Антитерористите от МВР участват в международно учение

Специализираният отряд за борба с тероризма /СОБТ/ на МВР участва в международно учение за противодействие на тероризма.

Обратно в новината

Коментари - Антитерористите от МВР участват в международно учение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Объркали са мястото. Трябваше да отидат в Коиловци, ама де толкова кураж!

Защо "учение" - да ходят в махалите да ловят истинские терористи. На бас, че ако ги изненадат, ще хванат бонус-квартиранти от ирак и сирия, белгия, кавказ и франция и т.н.

Трябват специализирани отряди за борба с циганизма в България! Сиганите са истинските терористи у нас!

Нашите в каква роля са там? Да гледат или да светят?

Ние, българските криминални елементи и терористи: Маджо, братя Галеви, Маргините, Пашата, Митьо Очите, Баретата и Митьо Пищова направо се наакахме от страх, когато научихме, че анти терористите от МВР участват в международно обучение, пардон, учение.

Тихинайците кога някой ще ги включи в учение? Да не дава Господ да се наложи специална операция около Варна - докато дойдат софиянци, тихинайците ще са ликвидирали опасността!

за тва оня чичко от Лясковец им показа че не стават за нищо освен за циркаджийски снимки по ТВ та! С тях и без тях българия е колониална държавичка дето всеки може да е шляпа!

французи от Никополско няма ли?

Делфини има ли в тези учения? :))

Ще се заснема документален и пропаганден филм от учението, ама от американското посолство така и не уточниха кои ще ни шокат репата - Маринките или Тюленките от сборная команда СЩА...