Трима задържани след побой на пътя в София

Столични полицаи задържаха трима мъже за саморазправа на пътя след лек пътен инцидент в квартал "Люлин".

Обратно в новината

Коментари - Трима задържани след побой на пътя в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Споко, битият може да получи зверски обезщетения от биячите, ама зверски. Единственият случай при които няма да ги получи е ако ония са истински престъпници. Ако са просто некви 'нормални' 'изнервени' граждани - да приготвят петцифрена сума.

има олово за всички само се въоръжете добре

За побойници на пътя следва да се въведе наказателна мярка отсичане на ръката, с която хулиганът е нанесъл първия удар!И да се сбърка не е фатално-да му отсекат другата ръка пак е нещо запомнящо се,нали? След едно най-много две такива възмездия ще спрат нападенията по пътищата!При евентуален рецидив и единият крак на дръвника...

,...по български вариант . Нали в Бг , съд няма !

В приматска държава пълна с примати, друго не се очаква

В кенефа е така

Не кенеф , а нужник без покрив , само с две дъски ! Та даже и бежанците не искат да остават в България !

В България е все по-трудно да живеят нормални хора.

24 часа и полицията ще ги запише в статистиката си, а съдът ще ги пусне по живо , по здраво и толкова до следващите! Ако имаше присъда бой с тояги, не условни или глоби нямаше да има подобни саморазправи!

В гетата стана практика да се раздава правосъдие по този начин, и това е само началото.

напълно путинизирана страна.

Майка ти е путинизирана и смръдливия резултат си ти

ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТНИ СИСТЕМИ. След още 27 години СЕДЕСЕРИЗЪМ и ГЕРБЕРОИДСТВО, ще се бием с МАЧЕТЕ по улиците

Кютекдемократи ходят, мила моя майно льо, суджуци събират... От село на село, мила моя майно льо, и от град на град...

Много добре е уточнил един колега : България трябва да се нарича вече ТЕРИТОРИЯТА ,а не държавата. Защото нямаме държава,а територия,на която вилнеят мутри,цига.и,разбойници,крадци,прости полицаи и ...дупетати!

държавата се прави от хората, не от брамбарите в нея...

Така е, брАмбарите са ти изяли неграмотния мозък.

Държава има и ако питаш мафията, тя дори си е много хубава и ще е добре да поддържа този си вид, колкото може по-дълго.

Значи,побойниците не само са виновни,защото са блъснали кола пред тях,ами и нагло са избили пострадалия от некадърността им шофьор!!! Е.ах ти селянията,е.ах ти държавата!

Побойниците са дошли от някъде си и незнайно защо са взели да бият блъснатия ! Те не са били в колата! Що не четете, помислите малко, па после да псувате ''наред''???:)))

Развивате спорта 70 години,време е за резултати!

От първо питане - 5 години ефективно-

Побоя става вид народен спорт. Под покровителството на спортиста от Бистришките тигри, другаря Борисов.

Сега бавно ще ви го кажа! Карам си , светва ми жълто , набивам спирачки, този зад мен ме плеска, аз излизам и понеже знам,че той е виновен го запуквам със шутове, виждат ме двама минувачи и ми налитат на бой,за да не пребия виновния! Пребиват ме, защото са по-здрави и са двама/трима , а аз понеже и колата ми няма каско и ме пребиха от бой веднага звъня в полицията! ЕСТЕСТВЕНО ГОВОРЯ ХИПОТЕТИЧНО!:)) ХА СЕГА ДА ВИДЯ КОЛКО МИНУСА ЩЕ ПОЛУЧА:)))

възможно, само не ми стана ясно като са двама ония и са яки, що са те били? Могат само да те изблъскат и толкова няма нужда да те налагат. А ясно, че какво точно е станало, не е ясно - да се изясняват в милицията.

Защото съм се изежил най-вероятно, а може от камшичния удар отзад, да ми се езамяала глават и да съм взелм да бия наред;) Сега сериозно. Знам само,че непознати няма да се включат да бият ''жертва''!!! Освен ако съвсем случайно не са били познати, но това е малко вероятно;) Малко е вероятно, защото дори да са познати,едва ли биха скочили на бой, ако приятелят им не е налаган преди това!

мангали и да са помогнали на своите - всичко е възможно на територията, това е проблемът.

Няма проблем, утре ще ги пуснат. Точно тази безнаказаност е причината за агресията.

Типично по хамерикански бе, к'во ревете !? Нали искате да сме като хамериканците !? Я всеки да слага по два пищова на кръста и да обува кожените дънки ! Какво сте се разхайтили ? Хамериканците се пуцат с чифтеат, не се занимават със селски тупаници !

Тогава ще заприличаме на руснаци

Кви хамериканци бе?? Руските dash cam клипчета са достигнали пословичен статус в интернет.

PekoHcTpykTop

Гледам, американците и те са взели да си слагат. Нивото на малоумие при тях е на порядъци по-високо от руското.

"Зачестяват случаите на физическа саморазправа на пътя." Ми като няма полиция, закони, и цялата ни върхушка нищо не прави, това ни чака!!!

прекалено много станаха вече светофарите. по-добре да правят кръстовища на две нива. ама от къде акъл у прост главен архитект? е, правят кръстовища на две нива, но там където няма нужда. просто да откраднат пари. иначе - на орлов мост няма кръстовище на две нива, на входа на софия (светофара на кръстовището на цариградско за дружба) също няма надлез, на въпросното място в люлин също няма.... ама на най-затънтените места построиха такива. значи не е до нямане на пари, а на акъл. или главния архитект живее в младост и иска до неговия блок да си направи

а може би кръстовището на 2 нива струва повече от светофарната уредба?

Да не го плащат с мой пари. аз съм хитър и данъци не пшлащам.

Най-вероятно тоя с ударената кола е тръгнал да се бие, ония двамата са се притекли на помощ. За съжаление, ще си го отнесат, защото системата не се интересува кой е предизвикал конфликта, по-силно пострадалия автоматично се приема за жертва. Запомнете - НИКОГА не се втурвайте да помагате на непознати, дори да колят някой, защото може и да полежите.

Запомнете - НИКОГА не се втурвайте да помагате на непознати, дори да колят някой, защото може и да полежите. Много правилно!!! Имах подобна история преди години.... Накратко, на моста Чавдар виждам млад, здрав мъж бие, ама спуква от бой жена! И аз тогава бях бая як, млад и улАф у главата. Викам си ше помагам, че тоя за едното нищо ше изхвърли жената през моста. Беше я направил синя, суросинкява, трудна за рисуване от майстор художник! Отивам аз, бой бой, тепанье.....яко беше копелето и така докато дойде милицията...Е, сещайте се какво се случи. Гъската каза, че аз съм я нападнал и пребил, а този дето я преби бил мъжа и. Незнам защо го направи, но явно беше доста уплашена и вероятно се страхуваше този да не я убие. Та милицонерите ме прибраха мене в крайна сметка. ........След година и два месеца излезнах от затвота и се зарекох през живота си да колят некой пред мене, бегам далече! Секи да си прави изводите!

Ужас. Какво само ти се е случило...

PekoHcTpykTop

Всички имаме подобен опит.

Мъжа и дръжки ..... по скоро сводника

Браво, майстор на късия фентъзи разказ. Остана да допишеш по кой член на НК получи тази присъда за сбиване /дори и в НРБ/.

Преди няколко години станах пряк свидетел при кражбата на автомобила на съседка!След като насилствено я свали от колата ,мутрата я открадна След като полицаите от раойнното решиха,че извършителят е заловен пред 94 съставна РС трябваше да става разпознаването,ОЧИ В ОЧИ!Срещаните се какво стана след това?Изпотрошиха моята кола,а същите полицаи от това районно не дойдоха да направят протокол с мотива "да би мирно седяло,не би чудо видяло"!Та си помислих ,че и те са в далаверата защото откъде бандата ще ми има координатите и коя ми е колата!

Кара си един човек Трабант-та и на едно кръстовище удря отзад един Мерцедес чисто нов,гледа в мерцедеса две здрави мутри и си казва сега ще ме пребият, я най-добрата защита е атаката и взима една щанга слиза и започва да троши мерцедеса,мутрите се спогледали и си казали -ей брато ,представяш ли си какво щеше да е ,ако ние бяхме виновни.

вдигнете заплатите наммилицията, не е лесно по цял ден на сянка да се дреме из храсталаците най-много милиционери на глава от населението, а не можеш ги видя никъде

като надушат кръйв и цялата глутница се нахвърля..... наджанал географийк LIVE...

... видими, мнооого видими резултати ... дори и за слепите ...

Двама мъже, намиращи се в близост до произшествието, също се включили в побоя. На място незабавно били изпратени екипи на полицията и също се включили в побоя. Който е свободен да намине. Ако не му стигне ей го Перник.

Май само хан Крум може да ни оправи.

...И он неможе вече!

Но се сетИх за хан ку брат! Он май че ни оправи вече

".............Двама мъже, намиращи се в близост до произшествието, също се включили в побоя." Нема лошо. Било им е скучно на момчетата. В лиулин е така

такива случки стават навсякъде да, но в Бг са по чести, защото няма усещане за закон, обещетение и прилагането му. Ако в обществото се знае, че ако нападнеш някой и го пребиеш, а после ще трябва да си продадеш половината имане, защото съда е отсъдил зверско обещетение. На дали ще скача ганьо на бой.

глутницата се самоизяжда

Значи слиза, поглежда, че е ударен, дума не казва и онези му се нахвърлят. Ей така - хем го блъскат, хем го нападат, за по-сигурно. А той дума не казва, че го блъснали, усмихвал се разсеяно. А, стига бе !

да вземеш и ти да слезеш, че може 'неволно' да те включат !

stan_posta@

Няма как да не слезеш, след като са те ударили. Но обикновено скандалът го започва удареният, не този, на който не са му стигнали 20 см да спре.

Да сложат легнали полицаи.

Биячите са непикосновени. Те имат демократични права. Филмът е - Криворазбраната демокрация.

НАЙ-ПОСЛЕ ТРЯБВА ДА СЕ РЕШИ- ТАКИВА ВЕДНАГА ЗА 3 МЕСЕЦА В ЗАТВОРА-БОЙ И РАБОТА!

нека са шест.

kerelov@poshta.net

++++

Капутите от задната кола, които считат че е задължително да минат на червено

Започнете да ги пращате тези кретени в най затънтените краища на страната !!! ТЕЗИ ПРОСТАЦИ ДА СИ ЖИВЕЯТ САМИ В ПЕЩЕРИТЕ !!!

Предполагам - РОМИ. А филмът е "Роми срещу България". Никой българин няма да помогне на друг човек, ако го бият или той бие друг на пътя. Значи биячите са роми.

Мангали

"Двама мъже, намиращи се в близост до произшествието, също се включили в побоя."

добре че съм далеч от тази малоумна територия

Айде бегай да прислугваш...!

Ти си началникувай в България и присмивай на ''слугуващите''...Докато ти набият куфалницата на някой светофар

не съм и нямам намерение да прислугвам...поне не ми скачат на бои по улиците изтрещели батки, не ме гонят безстопанствени кучета, не си заключвам колата и много други ... живея спокоино и щастливо

Наистина е добре. Само не се връщайте ! Обещавате ли ?

А вътрешния министър отново е изненадан...

Той не може да издържа вече

да не е бил журналист, тел.водещ или някои чист и прекрасен нотариус?

Лъчезарен ве колега и най голям професионалист...

"Люляка" пак замириса.

кво правите бре хора, що? кво се разправяте за ламарини? не сте у ред, никой не ви виновен, вие сте сгрешени.

По-вероятно, този с ударената кола да е предизвикал боя, след което двамата мъже са се притекли на помощ на другия и са понаритали бияча.

Наистина ли не си чувал "защо спираш бе" на софийско кръстовище? Особено в Люлин се преминава до 4-5 секунди след червеното.

Неграмотно списана статия. Какви са били тези двамата на кръстовището? Защо са се включили в боя на страната на виновния? Вие ако сте и стане катастрофа до вас, включвате ли се веднага в боя? Само въпросителни и неясноти.

Прав си.... и аз не мога да повярвам, че за леко удряне отзад, дето дори не трябва да се вика КАТ, някой веднага ще налети на бой. Ще видим какво ще се окаже накрая.

Докога в тая мутренска държава ще има саморазправи при ПТП? Има ли Закон за движение на МПС?

докато няма работеща полиция!

Повярвай ми: "Закон за движение на МПС" наистина няма. Има Закон за движение по пътищата - ЗДвП. Този път консултацията е безплатна-про боно. А иначе, нагло е да бият този който е спазил ЗДвП и то с помощ на "случайни граждани". Може би тримата ще се окажат цигани. За съжаление няма да лежат където им е мястото.

ДОКОГА!!!

Ама искаме заплати, ама униформите ни стари ...

Изведнъж ще спрат тези случаи, когато се разпострани в медиите за осъден за това, с много голяма глоба, 50 000 лева, които трябва да изработи лично с обществено полезен труд! И да го показват как ги изкарва ежеседмично.

Не, когато вкарат един пълнител в тиквата на бабаита!!!