Станишев ”за” ответни мерки на ЕС при нови санкции на САЩ

Приветствам инициативата на председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер да се обсъдят ответните мерки на Брюксел при нови санкции на САЩ, пише във Фейсбук лидерът на ПЕС

Обратно в новината

Коментари - Станишев ”за” ответни мерки на ЕС при нови санкции на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе какво става с ''Тръмп обществото'' в Бг ??? :))))

Не знам кой какво и приказки празни но видях с очите си едно:Вчера беше затворено едното платно на околовръстното не заради ремонт или нещо друго а за да премине ВОЕННА КОЛОНА ОТ КАКВИ ЛИ НЕ ТЕЖКО ВЪОРЪЖЕНИ МАШИНИ И ОБСЛУЖВАЩИЯТ ГИ ПЕРСОНАЛ-ВОЕННИ АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ КОЛОНАТА БЕШЕ ДЪЛГА ПОНЕ КИЛОМЕТЪР МОЖЕ И ПОВЕЧЕ та питам аз за какво са тук и кой ще СПАСЯВАТ пак ????САМО ДАНО НЕ НАС !!!

Ало модераторчето няма ли да изтриеш спама на ''дг'' ?

ИДЕЯТА ДА СЕ РАЗКАРАШ,ДА СЕ ЗАВРЕШ В МИША ДУПКА И ДА НЕ СИ ПОКАЗВАШ МАЗНАТА Е.РЕЙСКА ФИЗИОНОМИЯ,ЗАЩОТО МИ СЕ ДРАЙФА ОТ ТЕБЕ!!! СЪСЕЛ!!!СЪС ЗЪБОБОЛ!!!

Прав е.

нагъл комунист, веднага разделяй

100% доставки от Русия в редица източно-европейски страни са диверсификация по-точно как? България Троянски кон на Русия по думите на руския посланик!!!!

Хуилоландия няма какво друго да продава освен газ нефт и жени. И трите са вирусоносители. Трябва да разговаряме с риснаците през презерватив за устата

защо козяците и соросоидите са такива боклуци? Водени от една неистова омраза и малко кеш, колкото да не умрат от глад, са готови да продадат и предадат всичко? Що бе, хора, що не се освестите малко?

Това твойто чиста любов и уважение!!!

Путинофилите и прорусите мекерета ,с неистови мъки ,се опитват да сътворят раздор м/у САЩ и ЕС,но резултатът ще е още по=голями санкции и наказания за Путлер!

Санкциите за Русия трядва да стават все по-твърди,но САЩ ще трябва да запушат руската дупка с по-евтини и големи доставки,за да имат успех санкциите!

Добре ти плащат, за да плюеш. А че от тези санкции и България страда , не те е еня, нали си инкасирал кеш.

Кой създаде ИДИЛ бе празноглавци ? Кой създаде "Арабската пролет" и какъв беше замисълът й и резултата, а? Може би руснаците искаха да махнат и убиха Кадафито , дето толкова много вложиха в него и толкова години го подкрепяха ? Кой , след като се намеси с оръжие в Иран , Авганистан , Ирак , страните от северна Африка , Сърбия еб мамата на мира в света ? А, преди това в Корея и Виетнам ? Опитаха и в Куба , ама щяха да гризнат дръвцето . трябва да си абсолютно малоумна ,празна тиква за да повтаряш непрекъснато Раша-Раша-Раша ! Къде е химическото оръжие на Ирак ? Кой им вярва , че самолетите на Башар Ассад са бомбардирали с химически варели . Даже в самите САЩ текат разследвания дали ЦРУ не е организирало атентатите на 11.09.2001 за да си развърже ръцете за десетилетия напред !? Тия номера са известни още от древността . Прилагани са и в Рим ската империя , и в средните векове ; и по времето и на Хитлер и Сталин , и през цялата история на английския колониализъм и американските под 250 години съществуване . Всички са наясно , че и Ердоган използва този трик миналото лято !! А, стига олигофренски глупости . Крадецът врещи : Дръжте крадеца !

плъх пак изпълзя от дупката си.Огледа се ослуша си,изцвърча нещо и пак се мушна в швейцарската си дупка.

Само до Фейсбук му стига куража да се изказва миризливия плъх

Плъх

Чух амер.посланик. Той каза ,че ние може да купуваме газ от всеки,но да има играчи.За това ще подкрепят изграждане на връзка с Гърция. Какво лошо да има 3-4 доставчика,а не като до днес десетилетия Русия 100% монополист ни ограбва. До скоро толкова години 500 д. Иначе Херцонеца бърза да шантажира като руски човек у нас. Русия не ме интерисува защото в комбина с нашите лакеи сме ограбвани от Русия. Защо до днес не са разработени нашите находища и нямаме други доставчици. Крайно време е нещата да се сложат в ред . Стига руско-български лапачи .........................

Да, крайно време е да почнат да ни грабят краварите :)

Споко ватенките вече всичко ценно са ограбили от Бг ...оставили са само матрЯла. :)

ЕК пригласяше и даже стана водеща за спирането на Южен Поток. Даже и бяхме делегирали права да уточнява с Русия европейските условия. Всеки дръзнал да гъкне,беше наречен Путинофил и каквото се сетиш..... НО тогава бяха жертвани българските интереси,не тези на Германия и останилите стари членки..... Сега дойде заплаха за техните интереси и изведнъж станаха принципни.... Това е обидно за нас!

Прав е Станишев!Това е един достоен политик, който получи и европейско признание!Да въведат и европейски визи за наглите кравари!

не ми е приятел, нито приятен, но е абсолютно прав. Но то май всички са прави когато са в опозиция, на власт всички се дупят на краварите

и правилно

ЛАГИДЖ, СТИЙМБОУТ, КАУЛЕНД!:))))))

Точно при Орешарски и Гей американците ни спряха руската тръба. Баш пък този ли мишок ще им се опъне? Няма сили за това.

Руското мекере с три ръце ще е за. Само,че няма да има такива.

Мамин станишко, да се завреш в гори тилилейски и като се изгубиш, никога да не излезеш от нейните дебри. Никой на този свят няма да пролей и една сълза за такъв некадърник и смотаняк.

Не го харесвам този стани-шеф, но в случая е прав...а ние Българите не виждаме съсипаната си държава/икономика/ и продължаваме да си играем на русофили и русофоби.Всеки който помогне на България да се съвземе е наш брат...

А кой я съсипа Станишчо -крадльото и сие

Некъдърници, неграмотници и подлоги я съсипаха.

опппа каква става тя?! санкции срещу САЩ? тия от ЕК луди ли са?!

Бо Бо

САЩ, вместо да произвеждат войни и нови държави (ИДИЛ), да заговорят за диверсификация на руските ракетни двигатели, за сътрудничество и опити в космоса, за развитие на човечеството. Стига с тези демократични провокации и войни, господа Атлантици! Никой не Ви вярва!

Какво е русофил ? Рядко животно, което днес милее ЕС да не загуби от американските санкции, а утре същото да не се случи и в Русия.

А какво си ти,заради такива като тебе 500г. под робство...не се заблуждавай,че на Хамериканците им пука за тебе...

Аз, за разлика от теб съм българин и си обичам Родината, а не прекланям глава нито на руски, нито на ЕС, нито на американски интереси.

ФАЩ имаха намерение да прескочат митата и ДДС в Европа чрез TTIP, и да се опитат да завладеят нефто-газовия пазар. Не им се отвори парашута, и сега играят ролята на зло копеле-бияч, което заплашва отказалите рекет!

нчма да се учудя, ако оня лудия от американската психиатрия Пентагон да почне да бомби Европа за да въдворява американски ред и демокрация за да си продават шистовия гъз.

abasador

в подобен, случай човек си задава реторичният въпрос ... що за човек е този, който може да подкрепи предложението на един алкохолик? Отговора е много лесен, на това е способен бившата нарцистична личност и лидер, който съсипа собствената си партия. Де да видим, до кога ще оцелее ЕС под "далновидното" ръководство, на такива личности. Лек ден.

То ако зависеше нещо от него...

Тоя се евъзприел като детупат на на Европейския съюз ---а на съветския съюз--въобще обърка посоките

Тоя се евъзприел като детупат на на Европейския съюз ---а на съветския съюз--въобще обърка посоките

Лично аз, ако бях на неговото място щял да си гледам хубавата жена и децата. Не знам за къде е тръгнал, но изглежда няма доникъде да стигне.

Не се знае, госпожице!:)))) Може ---до там, дето стигна Троцки!:)))))

Не си спомням добре, но планът Маршал , който вдигна на крака икономиките на европейските държави, май не беше дело на СССР. Явно, американците им напомнят, че нищо даром не се дава. Идва момент, в който всеки си плаща сметката. Да не говорим, откъде тръгнаха санкциите !

Плана Маршал се оказа тържество на Третия Райх. На Райха трябва да му се припомни,че без САЩ отдавна да е история. Без САЩ няма пазари,няма ресурси,няма роби,няма капитали...

в никакъв случай не е "вдигнал западните икономики" а е имал за цел възстановяването на Германия след ВСВ. Само на една - не на всички.

Ко не ти е ясно, евроДЖЕНДЪРЧЕ СЪС СПЕЦИАЛНИ ПОТРЕБНОСТИ?:)))) Плана МАРШАЛ---ВЪЗСТАНОВИ ТРЕТИЯ РАЙХ----И ГО НАЛОЖИ НА ЕВРОПА! ПОД ЗАГЛАВИЕТО-----ЕС!

който си е глупав, си е глупав. Това да не ти е ВОР и нейните простотии бре тъпанар ? Айде в колхоза !

Червен Чехльо.

Никой не се интересува от мнението ти , охлюв ! Споделяй си с твоите в синагогата . И гледай да не стъпваш повече на свещенната Българска земя . Жалко , крадливо мекотело !

как така две фирми в европа си правят бизнеса, а някой от другия край на света подскача, ръкомаха и вика "спрете"?

САЩ искат да наложат на ЕС своите компании произвеждащи втечнен газ и да станем заложници на тях?? това е безобразие

"Сергей Станишев е роден на 5 май 1966 г. в град Херсон, Украинска ССР, СССР"-какво може да очакваш от един руски сепаратист.....той не е европеец и се дупи на господаря в Кремъл.

Уотсън--това е старо!:))) Наблегни на факта, че името на татю му---е Димитър ЯКОВ С танишев--родом от Сърбия!:)))))))

Май пак ще стани като миналиот път га Рейгън им смъкна кюлотити без пушка да гръмни

Сички знаят че Съсела е руски кавал

Не точно руски...

Бандитите от Фашистка Америка поставят руските енергиини проекти в списъка ,но нито дума не казват за руските ракетни двигатели ,сътрудничеството в космоса, титановите части за двигателите на Боинг без които ще трябва да спрат производството на самолети !??

си знаят интереса откъде нещо по-евтино да закупят, глупаците произвеждат и благодарят !

Произвеждат войни и нови държави---като ИДИЛ!:))))) мноо са умни!:))).))

тъпотията ти вече дори не е смешна,трагична е но така е с това поколение зомбита

Младежо, дето се памперси ти се привиждат----а ти водичка---с бирончето ли пиеш още?:))))))))

Ей, много си тъп. Боинг не произвеждат двигатели. Произвеждат ги General Electric, Curtiss-Wright и Pratt & Whitney. Руският износ на суровини не попада под санкциите, а и титан има на много места по света.

И това не е точно така, поне си четете руските сайтове за да бъдат лъжите малко по-приемливи! всеки може да прочете за руските ракетни двигатели за Украинските ракети ЗЕНИТ за които са подписали договор : Украинский Южмаш в обход Роскосмоса возобновил производство ракет Зенит Пуск Зенита с Морского старта Пуск Зенита с Морского старта Фото: Sea Launch AG Украинское предприятие Южмаш и зарегистрированная в США компания S7 Sea Launch Limited заключили контракт на производство и поставку 12 ракет Зенит-3SL и Зенит-3SLБ. С подписанием соглашения сделан большой шаг в преодолении глубокого кризиса, говорится в официальном сообщении завода. О перспективах одной из лучших в мире ракет в своем классе рассказывает Лента.ру. Ракеты Зенит-3SL и Зенит-3SLБ предназначены для запуска полезной нагрузки в рамках проектов Морской старт (с плавучей платформы проекта Sea Launch) и Наземный старт (с площадки на космодроме Байконур) соответственно. Первая ракета семейства Зенит полетела в 1985 году, фактически она представляет собой боковой ускоритель советской сверхтяжелой ракеты Энергия. А в същото време Русия вече не може да закупи АН-70 и ще трябва да търси други вариянти за военно транспортен самолет. Иначе в граждаското самолетостроене след всичките фанфари и гръмки думи и дори обещаните от Путин 70 млрд руб. за МЦ-21 Аерофлот първи купиха онзи ден в Тулуза аеробус 320 нео!

Той верно приказва, ма що си мълча навремето? Макар че тогава и да беше викал, нямаше кой да го чуе. Интереса на България не е интерес на ЕС. Виж сега може и да му обърнат внимание.