Руски шегаджии изпързаляха американски министър

Министърът на енергетиката на САЩ стана жертва на телефонна шега на руския тандем Вован и Лексус.

Обратно в новината

Коментари - Руски шегаджии изпързаляха американски министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като са толкова корави да се изгаврят с Путьо, ако им стиска де...

Извадка от разговора между Вован(Владимир Кузнецов) и члена на палатата на представителите на конгреса на САЩ Максин Уотърс. Вован (на английски):Добро утро уважаема член на палатата на представителите на конгреса, аз съм премиер министърът на Украйна Владимир Гройсман. М.Уотърс : Добро утро, аз съм Максин Уотърс.Приятно ми е да поговоря с вас. Вован :Първо, бих искал да кажа , че ние много ценим това което правите за нашата страна. М. Уотърс: :Моля ви, винаги. Аз разбира се съм удивена, че вие ми позвънихте, но това е много приятно и ние ще се постараем да вършим правилните неща. Вован: Та ето , аз бих искал да поговорим за санкциите срещу Русия. Аз вече говорих със сенаторите Маккейн и Грем и те ми казаха, че ще се опитат да не допуснат ослабване на санкциите. Вован: Ние също така считаме, че вие в САЩ и ни тук сме длъжни да наложим нови санкции на Русия защото те се намесиха във вътрешната политика на Лимпопо. Може би знаете- руските хакери са атакували техните сървари по време на изборите в Лимпопо. М. Уотърс: Те са разбили системата, управляваща изборите ? Вован: Да , разбили са системата за изборите в Лимпопо за да поставят на власт своята марионетка Айболита. М.Уотърс: В Лимпопо ? Вован: Да. М.Уотърс: И успели ли са да поемат контрол над резултатите от изборите ? Вован: Да , те напълно са изменили предизборната кампания. Те там са нанесли по-голяма вреда отколкото в САЩ. М.Уотърс: Ооу ! Даже по-голяма ? Вован: Да М.Уотърс: Кои са тези хора, кой изпълнява тези операции ? Вован: Кой е идеологът ? Разбира се Путин. М.Уотърс: Не, кой изпълнява хакерските атаки, кой разбива системата за избори и им позволява да победят ? Вован: Той има особени съветници. Ние знаем техните никнейми, вие можете да ги запишете. Техните имена са Вован и Лексус . М.Уотърс: Лексус и как беше първият ? Вован: Вован, това са техните прякори. М.Уотърс: Разбрах , но как се пише с Б, Бован ? Вован: В-О-В-А-Н. М.Уотърс: О, Вовен, ОК Вован: Да, като Путин звучи.

Юнаците показват, че и умните са донякъде прости. Има толкова много хора, които са прости, но само защото са на власт, се изживяват за величествено умни. Няма ли кой да ги даде идея да се обадят на Тиквун Дълбоката мисъл?

ще ги даде. Не се притесняваш! Дълбока мисъл ...

Тия шегаджии що не се наврът в необятния кремълски кенеф и на воля да се шегуват с Путкин кукнал на две дупки,а се занимават с далеч по-чисти ,чужди гъзове!

щото в Кремъл глупаци няма, глупаците са на запад !

ти и такива като теб направо сте перфектни за шегички. Както и онези от Белия дом с чистите задници и полирани мозъци:)

Руските служби изпързаляха Тръмп и цялата му рода, така че е нормално жегаджии да изпързалят обикновен министър.

Руските служби ,,изпързаляха"Тръмп да внесе предложение за нови санкции срещу Русия!А руски ,,шегаджии"демонстрират простащината и безсилието на Кремъл!

Като чета това което си написал мисля, че е добре малко да се ограмотиш . Като начало започни със значението на думичката "Осведомен".

КАК ТАКА МИНИСТЪР И ТО АМЕРИКАНСКИ ЩЕ ГОВОРИ С НАКАКВИ СЛУЧАЙНИ ПУТЕНОИДИ.ЖУРНАЛЯ ТЪРСЯТ СЕНЗАЦИЯ.

просто в цивилизованите държави политиците разговарят с всички не страдат от шпиономания и са откровени, тези уж шегаджии -платени комунистически мекерета, да бяха си поговорили с Путин, ама е невъзможно

Отвори някой американски сайт и прочети как хората коментират случката - правят на мат-и-маскара както Пери, така и Тръмп.

Не можеш да уловиш всяка риба. Лови се само тази която кълве.

В оригиналния текст на Ройтерс пише също, че Рик Пери обещал на "Поросенко" да внася въглища в Украйна от САЩ, но признал че това ще се осъществи "малко трудно" ....

Браво на момчетата.

а бе аз да попитам, а пък някой русолюб да ми каже, ако знае де, на какъв език са се подигравали със сър джон и с ердоган тези русскийский гении?

ЩОМ СИ ТЪП! ЩЕ ТИ КАЖА-НА ПЕРФЕКТЕН АНГЛИЙСКИ!!! И ТИ ГО КАЗВАМ ЗА ДА СПАСЯ РЕНОМЕТО НА ОБИЧНИТЕ ТИ КРАВАРИ! ЗАЩОТО АКО НЕ БЕШЕ ТАКА-ЗА КАКВА ВИСША ПРОСТОТИЯ ЩЕШЕ ДА ИДЕ РЕЧ?!!СЛУШАТ И ИМ ВЕРВАТ,ОБСЪЖДАТ ВАРИАНТИ,РАЗГОВОРЪТ ПРОДЪЛЖАВА НАД 20 МИНУТИ...?!!

одеве говорих с ердоган. каза ми" виж какво, няма начин да говориш с мене защото нямам телефон, и не разговарям с никой който не е разговарял с хората които съм назначил да разговарят с хората дето искат да разговарят с мене! понял, да!? и ми затвори телефона дето не е пипал дори! а няма жив русский, който да може да научи прилично който и да е от човешките езици! небудет никогда!

Руснаците имат ужасен акцент, на всички езици. Но това не е проблем в случая защото са се представили за украинци. И те имат ужасен акцент на всички чужди езици.

Тоя Столяров да беше спрел алкохола на баща си вчера вечерта, вместо да се занимава с глупости, и сега щеше да е още жив. Пък може и той да го е почерпил за "шегата", ама природата си е направила още по-голяма шега...

Вован Владимир Кузнецов и Луксус Алексей Столяров са най-известните руски телефонни шегаджии. Любимият им похват е да се обаждат на някоя известна личност представяйки се за друга световно известна личност . Вован започва да правят своите телефонни шеги от 2011 г., но истинското му име става известно едва през 2014 г. Освен Елтън Джон, Маккейн и Рик Пери жертви на двамата шегаджии са били Ердоган, Лукашенко ,Саакашвили, американският генерал Кевин Макнили, Витали Кличко и десетина представители на руския шоубизнес и спорт. Повечето разговори води Вован(ник Vovan 222). С Елтон Джон разговорът се води от името на Путин. След този разговор Путин лично се извинява на Елтон Джон. С Маккейн разговорът се води от името на Порошенко. От името на Порошенко и Яйценюк се води разговора с Ердоган. В този разговор Вован се представя за Порошенко, а Лексус за Яйценюк. В разговора с американският генерал Макнили , Вован се представя за шефът на МВД на Украйна Аваков. В този разговор американският генерал дава доста информация за военната помощ, която САЩ указват на Украйна.В разговора с Лукашенко, вован се представя за синът на бившият президент на Украйна Янукович. В този разговор между другото вован съобщава на Лукашенко , че е подслушван от американците. Има слугове, че след като истината за разговора излиза на яве лукашенко пенсионира своята секретарка, която го е свързала с Вован. Вован има разговор и с Порошенко, но той още не е побликуван в мрежата.разговорът е проведен от Луксус, който се представя за сътрудник от руското посолство и иска да направи предложение на Порошенко във връзка с изборите за Радата през 2014 г. В едно интервю, на въпрос как успяват да се снабдят с номерата на тези високопоставени политици, вован отговаря, че това е тайна, но много им помага факта, че заради личната сигурност тези лица не носят мобилни телефони. От 2016 г. Вован и Лексус водят седмичното хумористично предаване Звънец по НТВ.

Щях да уважавам такъв тип шеги ,ако преди всичко се свържат и си поговорят със своя кумир Путин.

Номера лесно минава с дебили като западните политици, дето си повярваха на лъжите!!!

Ще цитирам руският писател Н.В.Гогол.В комедията му "Ревизор" финалът е репликата:"Над кем смеетесь-над собой смеетесь". Рашките сега са така изолирани,че се чудят как да бъдат забелижими......

американски шегаджии да изпързалят руската Дума.

НЕ МОГАТ! НЯМАТ ТОЛКОВА ПИПЕ!!! А ТЕЗИ ДВАМАТА ДЕМОНСТРИРАТ УБИЙСТВЕН ИНТЕЛЕКТ,ЗАЩОТО КАКВО ОСВЕН ВИСШ ИНТЕЛЕКТ Е ДА УСПЕЕШ ДА ВОДИШ ТАКИВА РАЗГОВОРИ ОТ ЧУЖДО ИМЕ И ДА НЕ ТЕ УСЕТЯТ И ПРИ ТОВА -ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ!

типични селянчета)) шегите им минават само между тях. като останат без субсидии или се намерят в реална атмосфера... изгасват веднага.

Колко трябва да си тъп, за да се кръстиш "лексус" само :)

Почти толкова тъп, колкото ако се кръстиш BMW.

Къде, къде по-умно е: ИЖ или Москвич (което пак си е BMW ама крадено от войната)

Ми толкова, колкото и да се кръстиш Волгин ....

Тези тарикати сякаш някой наш мaнгал - телефонист ги е учил!

ПРИЗНАЕТЕ,ЧЕ ПИЧОВЕТЕ СА УБИЙСТВЕНО ИНТЕЛИГЕНТНИ,НАЛИ?! Е,КАК ДА КАЖЕТЕ ТАКОВА НЕЩО ЗА РУСНАЦИ-ЩЕ ВИ ИЗГОНЯТ ОТ СВИНЕФЕРМАТА!!! И НЕ КРАДАТ ПРИ ТОВА,САМО СЕ ЗАБАВЛЯВАТ ДА ПУНТИРАТ"ВЕЛИКИ"ЛИЧНОСТИ!!!

Гледам герберастко-козяшката тролеферма яко работи. Нека тогава ги поздравя с новия химн на мутренската им партия "Ти лапай ми суджука".

Ама поне не ни боли главата от Боярышник Ти добре ли си? Всички ли се събудихте из под пейката тази нощ?

Виж сега. Ние не пием метилов алкохол и антифриз като вас. Цоцаме си качествена ракия вместо това. И като наближи края на октомври да си пазите вождето, да не вземат да го направят на тиквен фенер.

Стравни пичове. Империята им е затънала в кал и корупция, но те се шегуват. Сламката в чуждото око ще вадят, а не виждат гредата в своето.

много голям дебил ли, хем не си информиран, хем квичиш. те се бъзикат и с руснаците, и с украинците, и с беларуси, и с още много националности. до сега поне с десетина много известни руснаци се бъзикаха.

Евала! Тъпите американски дебили се връзват...

те са панкери - хората, които се обаждат по телефона и се представят за друго лице. Благодарение на тях показали са истинското си лице десетки тъпанари и мръсници.

Мисля че искаш да кажеш "пРанк"-ари.

още спя...

благодарение на тях показали са истинското си лице .... а благодарение на този словоред се разбира че ти си русский .

И при нас има едни "пранкери" които се обаждат на възрастните хора и .......паричките им излитат та гледай и на теб някой "високо интелигентен пранкар" да не ти се обади,че изгаряш като сламка

Разбира се, се шегуват с политици в демократични страни. Я се пошегуват с някой в тяхната, или в затвора на топло или внякой язовир да им държи влага. Смешници.

Бе ти от майтап не разбираш. Но от 4 тона суджук, марка ГЕРБ, изпадаш в умиление.

за босяците (като преЦедента) и с джапанките суджуци ЙОК но ако се качите на Бузлуджа може и по някое конско кебапче да има.......ще проверя дали не са заклали кобилата на сланинова за събора

Точно.

Тоя министър да се благодари че не е попаднал на наши шегаджии. Щеше досега да си е изхвърлил всичките спестявания през прозореца :-)

Скъпи Дир-ници, страдате от къса памет или вече толкова се изчерпахте, че се чудите какво да публикувате. Новината ви е силно остаряла, защото самите вие я публикувахте преди около година, проверете си архивите защото ставате смешни.

Свери си часовника, новината от 2-3 дни. Преди година си чел за някоя друга тяхна шега. Па се намерили и 10 "умници" да ти сложат +. Хахаха...

Така е.Тези двамата периодично правят такива шеги. Имаха с Порошенко, Ердоган,Елтън Джон и други.

Министърът е на поста си няма и 8 месеца. Така, че новината не може да е стара. Виж какво казва Руското посолство: 13 декабря 2016 года избранный президент США Дональд Трамп выдвинул Рика Перри на пост министра энергетики.

Същата новина я има напр. в руската Ино Преса от вчера.

европейски и еврейски шегаджии изпразаляха целата източна европа и най-вече балканите! ама никак не е смешно! затова вън европата от балканите! да живее балканската федерация!

Нова Югославия ли ще се казва или Южна Русия? Правителството в Белград ли ще бъде или в Тирана?

Ще е София, може и Велико Търново. Какво ще кажеш?

явно калинките са навсякъде

Някой отдолу ги нарече Хакери и им лепна обидни етикети , пълно е тук с тъпоглави работещи за пари ! Голяма работа се Вован и Лексус , постоянно се еб..... с въшките които се мислят за висша раса и направляват света в не нормалната посока ! Този път е Министъра на енергетиката на САЩ , намек че в 2019 година изтича договора за транзит на газ през Украйна и купените тръби от синът на Джо Байдън ще станат ненужни , защото Русия прекратява договора за транзит на газ ! Защо и ние нямаме такива Пичове , да напомнят на миропомазаните че има хора които искат да живеят нормално ! Браво Вован и Лексус ! Сега може от името на Тръмп да поговорите с Боко и Цв Цв ! Цв цв ходи на закуска молитвена при Тръмп и за това се възгордя и прави Панаири в България ! Такива сме свободолюбивите !

Укри вижте ги тези пичове , те направо скриха топката на Потрошенко , Яценюк и Турчинов ! Тъпите Укри ги направиха разногледи ! И турчина Ердоган , след сваления МиГ , го направиха луд , обаждаха се от името на Потрошенко кой преди това каза че ще издаде списък с летците от ВКС които се бият в Сирия !

Направо бичат на трески оборните простофудери :) А иначе гледайте интервюто в 4 части на Оливър Стоун с В.Путин, там стават ясни мотивите на Краварника да мъти водата на целия свят.

Краварника мъти водата, а путарника се опитва да лови риба в мътната вода.

водка и сельодка: "А ето не шутка товарища Путин да запрещаеть консумация алгохола в субота и воскресение.Ха,ха,ха... . Он шуткаджия.

Ще отменят "санкциите", за да внасят Самогон, че със "Смирнофф" ще им излезе солено. Те "изпражнения" си имат достатъчно при тези мазни хамбургери...

често се шегува и със САЩ,и със ЕС ,и със НАТО,ама на обикновения руснак хич не му е до шегички,живее на купонна система и пие неограничено количество сурогатен алкохол.Пошутился товарищ Путин когда приел и подписовал закон за "декриминализирането" на домашното насилие,т.е пияния мужик да потупва,ей така на шегичка своя женщина и дети и накрая да го глобят,ако близките му са още живи на мужика.

Не знам дали е Тъпанар, но Наивитета го е "гепил" яко. Щатски министър и то на Енергетиката и води разговор за "лайна", да оставим отделно самогона ... какво ли ще стъкнат на Порошенко - как се правят "шоколади от донбаски въглища" ...

двете чебурашки, товарищ Путин не ги ли е поканил още в Кремль до ги удостои със званието"Герои на Русия" за успешната хибридна и хакерска борба срещу американския империализъм.

всеки ден си прави шегички,че ще отменя санкциите срещу Русия,ама става така,че все ги увеличава и удължава.Пък и има една приказка"Който се смее последен,най-добре се смее".

Накривил им шапката. Америка се самоизолира със санкции. Сега в конфликт и с робите си в Европа.

Filomatis

Eй,много ви е труден тоя български на вас руснаците.Ние българите за разлика от вас исползваме спомагателния глагол "съм" и в сегашно време

Енергия от свински лайна и самогон :):):) И оня слуша и си води записки:):):)

Ами може да си направят " шега",ама не щат и с техния президент,премиер,с " Газпром" с Ердоган,ама друг път или със " самопровъзгласените " назначени лидери в Източна Украйна!А зашо не и с Китай,или Асад! Те тия като телефонните измамници,трябва винаги да се препроверява лично съответния човек,за който се представят!

Няма да се хванат. По-тъпи и самонадеяни от краварите няма.

ами те така на маитап забиха и знамето на раихстага ... ха ха ха никои няма право да учи мечката как да живее ! а вие умирисани гниди погледнете първо себе си ...доволни от един таблет и мобилен телефон за които продавате род и родина ! комунизма е зло - но не е измислено и внедрено от руснаците и като народ те нямат никаква вина !

Без майтап обаче ти забиха един отзад. Гледам още си щастлив!

Щерев, ти ли си? Няма значение примат.

Ти гледай на теб да не ти забият един отзад!Тъкмо и ти ще станеш щастлив!

Да направят едно интервю с Путин!

Типични руски тъпанари с тъп руски "хумор". Не ги бива за нищо, горките, като нация, човек само може да ги съжали. Само като им види на снимката типичните малоумни руски финиономии, всичко става ясно.

Що? Копират Борат, демек юдеинът Саша Барон Коен! Всичко руско е откраднато от нещо успешно западно!

сега конгреса ще поиска санкции и върху тия двамата ,задължително .

а това трябва ли да е повод за гордост?

вие с какво бихте или вече се гордеете ?нека амер.шегаджии да изпързалят някой от руските министри и да приключваме с пързалките .

мал..оумник

ха ха .ми че тои рик си е тъп та дрънчи.беше за посмешище като губернатор, ама пък е блудолизец храбър.

Не е някакъв особен героизъм да изпързаляш американски сенатор или министър. Да напомня, че същите двама изпързаляха също една от лидерките на демократите Максим Уотерс. Един от шегаджиите се представи за премиера на Украина. За да разберете как евтино се ловят американски политици, погледнете какво говорят. Щом някой почне да говори на американските политици нещо ужасно за Русия и Путин те нагълтват примамката заедно с кукичката и метър от влакното. После можеш да им говориш всякакви небивалици. Разговора с Максим Уотерс е особено смешен, те я будалкат, че Путин се е намесил в изборите някъде в Африка и е поставил на власт протежето си доктор Ох-Боли (Ай-Болит по руски). Ако ви е лошо настроението потърсете в Интернет разговора, гарантирам че ще се забавлявате!

ми руснаци сър!

Американците свършиха войната в Ирак. Ама нищо не се чува за Руснаците в Сирия която е 60% окупирана. Путаракис няма ли вече да си изтегля хората от редиците на ИД? От 2 седмици само ги запасява с храна и оръжие. Нито един патрон не са изстреляли с/у тях.

Аууу, страхотно "изпързалване"!!! Направо да се попикаеш от смях!:)) Само малоумен и овчи народ като руския може да се весели от подобни бавноразвиващи се смешки:)

Ето така изглежда типичния руснак. По-ниските от тях ги взимат танкисти, а по-високите (около 160см) ги виждате по парадите. Тези обаче са ги изпуснали. Като тези двамата палячовци са "големите руски мечки" :))))