Отнемат украинското гражданство на Михаил Саакашвили

С указ на украинския президент Петро Порошенко бившият ръководител на Одеска област Михаил Саакашвили е лишен от украинско гражданство.

Обратно в новината

Коментари - Отнемат украинското гражданство на Михаил Саакашвили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това на снимката действително е Саакашвили ! Щом е без вратовръзка...Той е...

В САЩ на кой щат ще го направят губернатор този безценен кадър? А, забравих, че Обама вече не е президент. Значи вероятно и САЩ ще изритат Саакашвили в г.ъза.

Наакашвили споделя нерадостната съдба на Юда - мразен и гонен отвсякъде. Сега очакваме библейската развръзка.

Този надроби доста каши в Грузия и даде основание на руснаците да отнемат тяхна територия като започна война с тях. Груба грешка беше да му давата каквито и да отговорни постове в Украйна или изобщо да го приемат.

Предател веднъж предател до край..Президент на една държава може да получи друго гражданство само ако играе по гайдата на другите за да запази задника си..А и тия дето дават такова гражданство са същите лумпени като искащия и рано или късно си показват мурафетите един на друг

Е, можеше да е и по-зле - да се радва, че не са му фалирали КТБ-то...

развива Украйна, няма що. Нека това да е предупреждение за американските мекерата и соросоиди, че накрая ще им се наложи да се спасяват с бягство в америка. Може и това да им е целта, знае ли човек?

Завалията Наакашвили; не му останаха вратовръзки за гризане ...

Дали са отнели украинското гражданство на Саакашвили ,е най-малкия проблем за Украйна ! Преди два дни беше обявен в ликвидация самолетния завод "Антонов"-произвел някога най-големият самолет в света !? Автомобилния завод "Запорожец" е в разпродажба на безценица /за скрап/и така още 1250 предприятия за последните 2 години са ликвидирани ,обявени в несъстоятелности за разпродажба или на концесия !? Преди около семица при чакане за влизане в Полша е починал един от най-известните украински учени -математик ...Това са истинските новини от Украйна водещи народа ...ние знаем към какво !?

скачаха по студа, отстрелваха ги полски снайперисти, В. Нюлънд псуваше по ЕС, Десен сектор ги избиваше, НО никой не се замисли какво ще стане с тежката индустрия, чиято стока 100% беше за износ в Русия. А сега няма износ за Европа, нали?

звучат доста познато. Все едно България в близкото минало и настоящето. Тия наистина излязоха прости колкото нас.

Мани Саакашвили! Киевският съд повдигна обвинение в държавна измяна срещу Порошенко. Ама нашите медии траят, че плевелът нали стана мъж на годината в Украйна.

еврейска фамилия по баща Вальцман. Узурпита властта в Украйна след кървавия преврат в Киев на Майдана с участието на групировките крайни националисти и фашисти "Десен сектор", "Удар" и Бандеровците. След преврата произведе с помощта на ЦРУ и американскиото посолство под ръководството на Виктория Нюлънд нарочни "демократични" избори. Веднага след тях това започна със среднощни нападения и убийства на опонентите си от партията на Янукович, последния беше принуден да избяга за да не бъде убит.

Като видях именията и палатите на онова руско мекере Янукович, Порошенко направо изглежда светец!

Кое не е вярно?

Тия "палати" дето показаха се оказаха служебната резиденция на украинския президент. Построена и обзаведена е преди Янукович и познай кой е използва сега!!!

Говедарските мекерета и отявлени агенти взеха да си вадят очите един на друг, но очевидно навсякъде са едни и същи.

Бе-бе-бе over. Аваков wins. Flawless Victory!

Според мантрите на фобите, Путин мрази Саакашвили и последният много му пречел в Украйна. Отделно бил близък с ЦРУ. Сега въпросът е, защо Порошенко се противопоставя на ЦРУ и помага на Вовата?

Всъщност такива като Порошенко и Саакашвили са вредни най-вече за народите които управляват. За 3.5 години майдан и евроатлантизъм Украйна се превърна в най-мизерната и бедна страна в Европа.

този беше верен пудел на краварите докато беше в грузия , даваха им оръжие даже си спомням буш как ходи да играят грузински танци , после аримята му бе разбита за 3 дена, този си изяде вратовръзката и стана ненужен на господарите си хахахa

Този сакашвили се оказа по-печен от нашият Плевналиев. Последният трябва да го откажат от българското гражданство, сигурно вече са му готови тескеретата за американско или британско гражданство за заслуги. Сакашвили ходеше из Одеса само с брониран автомобил и 5-6 джигита грузинци да го охраняват от народната любов.

ПлевнЕлиев

Тъпи Укри все някой им е виновен ! Както Герб , все преди тях са виновни и те все малко са откраднали искат още и много ! Украйна е пред разпад и банкрот , разпродават всичко и за 1 гривна , заводи гиганти и фабрики , сега и Атомни ЕЦ за 1 гривна !

Чи кЪ, нали и те скачаха като макаци по площадите и викаха-Кой не скача е Москал ? То и вашите скачаха и викаха и после и е дните и другите скочиха във влъстта и е видно и при нас а при тях тепърва започва !!!

Нашите а не вашите /извинявам се/

ПЪРВАТА РАБОТА ПО ВРЕМЕ НА РЕВОЛЮЦИЯТА Е ДА БЛОКИРАМ ГРАНИЦИТЕ И СЛОЖА БТР-И ДА ПАЗЯТ ДА НЕ МОГАТ ДА БЯГАТ В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО :)))

да оградя американското посолство с жива ограда от автоматчици и да им спра тока, водата и снабдяването с продукти.

Зад това предателство към революцията на гордостта не може да не стои ръката на Москва. Един пламенен борец за демокрация и евроатлантически беше низвергнат. Това е един силен удар срещу тях и ще забави победоносният им ход на територията на единна и демократична Украйна. Ще ги збави но няма да ги спре защото евроатлантическите ценности са вечни и непреходни. Мяцтото на люлката на цивилизацията е при нас Елита на човечеството.

Мелиха, добро утро как е времето ще вали ли днес :) ??!!

То че мястото им е при Вас е ясно отдаван. Ама Карлуково е мъничко и няма да ги събере всичките изтрещели в Украйна.

нашите НПО-та и политически елит. Украинците да се оправят сами. По е важно ние до кога ще търпим разните му там наденички.

ясно. агент на цру. каквото можа - свърши в региона. сега ше си почива. а делата му ше тежът....и на украината.

ПРОДАЖНИЦИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА

За Наакашвили и Порношенко нашият мъдър народ казва: "Вземи единия, удари другия" или "Не по тикви, а по кратуни" или "Един дол дренки". Впрочем, скоро и на Порношенко ще му отнемат гражданството в Малорусия.

По новия Закон ще го взема да ми бачка на Слънчака за без пари че българския персонал се разбяга по чужбината