Бареков за КТБ: Не съм получавал пари в пликове

Опитът на прокуратурата да стартира делото „КТБ” създаде нови поводи за гнусотии, инсинуации и клевети по мой адрес, заяви Николай Бареков в отворено писмо.

Обратно в новината

Коментари - Бареков за КТБ: Не съм получавал пари в пликове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Капут дори и не ми се коментира! Журналист бил, преди да станел политик! ВЕЛИК МЕНИДЖЪР БИЛ! И ЗАТОВА ЦЕЦО МУСТАЙА - МОШЕНИКА МУ БИЛ ПЛАТИЛ МИЛИОНИ...!!! МОШЕНИК ДО МОШЕНИКА, мила моя майнъо лъи, крадец до крадеца И БОКЛУК ДО БОКЛУКА! Абе, колеги, вие знаете ли, че ТОЗИ КАПУТ Е ПОЛУГРАМОТЕН? Спомняте ли си като обсипваше прокуратурата с поръчкови сигнали, оплаквания и клевети и Цацаров реагираше необичайно чевръсто, дори един-два пъти И ОЩЕ ПРЕДИ ДА СА ПОЛУЧИЛИ СИГНАЛА ОТ КАПУТА:) Е, що за журналист може да е неграмотен (полуграмотен) шебек като този!?! А помнитв ли как една телевизия го хеана как същият този Капут раздаваше пари на един платен престъпник-протестър- Петното ли бе, Лекето ли...?

"Бареков за КТБ: Не съм получавал пари в пликове" А в сакове!

ТОЙ И БОЙКО НЕ БИЛ ЯЛ СУДЖУК АМА КЪДЕ Е СУДЖУКА ТОГАВА

.

Как пък един не си призна бееее.... Цацата, Прасето, Тиквата, Бюрека, Джамбаза... всичките чисти като момини сълзи, не помнят, не знаят...

Само в ували...

За да плати данъци 450 000 лв., каква заплата е имал в ТВ7 или просто чрез заплатата си е изпрал всички получени пари?!?!

Получавал ги е по пощата с обратна разписка .

Вярвам му на дудука, че не е получавал пари в пликове. Получавал ги е в кашони.

"Без да коментирам компетентността и професионализма на прокурорите-космонавти, задавам следния въпрос Кой е виновен и кой е невинен този, който е имал трудови правоотношения като журналист с телевизия, която се оказва, че има връзка, макар и посредствена със собственика на банката КТБ, или тези политици, които са прибирали тлъсти рушвети в пликове и кашони, знаейки много добре от кого ги прибират и срещу какви услуги го правят?", пита Бареков. КАК КОЙ Е ВИНОВЕН! ЕСТЕСТВЕНО ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА ТЕЛЕВИЗИЯТА, КАКЪВТО Е БИЛ БАРЕКОВ!!!!! Как така телевизията се оказала в отношения с КТБ, пък изпълнителният директор не знае.....или знае, ама мълчи!!!! Друга е сметката, ДУДУК!

Мдаа той не в плил, той по сметка....като му свърши депутатстването в европарламента и парите, които му е дал бате цецо, какво ще прави този типичен български простак и неблагодарник????

Tози, на снимката си спомням, как в Cилистра, го замеряха с фишеци с фекалии!!;))

О, известни са много други начини! "Пликовете" както преди "куфарчетата" са просто символи на текущи грабежи! Прибавянето на 0 към сметки в банки базирани в офшорни зони е къде - къде по практично! Пликовете са за кокошкари и радост за журналисти!

Взел! Казвате взел 4 500 000 лв общо - примерно за има нема 3 години. Заплата за послушание. Все пак морално ли е да се дава такава заплата в БГ? Е, да, частна телевизия е това и парите идат от рекламодатели, ама на тях са им платили фирми, на които пък са им плащали тези със заплати между 460 и 1000, и пенсии от около 200 до макс 910.

Най-неморалният и тип и поръчков псевдо-журналист говори за морал и носи фланелка с лика на Левски :(. Поне малко срам да има и да замълчи и да не продължава да лъже. Бареков показа как с една телевизия, много лъжи и манипулации може да излъже простолюдието в тази държава и да вземе 10% на избори!!

човечето бареков изкара късмет в личен плани натрупа без труд парици-не е наша работа да му ги броим.Наша работа е да осъзнаем "случаят бареков", защото той е елеммент от опитите за овладяване на част от парламента за лична изгода от шефовете на бареков.сега парламента е овладян от една част от комунистическата върхушка,създала партия герб.друга част от комунистическата върхушка,държаща партия бсп се опита да се намеси във властта и щеше да успее,ако дребните комунета от патриотичния фронт успееха да вземат достатъчно гласове,за да могат общо да натирят герб от властта.та службата на бареков беше да даде и законодателна изява на нова група дребни комундета,които да лавират в лична изгода между мафиите на герб и бсп.защо не успяха-тяхна си работа и не трябва да ни интересува.Нашата работа е да открием ,ако има, съвестни хора, за които да гласуваме и да се надяваме да са мнозинство.

От цялото ти писане разбрах, че комунистите са по кадърни от вас, бесните десни. Да управляват, тогава!

Няма спор,че левите и десните са еднакво кадърни.Проблемът е,че само комунистите имат възможност да управляват по ред причини и най-вече завареното положение във властта след неокомунистическия преврат през 1989 година.Вторият проблем е,че като имат цялата власт,комунистите могат да продължат да крадат ,което и правят , и това няма нищо общо с кадърността, а с морала.

На свети сини венци щерката. 30 000

Тоя дудук е най-големия измекяр, появявал се на политическата сцена в България през последните години, че и награден от българския народ с евродепутатси мандат!!! Мъка, мъка, мъкааааа.....

Опитай ти, завистнико! Знарш ли като начало, как се създава партия?

За какво да завиждам, бе глупако??? За интелекта, за английския, за голия задник или за певческите дарби на тоя палячо ли???? К`ва партия, к`ви 5 лева, ти си от същото котило и затова плачеш боклук!!!

Като начало с идея и пари.....от КТБ, ха-ха-ха. Абе цървул, Бареков се изака върху всички ни, но явно на теб ти харесва вонята....

Не, не е най-големия измекяр, имаме си по- големи от него, които "управляват държавата".

А бе гърбът му е всичко но не и широк в смисъла в който му се ще но нали е глуповат нищо чудно да е нагазил и сега да е готов за изкупителна жертва.

не, капут, получавал си суджуци

Дудук, фащай гъдулката и маймунката да просиш по улиците. Скапаняк!

Нормална заплата на топ водещ и директор на телевизия. Плаща си данъцит, и ги взема. Той поне има за какво, ами щерката на лостов 30 000 на месец. На тати кадърното, то!

Барек, връщай парата гнидо

Машала бе, бате. Като директор на тая проста телевизия е получил официално над 4 500 000 лв. Дори сумата да е за трите години през които е бил "директор" Това са по 125 000 лв на месец. Е*и му майката, кво раздаване на пари е падало там, не е истина.

а какво ще кажеш за дирактора на булбанк 200 000 евра на месец?

Това го разбирам - Булбанк е най-голямата банка в българия. Този човек носи отговорност за милиарди левове. Иначе се получава КТБ. Ама Дудуков, дето е уволняван от всяка една телевизия в която е работил, да получава по 125 000 на месец минимум (защото не става ясно, това сумата за целия период ли е или само за последната година) , е това ми идва в повече. Ама пък от друга страна, нещо трябва да притъпи вкуса на ланата от лизането на толкова гъове.

Ами като няма как да видите какви пари се въртят сега по медиите та да разберете че неговите са нищо така ще пишете...Та говорителките не падат под 10000 лева на месец а за другите и понятие си нямате и се чудите защо на 30 минути по 5 минути реклами ви пускат. Неосведомения човек е най лесен за манипулации:((((

Да, той не ги е получавал в пликове, а в чували! Ама с тия наркотици, които взима, и под клетва, и с детектор на лъжата, пак няма да каже истината...

Наркотиците не прощават...

Цяла България разбра че Бареков отнесе поне 3-4 милиона ей тъй но слава на господ не успя да влезе в политиката.защо аз или вие не спретнете партия?ами да вземем кредит кредит 3-4 милиона без гаранции ей така и почваме!очевидно Бареков беше политически проект и за щастие на държавата се провали.Бареков е по глупав от Сидеров във пъти.пък и говори че Яне бил измислен политик.присмял се хърбел на щърбел.

Нормално, директно по банковите сметки :)

А езика на Шекспир и Дикенс научи ли го в Брюксел или още сричаш?

Много Ви моля да си оправите правописа. Ужасно е. Имате редактори а продължавате с глупостите.

Всичко, което казал този високо интелигентен и баснословно морален полиглот е самата истина. Погледът му издава трудолюбие, скромност, стабилност и безскрупулно себеотдаване. Това е човек, който ненавижда интригите, лъжите и празнословието. Мрази неравноправието, материализма, парите и скъпите часовници. Не е службогонец и никога не се е стремил към пост, облаги и влияние. Непримирим враг на политическите поръчки; неподкупен към евтините политически постановки. На мравките прави път. Всеки ден прекарва по няколко пенсионера по пешеходната пътека. Милва и утешава бездомни котета. Нощем прибира пияни в безпомощно състояние до адресите им и поставя къщички за птици по дърветата.

Га яди кифтетата на рева,а?Хайде обличай бялата ризка с кафевите петна ,че много ти ходи.Всичките ни "политици" са такива-дудуци,суджуци и други безалкохолни.Писна ни вече от вас!!!!

Прав е - не са били в пликове!

Прав си дудук недоклатен! Защо да се интересуваш кой ти дава заплата от 100К на месец и по 600К да си спретнеш партия... Вместо да стоиш в Брюксел, ртрябва да бъдеш заточен в Столипиново, да те уважават загорялите манафи, щото ти затова се бориш, нали?

Сто процента съм сигурен,че Глупака Бареков не ГИ е взимал в пликчета а чували. С наште пари по наште глави. На оръжие Братя.

Разбира се че не е в пликове. Колко побира един плик? Виж куфарчетата са по удобни за тази работа...

Този дребен и все още неосъзнал се мошеник не трябва да се показва пред хората.

такива пари не се събират в плик.

О, визията на Береков наподобява на Талибан.

Истинските виновници и крадци на КТБ ще останат НЕНАКАЗАНИ !! Срам ме е , че съм потомък на такъв дребен, прост, крадлив и безхаберен народ !!

Истинските виновници може да не бъдат наказани, но е просто задължително да бъдат НАЗОВАНИ! След като правораздавателната система не може (не иска) да ги накаже, това може да стори българския народ като завинаги ги отстрани от политическия живот на България. А ако и това не стане (назоваването) нека всеки българин си спомни срещу кого се бореше Бареков, аферата Костинброд и ролята в нея на Мая Манолова и БСП (активно мероприятие на бившите служби с цел да не се позволи на ГЕРБ да получи два последователни мандата), спомнете си къде избяга Василев ( не в страна от ЕС, а в последната страна -слуга на Кремъл), вижте с парите от КТБ кой закупи военни заводи в България (един закръглен, реализирал се мъжага на възраст тогава далеч под Христовата), и накрая вижте от коя партия е основният кръг от хора получавали кредити от КТБ (като имате пред вид че БСП и ДПС са две крила на една и съща партия). И най- накрая извикайте " Да бъде светлина"!

Ах Бареков се върна(добре че са обвиненията иначе въобще няма да го видим и да си припомним че е наш представител в ЕП) и като гледам все е същата стока.Голяма брада и прическа в стил "току що станах от леглото" и с нагласата "чист като сълза".

... потен е бил... ама отзад! 450 хилки данъци означава поне 7 милки доходи...

Отдавна съм проумял че по който се хвърлят най много приказки е много по малко виновен от тези дето ги хвърлят..В България действителността винаги е обратнопропорционална на казанит приказки

О, визията на Береков наподобява на Талибан. Не ми се коментира. т

Бареков вече не е фактор в политиката или е такъв много малък, това е ипричината да го "хвърлят на кучетата". С това не казвам че е невинен просто не е единственият, другите вероятно са политици от партиите на статуквото и над тях действа политически чадър, затова няма никакво изнасяне на имена в публичното пространство. Партии като на Бареков, Марешки и другите такива които играят срещу всички е видимо че са първа цел за тези от статувото, защото объркват плановете им. Това не значи че те като политически формирования са качествени, просто дразнят силните на деня.

Ти сигурен ли си в това, което твърдиш, че Бареков е играл срещу всички? Защото аз твърдя, и имам основания за това, че той играеше срещу точно определен проект, и се финансираше с парите на българският народ от чужда служба.

тоя сега гледам лази за рубли ..след еврата у еуропарламента.. ама надали има повече малоумни които да му се вържат за толкова пари

нещо от "България Без Гражданите" ли беше?

Бареков никога не съм го харесвал. Лаладжия е и това важи и за други журналисти кандидат политици. Със сигурност има взаимоотношения с КТБ. Може през него Цветан Василев се опитваше да има власт. Но за някои неща Бареков бе прав, като да подаде сигнал в прокуратурата срещу Плевнелиев за предателство. С Бареков е свързан и срива на КТБ като доверие, но не проди негова вина. "Престъпната Мрежа" даде Бареков, КТБ и Пеевски (като плашило) на прокуратурата като престъпна организация. Това бе чисто политически ход, с цел да се ударят финасите на Бареков, който бе конкурент на тези за които работят от "Престъпната Мрежа" - очевидно ДСБ - винаги им спазват интереса. Така че вероятно точно ДСБ започна срива на КТБ от чисто политически ход. В който после се издъни и прокуратурата, Искров, Цветан Василев, Пеевски и други. Всички те плюс "Престъпната Мрежа" допринесоха за срива на КТБ. По-маловажни като на Бойко, че банките рухвали при БСП. Също даден на прокуратурата без разглеждане. Но той Бойко просто му трябва минимум месец да загрее за нещо. В случаят, че нещата са сериозни и неподходящи за дребни политически игрички.

Ахахахаха - ДСБ виновни за срива на КТБ. Е такава теория не бях чувал още. КОЙ ли болен мозък ги ражда тези мисли

Банковата криза започна с този акт на "Престъпната Мрежа". Даването на КТБ, Бареков и Пеевски като престъпна организация. От там тръгна прокуратурата, също с огромна вина. Без този акт, вероятно КТБ щеше да роботи и сега. Не им знам вътрешното състояние тогава. Асен Генов може да си го гледаш ухилен до Радан Кънев на снимки в интернет. За всичко подкрепиха ДСБ. За съдебната реформа дори се обявиха срещу част от РБ. Протестите бяха, защото ДСБ бе извън парламента тогава. Пеевски бе просто добрият повод. Протестираха за 1 милиард заем, но не и за 16 милиарда заем. ДСБ бе вече част от управлението. Протестираха срещу Лавров и Южен Поток. Тогава дори ГЕРБ вече не бяха срещу Южен Поток. Така че правилният въпрос е: Кой? Кой стои зад "Престъпната Мрежа"? И отговора е ДСБ. Или и двата са свързани и управлявани от други - примерно от американското посолство.

Не в пликове, ами в чувалчета, а? Натресоха ни един малоумник като Жорж Ганчев, със същия умствен багаж и не по-малко самочувствие. И оня разправяше как сам си финансира кампаниите, а аз знам как от фирми му даваха пликовете. Боклуци, всички до един!