Суша и пожари във Франция, наводнения в Германия

Пожари бушуват близо до туристически дестинации в Корсика и Лазурния бряг. Близо 10 000 души са евакуирани. В Германия проливни дъждове предизвикаха наводнения.

Обратно в новината

Коментари - Суша и пожари във Франция, наводнения в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обърнете внимание на предупрежденията на Стивън Хокинг, няколко пъти напоследък дира публикува. Дори и да звучат преувеличени твърденията му, че Земята ще стане като Венера с 250 градуса, океаните ще кипнат и да си търсим други планети, струва си да се замислим върху вече твърде осезаемите климатични промени. Хайде да не сме щрауси.

интересно каквва сметка ще платят сега германците за такса дъждовна вода???

Четете П.Дънов. Нашата агресия и лоши мисли и енергии предизвикват катаклизми. Природата не търпи.

Разбира се, че ние сме в центъра на всичко и света около хомо сапиенс се върти! Няма как невъобразимо сложни системи като биосферата, климата на планетата и тн да не се контролират от подсъзнанието на пръкнал се от вчера паразитен биологичен вид.

Ужас.Звучиш като средновековен примат.

И защо глобалното затопляне не е споходило още Локомотива на ЕС?!

Защото "глобалното затопляне" означава ПОВЕЧЕ енергия в атмосферата, което води до по-силни екстремни явления. Т.е. по-големи суши, по-обилни валежи и всякакви други крайности по различно време и места по света. Отчитат се и все повече и по-често местни рекорди. Стана ли ясно?

Явно при глобалното ви затопляне пак пак двойни стандарти.

А пък в България - национална катастрофа. Тъжно, ама факт, нищо че никой не си признава и всички твърдят, че сме отличници .... Дааа, бе, да!