Борисов дойде в НС след заплаха от Нинова

Премиерът Бойко Борисов призова в парламента депутатите да подкрепят Декларацията относно подписването на Договора за добросъседство между България и Македония

Обратно в новината

Коментари - Борисов дойде в НС след заплаха от Нинова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние в Пресцентъра на Партията за българия искаме официално да уведомим г-н Борисов, че няма стане както го е намислил. Никакви кукли няма да му даваме, преди да ни даде парцалките!

изглежда и тай като на кьорав кон окото

Приятел, ти си голям фантазьор! Просто щяхме да получим повече, и така би постъпил всеки на наше място!

че ще го преследва като жена, а не като мъж. То си е за стрес!!!

Тая Нинова много страшна бе!

Другаря Борисов се обърна към народните представители с думите: "Голямо благодаря - 4 тона суджуци ще имате от нас, от правителството, ако прецените, че това може да бъде направено.

Ха, Борисов сигурно е искал гласуването да е утре та пак да прескочи Деня за Парламентарен контрол... Или въпреки гръмките му изявления въобще не му пука дали ще се обичаме,по документи поне, с Македония;)

Поне е забавно в тоя парламент ... навремето Микофф беше такова кротко пиянде, за сметка на това Корнелия вдига толкова шум, че не е истина.

нинова, щяла да си отегли подписа си, ако не видела бойко в парламента????;)) тази жена да не е влюбена,бре?? намирисва ми на либофффф,а? ;))

Имаше едно предаване по Нова , където въпросът беше какви мъже не обичат жените - топ отговорът беше тъпи.

Дано НЯМАТЕ МАНДАТ!

Управляващите питаха ли САЩ ?

цит."газ пикае" пак се изходи в Парламента !

троловете по копирането и по името ще ги познаете

Нинова освен да заплашва, друго не може да направи.

Смях отвсякъде....Правителствена колиция с пишман петриоти, включващи и ВМРО, се надупиха на македонците, барабар с всички депутати....Направо изпаднах в умиление, да живее Суджук бей Безотговорни, браво на всички за консенсуса, вероятно с още по-голям консенсус могат да изплюскат всичките 240 хрантутници не 4, а 8 тона суджуци!!

Аз не казвам да не ги подкрепим. Казвам да ги подкрепим, но срещу конкретна изгода. Преструваме се, че няма да подпишем, докато не получим изгода. Това е съвсем нормално в пазаренето и в политиката. Обратното е аномалия. Нищо не трябва да правиш от добро сърце, смешно е.

Тя поне гугутли,а ти гарго рошава,само грозно грачеш.Нещастник!

Няма такава смешка ... Правителство със министър от ВМРО и "ПАТРИОТИ" ... подписва с МАКЕДОНИЯ ...

Ама кога Македония е тръгнала да ни напада или пък е искала акъл кого да си избират???Толкова ''стабилност'' има там колкото и у нас прокламира боко...

дали ще привика другарката Нинова чрез футболния бос Венци Стефанов във някое софийско кафене да дава обяснение защо не спазва директивите на товарищ Путин и накърнява исконните руски интереси на Русия на Балканите, в частност по македонския въпрос.То май Георги Гергов ще излезе прав,че дните на Курни са преброени като председател на БСП.

Да, бате Бойко може да се окаже и добър "въжеиграч" във външната ни политика. Сега остава да покани да напуснат страната и "децата на Сорос" и тая Америка за България. За договора с Македония - полагаме си едно "Добре Брато!" Защо го извика Нинова, в такъв момент бате Бойко трябва да е в залата, да има основание да каже на македонците: "Зад моя подпис стои целия Парламент, цяла България!" Сега , че неговия щаб се е поулял, а Нинова му помага по друг начин - политици, простено им е! Бате Бойко трябваше да е в Парламента и да произнесе точно тези думи - всички ЕС - медии ги тиражират . . .Добре!!! Там тоя цирей трябва да се ликвидира, стига е гноял . . .

а не поУлял

Така се ловят "работя" ги те. На тимбилдингите ги учат, как да омаловажават - или да се заядат с правописна грешка, или на въпроса с въпрос или . . . . . и винаги се ловят като шарани. Все пак основния въпрос е договора с Македония, а не правописната грешка . . . .

Жамбазки, Каракачанов де сте бе войводи?

Ручат македонска наденица.

.... и СУДЖУК ... по "второ направление" ......

Вече ще бъде македонски управник за историята.

Ама това нещо с червената рубашка жена ли е?

Борисов, освен "не зависисмите" БГ тв канали, погледни и някой европейски такъв ... мене ме СРАМ когато започнат някаква информация за БЪЛГАРИЯ ...

Този договор е второто официално признаване на Македония!Може и да е за хубаво-през 2027г. ще можем да пътуваме с влак до Скопие.

Какво постигна корнелия с идването на Борисов? нищо. Пак си е извън властта.

Ами да му се покаже ''цнажното'' телосложение та да се знае кой играе по гайдата на сащ пък и да се види кой слага подписи в защита на чужди интереси..Парламента не е участвал в съставянето на този ''договор'' така че няма как да го подкрепя като текст

За цв цв

Заглавието трябва е така - "Баце дойде в НС с насрани си гащи"

Аз пак не разбирам какво КОНКРЕТНО печелим от този договор. По-добри условия за бизнес на наши фирми ли, транспортен коридор ли, намалени мита ли, облекчени административни режими за наши фирми и граждани ли, какво?!?! Или май просто обещание, че повече няма да се правят на разсеяни.

И последното не е сигурно!

Договори, банки, стабилни, ББ3, реформи, НДК, добавки, БМФ, самолети, Кристалина, цигани, пребит, убит, Габриел, прост и прости, суджуци .... а мен ме СРАМ ЗА собствената ми ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ ...

Червената мърша немедленно е получила партийна присяга из Маскве,да саботира и взривява всякакво приятелство с Македония,защото до един са на руски и сръбски заплати! Не случайно ,Захарий Стоянов ги нарича,, Уроди на българский народ,, ЧЕРНО НА БЯЛО Захарий Стоянов ,,Социалистите в България - 1887г! ,,Безнравствените подкладки , т. е. социалистите, които ние сме били честити да срещнем в България, презират и се смеят на всеки българин, който се занимава с патриотизъм (узкия) . Въпроси за съединение, за Македония, за конституция, за държавен глава, за българска войска, за разширявание на граници и пр. за мекеретата на Москва са въпроси отживели, безполезни, па даже и вредителни.Грозната тирания в тяхното отечество Русия така смазала и отхранила тия нещастници ,щото те представляват шпионството и хайдутлука на руското правителство спрямо България за социализъм ,а рубладжийството за ,,освобождение на труда.В нас социалистите са зараза, щом поискат да сеят социализъм на българската неблагоприятна почва. Ние съветваме и завещаваме на нашата младеж да се пази от тия лъжци и душевно болни хора, за които думата думата Отечество не съществува. От българската интелигенция се изисква само едно: да пази тя своята земя от всякакви чужди доброжелатели, да се стреми към запазванието свободата и независимостта на България и да поддържа и насърчава само онова правителство ,което гради Нова България и ония деятели, които са доказали вече своя патриотизъм. А който иска подкладки, освобождение на труд ,мискинлък, ,славянство и социализъм, нека иде да продава краставици в Русия на мужиците и бабулите. България няма нужда от такива ципори. ,

ти пратя Ксанакс, че чак при мене потече зелена воня от устата ти.

Захари Стоянов може само да диша праха на Ботев, който"изповядвам единний светъл комунизъм, изправител недъзите на обществото!", и това през 1885 година. При това Ботев е и думи, и дела, а Захари е едно критикуващо недоносче.

ако Ботев беше жив кой знае колко комунистически кожи ще ше да одере ???

По-късно парламентът единодушно прие Декларация относно Договор за приятелство, добросъседство и сътрудничество между Република България и Република Македония. Гласуваха 206 народни представители и всички бяха "за". Аз не съм фен на Баце, но не разбирам защо го плюете в случая след като всичките 206 депутати в НС, представители на всички партии, единодушно са гласували ЗА?!

Мистър Тигров пристигна в парламента!

Цъфнах, та завързах. Пак ние изпреварихме и ся очаквам макетата пак да ни нае*ат, пардон оплодят, за да си знаем мястото в историчкото минало на Велика Македония. Да й се слави името! Пфу!

Ти, който писа тези редове, я си прочети заглавието. Може би днес не си си пил хапчето. Леля ти Корнелия може да плаши само малки деца и баби.

Да си признаем , че Македонска държава древна е имало 280г. преди Христа. Филип, Александър Велики.А Прабългарите са били на колиби под Персия по това време! Айде и ние да не се пъчим толкоз....

"Борисов дойде в НС след заплаха от Нинова".... :)))) Абе мутрагена вече издава багажа си ))

Пак те питам - за мутра или за тиква плащат повече?

пудела на американският посланник изкича слушам !!нещастен измекяр,с предателства се крепи на власт,но докога..........

d4

и да допълня... това ми намирисва на Молотов-Рибентроп. който е чел историята, знае за какво става дума. искаше ми се веселиновския цървул да беше жив в момента. за да разясни "философски" понятията за нация, държава, етнос и език...

Аритметика 240 - 208 = 32 Дали липсващите 32 ще си искат заплатите навреме, както си гласуваха закон?!?

Дираджиите още няколко пъти ще сменят заглавия над един и същ текст с надеждата че ще осведомят ''реално'' хората пък после се сърдят защо реално хората ги оплюват..

за филии с мас ша ми говори тоя - пфф 4 тона суджук малко му се видяха

Те сега направо направиха чудесии тия хрантутници.. Взеха че подкрепили делакрация за договор който ще се подписва след дни и би следвало да се РАТИФИЦИРА СЛЕД това от националните парламенти..Питам се сега ретификация ли му направиха с тая декларация??????т.е. ''кръстиха'' нероден боко

Измекяра след като се отчети на козяк с договора написан от там взе та реши и в парламента да е появи. Стига вече с тия декларации че зер и без това сме декларативна територия...Всичката мара втасала в България та тоя взе да оправя и други страни и подлогите му му пригласят. Факта че Македония пусна договора до знанието на населението си а боко го направи ''секретен'' говори много за измекярщината му

Не подписвайте договора с БЮРМ - в него се признава някакъв "македонски език", при това като официален език на някаква държава.

Само дето боко подписва с Македония а не с бюрм:)))))така че всяко чудо за три дни и както винаги тоя пак ще е в небрано лозе да обяснява с кого точно и за какво е подписал

Македония е част от България и никакви договори не трябва да подписваме. Те са изгодни за великите сили, най вече за Русия, за да няма силна държава на Балканския полуостров, която да застрашава техните имперски интереси и сателита им Сърбия.

БКП първа и единствена се отказва от българския национален въпрос, залегнал дълбоко в народа ни още от ерата на Възраждането - а именно една държава в Мизия, Тракия и Македония. Гошо Тарабата, по давление на Сталин, и за да се подмаже на коми-героя на съпротивата Тито първо се опитва да ни вкара в Балканска федерация с отколешните ни геополитически врагове Югославия, а в последствие се отказва, но се отказва изцяло и от Македония - структурите на ВМРО са смазани, а населението на Югозападна България е насърчавано да се записва в преброяванията като "македонци". До началото на 50-те в страната официално има "македонско малцинство". Та, накратко, не се учедвам, че именно БКП (с) спъва усилията за сближаване с БРЮМ. Все пак духът на Гошо Мумията-Тарабата още броди из коридорите на "Позитано". И как иначе, щом не е получил подходящо погребение?

Нинова, пожарникаро издиша. Въздух е под налягане. Запали му чергата, той е пожарникар да се гаси. Времето работи за тебе. Настъпвай.