Пхенян заплаши да нанесе ядрен удар в сърцето на САЩ

Северна Корея заплаши да нанесе ядрен удар "в сърцето на САЩ", ако Вашингтон се опита да смени режима й.

Обратно в новината

Коментари - Пхенян заплаши да нанесе ядрен удар в сърцето на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Ким с достойнство ги рита по кокалчетата ! Как да не те радва подобна проява, та дори и само на думи.

Браво голям пич си -ако не е така ще бъдеш наеееебан затова ги насочи където трябва.

И празна пушка гърми понякога. Буре с барут и запален фитил гърми с вероятност 90%. до 100%.

Този ако успее да направи това златен е половината свят ще му целуват краката

Едва ли ще се получи. Всичко е за вътрешна употреба, да не се разбунтуваа народа. Но и на тоя ще му дойде времето.

Нито дебелият Ким нито шизофреникът в Кремъл имат възможност да употребят ядренооръжие срещу САЩ!Освен това САЩ правят всичко възможно да защитят и съюзниците си които биха могли да пострадат от действията та лудите диктатори и наглидно им дават примери с много други като тях.Садам напривер и Кадафито!

Прекалено си тъп за да разбереш не коментирай тъпо.

Промени си ника като сложиш частицата "не" отпред. За Корея си прав, за Русия изказването ти е смешно. САЩ и Русия са двете ядрени сили които могат да унищожат света. Останалите за далеч назад в това отношение.

Правилното заглавие е "Северна Корея обяви, че ще се защитава с ядрено оръжие, ако бъде нападната".

А дали ще може да плати обезщетенията от ядреното заразяване на съседни държави..или ще се сниши до ниво нула..

Какви обзщетения на какви съседни държави бе? Ако малоумникът Ким изстреля и една ракета към САЩ, нито Корея ще я има, нито съседните на Корея държави.

един дебелак си помисли, че светът се състои само от Северна Корея и се взе насериозно.

Такъв конфликт не мож го засне в Холивуд. А и американците вече са яли бой от жълти във Виетнам, така че май много не им стиска срещу корейците. Един път самолетоносач тръгнал натам им се "отклони" от курса, сега да видим какви ще ги измислят. И те така ................... !!!

Ако само обещаят че ще 'унищожават' директно САЩ без да закачат Южна Корея, може веднага да почват :))) Голямо шоу предстои - от бойните трактори и мотоциклети с кош до великите генерали накичени с по 5кг медали и фуражки като тави за баница.

Американските ционисти-терористи си намериха майстора.

дъвка бом-б-бомб....

Лоената топка явно не е гледал филмите с Рамбо,не знае как действа краварина.

Няма нужда САЩ да сменя режима. Вариантите са следните: 1. След гладни бунтове режима пада и се установява демократично управление!!! 2.Комунистите избиват гладуващите, като постепенно по-високопоставените избиват подчинените си, и това докато останат само Кимчовците!!! Накрая режима пак пада, защото и последния Ким се самоубива или умира от глад!!!

Има още един по-хубав вариант, туморът наречен САЩ да се изреже ведъж за винаги от лицето на земята.

Жалко че 'хирурга' лежи мъртво пиян в канавката. Опитаха се 'враговете' да го сложат поне на колене, но той изпелтечи някакви духовно-патриотични лозунги, олюля се и се пльосна отново по очи в калта.

OOO някои тук се разгневиха че в северна корея няма геи парад ...а кореиците могат и без кока кола ... ха ха ха

И без бояришник могат северокорейците ,а от Кимчо по голям пее...ас е само Путин и ,,приятелите"му Песков,Медведев...

Всяко изречение имащо НО или АКО.... струва колкото лайно.

Щом говори такива бабини деветини, дебелото джудже сериозно се е стреснало... явно наистина някъде по света се планира да бъде махнат и той го е разбрал, та сега лае ли лае.. Не одобрявам намесата на големите държави в политиката на малките, но и лудите трябва да са в лудницата, а не - на ръководни постове, защото заради тях страдат милиони.

Трябва да има и такива резервати на комунизма. Та някой като се отврати от демокрацията и му домилее за комунизма да му заврат муцуната в Корейската народна ДЕМОКРАТИЧНА република.

То че Северна Корея блъфира със заплахата си за удар по "сърцето на САЩ" е ясно, но и удар по американските войски в Южна Корея и Япония (както и по тези страни) си е реална заплаха, поне според американските военни. На този фон се чудя защо шефа на ЦРУ започна да дрънка като политик от рода на Мак Кейн и то не само по повод на Северна Корея.

Това е нормална реакция от страна на корейците.Какво да се нагъзят на американците ли.Ония са най големите лапачи и живеят за чужда сметка винаги

Американците си намериха майстора.

Ти сериозно ли? Дебелото джудже се е стреснало, че ще му скроят шапката и сега лае ли лае.. Не харесвам намесата на чужди страни в политиката на малките страни, но и лудите трябва да са в лудницата, а не - на ръководни постове, защото заради тях страдат милиони.. справка - България преди известно време.

добре де ...нали там отиде самолетоносача да плаши гаргите ... даи боже и иран да направи бомба ! еи така само да ги плаши ,защото краварите искат да имат целият свят ! нямамнищо против американците ...хора като хора , стават , работят като всички останали ... но евреите дето ги командват са ненаситни !

тези,трябва някой да ги унищожи,за да мирна света.разораха Земята,обърнаха я с хастара наопъки.Зомбираха /купиха и заплашват с компромати президенти,премиери и ги завързаха на фльонга.

Севернокорейците започват да ми харесват! Само те, Русия и Иран все още показват среден пръст на краварите. Останалото по света не са държави, а шлака, струпвания на групи хора без собствено достойнство...

Поне една работеща клетка в главата си имаш ли? Кое те кефи, евентуална ядрена война ли? Що за малоумие е това? Кефел се, че едни лумпени заплашват целия свят с ядрено оръжие! Това само .... дори не знам кака да го нарека ... същество може да се кефи.

така е. едни лумпени заплашват света с ядрено оръжие, но севернокорейците засега успяват да ги спрат да не направят някоя глупост...

ало надупенuят , млък там и мажи дупката с грес !

Ходи в Русия, щом си толкова отворен, знаеш ли, че на 400 км.от Москва има негазифицирани селища, които чакаха съъветската влааст , сега чакат на Путин , а дали ще дочакат не се знае. Руснаците още се страхуват от КГБ, те говорят свободно само в кухните си, извън Москва Русия е една изостанала със 100 години държава от ЕС и САЩ..

За момент си помислих, че описваш България! Но после разбрах грешката- в България негазифицираните села и мизерията са на по-малко от 400 км от София

KAK REAGIRA NA TOVA,A???

Чичо Ким ще накаже наглите американци и ще ги направи на печени пилета ако не слушат и не си лягат навреме, да знаете.

Хора, сериозно ли ги говорите тези глупости, давате ли си сметка, че това значи ядрена война?! Сериозно ли не можете да го проумеете? Какво си мислите, че САЩ ще стоят със скръстени ръце и ще чупят пръсти ли! Това е война, глупаци! Малоумни ли сте!

Няма да е ядрена война. Война би било между Русия и САЩ, но със СК е просто ядрено клане. Ти сериозно ли вярваш , че С. Корея е заплаха за САЩ с това перчене?

Ами пък някой да е казвал, че режима в САЩ не му харесва и да го сменят.

Вече имаме голям опит със смяна на режими, тихи, цветни, пролетни революции. Почти всички завършиха плачевно, и ние сме един пример за това. "На въпрос може ли кризата на Корейския полуостров да се реши със смяна на режима в Пхенян, руският външен министър Сергей Лавров вече отговори, че Русия не вярва в смяната на режими където и да било."

напразни заплахи и от Пхенян и от Вашингтон. От Пхенян знаят, че няма как да победят в такава война, а от Вашингтон- че при такава война Сеул и Южна Корея заминават на кино от 5 до 4. Така че да си се дърлят колкото искат и да оставят остания нормален свят на мира!

Нашата страна към "нормалния" свят ли е? И изобщо какво разбираш под това понятие?

На корейците от Севера - да сеят ориз им трябва, а не ядрени удари!

Повече печелят от ролята си на "страшилище" за малките деца. Ориза има кой да им го дава...

Мине - не мине седмица, и пляскат някаква подобна "новина", колкото да разлаят кучетата. Американците и прочие техни върли сателити може да се връзват, колкото да живеят в страх и да наливат парички в американския ВПК, ама тук вместо циркаджийски истории има място за далеч по-наболели проблеми, свързани с държавата и обществото ни. Тази статийка спокойно може да се нареди в рубриката "лайф" или подобно, редом до онази за Лопес, дето била без бельо еди-къде-си.

Браво дибелако нормално няма да им се дупиш на краварите -имахме една знаме което пише Свобода ели смъртно при надупени не става.

...."с могъщия си ядрен чук"!

Само да не се халоса без да иска по не толкова могъщите си топки.

колкото едно куче е по-малко и по-беззащитно, толкова по-голям шум вдига около себе си. И аз от 5 години искам да изстрелям една ракета, ама нещо не ми се удава, все падат през балкона долу пред блока.....

А така, давай Ким побързо, че вече колко години чакаме :)

Какво чакате - ядрена война ли! Тъпаци!

Милиони севернокорейски деца не получават нужните за физическото и психическото им развитие храна, лекарства и медицински грижи и много от тях остават недоразвити и недохранени, съобщи във вторник една от агенциите на ООН. Близо една трета от децата под пет години показват признаци на забавен растеж, особено в селските райони, където храната е недостатъчна, а хроничната диария заради липса на чиста вода, хигиена и електричество е главна причина за детската смъртност, казва световната организация. Болниците са безупречно чисти, но празни; само няколко имат течаща вода или електричество, а лекарствата са дефицитни, се казва в подробен доклад за хуманитарната ситуация в Северна Корея. Виждал съм бебета които би трябвало вече да сядат, но не могат и едва държат бебешка бутилка, каза в Пекин координаторът на програмата за развитие на ООН Жером Соваж за Пхенян, преди да представи доклада на страните донори. Докладът разкрива ужасяваща картина на мизерия в провинцията, рядко виждана от чужденци, на които обикновено не им е позволено да пътуват извън относително проспериращия Пхенян, където ангелски изглеждащи дечица биват подбирани, за да участват в правителствени тържества, а средната класа, обичаща добрата храна, има финансова възможност да се храни на ресторант.

Линк?

Това е долна шовинистка пропаганда. За какво ти е линк? И толкова ли е трудно да си го намериш, ако наистина те интересува, какво пишат враговете на Комунизма?

пропаганда! Ти на Козяк ли служиш? Че има огромна суша и оризовите масиви са унищожени никой не спори, че има глад - има. Ама чак да ми лъскаш мозъка до блясък няма да стане.

Хахаха хо хо хи хи хахахаааа.....

Всеизвестно е, че ООН е еврейска рожба. Естествено е да изкарват всичко в черна окраска за КНДР. А ако има недостиг на лекарства за хората и децата, то главният виновник пак е САЩ с тяхната мания за ембарго на всяка държава, която не им играе по свирката.

Или "на гол тумбак чифте ракети. Ядрени!" Северна Корея прие предложението на Южна Корея за изпращането на 10 000 тона царевица, под формата на хуманитарна помощ, в последния очевиден знак за опит за подобряване на отношенията между двете страни, след месеци на засилена враждебност, предаде БГНЕС. Югът предложи да изпрати царевицата миналия октомври, но не получи отговор от комунистическата държава до този момент. Доставката ще бъде първата официална помощ, изпратена от Южна Корея на гладния й съсед от две години насам. През 2008 г. Южна Корея предложи да изпрати 50 000 тона царевица, но КНДР отхвърли помощта. Северът реагира гневно, когато новото консервативно правителство в Сеул пое властта през февруари 2008 г. и свърза голямата икономическа помощ с напредъка по въпроса с ядреното разоръжаване. Но от август месец миналата година КНДР се опитва да подобри отношенията си с Южна Корея и Съединените щати. Вчера разорената страна предложи преговори с Южна Корея за продължаване на туристическите проекти, които донесоха приходи от десетки милиони долари в годините преди влошаването на отношенията. Двете страни се договориха и за отделни преговори следващата седмица върху начините за съживяване на икономическите отношения помежду им. Някои анализатори смятат, че желанието за подобряване на отношенията от страна на КНДР е предизвикано от по-суровите санкции, които ООН наложи, след извършените от Севера ядрени и ракетни изпитания миналата година.

Американците явно са се почуствали уважени, че поне някой им е обърнал внимание макар и със заплахи.

Ако всички заплахи на лудото идиотче се бяха реализирали до сега и хлебарки на Земята нямаше да са останали живи!

11.04.2014 Американският износ за Северна Корея е нараснал през февруари близо 20 пъти в сравнение със същия месец на миналата година, съобщи ИТАР-ТАСС, позовавайки се на данни на американското министерство на търговията, цитирани от южнокорейската агенция Йонхап. През февруари 2013 година показателят е бил 62 000 долара, а през февруари тази година - 1,2 милиона долара, посочва американското министерство. Основните доставки - около 95 на сто на стойност 1,13 милиона долара - са били хуманитарна помощ, предоставена от американски частни организации. За останалите 70 000 долара Пхенян е купил домашни птици, обувки и стоки от пластмаса. В същото време за този период САЩ не са купили нищо от КНДР, отбелязва министерството. Между двете страни няма дипломатически отношения от края на Корейската война през 1950-1953 година.

Браво на корейците ! Имат топки, за разлика от нашите управници ! Бой по наглите кравари !

Тоз дебелия пич кърти мивки!

Европейските експерти, посетили Северна Корея, са установили, че през последните месеци количеството на раздаваните от властите храни е било силно ограничено, като от 400 грама варива на ден на човек през април е било променено на 150 грама през юни. 150 грама ориз е била дневната хранителна дажба в Северна Корея през юни Това количество се равнява на 400 килокалории или малка топка ориз и представлява едва 1/5 от необходимата дневна хранителна дажба. Европейската комисия посочва, че хората, които са най-засегнати от хранителната криза в страната, са принудени да ядат трева.

Смешна пропаганда, но някой може и да се върже...

разбира се

Абе вие чувате ли се какво говорите бре?Нали ако искат корейците никакви комиси няма да видят нещо което не трябва дори да беше така както го описвате!Ай сиктир!За идиоти не ами не знам за какви ни имате!Преди време един разправяше(забележете че никога няма кадри ) го варили,пържили,висял на куки и тн.

говорят в стил волгин а на мен ми се струва че викат ела мечко изяш ме

Тоя пълничкия ми харесва, защото хич не му и пука от американците, докато цял свят им се дупи!

Кое то(но ти харесва - да те управлява някакъв луд? Ти добре ли си! Тоя човек може да доведе света до ядрена война! Мислиш ли, като ги дрънкаш тези глупости?

Само така,бой по страхливите пиндоси дето се ежат като петел на жежки лайна,тамън да си дигат производството на памперси

Тези самозабравили се агресори,които искат да подчинят целия свят да изпълнява техните правила, накрая ще си намерят майстора.

ха така

Тея, ама хич не си поплювят, както говорят, така може и да го сторят!

От гладен човек, може да очакваш и неочакваното. А от много гладен?

В знак на несъгласие, САЩ спират хуманитарните доставки на ориз за Северна Корея.

Което от години не правят.

Лошото е че Тръмпи не е обикновен политик и не му пука, когато някой се опитва да му извива ръчичките.