МВР работи по няколко версии за убития бизнесмен

Работим по абсолютно всички възможни версии за днешното показно убийство на 42-годишния Данаил Божилов в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - МВР работи по няколко версии за убития бизнесмен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Останаха ли нормални хора,които в града да живеят без кучета и котки?Преди много време/през социализма/ се смеехме на украинци и руснаци,че всички водят домашни животни!Сега цяла Европа е залята от тази мания за съвместно жителство с животни.Разбирам да си овчар,граничар,митничар /за наркотици/ или полицаи но да се осират и опикават всички паркове в градовете ми идва в повече!

Участвал е в спор за паркомясто.

Всички следи водят към Кремъл и Путин.

винаги, когато има убити

Народе, това са "дребни номера", силно подкрепени от т.нар. журналисти, за отклоняване вниманието на хората от големите проблеми.

застрелян в стил путин.

сигур е продавал наркотици в соларното си студио - много е удобно. Имал е типична мутренска физиономия

Снимката с татусчетата говори много! Що я скриха-повече ми харесваше...

Ау! Имаме МВР....Че и работи....Ах, недейте, че няма да можем да смогнем пак да ви увеличим заплатите от толкова напъни!

така и в ТАРГОВИЩЕ ХАМДИ ПОМИЛВА МУТРИТЕ НЕДОСЕГАЕМИСА

Застрелян " бизнесмен " от Дупница , завършил спортно училище ! Изстрела е бил изключително точен ! Явно се касае за битов скандал или любовен триъгълник !

Абе може да е и заради паркинг място.

Пропуснах да отбележа, че бизнесменът е от Дупница. Те нашите бизнесмени най-много се въдят по Дупницшко, Кюстендилско и Самоковско.

Когато интерпол хване на нашата граница наркотици веднага някой бушон изгаря.

Какво друго да очакваме при поредния управленсли мандат на професионалния "охранител", който е прочел само "Винету" през живота си?! Решаване на проблемите на икономиката, липсата на инвестиции, външния дълг или демографската катастрофа?! Да спре непрекъснатото потъване на културата, образованието и спорта?! От мутрите може да очакваме само рекет, изнудване на бизнеса и притискане на хората с данъци, такси, разрешения, молби до милиционерската администрация и монополни цени от картелираната и корумпирана икономика.

Всички улики сочат към ЕКОРАВНОВЕСИЕ, поради създалата се гореща метеорологична обстановка, явно стрелецът е объркал Питбула с неговият двойник Бизнесмена.

Върна се времето точно когато Борисов бе главен секретар. Убийства и побоища през ден. Забелязъл съм че веднага след като БСП вземе властта тези неща спират на секундата. Не съм привърженик на БСП, но истината си е истина. Явно ГЕРБ ползват позабравените похвати от ерата на демокрацията. Те навремето се ползваха с цел да се краде, докато вниманието на хората е заангажирано с мутри, беззаконие липса на храна и т.н.

И разчиташ на къса чужда памет. Боклуците с две молекули мозък бяха създадени от БСП (ДС), процъфтяха и укрепнаха по тяхно време и винаги когато БСП явно или неявно бяха на власт, се развихряха. А равносметката е, че БСП къде явно къде неявно бяха на власт през по - голямата част от времето след 1989г.

Не аз а ти най-нагло лъжеш. Много бързо скри времето на Костов, когато се разпродаде всичко без пари! И след това 3 мандата са все ГЕРБ

Аре бе. Как при ерата на най-различни ми видове демократи масово чуждите фирмите избягват да идват в България? Как става този номер? Щото то не са искане за рушвет, то не са рекети с мутри, то не знам си какво!

и герб е създаден от бсп/бкп

по бесепарско време се набляга на отвличания и рязане на пръсти много богаташи го забравиха!Дано с неплащането на данъци не върнат съсела на власт с ''царя''!

Според мен най вероятната версия е ,че го е свитнал някой който мрази кучетата. Може пък да някоя баба с булонка, която е била нахапана от питбула на бизнесмена. Пък може и самото куче да го е убило....писнало ме е да го изкарват в тоя пек по градинките и зорлен да го карат да пикае.

от коментиращите се сърдят, дето тези характерни типове с криминална съдба ги наричат бизнесмени. Ако погледнем нещата от друг ъгъл, обаче, тези мъже на делото (бизнесмени) са същите като сицилианските мъже от "нашата работа" (Коза Ностра), та не е чак толкова грешно. Аз лично обичам да казвам предприемач за хора, които наистина са се заели с нещо, и то е законно и морално.

кви мъже бе, това са парцалите на ченгетата за вършене на мръсна работа

Побои -убийства- изчезнали броят им се увеличава право пропорционално на въпросите за КТБ, НДК, Суджук скандала ,. Активните мероприятия са в ход . Никакви въпроси за детето на партията защо не се яви пред комисията в парламента . Ако някой се интересува утре ще има пак пресен труп.

Опасни места станаха това парковете и градинките. Ако не го убият поне ще го пребият или изнасилят. Хора не ходете по парковете.Не е полезно за вашето здраве.

Елементарният речник на съвременния журналист се допълва неумело от още по-примитивни клишета. Например "показно убийство". Напоследък няма нито едно подло, скрито, тайно, тайнствено, коварно, вероломно, ненадейно, подмолно убийство. Всички до едно са "показни". Дори и нощем в алея в която няма жив човек и разбира се - нито една камера. На кого са "показали" това убийство и защо им е било ?

"показно" е защото не се стараят прикрият престъплението...

показно беше само това на мултака

"Показно" е защото медийте го правят такова и това тяхно на разгласяване на всяко лошо събитие е поведение на съвременния тероризъм, които всява смут и несигурност в масите. Съвременните журналисти в България имат почерка и поведението на най-отявлени терористи и с действията си постигат всички цели на съвременния терор.

показно означава за сплашване на останалите бе тъпак, съвсем изпростехте вече, забравихте езика

Един бизнесмен като мнозина други бизнесмени. Не се знае бизнесът им какъв е - дали е сив или сенчест или само съмнителен. България, казват, била рай за бизнеса. В България бизнесмените леко намаляват, но сигурноста била на ниво. Гледайки снимката веднага се усеща високия интелект на този бизнесмен с фигура на атлет и спортно тяло с орнаменти. Действа като реклама и посещенията на солариумите може да скочат рязко. За мъртвите или добро или нищо. Но тука не е нито за добро нито за нищо. Жалко за детето му. Боже прости! Боже упази България!

Когато се слага думичката "Бизнесмен" пред името на някого, трябва добре да се мисли, така с лека ръка не може да се пише............

Съвет към разследващите:Търсете суджука!!!!!!!

П0скам сълза

Е, тя работата е ясна - бивши гребци, борци... Нали. Пък и колко алъш-вериш да има в едно соларно студио с два пържолника. Друго се е връткало там на грила.

Можело е и без да го убиват.Ако беше в Турция,щяха здраво да го надупят докато си плати дълговете,след което да го пуснат по живо,по здраво.

Никой не убива длъжник!!! Как ще си събереш вземанията от труп!?

Този т.н. бизнесмен не се е отчел със суджук където трябва.Според мен това е причината за убийството.Всички бизнесмени да се запасят със суджук.Ще им трябва.

стрелеца вече си пие бирата в Комотини, ... за тоя цървул едва ли са дали повече от 10 000 € , business as usual

Не пия бира в Комотини,а седя в едно кафене на крайбрежната улица в .....,пия си фрапето и се наслаждавам на корабите и морето.

абе има един дето ми образува нерви, я кажи къде прават хубаво фрапе

Имал соларно студио и вече е БИЗНЕСМЕН! Той и Пенко от Долно Осеново има 3 крави, една коза, 2 кучета и той е бизнесмен. Всеки който има сергия за семки и пуканки и той, бизнесмен. На мен пък ми прилича на чиста проба сводник-бизнесмен, какъвто най вероятно е бил.

в Булгаристан всички са такива, без изключение, за справка спортиста по карате и десната му ръка физкултурника

0583,не ме подценявай!Аз разбирам не само от физкултура, апартаменти и самолети,но и владея английския перфектно! ЗИРО,УАН,ТУ. Вече мога да броя от 0 до 2,така че филолологът Бърбореков ряпа да яде!

Не занимавайте хората с мусури, мутри и др.

Древна узбекска поговорка: Да беше суджук дало, не би чудо видяло!

Може и кучето му да го е застреляло.

това е най-вероятното .

хахах изрод...чак ме разсмя, лека му пръст на мутряка

За кучето ще да е.

Какви версии, какви пет лева?!?! Това е поредната убита мутра в Боколенд - държавата на мутрите и беззаконието. Това е всичко.

Кютекдемокрация....

"Отново насилие на пътя: Нападнаха мъж, спрял на червен светофар в Люлин" Какво става в тази "държава", цял ден новини само за разстрели , бой и измами. А американския посланик се кефи на ББ.

После, защо бизнесмин било "мръсна" дума???? Защото медиите ни са като бизнесмените. Сульо и пульо се квалифицира от медиите бизнесмен.

Па тоя си е бизнесмен отвсякъде. Виж му шкембето, вратлето, тиквето. Бизнесмен, та дрънка!

Да ,те и динко от Ямбол го водят като бизнесмен...