БСП: Връщат мутренските времена. ГЕРБ: Стига напрежение!

БСП обвини управляващите във връщане към "мутренските времена" от средата на 90-те години. ГЕРБ отвърнаха с призив за консолидация и намаляване на напрежението.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Връщат мутренските времена. ГЕРБ: Стига напрежение! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТАКИВА ПИЧУЛАРИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ - КАЛИНКИ НА КИЛОГРАМ.В ПАРЛАМЕНТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО ПОД 50 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ НЯМАТ МЯСТО.

Моля някой да ми припомни, кога точно излязохме от мутренските времена, че пак сега влизаме?

А БСП са света вода ненапита и приу тях мутри нямаше :) хахаха

В отговор Цветанов заяви, че провокирането на напрежение води до уронване на престижа на Народното събрание. -------------------------- Абе Цветанов, къв престиж на НС кви пет лева. Айде да не обиждам всички от НС, но целият народ знае че там като се влезе хората започват да се държат като свине - гледат колко много могат да налапат. Айде, пак стана време за предсрочни избори.

Цветанов, стига с вечните ви призиви и празни приказки! Освен да се харесате на Европа какво друго правите, за да не ни унищожите като нация в сроковете на управлението ви!!?

Гадниии

ГЕРБ МЕРБ АМЕБЕРБ БСП ДПС НДСВ ДЕ СЕ ЕБЕ И ВСИЧКИ ТАКИВА ПАРТИИ И КОАЛИЦИИ НАПРАВО НА КАМИОНА И У ТРАПА С НАПАЛМ.

Абе будала вие нямате подкрепата на народа каква междуародна подкрепа бълнуваш бе миризлив полицай с IQ -1. Вие угаждате само на външните интереси, които са да изчезне България и българина час по-скоро. ВИЕ СЕ САМОЗАБРАВЯТЕ БЕ. ЗА КАКВО СИ ТАМ БЕ АХМАК ДА СЛЕДИШ ИМАШ ЛИ МЕЖДУНАРОДНА ПОДКРЕПА ЛИ И ДА ПРИБИРАШ АМЕРИКАНСКИ ГРАНТОВЕ. МАМА ТИ МРЪСЕН БОКЛУК.

Даа, БСП обвинява ГЕРБ, че били връщали мутренските времена, демек, "Крадецът вика дръжте крадеца!": "...след скандала с депутата от БСП Иван Иванов, отстранен за връзки с групировката СИК в миналото...", 28 август 2013. Дир бг. "Орешарски заяви, че ... Вчера той назначи и уволни зам. министър на вътрешните работи, който се оказа че е работил в миналото за СИК Премиерът коментира вчерашното решение за експресното уволнение на заместник-министъра на вътрешните работи Иван Иванов, за когото стана ясно, че е работил за групировката СИК, предаде БТА Дъбов: Аз бях "Номинацията на Иван Иванов за заместник-министър в Министерството на вътрешните работи е на БСП и лично моя", призна пред Радио Шумен депутатът от "Коалиция за България" Димитър Дъбов. Уволненият Иван Иванов и Дъбов са депутати от Шумен" 20 юни 2013, Дир бг.

А борисов да не е цвете. Той не е работил за групировки. Знайш ли кво я ходи се крий зад фустата на фидосова и чакй да пръдне та да се оттърве света от идиот като теб.

Ми тогава кажете къде да прочетем, че ББ е бил шеф на СИК!

абе тя нещастници в парламента няма ли да пукнат всички, единствено вносен парламен може да ни оправи тука няма нито едно читаво говедо!!!!

БСП обвини ГЕРБ (БКП), за връщане на мутренските времена от 90-те години, когато мутрите бяха на БСП (БКП). Ако не беше трагедия, бих се смял много (и пак го правя)!

Връщате вие комундета такива! ГЕРБ няма да си прави харакири!Затова държавата ни е бедна, като станахте капиталисти!

Докато Цв.Цветанов е говорител на ГЕРБ те ще загубят от това,че хораъа го мразят.Бойко освободи се от него за да продължиш да управляваш.

Соросоидите от БСП се чудят как повече да оплюят еничарите, че еничарите много ги биха на изборите! Нищо чудно самите соросоиди да са платили на хулигани да набият журналиста от БНТ, че да има за какво да плямпат и да плюят! Соросоидите са способни на всичко и тоя побой нямаше как да не влезе в новините! Пък и са правили подобни работи и преди!

И същият интригант като Цвети Цветанов

АМИ ГОСПОДА НАСЛЕДНИЦИ НА БКП,НАЛИ ВИЕ ВСИЧКИ СЪЗДАДОХТЕ ЧАСТНАТА АРМИЯ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ-МУТРИТЕ ИЛИ ПАМЕТТА ВИЕ КЪСА...

ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА.КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ КЕРВАНА СИ ВЪРВИ.

Въх,тя другарката ти Нинова била сълзица,бе,вода ненапита,чиста изворна вода.Радетелка и боркиня срещу корупцията.Честна милионерка от акциите на "Техноимпекс".Разполагала с документи за ПРИКЛЮЧИЛИ проверки.Ама това не са документи ,а купени индулгенции.Гадно,а.Те проверките след време може и да се възобновят.Знае ли човек?

Какво общо има тук Нинова? Трябва да си адски тъп и ограничен за да не виждаш какво става през последните седмици в България. Фактите са такива и не Нинова ги е създала или измислила! А това, че Бетина Жотева ще решава кой да бъде новият шеф на БНТ си е направо върхово постижение! Вместо да я разкарат веднага от СЕМ, сега тя ще има право на глас. Ами как, нали трябва да изберем пак някой верен на ГЕРБ. Аман от тия! Затънали са до гуша в мръсотия и продължават да се държат нагло!

НА СРЕДНА ВЪЗРАСТ ИЛИ СИ ОТ ПО-МЛАДОТО ПОПЪЛНЕНИЕ НА "ПОСИРАНО"?!ЗАБРАВИ ЛИ ЗА РАЗНИТЕ КРЪГОВЕ СЪЗДАДЕНИ ОТ БИВШИТЕ КАДРИ НА ДС?!ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО!

Борисов има напълно моята подкрепа, разбирай - европодкрепа. Но ако не ви харесва Борисов, можете да си изберете който и да е от другите партии. Всички са на моя издръжка. Мажоритарен вот ще видите през "крив макарон" !

Не е вярно. И на моя

Защо му уронвате реПУТАЦИята на Ухото бе, момчета?

Към "кака ти" : Както се казва ПЪТЯТ КЪМ СЛАВАТА Е ОСЕЯН СЪС СУДЖУК ... А за "Курни" виж позаинтересувай се .... май с документи разполага тая "гадна лъжкиня" ... документи за ПРИКЛЮЧИЛИ проверки за случеите за които питаш ... гадно а ...

Курни,тебе още не са ли те привикали в прокуратурата бе хубавице за криминалната ти приватизация на Пловдивския панаир,"Булгартабак","Техноимпекс" и за купените от теб акции за жълти стотинки.

Цветанов, тебе не те ли ОСЪДИХА бе ... хубавец ....

самозапалваха,а сега бият,само дето сценаристите са едни и същи".За Костинброд - 2 ли говориш,за БСП-то,ДПС-то,задкулисието,"автентичните"десни които искат със компромати,афери,ежедневни конфликти,разделяне на народа и настройване на едни групи от населението срещу други,измислени протести и т.н. с едничката цел да свалят законно избраното по демократичен начин правителство,било то и на ГЕРБ.Просто сценария и сценаристите са ни до болка познати вече 28 год.

А сега-бият,само дето сценаристите,са едни и същи...

Каква оценка бе Цвъ-Цвъ. Ясно е колко сте корумпирани и стр на власт само да грабите. За нищо не ставате, ако бяхте в истинската Европа отдавна да гниете в затворите. Издънките ви стават ежедневие, вие не може да сте справите с управлението на държавата.

Ко искаш да кажеш?Може да съм папагал,ама и аз не мога да разбера и схвана какво искаш да коментираш и да изразиш мнение.

обединят БСП и ГЕРБ,ДПС и другите партии,ако народа поиска с референдум да се върне социализма,и съответно национализация,колективизация,народен съд за виновните престъпници,ограбили и ограбващи държавата ни вече 28 год.Първо другарката Курни трябва да даде пример като върне акциите на "приватизираното" от нея търг.дружество"ТЕХНОИМПЕКС".

Извинете Вие папагал ли сте? Или плочата Ви прескача?

Кой управляваше в средата на 90те години? Кой произведе мутрите?

Когато БКП и БСП са на власт народа е умен,мъдър и т.н. и т.н.Ако не са на власт БСП-то народа е тъп,прост,безотговорен,бездушен и т.н,и т.н.Значи като дойдат на власт БСП-то народа се въодушевява и излиза по улиците да им пее песни и възхвалява до девето коляно за мъдрата,градивна,общонародна политика и власт.

Какво очаква този народ от партия която повече от век воюва с него в полза на чужда държава окупаторка?

На народа така му харесва - нали си го избират Тиквочо вече за трети път! Прост народ - изчезнала държава!

"Нека да бъдем консолидирани и да покажем и патриотичното си отношение, и националноотговорното си поведение, което трябва да демонстрираме като българи на първо място, а след това нека да бъдат политическите ни пристрастия" Бахти малоумника! Тоя един път не можах да го разбера какво казва!

Преди да бъде национално отговорни да направим една декомунизация . Ама дълбока с много лустрация, а? Внучето на Стоян Михайлов какво би казало по този въпрос?

и мекеретата им. Бат Бойко лапа суджуци,пък Курни,младежко-зелената им камарила,мекеретата им ни лук яли,ни лук мирисали.Живи да ги оплачеш.От 2009 г. са изгладнели за власт и мръвки като улични мъстии.

си имат още кашкавал и сирене !

Цветанов, лицемерно, нагло и политикантско е да призоваваш за консолидирано и отговорно поведение?! Как ГЕРБ в предишни "парламенти" показваше такова поведение - като напускаше под СТРОЙ и ЗАПОВЕД от НАЧАЛНИКА Борисов залата ... Цветанов питаш за купени гласове - имам предложение: Вкарай предложение ЦИК да огласи резултатите от "ИЗБОРИ" /всякакъв вид/, от така наречените "МАХАЛИ" и след като се видят резултатите на различните партии, всеки сам може да прецени КОЙ КУПУВА и КОЙ НЕ КУПУВА ...

... и КОЙ КЪДЕ КУПУВА ... ама не ви стиска нали .... ЩЕ ЦЪФНЕТЕ КАТО МАЙСКИ РОЗИ ... отвсякъде ....

Не е важно Сульо и Пульо какво щели да преценят. Важното е кой отива на съд за това. А Сульо и Пульо да се бършат сополите.

... а малко СУДЖУК ще има ли за сульо и пульо ... или само сополи ....

от дядо ти не е ли останало малко сирене и кашкавал за Сульо и Пульо ???

Докато съгрешилите депутати и активисти на ГЕРБ веднага се освобождават от тях в партията им,в БСП-то грешниците ги издигат на по-високи постове или ги правят депутати.В БСП честните и човечните ги разкарват,както едно време в БКП - комунистите-идеалисти бяха гонени и репресирани,водеше се борба срещу "врага с партиен билет".

Вчера Корнелия от Крушовица призна, че задкулисието и паралелната власт все още са в БСП.

Два отбора на шумкарската каста се карат - кой е по-виновен?

като говори? ..."трябва да отдадем заслуженото на премиера Борисов за неговите лидерски качества и оценката, която дадоха европейските лидери"

Реално е така и Цветанов е прав и подкрепен от факти. Не е така за разни хейтърчета и заблудени комунистчета.

в европейските лидери? И смяташ, че тяхната оценка е най-точна?

Така е. Най-тъпия премиер на най-бедната държа3а, с най-несвободните хора. ГЕРБ са партия на безхаберни кариеристи, които знаят, че са некадърни и тъпи и няма кой да ги държи на власт, освен някой, който е прочел една книга през живота си и предпочита по цял ден да играе белот. :)))))))))

ГЕРБ не е идеология, а власт, апетит за власт ГЕРБ е обикновен инстинкт за придобиване и удържане на власт. Лидерите на ГЕРБ, съдейки по стила на тяхното управление, имат вкус към рекета, нюх за чуждия бизнес и техника за неговото отнемане. С това се занимаваха четири години. - Смятате ли, че при едни бързи избори Борисов може да се върне на власт? - Би било нелепо, но не и невъзможно. Нужни са коалиционен партньор и патологичен нарцисизъм. Първото условие е под въпрос. АТАКА и БОЛЕН, ЯНКА МАГИСТРАЛНАТА, РЕАНИМИРАНИТЕ МУМИИ, а сега - ОБЕДИНЕНИО УЖ ПАРИЧЕН ФОНД бяха и са второто условие.. о за БОКО ЧЕТВЪРТИ - МАГАРЕШКИ ша бъде наличното, но НЕ ДОСТАТЪНО условие за ново ОПГ ФАКТ - ПП ГРОБ сериозно го закъсва от коалиционни патерици.. Само си припомнете за обещанието му - правя правителство и субсидията става НУЛА лева..

ФОНД бяха и са второто условие.. о за БОКО ЧЕТВЪРТИ - МАГАРЕШКИ ша бъде наличното, но НЕ ДОСТАТЪНО условие за ново ОПГ ФАКТ - ПП ГРОБ сериозно го закъсва от коалиционни патерици.. Само си припомнете за обещанието му - правя правителство и субсидията става НУЛА лева.. И си помислете защо не го изпълнява

За идеология четете тук: ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.

Та мутренските времена не са си и отивали откакто ГЕРБ е на власт!!!

ПП ГЕРБ не е създавала мутри. Изглежда помните трудно и сте забравили кой създаде мутрите в България.

А, бре, внуче, ти не можеш да бъдеш съдник. За дядо ти пише тук: ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.

Престижът на Народното събрание и на депутатите се уронва от действията на самите депутати и партии, а не от създаването на напрежение вътре! Лъжлив Цецо много добре го знае и се опитва да изманипулира хората.... Колко още народ трябва да емигрира ? Колко още народ трябва да остане безработен? Колко още българи трябва да загинат по пътищата? Колко още старци трябва да бъдат убити в домовете си от цигански банди ? Колко още корупция трябва да бъде нагнетена в системите на държавата ??? КОЛКО още ПАРИ ТРЯБВА да открадне ГЕРБ ? ЗА да си отиде .... нЕма такава държава!!!

Най-бедната държава в ЕС след двата кабинета на ГЕРБ (доходите в съседна Турция доста надхвърлят родните), страната с най-висока смъртност (В Турция смъртността е много по-ниска, въпреки, че воюват непрекъснато), демографската катастрофа отдавна е при нас, но назначиха най-тъпия вице-премиер да отговаря за това, който реши да рекетира заведенията покрай плажовете... толкова са му възможностите. ...в крайна сметка май беше по-добре да си останем в границите на Османската империя, вместо да си причиняваме 3 управления на прости мутри.

Герберастите така яко са захапали суджука, че тва нема пускане. Захапката на питбулите репи да яде. Явно 4 тона нема да стигнат. Вчера писах във форума за 6-ти мандат на Тиквун и ето че Цецо го е прочел и вече търка ръчички за четвърти:) Девиза на ГЕРБ - гепене до ГРОБ!

И правилно, погледнете герберите как са се настанили и тероризират всичките бизнесмени които не им играят по свирката...алагейт СУДЖУК!