ДАНС отне допуска до тайни на зам.-шефа на Бюрото за СРС

ДАНС отне достъпа до класифицирана информация на заместник-председателя на Националното бюро за контрол на СРС-та Георги Гатев.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС отне допуска до тайни на зам.-шефа на Бюрото за СРС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

зная, че трябва да са секретни , да не издават нищо ... било то от системата, било то юристи-съдия..адвокати... обожават тези хора, а ги има макар и вече в пенсия, мълчат и навън и у дома, ама май вече не върви или върви в булгаристан бълчанието, а бабаятлъка май по точно и мускулестите, и татуираните мачове, ех, живот ли бе да го опишеш, карай да върви, весело да става, тук е опасна мина, без коментар от моя страна, не е за мен темата...ББ е в част и си знае нещата. Батето е на ти със системата, така говорят мъртвите и полумъртвите

"По повод информацията, че се е срещал с трима обвиняеми магистрати, Гатев каза, че в Бюрото ходели десетки хора, някои обвиняеми и подсъдими, включително и депутати с висящи дела. Всички имали нужда от помощ, защото не знаели как да попълват заявленията." От една страна се чудя що за бунаци трябва да са тези депутати и магистрати, които не могат сами да си изготвят заявленията - няма да се учудя, ако на някои от тях други им пишат молбите, ,ЗАЩОТО СА НЕГРАМОТНИ, но с някакви измислени дипломи. От друга страна се сещам как ДАНС дадоха за нула време допуск на Катарзиса Пеевски, дето атакува, фалира И ОБИРА КТБ с Цацаров. И как "проспаха" Кражбата на века с финансовото си разузнаване с онази хубавица за шефка, със силиконовите цици, дето избяга в Канада... Абе тя мамата си трака! България през 21 век!

Прав е!Консултирал ги е в качеството си на адвокат!Много прост народ се е насъбрал нагоре, по висшите етажи!

Тези апаратни подли игри разигравани по каинетите на ДАНС и Прокуратурата-и там -2-3 Агенции-- са вече отвратителни -Зависимости--поръчки-- парични потоци--- ето къде е обективната истина За жалост --нсичко това евъзможно само по една причина-- липса настрах от възмейздие ипрезумцията че ЕС и Брюксел ще пази вечно тия които се доберат до властта в Бг и веднатга се закълнат във вярност -и в Брюксел-- ив вашингтон- ив Инстанбул

Сега отнемат допуска на Георги Гатев, а преди десетина години му се молеха да прикрие некадърността им и да защитава медиците ни в Либия...

Нещо намеквате ли с това "прокуратурата, която педи"

Тези дни медиите донесоха веста, че в една софийска професионална гимназия закриват паралелка за заварчици, поради липса на кандидати за тази професия. Тази вест, естественно, не е никаква новина, тъй като от двайсетина години нашите големи управленци решиха, че ние нямаме нужда не само от заварчици, но не ни трябват и стругари, нито монтьори. Отвсякаде училищата трябва да бълват менаджери, администратори, директори-къде, къде по-"атрактивни" и престижни наименования. Но сега, осъзнали ли са тези свои големи грешки и недомислия всички назад министри на икономиката, на финансиите, индустриалните шефове, премиерите, директорите на добрите някогашни техникуми, министрите на образованието? Считам, че на тези отговорни позиции са назначавани големи некадърници, които не виждат по-далеч от носа си. Считам още, че за директори на професионални училища трябва да бъдат назначавани специалисти с договор, че ще правят, ще струват, но няма да закрият нито една професионална паралелка - в противен случай - уволнение. Хората казват, че за всеки влак си има пътници. И за всяка професионална паралелка ще се намерят кандидати, стига директора да си е на местото като знаещ и можещ специалист. Има младежи, на които не им се отдават нито хуманитарните, нито каквито и да са други дисциплини, но имат природна дарба да правят чудни неща с ръцете и с разума си. Такива хора ще развият отлични умения, така нуждни днес за нашата икономика. И тези наши политици и управленци трябва да знаят, че големите чуждестранни компании заобикалят България поради недостига, поради липсата на добре обучени млади кадри с ПРОФЕСИОНАЛНИ УМЕНИЯ. Така, че уважаеми управленци, създавайте нови професионални паралелки! И не закривайте нито една професионална паралелка!

Пречи да се опраска Марешки!!!

Щом като бойко рашков е председател на това бюро всякакъв друг коментар е излишен.Тоя Гатев е цвете пред него.

Ъъ.. не разбрах. Отстранили са го за нещо което в цивилизованите държави е достъпно например в интернет?

К'ви тайни ви тресат още бе неграмотници. Сигурни и горница вземате за тайтите и тя е тайна като заплатите ви. Цялата страна пълна с информатори за без пари, само медиите страхливо живуркат от тях.

Ами да, престъпник и предател е. Как така ще разкрива на простосмъртни начина на подаване на молба за проверка. Той за Държавата ли работи или за някакви си там граждани, които искат да се мерят с Държавната бюрокрация. Докъде ще стигнем така, ако всеки държавен служител започне да издава тънките юридически формулировки, които няма да позволят на Институцията да им отхвърля молбите. Мръсник е той, Мръсник!!! Ех, защо не сме като в годините 1956-61 да види тая Гад отвътре лагерите в Ловеч , Белене или Бухово, по късата процедура - без присъда.

Станал е неудобен някому! Не виждам закононарушение, поне по обявената информация!

Трябва да си много прост като човек или пълен гьонсурат, за да не можеш да проумееш, какъв е проблемът в случая!