики, които да подпомагат тези процеси. Но няма. Учителите са превърнати в безглсни същества, без право да дисциплинират учениците си, и им плащате жалки заплати. Всъщност българските учители са част от работещите бедни на БГ! Срам и позор, Султанке и султан Борисов! Здраво семейство в условията на популяризирането на всякакви нови видове "семейства" ще има друг път! Та такива ми работи, г-жо Султанке. Аз ще се върна и може би да остана за някоя друга година. Но не ме слагай в глупавите си статистики. "Преходът" към уродливото подобие на демокрация в БГ е провал и ти си част от него.

Първо, шепата завърнали се, НЕ работят в БЪЛГАРСКИ фирми. Второ - 30 души няма да променят мутренската икономика, трето - при продължаващото ниско геноцидно заплащане, в тази държава ще останат само цигани, пенсионери и депутати ...

така е вращат се ама само да си прекарат отпуската .

Тази е поредната тъпа селянка в управлението! Ако се връщат 30 човека при заминаващи 3000 всяка година според вас това положителна тенденция ли е? И са като овце в правителството- изричат абсолютни лъжи и чакат някой да им се върже на глупостите.

"Седем Моста" разделят тази Султанка със Султана от "Железният светилник". Горко ни ...

Един от синовете ми работи в една Солидна строителна Компания. И ми разправя - дойде един от "Запада". С големи "претенции". Работим по Софийското метро и то със свръх напрегнат график. Той е геодезист. И му правя "на ръка" на този "спец" на един лист, примерна вертикална планировка за да му помогна ... и той я Гледа и как я Гледа ... взех, че му извъртях листа - гледаше я обратно ...

ами те не само на обратно гледаи ама и срещу нас бягат и пак неможем да ги стигнем простите западняци.защо ли е така в потурландия?

Абсолютни "Коне с капаци". Като стане Обстановката напечена, направо им "падат гащите". И знаете ли защо - защото им липсва ситуацията в "лексикона" с който са се изучили. Като Дневник на начална учителка ... кога трябва даже и да отида по "Нужда" - Голяма или Малка.

Никой не разчита на Тези. Трябва да е много Наивен. В България има достатъчно Профита -учили с Мерак, работили с Мерак и доказа ли се с това което са направили. Колкото да ни е лоша "Системата". ----------------- Дойде "Западното профи" ... и защо е дошло ... знае ли някой ... дошло е, защото се е "утилизирало" Там по някакъв начин и даже не може да Пърди професионално, а Сере Дивотии. -------------------- 30 Професионални Несретника ... щели да дойдат.

30 човека !..? Да се смея ли , да плача ли..? По-добре да плача , НО с надежда за бъдещето!

в дира няма ли цензура, докога ще се пускат такима малоумни исказвания като на тази и на разни културни антрополози?

Лъжеш ! Идват в отпуск и си заминават , като видят какви риби ни управляват !

не са 30,29 са,нагли кафяви лъжливи калинки

МАМИНА СЛАДКА КАЛИНКА .... ТИПИЧНА ГЕРБЕРАСТКА . Я НИ КАЖИ КОЛКО НАПУСКАТ БЪЛГАРИЯ ПО ДОБРЕ .

Да се върнат да работят за 500 - 600 лв. Роби, роби ни дайте да ни хрантутят ! Късно е либе за китка. Будалите свършват.

Тази трябва да бъде вързана за едно дърво в Балкана,намазана с мед и оставена на мечките и пчелите и да чака да я спасят тези провалените или децата на мултимилионерите дето се били върнали.Може ли да има такива тъпани на тоя свят?

Абе 30 може и да се връщат (лично познавам само един такъв), но кажете колко заминават ;)

Хахха а ние тук дето не сме заминали не сме ли образовани, а тие дет оне са образовани и се върщат те ко? Хахха къде са 20 -30 върнали се пред 20000 заминали? ПАТРИОТАРЧЕТА КВО СТАНА С ОБЕЩАНИТА ВИ, МИЙТЕ МУЦУНАТА НА ГЕРБ!

Блажени са вярващите че е тяхно царството небесно! А всяко година излитат около 30-40 хиляди от тях Само професионалистките ни от древната професия са около 5000 ?! Граждани на България, любовта поскъпва ...

БУЙНАТА КОСА ПО ГЛАВАТА Е ОБРАТНО ПРОПОРЦИОНАЛНА НА ИМАНЕТО НА МОЗЪК.ВРЪЩАТ СЕ РАЗНИ ЮПИТА КАТО ПО ЦАРСКО ВРЕМЕ ДА ДООКРАДАТ КАКВОТО Е ОСТАНАЛО И ДА ЗАЕМАТ ПОСТОВЕ В МУТРЕНСКОТО ВИ УПРАВЛЕНИЕ.

ПАТРИОТКО ТЪПА.АКО 20-30 СЕ ВРЪЩАТ,20-30 ХИЛ.НАПУСКАТ ВСЯКА ГОДИНА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАШАТА УПРАВЛЯВАЩА КЛИКА.ЩО ТИ И КОЛЕГИТЕ ТИ НЕ ПОСЛЕДВАТЕ СЪПАРТИИКАТА СИ АНЕЛИЯ ВЕЛЕВА.

Щом това са хората,които са сложени на тези постове никога немож оправи България. Тя горката не разбира кое е причина и кое следствие. Султанке, иди боб да садиж жено на село,не се мъчи,тази работа не е за твоите интелкуални възможности. Заплатите,тъпа жено ! Заплатите,моме. Как да раждат българките по три деца като давате пари за половин човек. Как ? Тъпа п-ко !

тая помакиня ли е туркиня ли е?кой нормален българи би си кръстил детето на турски цар?султанка

Връщат се само вербовани от чужди служби с обещано кариерно развитие. Те ще заемат постове в държавата и ще провеждат западната политика на досъсипване и окончателно унищожение на БГ. Когато работната заплата тръгне да приближава западняшката, тогава и БГ ще запчнат да се връщат. Има и други 2 фактора- мудност и мързел на Администрацията и Несправедливост от Съдебната система. За БГ заминаващи за Канада ще се търсят ДъмпТрак драйвъри- шофьори на супер тежки камиони за добив на петрол -газ-сяра за откритите мини в Алберто. Камионите имат товароподемност 400 тона пясък напоен с нефт, общо тегло 540 тона. Висок 8 м, широк 8 ми дълъг 15метра. Моторът- 4 000 к.с. Кофата на багера, който ги товари стоварва 90 тона мат'риал за раз. От 2.3 тона пясък се извлича 160 кг суров петрол. заплата е Велика $55/час. При извънреден труд- 30-40% више. Ха да видим сега къде и накъде ще се връщат младите специалисти и вехти,закоравели БГ камионджии?

Дедо Трампо намачка индианците от СвероЮжна Дакота и даде старт на тръбопровода Алберто/ Канада/- Патока/Чикаго/ с дължина 4200 км стръби с много голям диаметър. Хич не ги бръсне индианците и прати хора да ги бият ако не се дръпнат от маршрута. В Канада се готвят да прекопаят площ от 140 000 кв км като я прекопават на три табана с огромни роторни багери като Мара 1, 2 ,3. набиват гореща пара пор 600 атм в земята и унищожават всичко наоколо само за да вадят петрол. Не бръснат ни еко , ни меко, ни алпинисти БГ измамници. На Фракингите ако се дадат 111 000 кв.км на Бал Полу ще ги прекопат и изтърбушат без да им мигне окото за ПАРИ-НЕФТ-БЛАСТ-ОРЪЖИЕ.

говори наизуст, защото никой няма да напусне цивилизован свят с достоен живот, за да се върне при арогантни бейове, които са българските работодатели, даващи смешни, мизерни заплати. Тази Султанка що така нечовешко е опънала лицето си???

колко много се връщат - за 10 години цели 300-та!

тая кухавелка кой я издигна и откъде се взе?

50 000 напускат годишно страната, а 30 се връщали.

Ако се връщат 30 специалиста ,тозчас 30 000 напускат,така че утешението ни е малко като теглим чертата.Но е интересно какви специалисти се завръщат-тези по източване на кредитни карти или някакви други.

А колко си отиват от мутрнска Бългрия бе, лицемерни безкнижници?! Десетки хиляди... а смъртността у нас е по-висока от страни където се воду война и от такива, където няма канализация и водопровод.

Боже опази.И такъв човек е министър.Моля Ви Солтан ханъм ,елате на терминал 2 и вижте колко млади българи всеки ,ама всеки божи ден напускат.Тая ми говори 30 души на година се връщат.Жалко,много жалко.Още една тъпа калинка,от шайката суджук ни калайдисва

loyola

Връщат се да си оправят документите (щото 20г не можахте да пуснете електронното правителство) или да се видят със родителите си ... или в краен случай да идат на зъболекар ...

Ама Султанке, тъпа жено, кой ще се върне тук да работи за мафията? Ще се върнат само мамините детенца, дето тати им е усукал милионите, за да житкат моторите и лудите си коли безнаказано и да изпапкат на тати мангизите. Султанке, Султанке...хич те няма.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Да бе а си заминават 30 000 ...

Връщат се некадърни не успели не е лесно там иска се дупце акъл и да си упорит.

заместник-министърът на труда и социалната политика д-р Султанка Петрова по време на кръгла маса на тема "За ускорен репродуктивен демографски ръст", състояла се в Българска търговско-промишлена палата. КРЪГЛА дс-МАСА. И слушателите се бивши ченгета и деца на партийни секретари дето обраха държавата и сега се опитват да ни убеждават че го има това дето го няма и го няма това дето го има. Демографията се оправя с прилични европейски заплати,да може да се гледат тези деца,а не да работиме като роби и да неможе да ги нахраниме. Тъпачка и Цецо Симеонов от БТПП като бивше ченге и син на генелар трябва да е вдянал вече или да си ходи да не прави тъпи кръгли маси.

30 се връщат, ама 11 хиляди заминават ! Страшен геноцид западен. Обезкръвиха ни, унищожиха ни !

всичко умно се изнесе и завърши в Германия и др.з. страни. Нямат връзки в бг и завинаги мила се задомиха и установиха... и знаеш ли едно от момчетата какво му е казал шефът му-винаги ще работиш за мен...архитект. градът е бил преди 10 г. много по-малък, строи училища, сгради и пр. В този град е бил Университета(един от най-старите) в града...и там са останали да живеят, в Германия де. Дори си е прибрала майка си и сестра си в Германия, а са от Варна. Никой не го интересува от къде си, как се казваш, а какво умееш явявайки се на конкурс/изпит. Докато ни управляват хора, някои де, с примитивно.., никога тази бг няма..., А ИЗВЪН БГ ИМА МНОГО СТОЙНОСТЕН МЛАД МАТЕРИАЛ, но без връзки...идвайки си в бг, нямат желание да се завърнат.. Защо ли? Защото там са ценени, уважавани, а не както в бг удряни, обиждани... наслушахме се на голословни слова, а младите дори през 1989 някои от тях не са били родени.., а др. са били маленки, Султанке

А колко заминават!?

Връщат се тези на които мама и тати са им постелили тука. И за там не стават. И имат връзки в БГ.

Ако 20-30 професионалиста се връщат всяка година на ВАКАНЦИЯ, то другите 1 милион какви сме бе другарке??? Тъпа овца.

К,во да каже жената ? ЗНАЕ ГО, ЧЕ Е ТАКА, НО ИМИТИРА НЕЩО СИ И Е НА БЮДЖЕТНА ХУБАВА ЗАПЛАТКА.

И кои се завръщат ? Провалили се там, с връзки тука галеници, не ставащи за онзи свят лайн..ца ! Кой нормален човек бе се завърнал тука ?

30 се връщали. А колоко излизат. Дайте заплати,жено, не разбрахте ли че за без пари ще останат мангалите само. Брей,сега разбирам защо дядо Ми-участник в три войни казваше-На женски кола сине недей се вози. Дълга коса-плитък ум. И женска пара - никога не свършва-може да ти е дала пет лева преди 10 години и все ти напомня кщато свършат парите в семейството да те пита къде са тия 10 лева. Та 30 се внръщат защото имат семейни проблеми обикновено с родителите си, а 30 хил. излизат. Жено,жено ..... Как да ти го обясниме проблема

Може ли в България ! да се наричаш "Султанка" ??? С каквоо се различава от Помак , или Еничар ?? Или , пардон , може би е "българска туркиня" ,.. или "турска българка" ?!? Ега ти и термина ! Се едно италиански американец , английски австралиец , или португалски бразилец ? Къде го има това по света ?? Но, Ние сме Велики : Български Ром (лянин), пардон сиганин !

Не знам какъв е произходът на името, но в османско време се е срещало често сред християните на балканите, основно българи и гърци.

За Протокола : а. на 25 т.м.'наш' Домусчиев - обяви че БНТ Е част от КРИБ...и б. Само за 2016та - И-нови 30К Емигрирали. ...а ако И отчетем Воят напоследък на 'наште' 'работодатели', както И 'успешно' 'разкритите' Зверства посред БялДен в Центъра на Столицата-Ни - ...

:) 20 - 30 на година, гледаи ти кав наплив.

прекрасно казано, поздравления.

Най СТОЙНОСТНИТЕ Спецове са се Изучили тук - в Родината България. Мнозинството с Извоювани малки стипендии, с Недоимък и с Много Хъс към Знанието. Много ,много ТРУД. Това е ЗНАТНАТА БЪЛГАРИЯ. ---------------- Една Различна от Тях, такава Тъпунгерка ми беше рекла ... дай ми "Сорса, че да го екзекютна". Простащината и беше текнала вместо мензиса.

повярва, че на кукичката няма нужда от стръв, положението е неспасяемо. 30 души се връщат за година а, няколко пъти по 30 изчезват всеки ден. Госпожата или госпожицата, ако някога е учила аритметика, дали може да сметне колко млади хора дори и по един на ден, напускат острова на благоденствието, спокойствието и сигурността. За година става въпрос, елементарна, но непосилна за интелектуалното й ниво сметка.

В ГЕРБ знаят от математиката само действие събиране! Изваждането не го знаят!

Като са завършили "Там" да си стоят "Там". Тук ни трябват "ТУК", а не Боклука от "ТАМ".

Абе, боклук скапан, не обиждай ученолюбивите българи, които са се изучили в чужбина на свои разходи, за да се махнат от селяндури като тебе!

Връщат се, направо Бягат ... дето са я Загазили ТАМ от "многото "акъл" ... станахме, като Старата Америка ... идват разни "сгазили лука". ----------------- Аз поне знам дузина такива "американо-канадски спецове", дето в България ги уволниха като пълни Помияри.