Гербаджията от Суджукгейт вече не е депутат

Парламентът прекрати правомощията на добричкия депутат от ГЕРБ Живко Мартинов, разследван по Суджукгейт.

Обратно в новината

Коментари - Гербаджията от Суджукгейт вече не е депутат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рекет даден, рекет приет! Какво да очакваме от правителство, в което премиерът си е изкарвал хляба като "охранител". Страх, заплахи, изнудване на дребния бизнес и обикновенните хора. Това ни носи кабинета на мутрите. Като няма пари и на суджук са навити, гадните кръвопийци. Тоя като го гледам колко дела за ознудване има, явно е от местноте лидери на ГЕРБ.

Така, както е тръгнало, заради суджуците на ГЕРБ и Чудомир ще отпадне от учебните програми.

дир.бг,коментарите ми са хумористични ,не лишавайте уважаемите си гости от бг хумор в тия черни времена,посмейте се и вие с нас ! цензурата ни връща в комунизма ,от който толкова бихме искали да се оттървем завинаги ! бъдете с чувство за хумор,животът е само един и изключително кратък,особенно тук !

Абе стига с тия гейтове бе! Не разбрахте ли, че тази думичка не значи това, което си мислите!

стига ма гино си се облизвала за суджук. няма суджук. колкото по-бързо хванеш букета, толкова по-добре за управляващите. това трябва да го разбереш един път за винаги. суджукът е за ядене на определени хора, но не и за простаците, като тебе, старо, миризливо, не изкъпано човече, а и сапуна и те вдигнали... ти пара нямаш за сапун, а ревеш за суджук, и аз се облизвам, ама карай да върви, колкото си по слаб, толкова е по-здравословно гино, казват дохторите.

Цялото ГЕРБ е суджукгейт!!!

се случват такива безчовечни работи!?Това не ми дава мира, значи!?Главния прокурор Цацърков е следил суджука, петало по петало, накъде заминава всяко едно от тях!?И нито едно даже петало, не е било изпратено към министър-председателя!?Това лично той го съобщи!Тия песоглавци в партията, които са разпределяли, накъде да вървят петалата, да им откъснеш значи, кучешките глави и да ги хвърлиш, ей там на пътя!?Та, който мине да ги рита тия глави, както му падне!? Абе хей, мизерници долни!Какво като е министър-председател, бе!?Той не е ли човек!?И той душа има!И той хляб яде!И той гащи носи!?Да си подреди вечерта в Банки значи, танурчето и една кухненска чекийка, да си резне и той малко суджук и тия мизерници да не му подадат дори и петалце даже!?Оставили са го човека вечерта, тъжен и замислен над празното танурче, тия долни мизерници!

Всеки българин чувал тайно записаните разговори и не нструкции на Бойко Борисов от преди няколко години не би се учудил и за секунда , че този е негов депутат. Една кръв и дух. Отляво същата свинщина, патриотичните -същите прасета , турците - същия домуз. Като по калъп и калъпът е соц образование и възпитание , манталитет. Братя българи , ами как уж се имаме за нещо пък все боклук избираме. Да не би нещо случайно да излиза, че избираме все себеподобни с тайната надежда и ние да се наредим сред тях. Нещо на масова свинщина ми намирисва българската работа.

Първи въпрос : е как го избра интелигентния и ибразован български народ този хубавец:та той вони на боклук от километри. Как израстна кариерно такова чудо , как в партията му се спряха на него, какви качества видяха в този селски пръч и обикновен хайдук. Моя отговор е : българинът е неземно прост и долен, като същия този боклук , политиците му са точни копия.

Току що научих, че ГЕРБ = гастроезофагеалната рефлуксна болест.

няма значение, дали си от бсп, дпс, герб. има хора които са склонни да вярват не на тези които ги мамят,, а на тези , които правят нещо и за хората с малко доходи, т.е. социалната политика, кога и защо, или само вие искате да ядете, само за едни е този живот, а за останалите, знаем че нищо не можем да променим, дори всеки момент можем да бъдем удряни и то как, изхвърлени от работните си места, а това е както казва един заекващ умен човек, присъщо на ... няма смисъл... да, хубаво е на село, но и без пари нищо не става, или с кредит, откъде пари за връщане, докато едни ядат суджуци с тонове други си слагат от немотия край на живота, кой по дървета, кой при катастрофи, кой в някой язовир, има си начини, лошо, лошо, но сега се стократно по-лошо от Татова време. Имаше сигурност, а сега - безредици, вечер не можеш да си покажеш от страх главата, а прави са били немците през 1989, когато за последен път бяхме на море, какво искате вие, идваме от Туркие, знаете ли там как стоят нещата, ето тази вечер твоето и моето дете си играят в тъмното, а и в момента ги няма, а ако са някъде там в х държава, ще ви бъдат отвлечени децата ни... в Созопол беше случаят , а и един друг случай в същият град... тук в бг е ужасно, навремето моите братя останаха в Турция, аз съм сам в Созопол. Те са богати там, а аз съм бедняк в бг, имам едно жилище и то е в Бургас, а за Созопол не спомена нищо, може би и там...Не сме ходили в Турция, а и не само там, но първият случай за мен излезе това което ни бе разказано от непознатото семейство немци на морето... , а и не само през нощта, вече се започна и през деня, а кой стои зад всичко това, само бог знае, но не и обикновените хора.

Стара арабска приказка ....

Българска политическа приказка!

Като за начало. добре... Ако бъде вкаран и в пандиза ще е още по добре. И конфискация на всички имоти. А те не са никак малко.

Суджукгейт се превърна в поредния тотален резил и позор за ГЕРБ. Прекратяването на нечии правомощия (гръмване на бушонче) няма как да умие поредното петно върху управляващите. Тия изобщо срам нямат ли, та още се натискат да се правят на управляващи......

Пак имате грешка в писанията си. Изобщо имате ли статия написана без правописни грешки?

Хора, не се ядосвайте за тези суджуци, били са направени от лайна, по любимата рецепта на Тиквата и Пъпешоглавия.

"Корупционно каре от активисти на ГЕРБ в Добрич злоупотребяват и вършат корупционни безобразия, които нямат аналог през последните години. Това заяви в Добрич лидерът на РЗС Яне Янев на тема: "Как управлението на ГЕРБ тласка България към банкрут". В квартета влизат депутатът Румен Иванов, областният - Ж. Желязков и бизнесмените И. Иванов и ЖИВКО МАРТИНОВ. Те били покровителствани от зам.-шефа на НАП и бивш шеф на Данъчното Т Тодоров. Над тях пък бил опънат чадър персонално от вътрешния министър Цвъ Цвъ....

пусна римейк на "Когато гръм удари, как ехото заглъхва." По-актуално като - ДАЙ СИ МИ СУДЖУЧЕТАТА, ОБИРАЙ СИ ПАРЦАЛКИТЕ..

От ПП "Суджук" толкоз - 4 тона.

Сега ще го направят я шеф на някоя агенция или пък доставчик на суджуци за председателството на ЕС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Боко Кухото и Цецо Тъпото трябва да подадат оставки и да станат клиенти на прокуратурата, а не да се гаврят с тоя бушон Мартинов. Той човека е толкова прост, че от нямане накъде е станал гербаджия, ама не си е направил сметката, че при гаф първо изгаря бушона, а не консуматора на суджука.

Ква файда га са усра.

От днес всички разследващи органи ще разследват защо суджука не е достигнал до получателя.

И какво от това???суджуците изядени, властта взета с рекети, мангизите натрупани а и цацата е гербераски чадър така че нищо лошо не го очаква...Имаше един герберст дето напусна че му били малко депутатските доходи ама се навря за министър след това явно минал вече на ''диета и мизеруване''

Ей хора, идете, купете по един суджук и го пратете на Бойко в пощенски плик!!! Времето е подходящо, тъкмо за 5- 6 дена, докато пътува по пощата ще добие аромат подходящ за ГЕРБ!!!

Явно тримата депутати, гласували против, имат основание да считат бившия си колега само за бушон, зад който стои истинският виновник за СУДЖУКГЕЙТ. Банкянският тарикат пак се измъкна между капките. Факт.

ЦИТАТ: "Искам да БЛАГОДАРЯ на Живко Мартинов за неговото волеизявление да напусне парламента, за да не пречи нито на разследването и преди всичко - да не се руши авторитетът на партия ГЕРБ и на министър-председателя Бойко Борисов. Всеки допуска грешки в живота си, но въпросът е да имаш силата да излезеш от дадена сложна ситуация", каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. За Цецо"6 апартамента" Цветанов това е някава си житейска грешчица, а не пример за дълбокото и повсеместно разяждане на обществото от мутри-политици, покровителствани от най-голямата мутра..е, вие си ги избрахте, такъв ви е чипа, хакват ви го мутрите непрекъснато...

Цветанов - Ни суджук ял, ни суджук мирисал

Речник на ГЕРБ: сложна ситуация = повсеместна корупция

Депутат от Бундестага е изпратил 4 тона вурстчета на г-жа Меркел.

Господа и Дами журналисти, т.нар., моля, като пишете новина не ни я съобщавайте, както бай Пешо зарзаватчията би я споделил с бай Иван от железарията: "Гербаджията" е разговорен израз и не подхожда на официално издание, каквото мисля, че Дир има претенции да бъде. П.С. Грам не симпатизирам на ГЕРБ, само да споделя.

прав сте,по-добре е гербер или гербераст !

А ти какво искаш?да са написали:"УВАЖАЕМИЯ ЧЛЕН НА ГЕРБ" ли?????

Сериозно ли? Просто се изписва името и от коя партия е - елементарно е. Та това са първите 7 години. Това е обикновено възпитание, нищо друго. Всъщност какво ли да очаквам от журналистите, като и тези, които ги четат очевидно и те до там стигат. То си личи от коментарите към мен, не само вашия.

Добре де , за да ненараняваме нежното ти и чувствително сърце , ще го наричаме Добричкия Бойко Борисов. Така става ли?

Суджук Паша! Суджук гейт! Навързани като суджуци! Ни суджук ял ни суджук мирисал! От един суджук дренки са! Суджук партия! Върха на суджука (айсберга). Сто кила суджуци давам! Суджукокрация! Ще ме хванат за суджука! .... моля продължете :))

ПУСКА - ПРЕЯЛ СУДЖУК

Точат се като суджуци! Га яде суджуците не рИва! Суджукоратура!

Ни суджук ял, ни суджук мирисал

Много суджук имаш да изядеш още!

Суджучка и седемте джуджета Алиса в страната на суджуците Красавицата/Мамата/ и Звяра/СУДЖУКА/ Петнадесет СУДЖУКА,петнадесети ред И мястото заето на всеки парламент. ВЪЛКЪТ и седемте СУДЖУЧЕТА По Агата Кристи:Десет малки СУДЖУЧЕТА. На всеки километър и СУДЖУК! ЕВРОХЪБ за СУДЖУЦИ Стабилността на България се крепи на СУДЖУЦИТЕ!! СУПЕРШАМПИОН на СУПЕРТУРНИР ПО СУДЖУК-БОЛ

Толкова престъпници от БСП и никога никой не е гонен по подобен начин. Герб наистина са партията от която имат нужда Българите!

Много суджук ядат от ГЕРБ! От къде ще им вземем толкоз суджуци?

Верно си е , има нужда от домове за идиоти , иначе много се разпасват във виртуалното пространство.

Във всяка партия си има мърша. Не мога да проумея например наглеци като Румен Гечев който при Жан Виденов фалира държавата и след това дълго се кри в Кипър сега да говори лъжи. Че даже уреди на държавната трапеза и сина си. Човек трябва да е много глупав за да не разбере, че напоследък се извършва атака за очерняне по всички фронтове срещу Бойко Борисов и коалиционните му партньори. И къде лъжи, къде полуистини повторени сто пъти накрая ще повлияят на хората. Към това се прибавя и политиката на ГЕРБ за какви ли не забрани, глоби и ограничения, включително и от Столична община. Ако Бойко не си озапти навреме хората си повечето бъкащи от суперглупави инициативи насочени срещу хората, то на следващите ще има изненада като на президентските.

Само дето "Рибата се вмирисва откъм главата!" ..... иначе трезво мислиш :))

СУДЖУК МИ ДАЙ, И ПОВЕЧЕ НЕ МЕ ТЪРСИ... Нов кавър на хит от Орлов мост..

Да разбирам ли че всеки плюещ по герб е бивш гербаджия издънил се с кражби, рекет, и всякакви други престъпления? Е ако е така значи много са престъпниците произлизащи от любимците ти от герб. А колко още има да се дънят и да увеличат плювалника. Да интересна теза имаш.

И какво от това? Публична тайна е, че във всеки град и село има по някой Живко, който като местен феодал "коли и беси" и безчинства с мълчаливото съдействие на полицията и прокуратурата. При наличието на един куп органи- ДАНС, боркор,полиция,комисии в НС и не знам още какви, защо години на ред е така? И отговорът на въпроса също е известен на всички...Демагогия за пред Европа, фалшива статистика и жалка, гнусна действителност.

"защо години на ред е така?" - ами защото те претворяват политиката на партията си . Такива опорни точки са им дадени и като местни фаворити на герб те изпълняват - подкрепят, унишожават, изнудват, съсипват хора. Я вижте какво правят данъчните и всички , които мигат да проверяват. Ако нямат зелено от горе - дали ще се държат така?

ОТ ВЧЕРА: "Ренесансът на мутрите най-после впечатли МВР и прокуратурата"... "Само за два дни публични личности бяха пребити насред София, а ГЕРБ изпрати с благодарности обвиняем за изнудване." ОТ ДНЕС: "Разстреляха собственик на фитнес в Пловдив."

Съд, присъда, затвор - предвиждат ли се?

Те така се покри набързо и фината фиданка видима еднакво от всякъде, тази искра на демокрацията пламтяща дъъълго ит подкожните си мазнини. За тези дето не се сещат да примомня, че след мощният рекет на бизнеса в монтанско, завладяването на землищата на цели села, и върха с едно неразкрито убийство на монтански бизнесмен, явно неподдал се на рекета, ИФ се изнесе селед седмица от всякакви висши парламентарни и партийни постове и се покри. И те така по гербаджийски всички крадци, рекетьори и други очевадно наср*ли се в ояждането се покриват и се забравят. После Герб пак сА ЦЕЛИТЕ У БЕЛО и ние цъфтим и процъфтяваме.

Ура!!! В парламента вече останаха само честни депутати!

МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА СИ Е НАПРАВО ЗА ТРЕПАНЕ .... ОБАЧЕ ПРЕДИ ДА ГО УТРЕПЯТ ЩЕ ИЗВЪРВИ БОС ЦЕЛИЯ ТРЪНЛИВ ПЪТ НА УНИЖНИЕТО ЗАПОЧВАЙКИ СЪС СУДЖУКГЕЙТ :)))

Много ми се иска Цв. Цв. да бъде проверен с детектор на лъжата за следното си твърдение: "Народният представител Живко Мартинов напуска парламента по собствено желание, съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. " какви ли ще бъдат резултатите ?? :)))

Мартинов доброЗорно си е подал оставката. Така се прави в "демократичната" партиа герп.

Вече съм сигурна, че трябва да се намали броя на депутатите - просто в България трудно могат да се намерят 240 човека, които хем да са интелигентни, хем да са почтени,хем да им се занимава с политика.Проблемът е, че такива "умници" като този се самопредлагат, лъжат и накрая потапят политическата сила, която се е хванала с тях.Точно такива образи отвратиха хората от политиците и явно читав човек вече няма и да си помисли да се захване с оправянето на държавата, след като по презумпция ще бъде смятан за мошеник.

Народът е мъдър, казал е: "Рибата се вмирисва откъм главата!"

Излизаме от темата (за суджука) и виждаме схемата ( за управление и бизнес) в Европейска България в 21 век! И какво - схемата в 21-ви век в България не се различава съществено от тази в Средновековна Феодална Европа! Ай да му се не види и турското робство - то е виновно за изоставането ни, а, и социализЪма също, а към днешна дата - Тръмп и Путин са най-виновни!;) Само ние сме Жертви и не сме виновни за нищо! Да се чудиш и маеш другите държави, минали и през турско, и през социализЪма , как така се отърваха от феодализЪма?!

А какво става с този "бизнесмен", който е ДАВАЛ ПОДКУПИТЕ? Нали по закон и той е еднакво виновен пред закона?

поредният изгорял бушон,който да предпази тиквата и скапващият му се имидж !!!? жалко управление,но.......вие си го избрахте!!!!

А АЗ ЧАКАХ СЪОБЩЕНИЕ,ЧЕ ВЕЧЕ Е В ЗАТВОРА...

Каква интелигентна физиономия, типичен представител на вожда си по места. Ояден, нахален, корумпиран гербаджия, който със суджуци спечели изборите за ГЕРБ в Добрич. Следващия път успехът ще дойде със по- скъп салам- луканка.

русия и путин лично са виновни на добричкия михлюзин, защо се чудите. те са го накарали и сигурно филето елена е за путин