БСП с рекорд от въпроси и питания на парламентарен контрол

ПГ на БСП за България е внесла 17 законопроекта за 41 заседания през изминалия политически сезон. В парламентарния контрол левицата отчете рекордни постижения.

Обратно в новината

Коментари - БСП с рекорд от въпроси и питания на парламентарен контрол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази жена съвсем не е глупава за да вярва в някакъв социализъм или комунизъм, просто исползува статуквото си на лидер за лично обогатяване, а тези нещастици, които и вярват са за съжаление

Мижи да те лажем.

Тази нещастна партия БСП трябва да се закрие и забрани.От създаването и тя работи против българския народ

и вие за нищо неставате , глупаци такива, имахте 25 години сега седнали да се занимават с народа .....??? луди ли сте бесни листе ??? трудно се връща доверието , особено сега ?

БСП, ДПС и ГЕРБ са ОПГ - ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ, в лицето на ръководствата и лидерите им! Те са ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, "ЛЕГИТИМНОТО" ЛИЦЕ НА МАФИЯТА И БОСОВЕТЕ Й, пред хората в България и пред света! ДПС и ГЕРБ възникнаха, бяха създадени от КУКЛОВОДИТЕ НА БСП - т.н. генералско движение, ЗА ДА БЪДАТ ПАТЕРИЦИ НА БСП, ПРЕДСТАВЕНИ ПРЕД МАТЕРИАЛА ЗА "АЛТЕРНАТИВА", за да могат да си прехвърлят властта, СЛЕД ПОРЕДНОТО НЕМИНУЕМО ЗАСИРАНЕ СЛЕД КРАЖБИТЕ И БЕЗОБРАЗИЯТА ИМ! Междувременно от време на време същите създават и други измислени партийки и лидери - като Атака на Болен, РЗС на Янев, Бизнес Блока на клоуна Жорж Ганчев, НДСВ на дъртия мошеник и меркКА(н)ТИЛ Симеон Кобурготски, шахката на Капута, измислените пишман-патриоти, разни мадам Йес и прочие твати с бепомерни амбиции... Затова България е единствената страна в Евтопа, В КОЯТО МАФИЯТА ДИ ИМА ДЪРЖАВА И ПРОКУРАТУРАТА ПАЗИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И РЕПРЕСИРА ГРАЖДАНИТЕ, и НАПАДА БАНКИ ЗА ДА БЪДАТ РАЗГРАБЕНИ ОТ МАФИЯТА!

Докога ще ни занимавате с тази грешка на природата..!!!!

Много се мобилизира простаците злобарите от ГРОБ, да отклонят вниманието на хората от връщането на мутрински времена, злоупотреби на Борша в НДК и крадливото Лили и т.н.

Завиждате,че вие или вашата партия създаде мутрите ,а сега неможе да ги контролирате върнахте си партизанщината неконтролеруема!!!!

Не си преписвайте чужди постижения, г- жо Недоразумение!!!

Светите мощи Честната глава на церителя Свети Панталеймон и копие от негова чутворна икона, вече са изложени в столичния храм Свети Седмочисленици. Заради тях се изви опашка от миряни, все членове на БСП! Това е най-големия успех на БСП постигнат през последните 30 години!

Рекорден брой въпроси и питания - това били постиженията на циркаджиите от БСП - хахахахахха! Позьорката Курнелия наистина ли си мисли че това е някакво постижение и рекорд? Тая не я бива в главата май!

ПО неин адрес се изказа ДР. й Гергов и й паднаха прашките. Необходим й е друг вид лъжи.

Рекорден добив на сланина,значи-браво др.Курнелия!

За вас количеството винаги е било по важно от качеството. Само имитирате работа, а в същност сте сключили сделка с тях.

Долни Гербаджии, четя Ви простите кухи коментари и падам от смях, бая страх кипи у вас, Има защо! :) Вие доказвате тезата на един англичанин НЯМА ПО ПРОСТИ ОТ ВАС. НЯМА И ДА ИМА, ЦЪРВУЛ ДО ЦЪРВУЛ. ПЪРВЕНЮ ДО ПЪРВЕНЮ И НАЙ ВЕЧЕ ГАНЬОВЦИ БЕЗ КРАЙ....ЖАЛ МИ СТАВА ЗА КУХИТЕ ВИ ЛЕЙКИ!

Тъпа главо комунистическа ,кога свари да забравиш баба си Цола Д.,дядо си Тодор Ж.,че да стигнем до кака ти Курнелия да не изреждам куп други простаци от тази партия,защото тя не търпеше интелигентни хора,затова слушаме за постижения на Българи извън България далеч съм от мисълта да защитавам Управляващите защото са отрочета на предателската ви партия!Затова не коментирайте--ще е най-добре!

Теб ми е жал имаш претенции без покритие виж колко граматически грешки си допуснал но каквато партията такива и гласоподавателите и!

Оф, другарко Нинова отчитате постижения и голямо участие в управленческия живот на парламента. Аз питам и ще продължавам да задавам един и същи въпрос - С какво се промени в живота на хората?Живеят ли по-добре? Като сте толкова активни какво се е променило или аз не забелязвам.

Изводът е ясен - дръж БСП в опозиция, само така хем ще свършат някоя работа, хем няма страшно за банковата система.

Само за банковата система? Според мен всички "системи" са под угроза когато БСП са на власт...и най-вече нервната на хората!

"за тези малко на брой заседания депутатите на БСП имат над 700 изказвания" повече ми харесва рекламата за препарата, дето с него измиваш повече от 10000 чинии!

И какъв ефекта от това освен да си правите някаква статистика????Този парламентарен ''контрол'' си е точно като си пееш пенкеле кой ли те слуша..

На тия от БСП вече не им обръщам внимание...все едно не съществуват! Като за мъртвец или нищо или пак нищо! Те пък от какво се вдъхновяват все още не знам...просто се чудя има ли някой който все още да им вярва!?

Казват, че няма по-нагъл тип, който да изопачава действителни факти и.. от г-жа Лъжа - виж отчета от зададе- ните въпроси Няма един Факт за не-що полезно, а само провокации с/у законно правителство. Внесли з-ни -няма приет з-н на бсп, който да е в полза на страната, а провокиране на активност и злост с/у ГЕРБ. Виж комисията за НДК оказа се, че зла- тева е приела год.отчет за приходи и разходи-за които има Нарушения и така Бошош е оневинен, а г-жа Л. заявява "Няма да дадем Златева..." както Нея не я дадоха за нарушения в Булгартабак и Техноимпекс, но от там стана богато бедно селско дете! Изхода е Лустрация по чехскиХавел Румъния направи Лустрация преди 8год. когато беше по-бедна 25%, а Сега е по-богата с 15% от България

Брей, голяма работа свършили :) Да не би да очакват да повярваме, че са се променили и са станали лява партия?!

променени са , сега са левашка партия

Дано тези доказани престъпници, популисти, демагози и лъжци не излъжат пак простолюдието!! Дано пак не завъртим колелото назад!

Атентат срещу приближени на СИК-31 март 1997 г. в. Капитал Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма Ипон Бойко Борисов , който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. Бомбената драма се разигра на улица Раковски и бул. Евлоги Георгиев около 8 15 часа вечерта в четвъртък. Джипът й Опел Фронтера хвръкнал във въздуха, когато Карагьозова се опитала да изключи алармата. По всяка вероятност атентатът е направен, за да сплаши човека от Ипон...

Долна манипулаторка! Твоите ,,съидейнийници''ще ти дръпнат килимчето, а не ГЕРБ. Докато се стине до нови избори ще се разпаднете, Сланинова!!! ХА- ХА - ...

Аз пък чух,че кобилката и ще я правят на кебапечета,че свинаря не дава кайма на сланинова а и суджуците не стигнаха до тях та.....горката кобилка,курбан ще отиде за бузлуджийския напън

искат да бъгнат правителството...

ниновице не ви знам постиженията ама при мен нищо не се е променило и при съседа също и при неговия съсед също да продължавам ли

еми това са само голи твърдения. Със сигурност не е така ама ще ти вярваме форум е все пак....не знам що си мислите, че като изплюете нещо и то вече става някакъв факт...

Нинова ще гласуваме за теб ако обещаеш да вкараш крадливите политици и цигани в затвора! Другото kоето трябва да свършиш може да изчака,разбра ли?!!!

Нито Борисов, нито Нинова могат да вкарат когото и да било в затвора. В България има независима съдебна система. Цацаров е Главен прокурор и от него зависи обвинението!

Я ми посочи един, дето не ги обещава тези неща?

"умен" като избирател на бсп, щял да гласува за нея ако ОБЕЩАЕ. и после що ви се смеят и ви викат че сте червени дебили

сгрешените очаквания винаги водят до разочарование щото не могат да се изпълнят. Нинова е народен представител и председател на политическа партия. Няма закон според който да може да вкарва когото и да било в затвора. Това се прави от съд и прокуратура. Простичко е....

Ами тя ако вкара крадците и циганите в затвора няма да има кой да гласува за нея.

"По думите й за тези малко на брой заседания депутатите на БСП имат над 700 изказвания" 700 изказвания в стил мрънкане,герб туй герб онуй,кой защо и как направил,обиди,сравнения за величие от миналото и прочие.И за всичко това се тупате по гърдите като че е някакво върховно постижение,а когато управлявахте въобще не можеше да ви се чуе гласчето.

Да споделя лично мнение, макар и извън темата. Гласувал съм за ГЕРБ, защото не припознах други. Но Корнелия започва да ме убеждава, че е полезна и гради опозиция, която пък е полезна за парламента и България.

гласувал си за ГЕРБ дръжки, нали те гледам писаниците. червен идиот и в червата. а доказателство за горното твърдение е написаното от тебе - курвелия лбила полезна и градяла опозиция. с кво е полезна, с безмислени въпроси и заяжданици на дребно ли, или може би с разните постановки, та да се манипулират по тъпите от българите. тая е точно толкова полезна, колкото е полезно главоболие сутрин:)

Слаб опит.Седни си, две...Абе, що не се опиташ да убедиш и нормалните хора, че БСП(к) е полезна? Например, прави хубави заменки.Това е полезно...Или, вдига заплатите с хиляди, не си играе на дребно..Направо стават по 20 бона..Ей такива аргументи използвай

До Българин Стига бе.Трябва да си луд ,за да гласуваш за Корнелия.Тази опозиция ,която тя представлява критикува всичко , което предлага ГЕРБ , дори и да е позитивно.На всяка цена те са контра и не забравяй , че БСП не е управлявала отдавна , пък и тези младоци не са започнали още да крадат.Жална ни майка ако дойдат на власт.

Грешиш.Всички младоци до Нинова са милионери а някои може и милиардери.Кога ки натрупаха и как ако не от кражби.

бсп печели първа награда за парламентарен кон /спънат кон/ и трол.

Охоо, и забавен!?!?

О, Господи, прости, че те споменавам, но БСП вече прекаляват със самозалъгваването и то много яко, щом стигнаха дотам, че се хвалят с брой изказвания.

Тежка ще му е службата на този кон...Но, няма друг транспорт..Таксиджиите имат навик да изхвърлят червени другарки от колите си..

Прави са бсп?!!! Първи сме в източна Европа на милионери и милиардери и все от редиците на социалната партия?Малко ли е това, от РОБ на "труда" да станеш милиардер и милионер !? Само за 28г!!!

Какво е правил КОМУНИСТЪТ Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие е КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Същият, който не помни кризите от онова време. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и разни други подобни. Основният акционер на фабриката за нелегално производство на цигари Емил Райков избягва в чужбина. Правосъдието, обаче не разследва неговите авери и вероятни съучастници, единият от които по-късно става министър-председател на република България. Фирмата с избягалия притежател и с нелегалните цигари не бива закрита обаче. В управителния й съвет влизат КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, който по-късно става министър - председател на република България и Пашата...Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар

А сега да погледнем какво е правила комунистката к. нинова-Между 1997 и 2005 г. Нинова е изпълнителен директор на Техноимпекс АД. Тя е назначена на тази длъжност при правителството на Иван Костов. Същевременно е назначена и на поста председател на съвета на директорите на Техноимпортекспорт. Техноимпекс и Техноимпортекспорт са външнотърговски дружества, предвидени за приватизиране, като впоследствие Нинова оглавява и приватизационния екип, отговарящ за първото дружество. Петър Жотев, министър на икономиката и енергетиката при Костов, твърди, че премиерът лично му е спуснал и нямам място за периода след 2007г. какви ги е вършила да напиша

Това е страхотно! Откъс от кой фантастичен роман е, че да го потърся на книжния на пл. "Славейков"!? Или поне кажи кой/кои са авторите! Подозирам, че е някой от ПОЛИТБЮРО-то, но понеже пасквилите им звучат еднакво, не мога да определя с точност.

"Първоначално Цачева работи като стругар в един местен завод. Но пресметливата герберистка усеща, че единствения й вариант да се измъкне от неперспективното бъдеще на работник е да стане член на БКП. И веднага го прави. Това й дава възможност да ходи на партийни събрания и да срещне мъжа на кариерата й - виден местен партиец. Любовните й авантюри са трамплин за нейното развитие. Надеждното момиче е изпратено да продължи образованието си (право) в РАБФак, без изпит, ей така, за 3 години задочно. По онова време Партията изпращаше само най-верните си хора да продължат образованието си. Не след много време любовницата бързо израства и е назначена в тогавашния Окръжен съвет Плевен. Благодетелят се отблагодарява подобаващо. Неговите протекции и явно добре представящата се в любовния триъгълник Цачева (партиецът е семеен), са достатъчни бившата стругарка да стане началник на юристите в Окръжния съвет. Цачева стремително израства и в партийната структура, бързо е издигната до поста партиен секретар."

Година след създаването си, известната със спорна слава застрахователна компания SIC (Security Insurance Company), или просто СИК, се вижда на четвърто място сред застрахователите и мечтае за приходи от милиарди. По повод на светлата годишнина застрахователите с борчески дух вдигнаха коктейл, който беше уважен от видни личност предимно от банковите и спортните среди. "Нас, вас и другите, които сме поканили, но не дойдоха, ни свързват истинско приятелство и сърдечна дружба", прочете шефът на СИК Красимир Маринов-Маргин от лист, подвързан в алена папка. За контактите с медиите се нагърби инициативният Бойко Борисов, шеф на фирма "Ипон" (ангажирана и с охраната на Тодор Живков). Той услужливо уведоми, че хроникьорите ще бъдат допуснати в салона за 15 минути - от 19:30 до 19:45 часа. Малко по-късно Борисов агресивно съобщи, че вълнуващият оглед се отлага, а продължителността му ще бъде намалена с 5 минути. Охранителният бос проведе кратък инструктаж: журналистите да се движат в стегната група плътно около Борисов, за да не обезпокояват гостите. Неизживеният екскурзово.д подкара ентусиастите към светските забележителности на СИК-коктейла. Благодарение на охранителя Борисов, фотографите не успяха да уловят с обективите си шефа на Интергруп и едно от лицата на СИК Младен Михалев-Маджо.

Каква мисъл, какво нещо .......

цялата пара в свирката и вятър да духа та да са вей байрака

По думите и също толкова важно е да се отчете какво са свършили. Местните ръководства също да се отчетат какво са свършили и какви са ги вършили.

Викам си ,чакай да прочета какво са фалирали или чия каса са обрали, щото са майстори в подобни постижения пък то , ставало дума за законопроекти..Фалит-майсторите били измъдрили закони..Ашколсун

Браво на БСП всички българи вече живеят по-добре. Само когато БСП е в опозиция, България върви напред. Това ни каза Нинова:)))

... петилетката в съкратени срокове... хахахахах, червени мандрили, не е важно качеството, на което трябва да се наблягне в случая, а на количеството.... ей кУрнелио не говорим за пари ма, за законопроекти иде реч...., или на теб щото само ценни книжки са ти в главата и всичко с този аршин мерим .....

искаме да знаем от първо лице членуването в масонска ложа съвместимо ли е с ръководни постове в бсп

Някой усети ли ги тези ''рекорди''? Може би само Крум Зарков?!

Нинова, абе не знам колко много сте работили ... и каква сте я свършили ... и вие и "управляващите" ... ама мене ме СРАМ ЗА "ДЪРЖАВАТА" БЪЛГАРИЯ ... и това ми чувство е отдавна ...

Питат абсолютни глупости и принуждават държавната администрация да работи за техните справки. Някой да ги спре тези активисти..... внуци на "активни борци".... и настоящи акционери във властта.

Внук ми, който е в 10 кл., написа това стихотворение за България. Навряха ни демокрацията и разрушиха Нацията в чужбина младите слугуват в България пенсионерите студуват получават мизерни пенсии и гладуват на демокрацията мръсна водачите се оказаха на България палачите все неправилните политици избираме и в блатото на ЕС се намираме не искаме демокрация а на лъжливите политци кастрация

Много ви е плитака лъжата др. пейчева а щом не сте разбрали защо студувате и пенсиите са ви малки означава,че в празните си тикви нямате нищо от сивото мозъчно вещество-поняла?

В чужбина, в чужбина ама не в русия, нали ма Пейчева? Младите все към гадния мръсен капитализъм гледат.

ми кво друго да напише внука ти при баба - червен олигофрен

Ако вашето поколение си беше свършило работата, а не само да викате ура по манифестациите, сега щяхте да взимате западноевропейски пенсии. Сами сте си виновни. Не са ви виновни внуците.

Келеш потроши три момичета в катастрофа, Келеш краде кола и катастрофира, Келеш съсипа Porshe 911, 21-годишен келеш без книжка яхна мотор и катастрофира, 17-годишен келеш без книжка спретна мелето в Дружба, Келеш размаза четири коли, Келеш потроши баща си и 6-годишно хлапе, Спипаха двама фиркани зад волана и келеш без книжка, Келеш на 13 разиграва 112 - твърди, че го отвличат, Келеш с джип наби с палка работник от МОЛ Бургас Плаза, Келеш с БМВ връхлетя върху детска количка на тротоара, 16-годишен келеш заменил кон и каруца за кола и катастрофира, Ужасът продължава - петима келеши загинаха при катастрофа, Зверска катастрофа между келеш на пистов мотор и лек автомобил, Пиян тийнейджър катастрофира в Габрово, 21-годишен келеш поиска бира на версия и не му дадоха, той удари магазинерката и счупи стъклото на заведението, Лек автомобил, управляван от 20-годишен младеж, се е ударил в крайпътно дърво и издъхнал, Млад келеш е нахлул в бившия партиен дом в Пловдив на 12-ия етаж, потрошил е принтери, ксерокси, компютри, счупил е огромното стъкло на единия прозорец и е застанал на него с развято знаме, Тийнейджър без книжка обърна кола, Келеш без книжка бута 11 лева подкуп на ченгета, 16-годишен нокаутира шофьор на линейка...Тийнейджър влезе в насрещното, пострада 7-годишно дете... Млад шофьор с БМВ блъсна 9-годишно дете... Kелеш с БМВ потроши три коли и метален контейнер... Ученик загина с подарен преди 14 дни мотор... Келеш моторист от Кюстендил почина след месец в кома...16-годишна шофьорка и спътникът й загинаха след удар в стълб... 17-годишен неправоспособен келеш заби колата на баща си в къща - жив е... Полицията в Пловдив задържа келеша, който блъсна, уби жена на пешеходна пътека и избяга... 19-годишен келеш, заради висока скорост, загубил контрол над мощната си кола и се забил в частен дом, при което спътникът му - друг келеш-тийнейджър е в тежко състояние...

Браво Пейчева,та той внукът ти същински Сталинчо.

БСП е партията на истинските българи, които не продадоха душата си на демокрацията.

БСП е партията на изкукуригалите деменцирали пенсии като тебе

продажните селски ушанки отдавна си бяха продали душата на руския дявол......няма какво да продават повече и за това сте толкова злобни

Ти за "Биволъ" ли работиш?

ТАТЯНА ДОНЧЕВА Е УСПЕШНО ЗАМЕСТЕНА ОТ ЛАЙНО.МЕТА НИНОВА!!! ИНТЕРЕСНО ЗАЩО,ДОКАТО БЯХА УПРАВЛЯВАЩИ,НЕ БЯХА ТОЛКОВА АКТИВНИ В ПИТАНИЯТА И ОТГОВАРЯНИЯТА?!!