Все още търсят оръжието от убийството в Пловдив

И към момента полицията не е намерила оръжието, с което в Пловдив вчера сутринта беше застрелян бизнесменът Данаил Божилов.

Обратно в новината

Коментари - Все още търсят оръжието от убийството в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а ми някоя мома е прегоряла необърната на солариума в студиото му, и си е отмъстила за съсипаната визия! тъй ще да е .

На зло куче ,зла тояга .На зъл стопанин зъл коршум !!

а най-вече чакат някой с приведена глава да отиде в районното и да си излее душата, че е убиеца

още един ,,случаи,, в ,,архивата,,...!!! ако са замесени и двамата дето са в ,,юар,,...!!! всичко е ,,предплатено,,...!!!

Оръжието на убийството е в убиеца. Гарабет търси загубените си ключове около уличната лампа. Каде ги загуби пита Киркор. Ей там в тъмното, но ги търся тук защото е светло.

да те заплашват и ти извикаш полиция, дават ти да попълниш "Сведение" и след това гамените могат да те съдят за набеждаване по чл.286 от НК и да лежиш в затвора от 1 до 10 години ???????????

Аз като по-простичка, нещо не разбрах...Показно убийство не се ли нарича убийство, извършено в присъствие на повечко хора...да речем..И посланието на убиеца да е : не ми пука кой ще ме види, аз съм решил и ще го сторя..Лека му пръст на човека, не го познавам , но мисля, че журналята нямат право да си трупат дивиденти от смъртта му, пишейки гръмки и подвеждащи заглавия..: Намерен от случайно минаващи хора, но иначе показно убит...

такива убийства са разкрити? 0, - 3? Не си губете времето и не имитирайте бурна дейност, а го пишете в графата "Уволнени поради несправяне с работата"!

Кучето е било намерено вързано за дърво. Много странно. Едва ли убиецът го е направил. Значи бизнесменът го е вързал. А защо?! За да тръгне на саморазправа?! Да се бие?!

Разхождал вързаното кучето заедно с дървото ли?

Цялата работа е странна. Очевидно кучето изобщо не е агресивно. Очевидно не е и причина за убийството. Тръпна в очакване на новите разсъждения на господа полицаите.

Е па човеко сигур си го къта....

започвам да си мисля, че не само тези полицаи не заслужават увеличение на заплатите, но и тези заплати и превилегии, които в момента имат са им много.......... И правят хората на глупаци с информация, че кучето било причина за убийството...... Остава министъра на вътрешните работи и приемара да се изкажат по въпроса: със злобното куче.......... Да се смееш ли да плачеш ли и аз вече не знам какво...........

Описанието на жертвата показва, че въобще не е кротък, а напротив: агресивен, биткаджия, чалгар, дупнишка мутра и т.н. Със сигурност не е било никак приятно да срещаш тоя където и да било - камо ли да ти е съсед!

Катя

"камо ли да ти е съсед!" Съсед е на моя колежка (по-точно бил е). Не са били приятели, но са се познавали. Описва го наистина като кротък и спокоен човек, а кучето не е създавало проблеми. Изключително добре дресирано, подчинявало се е на стопанина си - само на него. Така че ми е наистина интересно как са успели чужди хора да го вържат.

Всички сте разбирачи и профайлъри по снимки !!! Дани правеше на мравката път !!! Прочетете коментарите на хората, които са го познавали и вижте дали има лоша дума !!! Най-вероятната версия е, че е убит погрешно . ПОЧИВАЙ В МИР, ПРИЯТЕЛ !

-Нека проверят дупнишките бандитчета които се преселиха там преди двайсетина години за да се поскрият,те са големи гадове и нищо чудно.....

Време е Мая да се поогледа за някой друг гребец....

А убиецът търсят ли го или само оръжието търси нашата мързелива и неадекватна полиция?

Собственик на голямо и агресивно куче, такива типове винаги са ми съмнителни.

Аз имам голямо куче 60кг, което е най-доброто същество на света и уж за пазач го взехме, а той се радва на всички и няма грам агресия в него. За сметка на това вземе един минипинчер 2 кг може да те оглозга от злоба. Това, че журналята са измислили, че големите кучета са агресивни, въобще не значи, че трябва да вярвате на всяка дума. Мислете с главите си първо и проверявайте всяка информация. Не бъдете лековерни!

Няма наранен или убит човек от пинчер, но от големи кучета- много. И моля ви събирайте им лайната от улицата или тревата за да си имаме уваженията.

Даааа, бе ... един такъв кротичък човек, но с агресивно куче си се разхожда кротичко и видиш ли кротичко, така някак, се изпокарва с някой, заради агресивното си куче, което обаче агресивно нищо не прави и кроткия човек го разстрелват, а агресивното куче пак нищо не прави .... Нещо не е както трябва, или той не е така кротък, или кучето не е така агресивно, или тази версия въобще не е вярната.

По всяка вероятност,убиецът е направил абсурдното,да не си хвърли пистолета на местопристъплението!

Бил кротък човек, ама отказал да дари суджук.

Айде пак хейтъри...

Такъв точен изстрел, без реакция на "голямото агресивно куче" си е най-вероятно пушка 22кал. с оптика от разстояние осигуряващо точност и безопасно оттегляне.Щом му е бил постоянен маршрут за разходка може и чакало да си е направил килъра.Лек пукот и дим да ме няма.

При предварителна подготовка нищо не пречи да се подсигури и със заглушител.

100тици са малките фирми дето чакат, разплащане от спечелилите търговете по държавни поръчки, и държавата НЕХАЕ. Пукнали един и всички ЩРУШ там ?

аз пък мислех, че е разхождал булонка или пекинез

vasil

Каза се,че човекът бил убит с куршум 9-ти калибър.Такъв няма,има 9 мм,наистина много разпространен. Логично е,че куршумът е намерен,може би и гилзата. Ако е от регистрирано в област Пловдив оръжие е откриваемо. От друга област - възможно но доста по-трудно. Нерегистрирано -става сложно. С този калибър не са един и два незаконните "Макаров"и подобни.

vasil

Някъде пишат,че гилзата е намерена. Доскоро не знаех,че у нас балистичните данни на регистрираните нарезни оръжия нямат обща републиканска,а само областна регистрация. Казаха го във връзка с избивания на елени в с/и България,без да е взето месото.Не е било с ловни карабини,регистрирани в областта. Логично е,ако убийството е с регистрирано оръжие,да е по-скоро заради нещо,станало на момента. Ако не-знае ли човек?

Абе този да не е бил конкуренция на нечийте сутеньори ?! Така както слушам-препичал е любителки на лесни пари на uv-лъчи и после ги е пласирал по хотелите в комплект с "белото". Ма защо не е делил с когото трябва... сега ше го гризкат червейчетата

Дали са искали да делят ?

Хайде сега, агресия заради кучето било. Времената са мутренски благодарение на ББ и неговите избиратели. Явно на неговите избиратели им харесва да си живеят в мутренската кочина -- чакгаристан БГ. Има народна приказка "Кой каквото си е надробил това ще сърба". Проблемае че и тези които не са си го надробили трябва да сърбат защото нацията се циганизира и избира мутра за премиер.

Малко остана още. Има едни 5-6%, които си позволяват да изказват мнение различно от "материала". Скоро ще се справят с тях, кой бит, кой убит, кой доброволно напуснал държавата. И после вече ще настане идилия, скот до скота, идиот до идиота ще гласуват за мутрите до дупка, щото били антикомунисти.

Мутренските години се завърнаха най-накрая! Слава на цар Б.Б. който ни управи и живеем вече по-добре

Те не са си и отивали! Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Леко си противоречите, щом не са си и отивали, значи са същите, които и преди си ни управляваха, нали така, а пък по соц-а си ни управляваше Русия, т.е. по пътя на логиката и сега Русия си ни управлява, та те и мутрите ни по руски тертип се мутреят.

Накрая нищо няма да се намери... ще го пишат битов инцидент...

Голям ПРАЗ !

Кротък и коректен човек с голямо и агресивно куче. Невероятно добра комбинация, която даже и по филмите я няма. Колкогото до полицията, мога да ги посъветвам да започнат да търсят и извършителя, а не само оръжието.

Чакай сега ти, едно по едно, не ги пришпорвай, ще блокират. Първо оръжието, после кучето (да го разпитат, що, като е така агресивно не е защитило стопанина си), след това ще разпитат жената, детето, комшиите, а до извършителя, може и да не се стигне, може да се окаже, че кроткия човек не е изтърпял ужаса да има агресивно куче и сам се е разстрелял, или пък кучето го е разстреляло, щото е прекалено кротък и после е избягало с оръжието.