Захариева: Албания да признае българското малцинство

Екатерина Захариева постави пред президента Илир Мета въпроса и за признаването на българското малцинство в Албания.

Обратно в новината

Коментари - Захариева: Албания да признае българското малцинство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Права е. Имаме обща история с всички балкански държави. Те всички са бивши български провинции.

СЕРИозно ли????

Толкова ли няваме специалисти по протокол да посъветват външната министърка,че не може така да се облича.Каква е тази шарения?И после се питаме,що не ни приемат насериозно?

и да нахрани с два суджука и една цаца целия номенклатурен елит..

На път за плажа г-жа Захариева се отбила при албанския президент. Поговорили си, разменили доста важни мисли от екзистенциално естество. Много успешна отбивка, която е нещо съвсем ново за нас. Лостовете на Външно са задействани.

Такъв патриотизъм лъха от коментарите на рублофилите, че чак човек ще си помисли, че на Бузлоджа са им пуснали безплатен интернет...

Моля ви, отговорните, отделете някоя друга десетачка за фризьор на г-жата. И съответно за няколко метра плат за облекло. И изобщо защо не сложихте Лилето за външна, поне с дрехите, обувките и чантите нямаше да сбърка. То за тоя пост явно във външно нямат изисквания за познания по въпросите на дипломацията и всеки може да стане най-дипломат стига да е "наш човек". А Лилето заслужава, поне заради това, че като начало "по дрехите посрещат ". След посрещането и така и така каквото се случи.

Това било дипломат 1! Бре да му се невиди! Интересно ми е колко езика знае тази госпожа. Доколкото си спомням, някога дядо Громико знаеше 7 езика.

Може и ББ да не знае че е в Албания!Имали сме обща история с албанците, а имаме такава и с турците,демек каквито инструкции е получила от сащ ги изпълнява старателно като умна калинка. Тази Захариева никак не е сладка- комбинация между Плевналиев,Ненчев и Митов. На Бойко му я нятрясоха от отвъд Океана.

Номера от селски вечеринки! Сега, за да замаже гафа с договора с Юго-Западна България (т.нар. Македония), отклонява вниманието към Албания. Абе лельо, ние вече на албанците им дишаме праха, благодарение на Боко Суджуко и неговата лична мафия ГРОБ, които водите България към трета (сигурно финална) национална катастрофа. А вие сте тръгнали да им поставяте условия!

Да не забравяме ,че в едно българско село което в момента и в Албания се е родил и Кемал Ататюрк. Най обичания българомохамеданин от турците.

Пък на мен ми показаха родната къща на Кемал паша в Солун.

В апокрифни източници пише, че е осиновен, дори на два пъти и по тази причина не се знаела датата на раждането му.

В Солун семейството се е преместило когато Кемал е бил на 8-10 год. А в махалата е играл само с българчета понеже друг език не е знаел.

Нелепото облекло е последният проблем на това недоразумение :))) Няма образование , не е дипломат от кариерата и във Външно министерство може да се изевява само като хигиенист . Посредствена и природно тъпа , захариева е от шайката на прецедентина плюнко и може да навърши такива поръчкови поразии , че да не можем да ги поправим с години. Справка : фала с " македонския " език Само на тази снимка има огромен протоколен гаф .....

Ами кой да е, след като на Дондуков 1 има един дето може да изпълнява само функциите на дежурен пожарникар.

Спрете сквернословията на тази самозабравила се очилата женица! За какво "българско малцинство" може да става въпрос в Албания? Тук става въпрос за македонското малцинство, което в Албания е приело толерантния Ислям. Захариева, кога ще признаеш най-сетне изстрадалото македонско малцинство в България? Горката женица, разчекнала се пред президента на Албания с плажно-бруталната си рокля, на две магарета слама не може да раздели, а е тръгнала да търси под вола теле и да дава акъл на много по-интелигентни личности от нея! Кой я тикна за министър на външните работи? Как може да се появява в телевизията пред изпиващите погледи на толкова много незадоволени мъже с две превръзки около кръста и карантиите ѝ, без кърпа за глава, без бурка и шалвари? Ами давайте тогава да се явяваме пред хората голи, по бански или по монокини и после да се чудим, защо не ни вярват! Бойко, не те ли е срам, откъде довлече това недоразумение, което обиди преди време да посланика на нашата по-голяма сестрица Турция? На кръстовище ли го намери, от околовръстното ли го набара или довлачи от някои от твоите магристрали, осеяни с огромни дупки ? Ти имаш навика да си събираш антуража и менажерията от кол и въже, спомняме си здравната ти министърка от първото ти правителство, която само при отваряне на устата си ни давеше с малоумно-смехотворните си "радини вълнения"! Виж, Местан е друга бира! Той привлича като магнит низвергнатите от ГЕРБ слоеве на населението като бедни пенсионери, ученолюбиви студенти, лекари, учители... Тои трябваше да ни е президент или най-малкото министър! С помощта на Мая и БСП щеше така да ни оправи, че нямаше и да си помисляме да изливаме по форуми гнусна помия! А Захариева нека да помисли за политика, обсипваща с любов и обич нашите мили братя и сестри от югоизток, които ни запазиха пет века като нация и вид. Захариева, защо не си седя на село да отглеждаш без загуби бройлерчета или да садиш брюкселско зеле, ами си дошла в София да ставаш министър?

бре! имало и циганки-даскалици по литература.

да, заместник председателката на местан - по едно време ни беше и министър ..

не бях видял - по-надолу в статията си мелиха е похвалила и местан, хаха ..

its

Отивай да си взимаш денарите и лирите, продажник!

Няма македонци изобщо и Меnиха го знае!

мелиха нали знаеш:щръкнал уи, посрано дупе не го плаши, аиди на едно мартини в стария бряст

Е, след като има хора, които се определят като българи в достатъчно за признаване количесво.

че няма подготвени за PR съветници около нашите министри е ясно, но дано поне да четат тук мненията на хората, за да са наясно със сериозните си грешки, които рефлектират върху България! Нима не четат историята - Де Гол по времето на неговата власт във Франция е пращал нарочни агенти по площади и магазини, за да се вслуша по този начин в мнението на обикновените хора и да си направи корекции в политиката. Защото всеки лидер на партия, държава или министевстнво, който е глух за критиката, е бъдещ покойник в политиката. Та, и тази пародия, която неясно защо е министър на външните ни работи, явно доказва, че не там й е мястото!!!

Те считат, че щом са "народни" избранници, имат право да говорят от името на народа или да правят политики, каквито на тях им е угодно от името на народа. Бълагрския народ в нормална дърбава следва да бъде суверен. В тази дърбава е мат'риал, електорат, гласоподавател. Безгласна буква.

кой да и обясни, че се облича нелепо за срещи на такова ниво???????

Как може, външен министър на една европейска държава, при това на две поредни посещения, в Сърбия и Албания, да е с една и също лятна рокля? Да не мисли, че е на плажа на Адриатика? Няма ли някой да й даде акъл, че с такова облекло не може да се появява на официални визити! Такава нелепост и непознаване на протокола, просто веднага се набива в очи. Но, не е за чудене, тази дама е колкото за външен министър, толкова и за космонавт.

Ми не й стига заплатката за повече рокли. Сиромашия.