Руснаците идват в България за семеен туризъм

През този сезон България се утвърждава като една от най-предпочитаните дестинации за туристите от Русия.

Обратно в новината

Коментари - Руснаците идват в България за семеен туризъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците са били обичани от българите, възпитавани от соца, тези, които не са стъпвали в Русия и които не познават лично даже един руснак. Вероятно сте един от тях. Блажени са вярващите. Ако, обаче ви се случи да отидете по работа в Русия (от 1986 до днес) ще почувствате снизходителното или подигравателно отношение към българите, надменност и некоректност, никакво гостоприемство и една "велика" руска душа, проявяваща се в любов към водката

Ох...стига с тази водка)) Стига ни лепите етикети. Ви пиете не помалко. Жени ваши не готвят в къщи, свикнали сте ядете "мръсна" храна от топла точка, студена витрина или баничарница... Хем искате туристи, хем ги плюее нон-стоп. За да имате по платежеспособни туристи както в Монако, и ви трябва да сте на ниво. Вземете се в ръце и се учите от Гърция, Турция, Хорватска итнт...

71 000!:))) слава богу..това е около 2% от всички туристи в БГ:)

Преди няколко години, на Албена, бях в хотел със семейство руснаци, дружелюбни хора. Със семейството и децата им бързо се сприятелихме, плувахме заедно в басейна, сърфирахме в Интернет във фоайето на хотела. Насърчих ди да купят на сина си един мини компютър. Малкият Серьожка ми каза, через год, мы опять здесь, с нотбуками.

невероятна случка! какво преживяване само! особено в частта за малкия Серьожа! с нотбуками! Уау! А големият Серьожа какво ти каза? А голямата Маша? Разкажи моля те! Много е интересно!

моля те, не го карай да се напъва! толкова си може горкият!

Маша, каза че не и харесва защото има много педерасти като теб !!!

безценно!

Защо позволявате турски седенки във форума, в които двама, не дотам образовани турчеещи се примата си мислят, че могат да променят общественото мнение?! Руснаците винаги ще бъдат обичани от нас българите, независимо какво мислят турчолята из форума. Двама души пишат коментари от 20 различни ник-а и си мислят, че имат влияние над българите. Хайде стига мургави номера, взимайте си чалмите и набивайте към Анадола, не се мъчете да ни променяте историята. Ние от турци добро не сме видели, та не знам тия турчеещи се създания как се изтъпанчват да ни дават тон в живота. Хайде, по-скромно!

руснаците обичани от българите!:))) хубав виц! може ..от 100-200 активисти на рубладжийската кохорта и да са обичани...ама и на тях ако им спрат рублите...конец:)))

тъпи, че ти обичаш русские, може и да имаш повод. но, я сподели с нас, кога и къде руснак е заявил обич към България? колко са българолюбците в россия?

Да идват - ще ги осеменим

И не само, ве Анджелова----освен туй ----и соросоиди ще ЕВЪТ!:)))))))

Кво става с този Крим, още ли го възстановяват? Уж щеше да се пълни с туристи, даже преференции изплащаха на смелчаците, решили да летуват там, и пак няма.

Като не знаеш, по-добре да не гадаеш! : )

Не си губете времето, а учете руски!Търговията с руснаци носи добри резултати.Политиката хляб не дава,бизнеса е главното!

Който от познатите ми се е хванал с русняци за бизнес не е прокопсал.

Слаби бизнесмени са познатите ти.

Какви братушки са ни руснаците бе българи, няма такова нещо те са окупатори, крали са ни, били са ни, лъгали са ни.

да фетишизират външни сили и фактори. Но когато им кажеш, че си падат предатели на нацията гледат свирепо.

Два пъти са ни освобождавали братушките, скоро и за трети път. А я кажи коя друга държава ни е освобождавала дори един път.

Доста пъти са ни "освобождавали" ту от авоари, ту от машини, ту от уран, ту от архиви, ту от фондове. Дечицата ни не лапат вече мухите на социализЪма.

Василиев тук да отговаря за отрочето на КГБ - КТБ.

няма друга такава! Само те са ни наеВали два пъти и то яко!

Предпочитат или по-вероятно няма къде другаде да отидат недалеч от Русия. В Турция атентати, арести, Ердоган лошо. В Гърция криза, мигранти, земетресения - лошо. Что делать? Остава България, добре са дошли. Само че те туристи от по-високия клас ли са, за които обеща министерката, или от по-ниския. Дано съвсем да няма от тези, които идват семейно и хвърлят големички куфари с потресаващо съдържание нощем в реката.

Руските туристи са от същия "висок клас", какъвто са българските туристи в северна Гърция.

Руска губерния не ставаме, ние сме смел и горд народ и руснаците не пеят тук.

Чак пак смел...Къде е бил този Смел 500 години наред? Къде сега е този горд, когато цигани ви правят за кебабче?...уф...

Да за сега не пеят, тук пеят американците. Но скоро като ни освободят руснаците за трети път, пак ще започнем ние българите да пеем.

Руска губерния не ставаме, ние сме си Турски вилает.

Блядовете що не вземат да се бъзикат с Бойко Комуняроубиец,ама да да са една ръка разстояние ,да им налупа набърже мужишките кухи канти!!

Руснак на снимка да видиш му бий един шамар , винаги има за какво.

Руснаците са нежелани в България.Колко вреди са ни нанесли досега...

А кои са руснаци? Тези , които идват от Русия? А там живеят на 100 националности. Или са всички рускоговорящи? Ти луд ли си? Имате 5 мил население, половина от тях цигани...къде си мериш топките?

Колко ???

От руснаци полза няма в България, прост народ са те и опростачиха и хубавата ни страна.

)) С какво, моля? Че ще издържате от тях? Че ревете, когато в тях е криза и те не купуват както преди? Сами то какво можете бе помощ, без европроекти, без чужди инвестиции? Кадърни хора избягоха...Други оцеляват с тъпанари.... Туристи им били не на ниво...Егати неблагодарници...

Спечелихте милиони долари за буренясалите си ниви, където направихме слънчеви комплекси.Нужниците ви още са по дворовете, а се хвалите,че сте европейци.А там ви приемат за трета ръка хигиенни служители!

+100

Защо не си вземете стая?

Що да вземаме стая? Още ни предложи легло за 5 лв. Имаме си апартамент. Релакс, ок?

моите внуци са добре платени IT-хигиенисти на запад. А що се отнася до нивите ни те не ви засягат та да тропосвате бетон по тях. Ха мерси, стройте си новата морска база в Новорусийск и не хлипайте в НАТО.

Кой направи 56 комунистически концлагери след 1944г. и изби най-свестните българи нали руснаците.Какво ги каним пак.

А кой унищожи половин София преди 1944г. ???

Някакви си руснаци пак ще газят родната ни земя, то не бе окупация, то не бе комунистически концлагери аман от тях.

шумете волни лесове, те идат с наглост азиатска и газят Ботевска земя.

Втора окупация не искаме руснаците вън от България.

излиза че не искаш руснаците да са вън от България, а да с в нея! Научи се поне на елементарен правопис, че май както пишеш някой ще те разбере погрешно и ще отнесеш я боя, я нещо друго!

Не е за неграмотни написаното.Научи се да четеш.

Българите сме по класни!Бедните почиват в Гърция, а повечето сме по Ривиерата.Даже Кобилкина си кара меденият месец в Монте Карло.Супер сме!

Чуеш ли за руснак бягай далеч винаги ще те ощети, окупира или навреди.

ненавиждам путин и руската политика и начин на живот, но сум отвратен от коментарите на други колеги. подобен расизум е присущ точно на путинистите от които се оплаквате. как може по такув грозен начин да обиждате трудови и не толкова заможни хора заради етническата им принадлевност. срам ме е

или те - на нас.

Руснаците са груби и пияни като моркови.Те са окупатори и агресори.

За разлика от шведите и англичаните, които са мили и винаги пълзят трезви.

Сервитьор съм и съм много доволен, че руснаците пак са на родна земя! Без тях сме загубени, те поне хапват пийват и се веселят, докато англичаните са груби и прости свине!

И то не само англичаните са такива...ами шведите и немците са същите пияни свине

си ударил дюшеш и то на родна земя, вместо да сервираш на запад..най-после има кой да посреща савецката армия!

Мужици не ни трябват те са пияни и мръсни.Руснаците са грозна картина.

Вън окупаторите руснаци от България.

Добре са ни дошли братушките, а още по-добре е да дойдат на военен туризъм за да ни освободят за трети път.

браво - точно казано и за следващия коментар.

Добре че са руснаците, иначе кой ще дойде в тази престъпна държава, наречена БГ-реге!

Тук е територия и зона на НАТО. Има кой да доди...

Руснаците яко плюскат , къркат и плащат доволно добре.Ако не са те ще останем само на социално слабите и пенсионерите от старческите домове в Европа-завиват си сандвичи от шведската маса за да имат за вечеря.Нека да идват повече руснаци,че сме живи погинали без оборот!

ама като се наплюскат слагат хлебарки в чиниите и се измъкват със скандали без да плащат.

руските туристи са най-щастливи когато се намират в септичната яма :)))))

Ами толкова си можете-да превърнете бегето в лайняна кочина, управлявана от тиква,, па кой дошъл кой не дошъл се тая!

да ама ви харесва както на прасетата да се "къпете" до тръбите от градската канализация която се излива в морето....:))))

Нали в твоята "кьща" плува лайно?? Гост с какво е виновен, че ти си засранец? А, беее? Егати ферма. Говорят на беее

Dnes se pribiram ot Albania i sam ocharovan.

По-добре с руснаци с деца в Созопол, отколкото с български и сръбски Ганьовци с деца на Халкидики, Бари или Майорка. "Българин в чужбина" си е нарицателно...

хахахаха Едни отиват в България на алкохолен, други на семеен туризъм... Явно или на едните семейния им куца или на другите алкохолния. :)))

ОТПРЕД АМЕРИКАНСКИ ТАНКИСТ ОТЗАД РУСКИ ТУРИСТ :)))

Спрете да мислите, че сте черешка на тортата. Руснаци купуват имоти: Кипр, Гърция, Испания, Турция, Черногора, Египет, Латвия, Белорусия, Франция... Вопрос: 1.Българи кьде купуват? 2. В тези дестинации българи какво правят?

Научи правилен български бе!

ти кво не разбра, да ти го обясня ли ???

Добре бееее

че в тия дестинации руснаците пируват и купуват, а българите аргатуват и слугуват!

Какви туристи ,БЕ!?! Те са дошли като помощен персонал от развлекателния бизнес..ха.ха.ха.ха

чух че един руснак те бил напънал отзад, и благодарение на него си станал гей. Верно ли е ?

На мен ми каза, че съм му втори.

..ха.ха.ха тези мужици стават само за чистене на отточни тръби и канализации..ха.ха но не и моята..ха.ха.ха Но баща ми много обичаше наташките и ето как много руснаци ми станаха братушки..ха.ха.ха

само руснаци могат да издържат на ганйовските простотии , безобразия и мизерия

точно казано! ако не са руснаците, черноморието ще изкарва само за банички и боза

Ако слушаме соросоидите, руснаците живеят в землянки, ходят целогодишно с ушанки и се наливат с бояришник. Това е все едно да слушаме приказки за дядо Торбалан - неща болнаво далеч от действителността. Ето няколко опорни точки за размисъл на соросчетата: - Руснаците по традиция отиват на почивки за по 2 седмици. Даже и по малко заможните от тях. Примерно, познавам сама жена с малко дете, тя работи в магазин за продажба на камини чак в Новосибирск, на 4 часови зони от нас. Но ходи със сина си в Египет за по 2 седмици. Къде е Новосибирск, къде е Хургада, нали така? Това не е като нашенец да отиде с дините в багажника с колата за уикенда в Халкидики и да се брои за богат и горд европеец, видял свят. - У нас е доста скъпо, особено по ол инклузив хотелите, където нощувката на човек е от 200 лв нагоре. Пълно е с руснаци. - В буукинг ком отзиви за различни хотели могат да оставят само тези, които действително са направили резервацията с тази система и са си платили. Където по света да погледне човек, винаги има много отзиви на руснаци. Германия, Кипър, Сингапур, Франция. Така че соросчетата да сменят репертоара, защото все едно че ни разправят приказките за дядо Торбалан. Изобщо не хващат дикиш.

Наташа любит, когда ее ебут. Лена любит делать это, когда пьяна. Катя предпочитает встояка. А Ирочке нравиться, когда ее ставят раком. В сущности, мне все равно, как тра- хаются эти суки. ха.ха.ха.ха

LeGrandTulup

Вече ти е все едно? Толкова млад още, а вече проблеми с малкия Щерев?

Щерев, чак пак все равно, но всичко си проучил за тях, нали? Пак ти отказа рускиня? Не се беспокои, няма да ти погледа, щото си прост и сив...отвсякъде.

Туй нещо в средата направо си беше обвинено в корупция от Валери Симеонов.

ТОВА НЕЩО В СРЕДАТА КАЛИНКАТА ГЕЙБЕРАСТ НЕ Е ЗА ГЛЕДАНЕ.

От семейните руски туристи най - харесвам 18 - 25 годишните девойки.

Повече руснаци няма да идват,защото вече били дошли всички.А що за стока са,идете да поразпитате местните по морето.Нагли простаци,които мислят,че всичко им е позволено.

лъженето няма да ти помогне да избегнеш псувните, лайньо.

да но си купирало ника ми епитет тъп

БЪЛГАРИТЕ И МЕКСИКАНЦИТЕ МНОГО СИ ПРИЛИЧАТЕ ... ЗАЩО ? - АМИ ЯДЕТЕ ЛЮТО - ИМАТЕ ХУБАВИ ДОМАТИ И ПИПЕР ... - "ГОРДИЯ МЕКСИКАНСКИ АМЕРИКАНОФОБ" ЧИСТИ КЕНЕФИТЕ НА АМЕРИАНСКИЯ ТУРИСТ, А ГОРДИЯ БЪЛГАРСКИ РУСОФОБ НА РУСКИЯ

Ти чистиш на негрите оборите, бършеш боцките на кравите им. Същински краварски чирак.

БЕГАЙ ДА МИ БЛИЖЕШ АМЕРИКАСНКИЯ ТАНК - ИСКА ЧИСТЕНЕ СЛЕД УЧЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ :))

Бях миналите две седмици на Южното! Прекрасно спокойствие! По-добре семейни руснаци, поляци, унгарци, словаци....., отколкото люлински селтаци...., одете си у Гърция..., там сега е модерно!

Винаги са добре дошли в България.

Не ги щеме. Искаме пияни англичани с бюджет от 5 лири щото са чули че тука бирата е 30 пенса.

Бира на такава цена няма никъде по света, има само боярищник. Малко съмнително е какви 'англичани' познаваш..

Бира 30 пенса (на курорт) едва ли има дори в Уганда или Малави, а България е на СВЕТЛИННИ години по напред от тези държави, така че по спокойно с малоумните констатации.

Точно тези, семейните руски туристи са най - гадните и безпарични навлеци. Две тетки взели на половината рода дечурлигата и ги разкарват като панаирни мечки, без да похарчат някой друг лев извън "ол ин клузива". Бащите на децата пропаднали алкохолици, на някои майките им в лудницата и добре че са близките роднини за да види руското дете свят и цивилизация, да се откъсне за десетина дни от нерадостната руска съдба .

Наричаш кенефа България цивилизация? Ти еб*аваш ли се или си се напушил с нещо много токсично? Там където "бедните" руснаци ходят да почиват са местата където българите ходят да бачкат като сервитоьори, готвачи и чистачи!

Що за руснак трябва да си за да ходиш на почивка в кенеф? Каква ли воня е в Русия.

Дай боже всеки му да е готвач в Монако, Барселона, Тенерифе. Ти като чистиш кенефа на провинциална автогара да не си мислиш, че си по - добре.

Ако някой най-накрая спрял да купува салата с мръсга маруля, пържена до въглеща риба, или смотана дреха от татуиран бабуин, кой те е виновен? Човек сам се распорежда и приценява къде да исхарчи пари. Ако не иска да дава на теб, няма и да дава...И ти го смяташ за беден...Ти си прост и беден...

абе вие маи забравихте след сваленият руски самолет ,как турците бяха като препикано мушкато в опразнените им курорти ... може да са пияници и курви но са горди и си обичат страната , а освен това могат и да воюват ... и забиха баирака на раихстага ! когато някои забие баирак в москва да доиде и да ми се обади :)

Колко ли горда може да е една руска к.рва?

Една идея по- горда от жена ти.

аз е ба български курви, на руски не съм попадал.

миеха си презервативите навремето

И много други нации,които са участвали и в турско освободителната война и в световната но ти си чел учебниците на БКП--простено ти е!

ВСВ е оставила незабравими спомени в румънци, унгарци и италианци( справка- Сталинград).

Само за сравнение: В Кипър руските туристи бяха 122,000 за 2016 и а за 2017 ще излезат близо 150,000. Не мислия че това прави България "най предпочитаните" като се има напредвид че топ 3 дестинации за "бедните" руски туристи е Испания, Тайланд и Кипър.

Тези " бедни" руски туристи обиколили цял свят. Почиват 2-3 пъти годишно в чужбина. Днес са тука, утре на друго място. Който иска да изгони туристи от България луд е... С какво ще се издържат живеящи на море тогава? Те и без това не пример на гостеприемстао... Ще се замислите по вопроса, когато ще обслужвате празни ресторанти, магазини и хотели... Многобройни собственници на имоти плащат даници в община... Пак не мислите за това...

sonibvc@gmail.com

Ние за всичко сме така...тъпаци и продажници. Вместо да кешираме на традиционите ни връзки с Русия и да направим БГ наистина предпочитана дестинация, ние ги гоним и се правим на евроатлантици като в замяна ни пращат боклуците от Англия които нямат нищо общо с нас. Кипърската икономика се държи предимно на руснаците и техните пари....без рунсаците в Кипър няма да има нищо, думи на самите кипърци. Ние обаче сме по католици и от Папата и за тва сме си превърнали прекрасната България в един токсичен кенеф който става най много за 10 дена евтино пиене и ядене!

а който не му харесва, ще му помогна да си събере багажа и с ритник ще му дам начално ускорение към терминал 2 !

ne jelaeme rusnazi v balgaria !!

като не ти харесва ти се махай !