Сигнал в прокуратурата и срещу Томислав Дончев за НДК

Граждани са подали сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров за нарушения на вицепремиера Томислав Дончев, извършени от него, докато е бил принципал на НДК.

Обратно в новината

Коментари - Сигнал в прокуратурата и срещу Томислав Дончев за НДК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как всичко това отвращава народа от "елита". Виждаме как едни измислени управленци,грабят,мамят и лъжат. Колко недостойни са тези хора на фона на отрудените хора,които едва свързват двата края. Живите завиждан на умрелите в Бългтария. Лишиха ни и от надежда вече. За това знайте-Когато дълго време няма справедливост идва ТЪЛПАТА И ОСВЕН СПРАВЕДЛИВОСТ ЩЕ ТЪРСИ МЪСТ И ВЪЗМЕЗДИЕ Не дали, а кога. Бой се от търпеливия.

Граждани - хахаххахах! Кои са тия граждани и от коя организация на Сорос са? Соросоидите отвръщат на удара - просто и ясно!

Тоя .....ишкоглавец------е главната калинкаджийска мутра на Републиката! .... Тоя образ и подобие---е резервния вариант на Цецоуууу Миризливата Гуменка----ако с бай Суджук стане нещо!:))))

Абе много суджуци у тоя форум !?

Остави сексуалните си фантазии за себе си.

Тези шушляци, дето ги избират за министри, директори, депутати и други важни държавни служби, един ремонт на една сграда не могат да направят, като хората без да краднат а какво ли остава цяла държава да управляват? Очаквам голям смях и издънки по време на българското председателство на ЕС, което едва ли ще се проведе в България, поради некомпетентност на "отговорните" служители.

Тихите води са най опасни....стара поговорка! Тя важи и за Дончев!

Влакът тръгна. Поредният "бушон". Този път с голям ампераж.Нека разровят областните лидери на ГЕРБ,тогава ще видите как ще се размирише. Не е само в Добрич. Навсякъде се държат като местни феодали. Такова нещо никога не е било!

Да же и при комунистите не смееха да правят такива удари за милиони!

Комунист по-малко от милиард не краде.

Не се хабете, това е цирк. Ще оправдаят и боршош и суджука и дебелата детелина и този цървул също. Както цвцв оправдаха. Ние ще им плащаме кражбите, ще им гледаме бежанците, лишавайки децата си и те така.

Как да го осъдят? Дебелата руса калинка освободи Боршош от отговорност. Престъпление няма.

Ама изобщо не мога да се сетя кои са тези "граждани" с будна съвест и достъп до документи, изобличаващи господин Дончев. Просто едни такива много съзнателни граждани, които непрекъснато бдят за неправомерни деяния на всички, които нямат нищо общо с БСП. Интересно как се допират до такива документи /ако има изобщо такива/ щото те другарите много лъжат. Помните ли членската карта на Софиянски, уличаваща го в членство в най-справедливата партия? Какъв кьорфишек се оказа. И ред други лъжи по почина "една лъжа изречена сто пъти, става истина". При това изречена от смъртен враг на другарите, един от съмишлениците на Хитлер. Така че на още много лъжи ще се наслушаме. А не е лошо бдителните граждани да се поразровят из документите за безобразията по време на управленията на БСП, там вече ще намерят тонове материали, за които да се сезира прокуратурата.+

Но нито Кой, нито Б. Х. имат други опции. Значи ще се разберат, но Кой май бърка този път.

Сигналът е фалшив. Томислав Дончев е чист като сълза.

Да бе да, като момина

А, бе за последните 30-на г. корупцията в Чалгария напредна толкова, че редица африкански (петролно-бананови) страни въобще не са актуални.

Само не разбрах защо русото недоразумение не освободи директора от длъжност, а го освободи само от отговорност?

Много ясно! Тогава щеше да се надигне вой, че има два месеца като служебен министър, а е започнала чистка. Търсиш ли аргументи да се заядеш с някого, винаги ще ги намериш.

А защо освободи цялото ръководство, а остави само него?

Въпроса имаше и втора част. Защо го освободи от ОТГОВОРНОСТ?

Аз разбрах. Защото,ако беше го освободила щеше да има рев до бога. Спомнете си как беше с областните управители.А сега просто искат да си измият ръцете с "русото недоразумение". Няма да стане, защото много се разсмърдя на суджуци и то не само в Добрич!

Уволняваш го и казваш защо. А не го оставяш и като се разбере че е некадърен или корумпиран да влизаш в обяснителен режим и да обвиняваш тези които са го махнали за това че си го оставил на власт.

Като чуя ГЕРБ и вече си представям, крадливи, корумпирани и властолюбиви хора, мляскащи суджуци!

Това ли е новата опорна точка?

А не искаш ли да живееш в държава без корупция, убийства, изнудвания, или искаш да те управляват дебели и тлъсти гербери та и комунисти...нима ако го бяха уволнили Боршош по времето на Дончев като принципал, някой щеше да има нещо против габровеца, или ако го бяха издали съпартийците му на този Суджуков за тоновете суджуци които е искал да получи чрез изнудване!

Бившите комунисти от ГЕРБ разбиха дясното и започнаха услилено да крадат като истински комунисти!

Те щото комунягите дето се барат за десни, крадат по-малко.

Един голям "изправил се" суджук за всички герберливи. Това са най-долните крадци на прехода. Пред тях Луканов и Костов са като девственици.

Прекрасен пост. Заслужи цели 5ст.

Браво я, та не е ли вярно...всеки втори корумпиран човек е от ГЕРБ!

Много ми е интересно каква работа върши човекът от снимката. Цял вицепремиер, който контролира работата на някои министри. По принцип ръководителят на едно ведомство трябва да е компетентен по всички въпроси, свързани с неговата дейност. Известно е, че философите хем разбират от всичко, хем фактически нямат профил на компетентност в нито една конкретна област. Изтъкнат философ беше, например, г-жа Дража Вълчева - типичен партиен работник. Така възприемам и габровския кадър.

Няма ръководител, който да е компетентен какво се случва в поверените му сектори. Неговата работа е да привиква ръководителите на секторите, те от своя страна привикват по-низшите и т.н. Един ръководител днес продава банани, след

Вярвам, че лицето говори много. Без колебание ще се доверя на този човек.

Е няма що, личи си след като си трайка и папка по аферата НДК!

Като мълчи е добре, но като заговори, много смешни физиономии прави.

Е има си хас и тоя габровец да не е виновен, след като си е мълчал и се е правил на "Ни чул , ни видял"! Ами погледнете и Цариградско шосе в какво състояние е след ремонта на ГЕРБ за милиони!

Всичко герберско до сега е пляка, то не бяха суджуци, не бяха побоища, убийства, корупция и виновници няма!

Габровския дърд0рко да га разпита не за трохичките в НДК а за едни 140 М И Л И О Н А лева присвоени от него катокет на Габрово за мега скъпияводен проекt ВИК на Габрово на стойност 256 МИЛИОНА лева от фондове ЕС

Най-правилното решение, взето от Герб, габровец да отговаря за еврофондовете. От габровец пари да вземеш?

Никога не се казва КОЙ стой зад подалите сигнали -"" Граждани " !?

КОЙ е с вас герберите в момента. Гушнали са се с Суджук Бей и пият кафенце с баклава.

Какво е "КОЙ стой"? Така вика охраняващият барутния погреб.

Поне не е ламтял за суджуци, те в Габрово предпочитат сланина, която е престояла в снега.

ДОНЧЕВ Е ПУСКА = ПРЕЯЛ СУДЖУК :))

Посегнаха и на най-святото - Томислав Дончев.

ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ ОСВЕН ВСИЧКО ДРУГО Е И НАГЛА МУТРА ... ПОНЕ ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР СИ СЛАГА ОЧИЛА ЗА ДА НЕ ИЗГЛЕЖДА КАТО НАГЛА МУТРА :))

Тоя само ако за зулумите в Габрово го разследват откъдето изгря като гербав кадърец, ще лежи поне 20 години с намаление.

Хич да не му пука на дървения философ и бивш кмет! Така се отърва и от аферата с Красимир Велчев за водния цикъл на Габрово и какво!???? За това го издигнаха за Вице на Борисов! Въобще - ГБерски критерии за растеж на "кадри"! Суджуци и половина!

Кражбата на ВЕКА ;140 МИЛИОНА ЛЕВА(70МИЛИОНА ЕВРА) от ВИКпроект на селския балкански градец Габрово от 256 милиона като 9О милиона лева са похарчени по документи в действителност тръби в определен участък са си от стария водопровод но по документи са УЖКИМ новопоожени снови тръби

Оппаааа! ЧЕРВЕНАТА БЪЛВОЧ СЕ ИЗЛЯЯЯ! СМЕШНИЦИ,ЖАЛКИ,ЖАЛКИ,ЕЛЕМЕНТАРНИ....,КУРНЕЛКИ! ПОНЕ ИЗМИСЛЕТЕ НЕЩО ПО-РЕАЛНО,ИЛИ КАКВО ПЪК,КАТО СЕ РАЗХВЪРЧАТ ЛАЙНАТА ВСЕ ЩЕ ТЕ ОПРЪСКАТ! ХА-ХА!

Герберке, кaква е тая ацетонлийка, дето я джаркаш? Време е да преминеш на инжекции, явно хапчетата не ти действат, а и дразнят стомаха ти... Поздрави, доктор Стефанов.

Дончев е най свестния политик в ГЕРБ. Интелигентен и чувствителен човек,коренна противоположност на лидера си. Ако той с нещо е прегрешил,това е от наивенитета и добротата му. Заслужава да му се даде трибуна за да обясни ситуацията. Ако той е за уволнение,то неговите съпартийци са за затвора. Аз все още мисля че е подведен!!

Пускам само 2 сълзи.

Когато става въпрос за милиони, такава работа не може да се повери на наивен и скромен човечец. Щом не го бива да контролира какво правят подчинените му, да си ходи откъдето е дошъл, ако го приемат обратно.

Старата изпитана тактика на разводняване на терена. Осъдете един, другите сами ще си кажат за приятелите по веригата - хахахах

Долу мръсните комунистически ръце от вицепремиера Томи Дончев!

Всекиму залуженото!

Суджук Ага е безкомпромисен!!!! КОМУНИСТЪТ Борисов е човек от народа. Скромен и умен. Лаврентий Берия, този справедлив и духовно възвишен човек, обичал да казва: Скромността краси болшевика, заменяйки думата човек с болшевик. Сталин лично одобрил тази поправка и дори допълнил: Силата на болшевика е в неговата скромност. Което разкрива тайната на непобедимия Борисов. Времената днес са други - демократични. Берия и Сталин ги няма. Борисов обаче е тук, със своята скромност доказателство, че болшевизмът е жив. Странно изглеждат на този фон документите които показа банкера Цветан Василев, че 240 млн са били занесени на Борисов от посредниците Делян Пеевски и Александър Сталийски. Още по-странно е присъствието на човек от бистришките тигри в управата на Дунарит и Авионамс. Да не говорим за слуховете, че Бойко притежава акции от Булгартабак и различни медии. Ами Димитър Богданов, който поискал 1 млн лв от кандидат за купувач на Химко Враца от името на Борисов? Какво да мислим и за банковата сметка на Борисов в Лихтенщайн, разследвана от местната прокуратура? Дори един особено близък до премиера сайт писа, че в това нямало нищо лошо, защото всичко било законно. Законно, законно колко да е законно. Освен това го няма записано в имотната декларация на премиера. А дали мъжката дружба между премиера и шефа на Лукойл България Вальо Златев е само духовна? Скромни, успели мъже... Правешката шатра, ловното стопанство Паламара, правителствения самолет, цени на петрола, бридж белота висша форма на човешко общуване...

Аз си мисля, че и историята със суджука не е случайна. Както е казал народът, няма дим без огън! Опраха пешкира изпълнителите...

Всички суджуци от ГЕРБ в панделата. Начело с цар Суджук - Тиквун Великолепни.

ВСИЧКИ СА КЮПА...

Поне е крал с размах, не като суджука от Добрич.

Днешните промени в НПК и СНС. На висша държавна длъжност+безстопанственост. Като по учебник.

Ако имат информация в прокуратурата за престъпление, защо не се самосезират, а не да чакат сигнал! Прокуратурата действа прекалено "политкоректно" и гледа да не закача хора занимаващи се с политика. Затвярят си очите за престъпления. Ето например имаше сигнал от Бареков срещу Плевнелиев за предателство, заради срещата му с директор на ЕВН и последващата подкрепа за лицензите на ЕРП-тата. Бе прекратено поради имунитет на Плевнелиев тогава. Но сега го няма. Обзалагам се, че разследването не е възтановено. Да не говорим за протестите и подобни, където по телевизията показваха над 20 типа престъпления. Дори от най-обикновените, че например водят деца на протести, което е незаконно.

Не се самосезират,защото не е Прокуратура,а Цацаратура. Тя пък е подвластна на единият от тримата Дебелаци.

Томи е най-големия соросоиден суджук в партия ГЕРП - бивш шев на фондация "Отровно общество".

БЪЛГАРИЯ - ДЪРЖАВАТА НА ГЕНЕРАЛИТЕ ПЕНСИОНЕРИ Банда луди старчета от набедени ЛИДЕРИ и генерали - пенсионери, това не е демокрация, а е просто един виц. Тъжното е, че този виц е реалност и за теб, нали. Цялата власт и цялата реална информация, и целият капитал е винаги в ръцете на ШЕПА "хора" - ЛИДЕРИ, това НЕ е демокрация, а това е пълна ДИКТАТУРА - фашизъм. Бойко Борисов - генерал и пенсионер, и лидер. Румен Радев - генерал и пенсионер, и лидер. България, това е държавата на генералите - пенсионери. Ако съществува първа, втора и трета категория труд, наложена чрез постоянно НАСИЛИЕ: физическо, ментално и емоционално от шепа "хора" върху теб, тогава ЗАДЪЛЖИТЕЛНО съществува САМО първа, втора и трета КАТЕГОРИЯ хора. Тогава там задължително има пълна ДИКТАТУРА - фашизъм. В действителност - робството или фашизмът могат да съществуват, само при наличие на двоен стандарт, господар и роб, лидер и останалите. Броят на пенсионерите в България е над 2.3 млн. души, а на работещите засега е 2,08 души. Над половината от пенсионерите нямат навършени години за трета категория труд. Ето защо, пенсионната система в България е във фалит. В момента много над 51 % от парите за пенсии, не идват по линия на социалните осигуровки, а чрез бюджета се ВЗИМАТ насила от представителните политически ЛИДЕРИ чрез данъците, само за ПЪРВА категория хора. Пенсионната система в България е КЛАСИЧЕСКА финансова пирамида, при която само ПЪРВА категория хора печелят. Има огромни групи от хора, които ПОЛЗВАТ "преференции". Има огромен брой служители на МО, МВР, МП и много други, които РЕАЛНО работят или са работели в УСЛОВИЯТА на трета категория труд, а се пенсионират или са се пенсионирали на възрастта на кадрови войник или патрулиращ полицай. Огромен е проблема с работещите в бюджетната сфера, чиито пенсии се ФИНАНСИРАТ от данъците на ТРЕТА категория хора. В момента в България има над 769 хил. души, на които им се раздават ПАРИ от ЛИДЕРИТЕ - "заплати" от бюджета. От тях над 430 хиляди лица са наети в държавния бюджет, над 130 хиляди лица са наети само в изпълнителната власт и не създават или произвеждат НИЩО, а само се подчиняват безусловно на шепа "хора" - ЛИДЕРИ, за разлика от останалите засега само 1.31 млн. работещи ТРЕТА категория хора. Това е пълна икономическа, социална и политическа ДИКТАТУРА - фашизъм, двоен стандарт.

Корегирам написаното относно президента! Той е военен пилот, истински генерал, не е в пенсионна възраст и не е лидер на нито една партия. Преди да пишете, проверете фактите!

граждани(БСП-фашисти)

Че по време на президентската кампания за Хилари дерзаели над 200 медии, я за Тръмп - 5-6. И тук се получава нещо подобно - тотално хейтване срещу ГЕРБ. ЕЙ, то злобата граници няма!

Здрасти бе, суджук !

А ти какъв си бе цървул селски. Я се погледнете - като се почне подвизите на селендура тошо, премине се през идиота лукан, и се достигне до пернишкия интелект гоце, та чак до оная с неприличното име дето ви е нещо като шефче. Намерил се и той интелигент...

Ти адекватен ли си? Всички медии са наведени на Тиквоча и от сутрин до вечер го хвалят. А той е един обикновен престъпник.

Когато ябълката е много червива, червеите започват да се ядат един друг !!!

Фъшкиите се размирисаха рано този път и застигнаха дори солташакът на тиквата! Всички гербджийски боклуци са за Белене барабар с избирателите им!

Ще се окаже едно огромно кълбо от преплетени различни конци и гнездо на оси! Колкото повече ровят, толкова повече започва да смърди. И това точно преди председателството ни - да се изпонатаковаме пред свето за сетен път!

Не се сърдете, но ще ви го кажа направо - Кучетата си лаят - керванът си върви. Та така и нашата работа в държавата ни.

Ха де , ха да го докопат тоя кожодер , който смъква по 3 кожи от фирми с проекти към ЕС!Голяма гад!

ИЗБОРИ 2016/2017/201Х, КОГАТО В БЪЛГАРИЯ И НЕ САМО ТАМ Когато в България и не само там, гражданите - суверенът прехвърлят законодателна власт за определен период от време, през който гражданите са ЛИШЕНИ от законодателна инициатива и решение, и същевременно гражданите са се ОТКАЗАЛИ от КОНТРОЛ. Тогава настъпва най-опасният момент за тях, защото те на практика поверяват ВЛАСТТА БЕЗКОНТРОЛНО и НЕОГРАНИЧЕНО. Това от своя страна ВИНАГИ води до открита УЗУРПАЦИЯ на властта през този период, в който суверенът на гражданите е фактически ПОДМЕНЕН. В този момент, върховенството на закона е НЕВЪЗМОЖНО, защото, на практика, гражданите - суверенът е само НАБЛЮДАТЕЛ без да има някаква РЕАЛНА власт и РЕАЛНА информация в своите ръце. Ето защо в България и не само там, НИКОГА не е имало демокрация и свобода. Демокрацията и свободата винаги е била и е - ПОСТОЯННА ВЛАСТ и достъп до пълна, и реална ИНФОРМАЦИЯ за ВСЕКИ гражданин (Швейцария, Исландия). Демокрация и свобода е - ВЛАСТ от и за ГРАЖДАНИТЕ тук и сега, всеки ден. Властта в България и не само там, се упражнява БЕЗКОНТРОЛНО, а при съдебната власт и НЕОГРАНИЧЕНО, тъй като съдиите са несменяеми и без мандат. На практика НЕ СЪЩЕСТВУВА нито един граждански - суверенен орган за контрол. Гражданите НЕ МОГАТ нито пряко, нито косвено, чрез упълномощени от тях лица, да спират решенията на законодателния орган. Същевременно органите, които ТРЯБВА да контролират изпълнителната и съдебната власт, се съставят от законодателната и от изпълнителната власт. Това от своя страна прави тяхното съществуване БЕЗСМИСЛЕНО. Абсурдното положение, при което съдебната власт предхожда суверена и съставя сама себе си. Този момент е изключително важен, защото представителните политици, все пак, са получили уж права от гражданите, докато представителите на съдебната власт НИКОГА не са били овластявани от гражданите, който е ИЗТОЧНИК на ВСЯКА ВЛАСТ. Властта в България и не само там се упражнява съвършено БЕЗОТГОВОРНО, тъй като гражданите - суверенът по закон прехвърля правата си НЕ поименно, а на ГРУПА от хора. По този начин е НЕВЪЗМОЖНО да се КОНТРОЛИРАТ представителните политици, нито и да им се ТЪРСИ СМЕТКА за деянията, тъй като юридически колективна отговорност НЕ съществува. Има само "морална" такава. ЛИПСАТА на гражданска - суверенна държавна администрация, поради правото на представителните политици да съставят каквато си ПОЖЕЛАЯТ структура на държавно управление, и да уволнят и назначат, когото си ПОЖЕЛАЯТ в държавната администрация и не само там, превръща ВСЕКИ гражданин в роб, грозновато и отблъскващо явление. Демокрация и свобода няма НИКОГА там, където НЕ съществува РЕАЛНО разделение на властите. Демокрация и свобода няма НИКОГА там, където НЕ съществува постоянна власт от и за гражданите, тук и сега - всеки ден. Демокрация и свобода няма НИКОГА там, където НЕ съществува реална информация от и за ВСЕКИ гражданин. Демокрация и свобода няма НИКОГА там, където ВСЕКИ гражданин винаги НЕ носи ИНДИВИДУАЛНА отговорност за своите действия тук и сега, всеки ден.

Ужасен съм от злобата, която излъчват коментарите. Ясно е, че са платени, но едва ли хонорарите им зависят от степента на злоба, с която пишат. Много е тъжно, че има толкова много злоба у тези хора. Ако можеха със същия хъс да правят нещо съзидателно, страната ни щеще да изглежда много по-различно.

Нямаш такова въображение да ти възпроизведе омразата която тия некадърни престъпници са натрупали у нас.

Не скъпи, не са платени. До гуша ни дойде от ГЕРБ! Само за 2 месеца се о----ха до ушите.

Повечето не са платени, излез от компа, говори с различни хора, ще чуеш същото. И е нормално, защото повече са хората негласували+гласували за други, отколкото за герб. Трети мандат и все същото, че и по-зле- кражби, корупция, схеми, далавери. Смърди и смрадта стига и до Брюксел. Кое му е съзидателното- ремонта на НДК със скандал на високо ниво, суджукгейта ли, който гръмна в Добрич, но подобни безобразия има навсякъде? И хората ги знаят и виждат. Е, ето това е ужасното!

Никой не ми плаща, просто блатото ГЕРБ толкова вони вече, че никой нормален човек не може да понася тази смрад!

Със същата омраза сигурно сте писали и за предишните правителства и ще пиште и за следващите. Ако се окажете във властта обаче, интересно кого ще мразите и какво ще неправите за да не намразят вас. Омразата и злобата никога не водят до нищо добро.

Една пропаднла и съсипана държава, управлявана от нагли, ароганти, невежи и некомпетенти мафиоти, наречени политици и министри.Те си позволяват да крадат безнаказано толкова време, защото нямаме закони, които да си прилагат реално, поради огромната степен на корупция навсякъде и са недосегами, благодарение на масовата простотия ширеща се в тази страна.Прост, невеж и безропотен народ- лесно и крадливо управление!!!Не остана неопетнено име на известен политик, защото всички са заедно в кюпа и кацата с меда!

"Граждани са подали сигнал до главния прокурор..." "Гробокопачите на капитализма" от БСП смятат всички останали за тъпанари... Да, ама не!