Всички 206 депутати в залата бяха ”за” договора с Македония

Единодушно парламентът прие Декларация относно Договор за приятелство, добросъседство и сътрудничество между България и Македония.

Обратно в новината

Коментари - Всички 206 депутати в залата бяха ”за” договора с Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цирка започва след малко.

Става дума за чл.14, който публикуван от македонците е следния: Член 14 Овој Договор, на никаков начин, нема да биде толкуван така што ќе противречи на билатералните и мултилатералните договори, чии страни се Договорните страни. Потпишан во два оригинални примероци, секој од нив на официјалните јазици на Договорните страни македонски јазик, согласно Уставот на Република Македонија и бугарски јазик, согласно Уставот на Република Бугарија, при што и двата текста имаат еднаква важност. В българската версия, пусната от Външно, е скрита втората част: Член 14 Този Договор по никакъв начин няма да бъде тълкуван така, че да противоречи на двустранни или многостранни договори, по които двете Договарящи се страни са страни.

или е дяволско дело, Македония е ФАКТ! Наш интерес е да няма пречки между двата народа да се срещат свободно и да общуват! Хората в Македония не са глупави!

Как се променя този свят! Оказва се, че най-големите антикомунисти, глобалисти и демократи с кръв и пот и тежко писане ( защото повечето са лумпени) защитават ТВОРЕНИЕТО НА КОМИНТЕРНА - никаквата държава Македония! Кой може да ми обясни това?

ОКАЗА СЕ . ЧЕ ПРОЕКТЪТ ЗА ТОЗИ ДОГОВОР "Отлежава" поне десетина години и никой не е заплакал за това. Но сега. щом американецът каза, ще си счупят пръстите да го гласуват.

206 национални предатели и родоотстъпници!!!

Сега гошо тарабата се върти у гробищата като курнелия из корпоративно-партийните централи.. За ужас на цялата червена сган

Уважаеми народни ПРЕДАТЕЛИ, не подписвайте договора с БЮРМ, защото така признаваме някакъв "македонски език"! При това в качеството му на "официален" език на някаква държава!

Късно е за това,отдавна ги признахме като нация,в това число и езика.

Никога не сме ги признавали като "нация", нито сме признали за съществуването на някакъв "македонски език". Сега вече се извършва осъзнато предателство!

Признахме само държавата. Нищо лошо. Обаче, споменаването на македонски език трябва да се махне и да се каже "подписва се на официалните езици на 2-те държави". Даже и това е излишно!! Явно с натякването, "на български и македонски" се цели някакво узаконяване... И то на такава осакатена версия на нашия език, че на човек му се повдига. И аз говоря за офицалните медии и явните юго-носталгици, които се праскат на сърбица, не за това дето се говори например в Охрид.

Национални предатели до един. Децата и внуците ви ще платят цената.

Хората да не са малоумни, какво ще оставяме на историците? Всички исторически личности, възрожденци, революционери и др. от Македония недвусмислено са се самоопределяли като българи.

Национални предатели.

Парламента обича да ратифицира международните договори. Ратифицира за Бъргас-Александруполис и все още плащаме заплати на проектната компания, същото за Белене, същото за ЮП. Дано не се наложи да плащаме на Македония, когато ТП тръбата мине през нея - хахахахахаахх

не беше ли измислена от коминтерна? ако е така, защо я признаваме, не е ли сега момента да кажем, че е част от България. Хайде умници, гъзолизци, протестирайте.

а досега какво им пречеше на БЮРМ-аджиите да развиват добросъседски отношения? не се лъжете- макетата го подписват този договор, за да може да покажат че уж са си разрешили всички спорове със съседите и за да могат да кандидатстват за Европа. А иначе ще си карат както преди с българофобията

МЕКЕРЕТА !!!ВСИЧКИТЕ В ПАРЛАМЕНТА СА СЕ ВКОПЧИЛИ В ВЛАСТТА И КЕЛЕПИРА

Тия двамцата приличат на македонските Доналд и Мелания. Шегувам се!

Как Му чете на ушенце, Баце дали ѝ подгрева гениталиите?

Господи, прости ми за тези думи: БЕЗРОДНИ ПРЕДАТЕЛИ!

Новата любимка на царя

най=пропадналая дървава е българия. след като клекнахме и на разпадащата се държава без име - бувша, несъществуваща сръбска дървава македония

зерА нежно во стенцата на майкя му.

...заради спора за нейното име с Гърция в международните организации името се употребява с временна представка Бивша югославска република Македония

Притеснява ме липсата на отрицателен вот из средите на БСП. Определено сценария, добри взаимоотношения м/у България и Македония, не влиза в плановете на Русия и Сърбия. Като знаем чии интереси отстояват БСП-то и като отбележим факта, че си мълчат, явно договорът е изгоден за Русия, а интересите на Русия не съвпадат с интересите на България. Затова съм притеснен доста, дали този договор е наистина добър за България.

И да го има какво ще промени???след като американските подлоги са повече????

За съжаление, от вас (руските) и от тях (американските) подлоги не можем да си видим страната читава. Просто сте прекалено много за толкова малка страна.

В БСП-то не останаха много от старото поколение на които им пука за това,а тези които останаха са там само за заплатата и нищо повече.На младото поколение пък не му дреме за вярванията на старото,за това няма отрицателен вот от тяхна страна.

Скоро Македония става член на ЕС и НАТО!

Скоро макетата ще ронят горчиви сълзи като ги накарат да си затрият производствата и като им направят пенсиите колкото нашите и за разлика от българската оФца македонската леко няма да се даде.. А на такива като вас дето все Русия им е виновна явно еврогейския и натовски к,, много ви е по мярка..

Пак ли Русия ? Казах ти, че това зад гардероба не е руснак със сърп и чук в ръката си, а е детското ти костюмче, когато игра посерко на карнавала.

с тях НАТО става непобедимо завинаги

троловете по копирането и по името ще ги познаеш

А къде са били другите 30-на прасета ?

Русофили и сърбомани откачиха окончатено!!!

Как ? Конкретно с пример?

Напротив, кефим се на макс, че признахте македонския език, който си е наше, коминтерновско творение. Добре дошли в голямото коминтерновско семейство, там сте благодарение на правителството на ГЕРБ и депутатите от всички други партии. Венсеремос!

Дайте текста на договора.

Каракачанов патриотара!!!!!!!!!!!!!

Сутринта коалицията се пропука, а следобяд стана по-силна от свякога:)))) Браво на Бойко Борисов-Обединителят:)))

Аз пък си мисля, че това което ще обедини българския народ, на секундата, е публична екзекуция на всичките 240 търтея в народното събрание, заедно с родата и "приятелския" кръг.

Защо не си гледаш руската Дума, а се месиш в българските работи? Боли ли те, че Бългрия ще подпише договор с Мала България ?

Опитите ти да вкараш пак Русия в тема за Макединия е по-бездарна и от идиота, който те е наел да драскаш тук по цял ден.

Ти ме уби! Ама наистина, къде Русия, къде Америка? Аз говоря за хрантутниците в НС по принцип, определено не визирам настоящата ситуация, просто ми стана абсурдно, как видите ли се били обединили! Толкоз! Колкото до Русия, повярвай ми русофилите са нещо, което ненавиждам, за мен те са национални предатели и точно мен да пратиш да чета руската дума - направо ме разби.

Заедно с олигарсите,като Домус Ага!!!

ВИЕ НЕ РАБОТИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ А ЗА СЕБЕСИ.

сега албанците като им го изпращът ще се облещите и вие, куче кое не знае да лае само вкарва вълка в кошарата, скоро ще бъдете ислямска република

Роднини, роднини, но вече и законно!

Захарий Стоянов ,,Социалистите в България - 1887г! ,,Безнравствените подкладки , т. е. социалистите, които ние сме били честити да срещнем в България, презират и се смеят на всеки българин, който се занимава с патриотизъм (узкия) . Въпроси за съединение, за Македония, за конституция, за държавен глава, за българска войска, за разширявание на граници и пр. за мекеретата на Москва са въпроси отживели, безполезни, па даже и вредителни.Грозната тирания в тяхното отечество Русия така смазала и отхранила тия нещастници ,щото те представляват шпионството и хайдутлука на руското правителство спрямо България за социализъм ,а рубладжийството за ,,освобождение на труда.В нас социалистите са зараза, щом поискат да сеят социализъм на българската неблагоприятна почва. Ние съветваме и завещаваме на нашата младеж да се пази от тия лъжци и душевно болни хора, за които думата думата Отечество не съществува. От българската интелигенция се изисква само едно: да пази тя своята земя от всякакви чужди доброжелатели, да се стреми към запазванието свободата и независимостта на България и да поддържа и насърчава само онова правителство ,което гради Нова България и ония деятели, които са доказали вече своя патриотизъм. А който иска подкладки, освобождение на труд ,мискинлък, ,славянство и социализъм, нека иде да продава краставици в Русия на мужиците и бабулите. България няма нужда от такива ципори. ,

Реформаторски платен и бездарен спам.

на това, което си написал означават, че си предал дословно думите на цитирания автор. При теб, не е така. Простотията и злобата ти не те правят убедителен.

това е важен ден за европа, честито на баце, наистина почва да влиза малко по-голямата политика.. а драскачите да си лаят

никъде не е влезнал, него и нас никой не ни брои за хора! Ние изпълняваме задачата поставена от Запада да станем подлоги! И ко ся признахме ли македонския за език? Европа я боли оная работа за теб бълагарино!

Срам и позор за България! У нас е правило двама души да са чета с предател и да имат 3 мнения по всеки въпрос. "Съединението прави силата" е надпис, който трябва с отвертка да бъде изчегъртан, защото няма нищо общо с България, където ни е хоби да се делим. Едно ни обединява - скъсаните гащи и това трябва да е надписа над Парламента.

Народните представители се избират от народа. Защо народа не е видял още този договор поубликуван някъде ?

Та боце и на тях го пусна след напористото им искане ама само секретно само с декларация че ще го пазят в тайна вие сте седнали да искате на вас да го пусне мислейки си че е Заев дето го пусна на народа си

Как всички депутати са 206 - не трябваше ли да са 400?

Даже 1400 ;))

Другите си имат по важни дела, отколкото да седят в залата...саламигейт, трафикантигейт и те такива ми ти неща.

Скоро Македония ще е член на НАТО.

Това са еничари

Дупедавците си ги знаем че освен да изпълняват поръчки друго реално добро за стреаната си няма как да направят..Кой го вълнува толкова тази ви декларация или трябва да имате време да си изпиете кафето и безалкохолните дето си ги поръчвате на наш гръб та за това сте там.. Толкова народ няма кога би следвало да се решават реални практични неща за хората..

значи можело и без омраза и нагнетяване на напрежение да се работи в нс

Като не се говори за пари.

Ама вие на това да вдигнеш ръка за нещо от което ще се облажиш за изпълнена поръчка работа ли му викате???

Не подписвайте договор, с който се признава някакъв "македонски език"! Това е предателство!