”Подписка” за обвиняемата за трафик на мигранти Велева

Районният съд в Пловдив остави в ареста петима от обвиняемите за трафик на мигранти и постанови мярка "Подписка" на шестия от групата.

Обратно в новината

Коментари - ”Подписка” за обвиняемата за трафик на мигранти Велева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Районният съд в Пловдив остави в ареста петима от обвиняемите за трафик на мигранти и постанови мярка "Подписка" на шестия от групата, координаторът на НФСБ за Костинброд!!! Защо ли? А обезщетение за пропуснати ползи от неосъществената сделка няма ли да и изплатят ? Крайно време е не само нотариуси и журналисти а и "магистрати" да почнат да бият. И се чудим за причините за агресията сред хората.

за всички по веригата, допуснали тази "несправедливо тежка мярка за неотклонение"!!!!! Незабавно отстраняване от длъжност , дисциплинарка шут от съдЕБНАТА система! Цац, дай пример!!!

Подписка ?! Да се върне делото за преразглеждане. Съдът да постанови извинителна присъда. Глоби на полицаите. И другия път да гледат къде гледат като спират.

Малоумно решение на съда, особено след като точно оня ден се разбра, че оня дето беше ОСЪДЕН за кражба на 21 милиона е изчезнал, точно след като бил пуснат с "подписка".

присто трябва да се сезира европежската комисия и да си ебете мажката заедно сус свинята цацаров! судебна система...боклуци! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

я пускат!

Кочина от 110 000 кв км

Щели да я изключат.Голямо важно!!! Този резил няма да ви се размине така лесно. Я,пак кажете нещо за оградата?!

аз съм сигурен, че за това природно явление, главната причина са засилените санкции, които депутатите гласуваха за закона за вноса на работна ръка за мерк-цедес. на практика трафикът на хора и деца (за подхранване И на църквата на папата) е узаконен в цялото ес. погледнете към брюксел! трафик на хора, който трябва да бъде разпределен "по братски". все пак и наемодателите и строителите ядат хляб от бвп! данъкоплатците да му мислят в тая ек "демокрациа"

да не забравя да поздравя "патриотите" със следното: със здраве да си ги харчите, "законно" придобитите! само да не ви пука пред избирателите ви! никой от "избраните" не го прави. смело напред! и да живей ес с ек, и еп!

на ви разделение на властите, на ви плурализъм, на ви евроинтеграция, на ви пазарна икономика, на ви всички модерни глупости с които ви омотаха, та да си правят каквото си искат

Ами нека си работи жената, бе. Със "задържане под стража" кой ще се грижи за мигрантите?

Какаво падение !!! Щял да чака --съдът да каже след 3 години Патриоти --равно на джихадисти ! Е няма как да сме в една партия--в едно правителство--че и или те ако се считат забългари--ние трябвадамислим обратното

Ахахаххаххахаха за милиони няма закони .... и за партийни дейци също ..... само с оръжие ще се оправим ...

За трафик на мигранти, изключване от Партията, ауууу, какво жестоко наказание!Останалите трафиканти лежат по затворите, баш=трафикантите ги изключват от партиите им! Оня , от Добрич, дето рекетирал целия град, дори му благодариха, че напуснал Парламента, демек доблестно постъпил! Що за пародия на морални стойности излюпихме с новите демократи в тази нещастна България?!?

На Запад, само заради факта, че е заловена там, ще изхвърчи от всякъде преди съд и прокуратура. Само, че тук май са замесени държавни служители, една партия, едни депутати, едни съдии......

СВОБОДА ЗА ПЕРАТА - БЪЛГАРСКИЯ МАНДЕЛ ... ОПАНДИЗЕН ПО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЧИНИ ... ОТ МАНГАЛИ СИМЕОНОВ И СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА :))

си е организирала "отстъплението".

Предполагах, че ще стане нещо такова. Сега сигурно, ще изкарат , че тя също е жертва.

Мръсни и долни гадове нямате натъпкване,продажници долни,ще осъдите ли най-накрая някой политик!Те пък имат власт и пари,а вие ще продадете родителите си от алчност!

А-та-ка...и тая я оневиниха,хахаха!!! Велком ин Суджукландия!!! ХО ХО ХО

Естествено, че др. Велева е невинна! Единият от двамата полицаи е "получил" подкуп, за да я натопи, а другият- "честно" я защитил.

голЕма борба с трафикантите пада,а?