ТИР се обърна и се удари в две къщи

ТИР с прикачено полуремарке се е обърнал в плевенското село Писарово и се е ударил в две къщи, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - ТИР се обърна и се удари в две къщи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя ТИР-аджия е голям карък, обърнал се е на единствения остър завой в селото (Google Street View-вижда се къщата). Ама е и голям левак, да караш ТИР с РЕМАРКЕ, през населено място, по нощите... Ремаркето е поднесло и преобърнало ТИР-а, голям дебил. Добре, че няма жертви.

Това е фалшива новина, защото улици с такива наименования не съществуват от 1993г.в Р.България.

Димитровград, Благоевград, Кърджали, Карадере, бул. Президент Линкълн, паметник на Рейгън... За всекиго по нещо:-)

И какво търси ТИР да преминава през селото? тези пътища трябва да са извън населеното място, не е ли ясно вече?Какво още и колко трябва да се случи?

Трябва да дават бонус точки за отстреляни тираджии, а за турските двойно повече точки. Рядко ограничени дебили, можещи да се сравняват единствено с маршрутките и бакшишите!

Гражданската покрива ли такива щети?

Улица "Георги Димитров" и улица "Христо Кърпачев"!?! В това село явно още си живеят в соца и не са разбрали, че комунизмът си отиде, или поне вече 28 години си отива.

Просто не искат да си отива, явно им харесва повече от сегашното положение.

Повеме от ясно е, че е карал с превишена скорост! Всички товарни превозни средства са оборудвани с тахографски апарати / новите са дигитални/, повечето имат и GPS системи за навигиране, т.е. с една елементарна справка ще се установи много точно с колко е превишил скороста в населено място и е причинил ПТП. Обаче има едно голямо НО, и то е, че всички държавни органи сучат бясно от целия транспортен бранш и на никой от тях няма да му е приятно да се разкрият схемите и чадъра над нарушителите, защото това ще сложи край на корупционните практики и дебелите рушвети. Един покоен министър на вътрешните работи беше казал ,,ако някой си мисли, че може да се бори с държавата, жестоко се лъже'' т.е. налагането на правилата и законите е въпрос на политическата воля на управляващите.Знам, че камъните падат основно в градината на един Суджук Бей от Банкя, но за последните 8 години той е управлявал държавата 6 години и да се търси вината в друг е меко казано нагло.

Аз откога ви разправям, че на 500 метра около пътищата не трябва да има дървета, къщи, мантинели, билбордове и препятствия, дето пречат на летенето?!

Така става когато КАТ не работи, както е от 28 години в България

очакват някой да ги "събере" !

С колко ли си е движил в населено място, след като не е могъл да вземе завоя?

ТИР-овете карат с превишена скорост почти всеки път, когато преминават през населено място. И това е много гадно за останалите участници, които спазват правилата - изпревариш ги по пътя, а в населеното място, като намалиш, те не намаляват и те изпреварват. След излизане от населеното място обикновено ги настигаш и пак трябва да ги изпреварваш. Та и този е карал така. Добре че няма жертви, ама сега кой ще плати щетите на хората?!

тия с 20-30 тонните машини карат като на състезание в градове и села. въобще не намаляват. как няма да се обърне, явно не е знаел колко е остър завоя и е карал с поне 80км/ч

TIR НЯМА КАК ДА СЕ УДАРИ В КАКВОТО И ДА Е. TIR e международно споразумение.

Да, и ксерокс е име на фирма, както и хилти, знаем, но разговорно се е наложила тази дума за камион-влекач, или както там се води.

И сега човека остана без багаж ? Сложен казуз ? Трябва експертиза, адвокатска такса , застраховки. По-добре да каже, че ТИР-а не е негов. Той само се е возил.

Млади пишлемета шофират товарни автомобили и автобуси, както леки автомобили и резултатите са на лице.

Нека си шофират, ама разумно. С колко км. е влязъл в завоя за да се обърне ? Опитните шофьори, как мислите ?