Спасители се сбиха на плаж ”Делфин” заради нудисти

Спасители се сбиха на плаж „Делфин”, защото единият от тях се сближил с нудистите. Той е приет в болница със счупен нос.

Обратно в новината

Коментари - Спасители се сбиха на плаж ”Делфин” заради нудисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От статията става ясно, че единия спасител се заглеждал по млада нудистка, а пък другия (може би от ревност) го е набил.

В нашите курорти през 80-те в централните части на плажовете имаше оградени с дъсчени огради (с пробити дупки в тях за радост на нас, тинейджърите тогава) затворени плажове с големи надписи EVA и ADAM. И разбира се, не бяха смесени. А нудистките плажове винаги си ги е имало, но те са в края на курортите, в по закътаните места. За Албена например имаше цели два обширни нудистки плажа - единият в посока Балчик, другия в посока Кранево. По спомени и двата бяха много посещавани и нудистите бяха напълно необезпокоявани. Бяха пълни с чехкини, полякини и особено много с гедерейки. И не дърти чанти а млади момичета, по две, по три, а и сами имаше даже и то нерядко. Но тогава времената бяха съвсем различни, тук идваха много младежи от соц страните. Тогава нудизмът беше нещо за което не се говореше, но и никой не го закачаше, а както казах, беше на особена почит сред германките от ГДР. През 80-те къмпинг Делфин в началото на Ахтопол се пръскаше по шевовете от палатки. Много народ, а плаж Делфин си е наблизо, но закътан и бе превзет от нудистите. Пак имаше доста чужденци, но за разлика от другите места имаше и малко престрашили се българи. След избухването на демокрацията нещата се промениха. Секна потокът от младежи от соц страните, нуди плажовете опустяха, но малко по малко взеха да се изпълват с българи. Но вече без сами момичета, или двечки-трички, а най вече семейни, по двойки. А след отдаването на плажовете на концесии, на нудистките плажове направо бе издадена смъртна присъда. Знаете, че концесионерите са склонни и в морето да набучат чадъри и преди това дивите като на карибски острови нудистки плажове със своя очарователна атмосфера изведнъж се превърнаха в "цивилизовани" със стройни редици от чадъри. И без нудисти. Хърватска е известна с нудистките си плажове и къмпинги. Да цели къмпинги и вилажи само за нудисти и там държавата явно го защитава това. От това се печели, а Хърватска има славата на свободно място, където нудизмът е на почит. Ето, така се прави.

Браво!Много хубав и точен пост!И не е антибългарски както обикновено!

Плажовете са обществени и не може да се дават на концесия за частно ползване и трябва да се стопанисват от общините. Всеки плаж трябва да има зона за нудисти.

И за смех не сте, баба , за оплакване сте! Боят веке е минал, ама хубава работа нема да доде!?.. При наличие на гола путка. .само бой..?

Внимавайте,защото ще преплувам Резово,ще дойда да надупя и двамата спасители и всички ще се успокоят!

При Резово е много опасно да плуваш! При тези загорели турски граничарчата ,като от времето на соца - не прощават никому!?

Помня плаж Делфин като нудистки още от 80-те. И не съм чувал някога да е имало дрязги между нудисти и облечени. Плажът бе за всички. Наемателят е този, който създава сега напрежението. А само безскрупулен печалбар би сложил ръка на точно на този плаж и да го "облагородява" и променя. Това е безсъвестно.

обикновено заяжданията идат от ненудистите. те са шокирани от това, че: "я ги виж, тия пък са голи!" остава да добавим, "както ги е майка родила", щото скоро и мъжете ще могат да раждат. а тогава ще настане истинското объркване.

Ми,много си зелен! Аз го помня от1969 и е нямало проблеми щото тия голи Курортисти бяха на затворен плаж. А такива като тебе се разхождаха нехайно с бинокли в ръка-уж гледат морето!

Да, още в онези далечни времена си имаше голи плажове, но оградени с паравани около два метра високи и някои воайори правеха снимки от околните по-високи места или зяпаха с бинокли. Не съм знаел обаче още тогава да са били смесени тези плажове (за мъже и жени заедно), по-скоро помня, че имаше само за жени и се наричаше "Евин плаж". Но може и да е било другояче - живея далеч от морето...

Представям си как са се тресли циц.те на нудистката, докато е пищяла и се е опитвала да разтърве спасителите. И как й се е друсал гъ.за, докато е тичала притеснена около тях. Може и да си е пръднала от напрежение.

Хайде стига бе! Едно време като в средното се сбиехме за момиче и някой си тръгнеше с разкървен нос или цепната вежда нито ни порицаваха(защото беше в междучасието и извън училище), нито са ни писали в регионалния вестник камоли в националните новини. А това, че на тия двамата чичковци мозъкът им е колкото на четиринадесетгодишен това си е техен проблем. За втори път попадам на статия точно за този плаж. Явно някой плаща да се шуми около него. Ако този човек, концесионер, има малко мозък в главата вместо да бие хората, решили да плажуват голи, ще направи точно обратното. Ще обособи зона за нудисти с всичките му удобства, съблекални и т.н. евентуално ще направи една дюна метър-метър и половина между двата плажа и готово. Ще развие някакъв бизнес и това е. Но поне нудистите със сигурност ще знаят къде могат да плажуват без да бъдат притеснявани и тормозени. А където има хора, има и условия за бизнес. Ама за това трябва малко акъл! А нудисти винаги е имало и ще има.

Абсолютно!!!! Това казвам и аз!.

Ми,грозна картинка са 95% от тях.По-добре е да са на затворен плаж.Един провесил син т..шак,другата пък гръд..ите и покриват капачките на коленете.Отврат! Едвам издържах като ме пратиха на този пост!

ами вас не са ви пратили там на заплата за да гледате какво става на плажа, а какво става в морето. а в морето не се вижда нищо повече от "шамандури".

не знам само как dw още не е заело официално становище по въпроса. темата е изключително злободневна, защото нудистите са онез, които провалят държавите по принцип. в гдр беше много популярно да си нудист. човек се чувства наистина свободен. но аз лично не държа особено много да видя меркел и габриел на нудистки плаж. костюмите им напълно покриват и приказките им. в същност, първият нудист е описан в приказката за "голия цар". децата нямат спирачки! :-)

и като и го вкарах ......

държавата на идиотите и мутроидите, главният муутрит е и премиер... чудесия невиждана

ей добре че има читави хомосексуалисти като теб и сергей че да ни обяснят ситуацията

Не могат да ви я обяснят,прекалено тъпи сте.

Още не мога да разбера защо плажовете трябва да имат концесионери - не може ли общината сама да се занимава със стопанисването им, или просто общинарите са тъпи и неуки?

Tuka vav München na gonat polizaite za nodizam. Nisa puzvuliava,ponezhe e zabraneno dasi nodis.

Светла Илиева стодентка-Мüнче ( нерегистриран ) 26.07.2017 21:26 Тука във Мüнчен на гонът полицайте за нодизъм. Ниса пузвулява,понеже е забранено даси нодис. Светле, ти нодис ли си?

Дали на Изар няма нудистки плаж, а? Я бегай се скрий, идиотка.

Няма го ТЖ и Милицията-биещото сърце на партията. Да ги видим тогава тия ГЕЙБЕРАСТИ.

Кой ли ще тръгне да защитава нудистите и нудистките плажове? Чакай да си помисля!

Пич, ако си мислиш, че косматия ти корем става по приятна гледка като е над шорти...

НАИВЕН! ПО НУДИСТКИТЕ ПЛАЖОВЕ ЦАРИ РАЗВРАТ И ТОВА СИ Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА! И НЕ МИ ХВАЛИ ХЪРВАТИЯ,ЗАЩОТО ТАМ Е СБОРИЩЕ НА ИЗВРАТЕНИ!ИЗОБЩО НЕ ИМ Е В АКЪЛА ПРИРОДОСЪОБРАЗНИЯТ ЖИВОТ! ТЪРСЯТ СИ Е..ЧИ И ТОВА Е!!! АЗ ЛИЧНО СЪМ ВИЖДАЛА БИВШ ГЛАВЕН ПРОКУРОР ЧИСТО ГОЛ,НА ПЛАЖА НА"КАВАЦИТЕ",ПО ВРЕМЕТО КОГАТО ЗАЕМАШЕ ДЛЪЖНОСТТА! ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е СПОРЕД ВАС?!АЙ СИКТИР!

В новината липсва линкът към снимките! :D

Винаги съм се чудел как нудистите го удържат при наличие на готини нудистки около тях. Със затворени очи ли лежат на плажа? А ако и жена му е до него, тя веднага ще забележи забежката и ще го накаже, а това боли.

Май не си виждал нудисти! Ще повърнеш...

По-принцип съм се нагледал на селяндури с бански

По начало за повечето хора (и от двата пола) пълнаата голота е асексуална и се възприема естествено и спокойно, без да предизвиква особена възбуда и мераци. Къде-къде по-сексапилна е почти пълната голота, например мацка със съвсем къса поличка, което е интригуващо и създава желание да се види какво има под нея. Казвам го и от личен опит - бил съм на нуди плаж още в 1980-те години, в буйната ми младост, а не липсваха и апетитни тийнейджърки, и милфове - но учудващо за мен запазих пълно спокойствие даже без да си пазя погледа (предварително бях притеснен "малкият" да не вземе да се развълнува нещо и да ме изложи...) :-)))

оставете нудистите на мира . Този плаж го има от 1980 година и на никого не пречи но сега се намери един алчен арендатор с връзки който си мисли че морето е негово. Айде стига глупости , да сравняват нудистите с хомота си е чисто извращение .

ЕСХИБИЦИОНИСТИ! ТЕ СА ТАКИВА!!! Т.Е. БОЛНИ ХОРА!!! НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК,ОБИЧАЩ ПРИРОДАТА,НЕ СЕ НАВИРА ТАМ,КЪДЕТО ГЪМЖИ ОТ НАРОД ПА МАКАР И ГОЛ КАТО НЕГО! ТОЙ ТЪРСИ УСАМОТЕНИЕ И ЕДИНЕНИЕ С НЕЯ! ТОВА СА ПРОСТО ХОРА,КОИТО ОБИЧАТ ДА СЕ ПОКАЗВАТ НА ДРУГИ ХОРА ГОЛИ! НИЩО СЛОЖНО НЯМА В ТЯХНАТА ПСИХИКА!РАЗВРАТНИЦИ!!!

ЗА ТЕБ СЕ ОТНАСЯ ГОРНИЯ КОМЕНТАР ТРАВЕСТИТЕ :))

АЗ МИСЛЕХ ЧЕ СИ НА ФРОНТА ... ??? ОНЯ ДЕН ЛГБТ НАПРАВИХА АРМИЯ НА ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ ЗА БОРБА С "ИСЛЯМСКАТА ДЪРЖАВА" :)))

"Големият проблем с тъпите копелета е в това, че са твърде тъпи, за да могат да повярват, че съществува възможност да си умен".

ПОНЕ НЕ СЕ БИЯТ ЗА ТРАВЕСТИТИ КАТО В US ARMY :)))

по-добре е да се бият за нудистка,вместо нудист . ако нудистката ги набие и двамата ,ще е най-добре ...

и кое му е по-добрето?

човек ко ли не прай за една слива

НА ДУМАТА! И АЗ КАЗВАМ,ЧЕ ЗА ТОВА СТАВА ВЪПРОС! НИКАКВА ПРИРОДА,НИКАКВА СВОБОДА!ЧИСТА СЕКСУАЛНА СЛОБОДИЯ!!!

Тук не става въпрос за нудизъм, а за това че някакъв си палячо - концесионер иска да изгони определена, недоходоносна група от хора. Гнусни търговци, продадоха държавата на гнусните си оторочета. Утре вас ще изгонят, защото не искате да си платите 199 левовата такса за чадър или напикан спасител.

Решили сме си проблема, сменихме цвета на морето.

Егати и морето ръ'йш ли! Нито батките ни батки вече - влизат уж дасе бият в заведение пък размахват ножове и удрят шамари с мека китка, като жение. Гларусите ни спасители пък, известни с мъжкарството си от време 'оно, от епилация и кувенски номерца са станали по-големи путци от тия без горнища по плажа... Кое е следващото голямо падение - да вземем да пием повече вода от бира ли?

Глобално затопляне, какво да правиш ... Емисии разни, озонови и други дупки, да ти щръкне езикът просто или там каквото тии ... Сега нали го играем и либеро на всичкото отгоре ...

Устамитев - без коментар!!!

Нудизмът доставя удоволствие само на нудистите. Представете си да видите Мартина Вачкова на нудистки плаж - никакви табели не ви трябват, няма да се доближите до него.

Естет, естет, ама за всеки влак си има пътници, нали знаеш ...

Тези влакове не вървят още от втората световна война.А Мартинчето като се появи опустява ЧЕРНОМОРИЕТО.

на работа?Тия в 8 клас ли са,нали са на работа?

Съвсем нормално е двама мъже да се сбият за жена, особено ако е нудистка - тогава са абсолютно наясно за какво иде реч.

Забраната на табелата е само за жени, мъжете спокойно може да си го развяват за българоговорящите, за англоговорящите може да са голи, ама да са повече от един, за предпочитане е на групи .......... Това разбрах от тази табела написана в стил Гларус от 80-те. На туризма май верно му липсват специалисти !?

Нудистките плажове си имат място в ИДИЛ

Добре де, но нека да кажат кои плажове са за нудисти и хората да ходят там. Аз не съм нудист, но би трябвало да обособят плажове за нудисти, някъде в края на плажната ивица, за да не смущават останалите плажуващи. А не само да ги гонят от едно място на друго.

вие някъде накрая на плажа, ами нареждате на други къде да ходят.

Трябвало е да бият нудистите, не да се бият помежду си. Това нудисти, къмпингуващи, еколози, колоездачи, вегани, меки китки и други подобни нищожества трябва да се профилактират и да им се дава здрав разум, както и повече книги да четат да белким станат малко по-умни. Откъде изпълзяха такива, не знам, но по-добре да ги няма.

Гьон прост, изпълзелите ги има в цяла Европа, предимно са навсякъде и никой не праща оплаквания от комплексари, че им призлявало. Сигурно трябва да извадиш главата ти от външния ти ориенталски клозет и да видиш какво става в света, а не в твоята кочина и мухлясала глава.

Ти очевидно си представител на "цяла Европа" и на "света". По тона ти личи колко си търпим, толерантен към инакомислещите. Ние от "ориенталския клозет" много добре виждаме "какво става по света" и хич не ни харесва... Ако това, което става там си стоеше там, "по света" и в "цяла Европа", хич нямаше да ни пртеснява, но лошото е, че то идва и у нас, без да ни пита...

ЗАРАДИ НЯКОЛКО ИЗВРАТЕНЯЦИ,НЯМА ДА СИ СМЕНЯМЕ МИСЛЕНЕТО! НЕ НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАГАЖДАМЕ КЪМ ТЯХ,А ТЕ КЪМ НАС!!!СЪЩОТО Е С ВСЯКАКВИ МАЛЦИНСТВА!!!РЕШАВАЙТЕ СИ ПРОБЛЕМИТЕ НА ИЗВРАТЕНОСТИТЕ СИ САМИ!!!

Да така е.На хората им писна , че всички , които не искат да спазват правила се борят за правата си . Този си знае защо му е счупен носа, не трябва да се излага и да го разнася,да не се прави на "ни лук ял, ни лук мирисал".

Според мен хората от тези категории (само за меките китки не съм запознат) са чели повече книги от теб и като нищо те превъзхождат в много неща.

Ударът ми води до резонанс на бетонни стени. Но мозъкът на антинудистите е спрял развитието си след първия удар с маша и няма как да им се помогне.

Аз пък си мисля ,че е нещо като реклама но безплатна .Всеизвестен факт е ,че където има повечко голо се трупат и мераклии зепачи .Забраната също е реклама защото не се спазва Който е да не знаеше ,че на този плаж има нудисти вече ще е наясно.Така или иначе -от нищо -новина

Вече хората се измориха от извратеняци и рекламните им кампании - боли ги фара нудисти или не само да не искат пари за плажа.

Можеше и заради мъж да се сбият...

А за трансгендери и трансвестити разрешено ли е ?

Последните дни територията на БГ е обхваната от пандемия на спонтаната агресия. Всеки бие някого и дори не знае защо влага толкова старание. Нека нашите политици един път се вгледат и в себе си за да открият истинските причини. Каквото управлението - такова и битието, престъпността и ценостите в една държава.

Ако се вгледат в себе си, току-виж и те се сбили :)

егати потресаващите новини, няма да спя от вълнение

Е ние как да разберем дали си е струвало? Снимка нещо ...

Агресивната спасителка се опитва да командва плажа, но ако е вярно, че спасителите не са служители на наемателя то защо тогава изпълняват неговите заповеди да разделят хората ? Те да си спасяват, а да не дават нареждания излизащите от водата да не ходят по мокрия пясък, че става смешно.

За пореден прът, се убеждавам колко прави са били Илф и Петров, като са извели следния лозунг за конгреса на водните спасители - "Делото по спасяването на давещите се е в ръцете на самите давещи се!"...

Давещият се по корем ли е бил или по гръб, ако е бил по гръб, шнорхела подавал ли се е над водата?

Накратко за положението в страната :)

:))))

Тъс държава от пантивека е на бурцити и истенскити мъже дет им викъти мутри, тук мясту зъ други нема, счупен му бил нусо.

Хубав разговорен български, благодаря ;)

Най-вероятно се приближаваме към трета световна война, а журналистите са лепнали като водещо заглавие битов скандал.

не стана ясно нудистката гола ли е била!

...с боди тип рибарска мрежа!

С балтон е била.

Смятах да се поразсея с нещо преди да си тръгна от работа :) Това си беше супер смешна история. Жалка картинка сме, и народ и управници и журналисти даже.