НАП ще следи всеки литър гориво с QR код

Националната агенция за приходите (НАП) ще проследява всеки литър бензин от бензиностанциите. Всеки издаден фискален бон пък ще отпечатва двумерен QR код

Обратно в новината

Коментари - НАП ще следи всеки литър гориво с QR код | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Teroristiтe ot NAP са виновни з а ликвидация на стотици хиляди заводи,комбинати и фабрики чрез нагло престъпен незаконен данък - ДДС.. Тези наглеци от 1 април 1994 година ограбват народа с 18- 20 % над цената .Служби за борба с терористи на власт да доклават по оперативни данни колко стоти милиарда живи лева са ограбени от народа. и как ще ги връщат.

Стъпка в правилната посока. Трябва да се започне отнякъде!

И кой ще сканира тези кодове? Служител на НАП на изхода на бензиностанцията? Служител на НАП, който ще дойде в къщи?

НАП са като многоръкия Шива. Преди време сложиха на всяка кафемашина устройство, което да праща данни за продажбата на всяка чашка кафе. Сега слагат устройство на всяка колонка, което да отчита всеки литър. Колко души трябва да работят в НАП за да се ориентират в тази купчина данни?

Защо скапаната руска рафинерия не внася данъци в хазната? Суджук Бойко,как ще отговориш на този въпрос?

Защото всяка година са на загуба.

Браво,това е насочено към всички други различни от познатите ни шарени бензиностанции!!!После пак друг ще ви е виновен народеее!!!

Да, всеки литър, който не тече от бензиностанции на Златев....

Никакъв кеш на бензиностанциите ! Днешните банкови карти позволяват разплащания без непрекъсната онлайн връзка. И на аптеките също не трябва да има банкноти и монети, нищо че има сметки за левче. Ще дойде 2025г. и ще разберете как по Европа няма монети, а само банкови карти и телефони.

Не бъркай Европа със САЩ.

За нещо подобно ама към Лукойл ли си отиде от този свят Ваньо Танов?

Целта не са никакви 150 млн лева, а да се ликвидират бензиностанциите, дето пречат на "златистия" картел ! Ако не изпълнят заръката на правешкия спонсор нема да има кинти в холандсата офшорка и нема банка Виктория!!!

Ха,ха...Правителството потроши милиарди за глупости ,сега за едни въщливи 150 милиона се загрижило...На данъкоплатеца не му пука дали полупката му е отчетана в НАП,че да проверява!А митниците?Там какво правиме?Зер теча е повече от милиард!Явно много са я закъсали с парите....Ще има нови заеми...

Няма да пожалим пари и сили, за да опазим монопола на Лукойл !

Абе стига вече кьорфишеци ..Защо на касовия бон на търговска верига пише системен а не фискален????защото много сте оправили елементарнио неща че сега и литър бенцин ще следите сякаш до сега не бяха един куп измислици натоварващи собствениците които винбаги се оказваха неефективни ама фирмичките ви спечелеха милиони от това..

Е кажи я коя е тая търговска верига. Защо всички се правите на п*тки?

била и другите ги следи сам

Не е интересно как следите количеството, а качеството? Качеството на горивата се измерва само с моторен метод! Как се следи качеството на тока? Как се следи дали работодателя изплаща работните заплати на работниците? Всички неща са свързани с КАЧЕСТВОТО? Къде е КАЧЕСТВОТО?

М-да, всички все за скубането се хващат. Качество, кво е това... аз зареждам само от "премиум" бензините щото поне приличат на А95. А да, карам чисто нови коли,

Тук е разковничето - качеството. Чудя се как в другите европейски държави моята кола харчи заводският разход (по книжка), а в България съм 2-3 литра отгоре при идентични обстоятелства. И не е инцидентно това - всеки път е така. И като сметнете сега цените и разбирате че пак сме прецакани - в Германия (скъп бензин) А95 е 1,3 евро/литър, а в България е 1,1 евро/литър. Като сложи човек и повечето литри тук (в моя случай почти 3 литра повече на 100 км), излиза, че 100 км пробег в Европа са ми 9,1 евро/100км, а в България са 11 евро/литър...Баровци сме ние...

Дали не е умишлено това несъбиране? Има ли служители на НАП замесени в незаконосъобразни дейности?

Та в кое престръпление не са замесени институциите в България?????иначе нямаше така неистово па дори и със суджуци да се врът във властта

НАП са една непълноценна структура, в която заплатите са свръх високи за резултатите, които постигат. С тяхното бездействие не се събират наложените от МВР, общини, съдилища, инспекции глоби. Прекратяват се събиранията им, поради изтекла давност, а какво са правили 10 години, че не са ги събрали. Неадекватни, ама много. Събират си техните пари, а за другите държавни нехаят?!

че няма да ни съобщат резултатите от това следене, защото в Бг съществуват стотици малки фирмички, които нито плащат акциз, осигуровки и данъци, тях ги държат хората, близки към управляващите, тях законът не ги хваща. Затова нарочно тръбят за големите фирми, които пък проверяват сутрин, обед и вечер.

даже и ги глобяват за картелни споразумения.....не че някой е платил,ама вдигна се пушек за година време :Д

Признавам, че не ги разбирам много нещата, ама ми убягна как се очаква някой Андрешко, който прекрасно знае от къде купува бензин и защо му е толкова евтин да накисне бензинджията. Прочее що стана с измервателните уреди по данъчните складове на Лукойл?

Идиотията на управляващите се развива с постоянни темпове. Значи сега ще задължат бензиностанциите да си закупят техника за милиони (после ние ще си я платим естествено) с която гражданите да проверяват дали купеното от тях гориво е отчетено в НАП. А по този повод НАП дали ще почне да ми плаща заплата за контрольор

АКО СЛЕДВАМЕ ПРИМЕРА НА ДРУГАРИТЕ ПРЕДИ 9-ТИ СЕПТЕМВРИ КОИТО СА ПАЛИЛИ МАНДРИТЕ .... ЛОГИЧНО Е ДА ПОЧНЕМ ОТ БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ НА СИК ... ВЪОБЩЕ НИТО МИГ ПОКОЙ - НА ВСЕКИ ОБЕКТ НА СИК ПО 1 ПАТРУЛКА НА МВР 24/7 И ВСЯКА МУТРА ОТ СИК С БРОНИРАНА ЖИЛЕТКА И 50 БОДИГАРДА ЗА ТЯХ И СЕМЕЙСТВАТА ИМ :))

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Предлагам още една мярка. Ако НАП отчете три пъти разминаване в сканираните QR кодове, съответната бензиностанция да се взривява автоматично. Разходите за минирането на цистерните и дистанционно управляемия капсул-детонатор, разбира се, ще се поемат от собственика на обекта.