ЕК наказва Чехия, Унгария и Полша, защото не искат мигранти

Европейската комисия е задействала официална юридическа процедура срещу Чехия, Унгария и Полша заради нежеланието им да приемат мигранти от други страни на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - ЕК наказва Чехия, Унгария и Полша, защото не искат мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да знам какво ще бъде наказанието?Ще ги лишат от право на глас?Тогава на какво основание ще ги накарат да изпълняват Брюкселски заповеди?

По добре да те накаже някаква ЕК с някакви санкции днес, отколкато след 10години да ходиш с чалма, болен и беден.

Ама там има държавници,а нашите мишоци алчни за пари,но Господ гледа.

Има и друга голяма новина, която дира леко ни спестява. Днес се е произнесъл Европейският съд със седалище Люксенбург с решение, в което е потвърдил правилата на ЕС относно приема на бежанци на територията на отделните държави. Конкретният случай се изразява в това, че Хърватско не е регистрирала бежанци и не започнала процедура за даване на статут, а е пропуснала и изпратила към Словения и Австрия групи от мигранти. Всички мигранти следва да бъдат регистрирани още в първата държава на ЕС, чиято граница преминават. Според това правило Германия, Холандия, Белгия и всички останали западноевр. държави могат спокойно да ни върнат тарамбуките, които са избягали от нас. А по данни на нашите институции, посочени между впрочем и във филма на Карбовски, от 2005г. до сега регистрираните у нас мигранти са 60 000 души.

От нашата мила България вече циганите бягат.Никой не иска да остава тук.Щом цели семейства и хора над 40 години се махат за какво говорим?И мигрантите също не искат да идват.Направете си изводи ''мили,обичани'' политици

Който в България гласува за мигранти да ги води в дома си!

Вишеградците сега ще отнесат изправения суджук. След което и полагащите се мигранти.

Ъхъ..ще стане

Судоука го отнасяме ние заради бай Суджук, който ни продава и си пълни джобовете с пари.

Имаме късмет, че миграстите дори от квотите не щат да идват тук. Как се не намери някой да експортира римляните, маскирани на миграсти, на запад...

Браво на Чехия,Унгария и Полша.Ние не искаме да идват мигранти и да ни завладяват. Само,че тиквата като отиде при Меркел се наведе без да пита народа.И сега ще трябва защото сме много богати да ги издържа ме и тях.

Ако Полша, Унгария, Чехия и България са приети в Европейския съюз при условие, че ще приемат мигранти, тогава могат да ни заплашват със санкции. Но, ако това не е така, на какво основание ще го направят? "Индустрията с мигранти" ми прилича на сива икономика срещу която, уж всички се борят!

Италия и Гърция събират джихадистите по морето и ги докарват в Европа ,това е трафик на хора и трябва да бъдат наказани .Поляците не са длъжни да хранят неверници също и ние. Суджук Бойко пак се е на гъзил на Меркел

ЕК наказва Чехия, Унгария и Полша, защото не искат мигранти. България ще се накаже сама, ако ги приеме. Къде е разликата? Чехия, Унгария и Полша ще запазят своята идентичност, а България ще бъде исламизирана.

България никога не е имала Колонии ! На нас не ни трябват пришълци от Мюсюлмански страни ! Колкото имаме стигат !

само наказват, само едните в Европа, а САЩ в целият свят. Это ви новото робство

Ало, руснака, буква Э няма в българската азбука бе! Пиши на кирилица, а не на путиновица!

НАПИСАНО,ЗАЩОТО СЕ РАЗБИРА ДОБРЕ!ВАЖНО Е КАКВО Е НАПИСАНО,ТЪПАКО!А ТО Е ПРЕДЕЛНО ВЯРНО И ЯСНО!!!Д.ЕБА ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ СОРОСОИДНИ!!!

А бе то бива да са ви промили мозъците, бива, ама поне сами не сте ли ровили за да осъзнаете, че ЕС е един от най-големите пазари, една от най-големите икономики в света. И то благодарение най-вече на страните от Западна Европа. а не на Вишеградската четворка. Какво можело да се случи на Полша, Унгария и Чехия - ами много неприятни неща и ако не се случват е защото се очаква да се осъзнаят. Никой не желае да тръгва директно с бутоните. Ама ако продължават да се правят на отворени ще почнат да им се случват. Едно по едно и колкото повече се правят на отворени толкова повече ще им се случват. Нали и Гърция щеше да си прави независима политика. Дали не се съобразиха накрая с останалите, а? Що не решиха да влязат в евразийския съюз да си търгуват с Казахстан.

Maй промития мозък си ти! По точно напълно са те лишили от мозък.

Тоест очаква се да не се бунтуват срещу всяка малумщина наложена от Брюксел ? Те тия държави срещу СССР възстнаха та ЕК ли ще ги уплаши ? :) А най-вярното "куче" на САЩ в Европа е Полша..изводите си ги направи сам

Точно такива като теб са с промити мозъци. Жалко е, че точно те определят политиката не само у нас, а и цяла ЕВропа. Няма по-голям фалш и лицемерие от това, което на думи е ЕС. В него няма нито свобода, нито равноправие за отделните, особено по-малките страни. Напротив - цари желязна, със задкулисни средства прилагана бюрократична диктатура в интерес на многонационалните компании и двете най-големи страни - Германия и донякъде Франция. Които пък от своя страна безпрекословно слушкат задокеанските ни господари. Демокрацията, в която се кълнете, означава преди всичко свобода на избор и суверенитет за всяка отделна държава, като по всички важни свързани с това въпроси, се произнася суверенът - народът. Нещо такова да виждаш? Такива като теб - от една страна безродници, от дурга диктатори, ще затрият Европа. Чест и слава за Полша, Чехия и Унгария - достойни народи!!!

Отидете в европейските държави, поговрете си със случайни хора - местни, българи, познати, непознати. Веднага ще ви стане ясно, че глупавите социологически проучвания как европейците масово подкрепят сегашната политика на ЕС, са си точно това - глупости. Все повече европейски градове и градчета пропищяват.

Ти къде си поговори с тях? В Калипетрово ли? Фактът, че Шотландия и Северна Ирландия гласуваха против Брекзит и че изборите във Франция бяха спечелени от про-европейски президент, трябва да е достатъчен за да разберем какви са настроенията в ЕС.

НЕ ТИ СЕ ОТДАВА ДА ФОРМИРАШ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ,ЯВНО! ЩЕ ТЕ ИЗГОНЯТ ОТ СВИНЕФЕРМАТА,НЕ ВЪРШИШ РАБОТА!

Какво казва бай Соджук , или Салам ! Сигурно суджук да си тук , или салам да са там ! Не ни трябва никой от домъкналите се пришълци , да си ходят !

Русия спаси Сирия, какви бежанци още?!! Да се прибират у дома. Мръсната разрушителна политика на янките с ръцете на еврокомисии се провали!

Тя и нас ни "спаси" през 1944, та още години наред не можем да се оправим от "спасението"...

abasador

досещате, се предполагам, кои са следващите три страни в които ще се проведе референдум за exit ...! Ако управляващите от ЕС не спрат с размахването на пръст, към "провинилите" се от Евросъюза съм убеден, че съвсем скоро ще получат среден пръст. Лек ден.

току що урбан земан и дуда се почесаха по макарите и казаха ще видим и го преместиха в другият крачол !!!! не мислете че на тези хора е лесно от наплива на украинци коити работят на черно и на ниски заплати изхвърлят коренното население от работа а укропите равотят за полвината от това което се полага !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Имигрантите имат пълно право да ходят в страните, които са ги окупирвали и крали ресурсите. Тоест - точно държавите, дето най-много пищят, че ДРУГИТЕ трябва да им помагат с разселването - Великобритания, Германия, Франция и т.н. Чехия, Унгария и Полша са в пълното си право да не искат да ги приемат.

А Полша, Унгария и Чехия не могат ли да осъдят ЕК, че им натриса емигранти? Или поне Меркел с широкото й сърце за чуда сметка. Демокрацията била зачитане на всички мнения, ама май още не сме я стигнали! Или сме я подминали?

игри за напреднали

Значи обща 1352 души съгласно квотите. Какво е бройката на всички навлеци в страната ни в момента. Смятам, че е не по-малко от 100 000. Бай Суджук за вземе мерки, защото иначе ние ще му вземем мерката.

Еврогейската комисия е гнило изкуствено образувание,което вреди на отделните държави и ги разрушава с прокарване на американска политика.

Е-в-р-о-г-е-й-о-в-е-т-е, които управляват ЕС не могат никого да накажат! Те съсипаха Европа!

ЕС ще наказва Великобритания със 100 млрд., ще наказва Чехия, Полша, Унгария заради бежанците, ще наказва Испания заради дефицита, ще наказва Русия заради Крим, сега ще наказва Сирия, сега и САЩ ще наказва, абе вие какви сте, бе??! Той Господ отдавна ви е наказал, ама още не сте узряли, че да го схванете.

Е ми мути, аз като си поканя гости не ги пращам насила у комшиите. Че пък и да ги глобявам. Я си прегръщай там терористите, а те от време на време ще ти правят бум-бум.

БЛАЗЯ на тези народи с такива РЪКОВОДИТЕЛИ!!!!!! ЖАЛНА ни МАЙЧИЦА на НАС с тези подлоги и ИБРИКЧИИ!!!!!

Ти изчакай преди да правиш заключения.

ЕК да вземе мерки и накаже мигрантите ,които не желаят да се заселят в България. Аз като чист българин искам и на тях да им е зле. :)

Браво на вишеградците ! Познайте какво ще предпочете послушкото-отказ от бежанци или галене по тиквата!

ЕК, хем "наказала" Чехия, Унгария и Полша, хем отправила "молба" ...??

ЕУ да го надува дядовия кавал

Ако Полша напусне ЕС, БРЕКЗИТ няма да се състои. Та коментирайте ама само внимавайте с глупостите , които пишете. Запомнете - има БРЕКЗИТ, защото не позволиха на Великобритания да приложи различно третиране на източно европейците. И най-вече на поляците, които са най-многобройните бачкатори там. Не се надявайте старите страни членки да проявят милост към вишеградската четворка в създалата се ситуация. Никой не обича да му забият нож в гърба, когато се опитва да защити интереса на последния.

Ха,ха тия евро-западнали боклуци съвсем се взеха на сериозно. Нямат право да се месят в политиките на суверенни държави. Щом не искат няма да приемат незаконно пребиваващи терористи...Пък и ще ги наказва.

Четете по-добре цялата информация: става въпрос за подписана договореност. Ами да не са подписвали! А не сега да казват, че са размислили.

То тука по-доле един форумец беше написал, че "западната демокрация" си е чиста диктатура. А пък Орбан я нарече - инквизиционна "демокрация".

И Точно, по кои закон ги заплашва? - - Извън юрисдикцията на ЕС е да задължава приемането и разселването на Бежанци.

Не си спомням Чехия, Унгария и Полша да са правили арабската пролет и да са участвали в убиването на Кадафи и на Садам. Който е правил тая пролет сега да приема мигранти!

Що не се загрижат от ЕС за бедността, безработицата, агресивността и употребата на наркотици, липсата на работеща съдебна система и хилядите други проблеми на източноевропейците, ами ги натискат само за едно единствено нещо - мигрантите.

Замисли се защо, и ще ти стане кофти...

Непослушковци!са тези "региони" на Меркел. С какво ще ги накаже, бой с пръчка по гол гъз или ще им спре "пенсиите" от еврофондовете.Вече не ги наричат бежанци ами "мигранти" т.е. прелетни птици от нетипични региони извън Европа. Пращат кораби да ги вадят от Средиземно море вместо да ги потапят,гътнаха кадафи,сега другите им виновни.

Дайте ги на баце слънцето всичките бежанци. Он е предател и че ги прибере у нас напук на протестите на хората, Изедник. Карма.

Адмирации за тези НЕЗАВИСИМИ държави.И какво ще стане като ги заплашват.Освен да последват примера на Англия

Домусчиев и Велев търсят работници,да идват в България

Да си виждал арабин да работи? Аз не. Арабин маже само да върти търговия и да прави дюнери. Единствено българските мюсюлмани работят стороителство.

наказала непослушни ученици. И какво сега, като вземат да си разплетат чорапите....Не разбраха ли от Централата в Брюксел, че вече никой не ги бръсне за слива и стават все по-смешни с такива "наказания" и "санкции"? Това са три тежки независими централни държави, не им е някое си племе или бантустан!

Започва разпада на уродливия ЕС.

Ще им пръднат на oIo!!!

на на моя тоже

На евроробите им показаха камшика!