Шофьор засече жандармеристи, оказа се пиян и дрогиран

34-годишен бургазлия бе задържан пиян и дрогиран зад волана, след като засече с мерцедеса си кола на жандармерията, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор засече жандармеристи, оказа се пиян и дрогиран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За такива хванати едновременно с алкохол и наркотици. По бързата процедура за опит за убийство и директно в панделата до една седмица след хващането.

Не знаех, че жандармерията носи и апарати за тестване на шофьори.... А имат ли право да го спират?!

То в Бургас,Несебър и Слънчака остана ли някой недрогиран .Те преди да поискат документи ги тестват точно какво са ,,друсали,, Е нормално то на всяка крачка дебне опасност от бой и нападение ( и всичко безнаказано).

Странно как за доктора кат са нашмърка и удари на един небезизвестен син бентлито, му изкарахте всички керливи ризи .. а на тоя мутрафон дори инициалите не му пишете.. Колко ли хора е спасил с неговата професия? Риторичен въпрос!

Не само,че е бил пиян и дрогиран, но е и тъп. Наркотикът го е сложил на такова място, че ако решат да му свалят номерата, да намерят и него. Хубаво е,че не е успял да пребие някого!

"Бургазлията е тестван ... ката апаратът отчел положителен резултат..."

имаме на ум, че 80% от полицаите пият в работно време и някъде също толкова от държавните чиновници са на кокаи, човекът си е най-нормален българин от ХХI век. ... !

кое от горните твърдения не сте съгласни? 1. С първоото - вие никога не сте работили в МВР; 2. С второто - вие никога не сте били държавен чиновник; 3. И с двете - вие живеете в чужбина

Ей такива директно на пътя с пистолета в главата!!!

Защо е още жив, да замърсява околната среда и да трови учениците? Сигурно законните му доходи са на ниво минимална заплата

лошото е че само жандармерията може да спре подобни катили...

Народният съд, нови работни места в Белене и шутове на ставане и на лягане. Нека неолибералният вой започне сега...

Сега пича ще каже че белото някой го е подхвърлил, след като е извън автомобила. "Всеки може да го е сложил там" и е готов.

А не е ли?

И вероятно го е напил и надрусал и му е подшушнал да кара като дебил

Хмм, зависи как ще го попиташ. Ако е достатъчно сериозно всичко ще си каже, след което съдията Линч може да отсъди колко дълго въже му трябва.

Чувството за безнаказаност по пътищата е достигнало космически висини. Вината е единствено и само в КАТ

кат ли ? а техните началници и спонсори ?

тия власти не се ли научиха че всички карат надрусани, тука е станало пална свободия по отношение на наркотиците цели семеиства от 20 години продават безнаказано

И този сигурно е бизнесмен, я фитнес я магазинче в гаража, а никой от органите не го пита от къде парички за тая кола, как я поддържа, от къде кинти за бензин и т.н. Ама кой да го пита? А в Германия купуваш кола за над 40 - 50 000 и айде една справка в икон. полиция за произход на парите.

Да ти каже в Германия може и да е било така, но отдавна вече не е!!! Пълно е с небръснати, мургави пишлемета на по 20-30 г. с беизболни шапки с козирката на една страна, карат коли за по 100 бона в евро и нагоре и се водят безработни, получават помощи и на никой не му прави впечатление откъде тия пари.

Георг, не е така! За да си купиш в Германия някои модели автомобили ти трябва и положение в обществото! А дори в Гърция, в добрите й времена, полицаите пак правеха справки " Кой си ти?" и " Като караш такава кола какви данъци си платил за миналата година?". Затова в големите градове се срещаха раритети в перфектно състояние...

Осъдени няма да има . За 72 часа трябва да реши ,... НА КОЙ ПО КОЛКО ! България не е ''корумпирана'' държава !

Абсолютно съм сигурен: 1) вероятно наистина е бил пиян - заслужава си наказание 2) жандармите са му подхвърлили наркотиците, за да го прецакат по-здраво

а най-вероятно жандармеристите са му звъннали по телефона за да му припомнят да се напие и после да ги засече, така че да могат да го спрат и да го изтръскат. М?

те да се благодарят че не е слязъл от колата да ги забие че....

Ако бяхме нормална държава, този ще лежи в затвора а колата ще бъде конфискувана. Само един пример ще дам. Преди близо два месеца 3 спортни нисан GTR бяха конфискувани в Швейцария от техните собственици заради нелегални гонки. Въпросните шофьори са в затвора и ги грози до 4 годишна присъда. Шофьорите са англичани и са участвали в някакво състезание за богаташи Cannon run. Смятайте

ето такива идиоти трябва да глобяват с 1000 лв и да им вземат книжките за 3-6 месеца и да си плати наново за изпит!

ще кара без книжка. 1000 лева изкарва сигурно на ден.

Найс а! Тоя си намери майстора.

''Майсторът'' съм азе !Въобще не съм корумпиран !

Голям "номер" :)... Инстант карма...

Директно зад решетките за 5г.

баси каръщината... да ти свалят номерата, а ти точно там да си скриеш матряла за продан....

Найс а! Тоя си намери майстора.

Защо не е конфискуван Мерцедес-а на магустата,ами са го пуснали? Той ще продължи да го кара и да убива на воля? Кой ще помисли за нормалните хора в тази тъжна държава?

Ами, първо вярно, че "мангустата" е потенциален убиец, но още не е убил никого.И второ, закона предвижда само смъкване на табелите в такива случаи. МВР не е бутик, а работят по законите, приети от парламента.Там е черешката на тортата, при тях!

Бургаската батка е насрало смърфовете, нищо ще си плати глобата и утре отново ще си кара :D А смърфовете ще свалят гащи за ДВАЙСЕ ЛЕА

d4

бЕлото си е бЕло! нЕма к,во да изясняват. или ако искат да изясняват, цялото лайноморие трябва да се "изясни"...

Бургазлия не е име. Напишете името, или дира ги е страх от мутрата.

Бургазлия е достатъчно, то всички там са еднакви, както и Софиянец. :)

Човекът сигурно е решил да се покрие в затвора, може да му готвят някое отмъщение. Но като знам каква е съд. система, едва ли ще има този късмет и ще го пуснат.

Кой иска да се хване на бас с мен за 100лв, че тове не е първият път, когато този човек е имал подобно нарушение? Нашето правосъдие = 0. Аз доверие в тази съдебна система НЯМАМ. НЯМАМ. И на всичките си приятели чужденци (повечето европейци) казвам точно това.

Жандармеристите имат ли право (по закон) да спират коли за "рисково шофиране"?

Хм, даже не си си направил труда да провериш какво, аджеба, пише в закона...

Какво задържане за 24 часа,какви 5 лева,бей???!!! Без съд и присъда да го хвърлят в затвота и това в!!! Все повече и повече се убеждавам,че ни трябват законите на Крум! Тогава баце ще трябва не магистрали,а затвоти да строи и първи да влезе в него!

ее.. яката батка нещо е отекъл.. са ше требе да кеши здраво

А защо ли никой не се сеща да разбере с какви пари е купена колата и как се поддържа?

престъпниците са много по-доходоносни от държавната работа. Ще го изтръскат едно хубаво и ще го пуснат по живо по здраво

Този Господ го е наврял в чийто ръце трябва.

34 годишен с кола за 150 000 лева и с наркотици. Класика!

... що, ако е 59 годишен & от банкя - може, значи...

А времето е прекрасно....Вали ли, вали...Хладец, тишина, спокойствие, рахатлък... Няма селяния, няма цигани- чейнчаджии, селяни-доматаджии, няма пияни и надрусани изроди да повръщат по пейките в градината зад блока...няма и шавливи , татуирани майки с малки деца, които под предлог, че разхождат детето, търсят някой да им го мушне.... така е добре... дан ои есента да бъде с проливни дъждове, а зимата -студ, сняг, лед и температри от по минус 20!!!!

Абсолютно! И аз станах любител на студа и лошото време - няма мотористи, няма пияни келеши да ти викат по улиците, всичкото ром се крие на топло в маалата... Да живее зимата, вятъра и гадното временце!

Лоши хора ей!!! Човека бързал да разнесе стоката и после да продължава купона , а те...?! - Сега сериозно. - Браво на жандармерията!!!Сега остана и прокуратурата и съда , така добре да свършат това за което ги издържаме и ако се задържи така България ще е едно по-добро място.

и сега какво развалиха нечие парти на Слънчака :)

да му дадат номера и името, че след месец-два може да засече и мен.

И ко ша напраиш?!

Ако беше някой с Форд фокус, примерно, до сега щеше да е осъден по бързат процедура, ама АМГ 63 си е друга работа. Не знаят тоя колко лични съдии и прокурори си има. Я да му връщат стоката, да го пускат и поживо -поздраво. А, и номерата да му сложат обратно. Тук, в България е така...

За разследване е как досега е останал ''незабелязан", защото такива е въпрос на време да влязат в новините, като поредния причинител на смърт на пътя. Добра работа иначе на жандармерията - дано последват и действия на следващите инстанции, че липсата на санкции, корупцията и протекции за престъпници съвсем ще ни затрият.

Сега ще си "признае" и ще трябва да му се извиняват и да му върнат иззетото!

Кога най-накрая ще има лента за движение на магистралите за пияни и дрогирани...алооооуууу !!!!

Абе те няма как да се задържат само в тази лента.

Та то един промил си е детска доза, бе- 3 бири...Пиян бил... А прокурорката от Пазарджик, която шофираше с 3 промила и нещо и се натряска в колат на обикновен човечец преди време? Защо никой не писа тогава за нея, а? Рибата мирише от прокурватурата, съда и полицията, и от Рапона.

когато пренасяш дрога или оръжие от точка А до точка Б трябва да спазваш разпоредбите на органите на реда и законите, това гарантира успех на доставката или както се казва: целта оправдава средствата

оставили да се прибере без ескорт, а сам и без табели. Последното е безхаберие и лошо свършена работа.

Голяма новина, няма що... И тия не са жандармеристи, а обикновени джандари. И какво като са го хванали? Сега трябва да се обади тук- там- на шефа на РПУ- бургас, на шефа на КАТ или на окръжния прокурор- и трябва после - след 12 часа на обяд- пак да пишете- Засеклият жандарите е освободен...

А ти малко ли си глупав, смотан трол?

ВЕДНАГА 3 МЕСЕЦА ЗАТВОР! КАКТО В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА!

Всъщност във Великобритания за подобно престъпление се полагат 6 месеца затвор о 12 месеца без книжка....

Ох как се радва Независимата Съдебна Власт на такива завързани случай. А жандармеристите редовни ли са, колите им минали ли са преглед ? Пак ще има трудно дело с много експертизи и отлагания . Пак ще падат пачки за такси, проби, умуване, договаряне и накрая то било пудра захар .

А винетен стикер и полица ГО?