Млад мъж удари аудито си в дърво и ограда и загина на място

25-годишен шофьор загина на място, след като изгуби контрол върху аудито си и колата се вряза в крайпътно дърво и бетонна ограда.

Обратно в новината

Коментари - Млад мъж удари аудито си в дърво и ограда и загина на място | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

педесетте години на миналия век имаше такъв виц: Англичаните: На българите не им трябва да им хвърляме атомна бомба. Дайте им мотоциклети, те сами ще се изпобият. 60 години по-късно: дайте им автомобили ще стане същото.

Това на снимката никога не може да бъде ауди! Ама няма значение... ауди, пежо, опел... дето компоти, там и компютри...!

Ауди, само че кабриолет!

Друг път няма да прави така!

Колата изглежда добре, може да се възстанови, жалко за шофьора, бил е наследник Кими Районен!

Дай Боже повече такива.

Една добра новина за останалите по улиците и пътищата ни! Законите в природата са неумолимо справедливи! По-добре такъв да си отиде, отколкото да убие невинни, а след това да се изкара за невероятно примерен и грижовен да изкарва прехраната на своето семейство и тежко болен!

Естествения отбор действа безотказно, а божията справедливост е спомогнала да няма невинни жертви.

Още един "факир" зад волана, за когото няма тайни, се пресели в отвъдното. Добре е,че не е претрепал още някого. Обясняваха ми,че нямало ниска и висока скорост, а имало несъобразена скорост. Не споря. Макар че формулировката е доста езуитска. На магистрала при идеални условия се движите с 130 и това за вас е съобразена скорост. Що ми се чини,че макар и съобразена,скоростта е височка и ако възникне технически проблем,бая ще се изпотите. Та и тоя господин/лека му пръст/ карал с несъобразена скорост. Пак византийската формулировка! Погледнете колата на какво прилича и си представете като колко ще да е била тази несъобразена скорост! При това в населено място! За мен това си е наглост и келешлък! Платил си е!

Това на снимката не е Ауди А4, некво Пежо е ....206 май.....

Каквото и да си пишем тука за добрите момчета, които знаят само педала за газта и всички дървета им пречат - полза никаква! Тия не четат, не мислят, не предполагат - те само хвърчат! Е, този е долетял вече ... Отлетял, по-точно ... Добре, че е бил сам и не е убил някой човек!

Дървото как е ?

Едното е добре, другото сдаде багажа.

Toтално изперкване. Много смърт в тая държава. Правителство, няма никакво. Следващият етап е полудяване на държавите и война на всеки срещу всеки.

поредният олигофрен,наторяващ почвата...

Не оспорвам, че загиналият е намерил каквото е търсил, но моето мнение,че дърветата край пътя са отживелица от времето когато по пътищата са пътували с файтони.

...и оградите ли ?

Бе това е в село Айтос, какво ти пречат дърветата. Ако ги няма дърветата, ще пречат бордюрите. Ако и тях ги махнат, ще оречат пешеходците. Смениха дебилите ладите с 20-годишни "нов внос" барутарници и започнаха да се вживяват на Господин за един ден.

подбор при намаляване популацията на малоумниците

Дърветата край пътя не са отживелица, а играят роля на заслони срещу силните странични ветрове, пречат да се навяват преспи върху пътя, а в много страни служат и като екологична шумозаглушителна преграда!

за първи път виждам ауди а4 с 4 болта на джантите... :)

Да, разбрах, че под такива новини джурналята слагат снимки от архива не на колите от реалното произшествие, а на каквато им катастрофирала кола падне, без да се замислят за дали имат нещо общо с марката и модела от катастрофата,. В случая снимката е на Рено Меган.

Отървали сме се от някакъв агресивен селяндур. Добре че не е претрепал още някого ....

...И така го е ударил Аудито че го е превърнал в Рено....защото аз поне виждам Рено на снимката....аре малко труд поне да качите подходяща снимка

Ама то си пише под снимката, че е архив, т.е. не е свързана с тази новина, а е илюстративна. Друг е въпроса, че в днешно време да публикуваш новина, пък да не може да намериш снимка си е проява на мързел.

,,..дърво и ограда ,, удариха ,,ауди,, движеики се с несъобразена скорост и ,,място,,...!!!

Дървото е виновно! Образуваното досъдебно производство ще го потвърди, както и неговите родители!

Добре добре поредният "професионален шофьор" загубил контрол много важно.По важното е кой ще е виновника за смъртта му?Крайпътното дърво и/или бетонната ограда. Ех ще трябва да чакаме 15-та експертиза преди да научим това.

Като гледам колата скоростта е била добре съобразена, просто задкрилките не са се отворили навреме и не е успял да излети. От контролната кула на близкото летище изказват съболезнования на близките на пилота.

Под снимката пише: "архив" и колата е ренде меган коч, а не А4 - олимпиада

Поздравявам ви за набитото око! Искат се сериозни познания, за да различите тази купчина джелезо по марка и модел.

това е един резултат от демократофобията !докато не се разболеят всички останали комунистически генномодифицирани граждани на България . ние сме на исторически кръстопът ,в който трябва да намерим разум да спасим себе си,чрез общонационално Възраждане на истинските Човешки ценности ,които са спасявали държавата ни 13 века . с две думи ,трябва да се върнем към Доброто и Разумното ,а другото да бъде напълно и завинаги на сметището . говорете помежду си(без соц. мрежи !) и правете повече добро ,бъдете умни и разумни ! Друго спасение нямаме !!! Време не остана !

и болен човек, който не е наясно нито с Доброто и Разумното, нито с Човешките ценности. Докато чакаш да се "разболеят всички останали комунистически генномодифицирани граждани на България", не си забелязал, че ти самият вече си болен и генномодифициран!

Това на снимката има вид на Renault

С един безсмъртен по малко.

Естествения подбор в действие! Добре, че в насрещното е нямало невинни!

Дирушкии, тъпунгери жалкиии.....това на снимката нема нищо общо с Ауди А4! Иначе +1 за добрата новина. Селското лАйно се е напило и е решило да тества новиа фнос от Талянско на бащаси!

То пише "Снимка Архив", ама нали ти е важно да хокаш!

като няма актуална снимка от катастрофата, какъв е смисъла да вадят нещо от архива?

Кога дават наградите Дарвин? Стискам палци за по-предно място.

Кстинга тече в пълна сила.

Язък за дървото и оградата

... ДА СЕ ГОТВЯТ СЛЕДВАЩИТЕ ...

Науката не прощава! Уважавайте я или ще ви заболи...

Правила се спазват само там, където има държава. Няма ли държава, никакви правила не се спазват и така е било и е, винаги и навсякъде. В случая най-вече КАТ не работи и затова има толкова много нарушения - по мои груби сметки средно над 200 милиона всеки ден, а като има нарушения има и катастрофи, вкл. и като тази/

Спасили ли са органчетата?

Лека полека България се отсява от идиотите с огромно Его.

или сам да се пребиеш или някой малоумник да ти помогне - продължаваме напред - останаха само още 5 милиона

В България ВМ-ветата и Audi-тата вършат работата на джихадистите. Може би трябва да се забрани вноса на тези коли. Повечето млади хора си мислят, че те са с автопилот. Няма сутрин в която новините да не започват с подобно съобщение. 15, 16 годишните почнаха да се самоизбиват с АТВ-та, батковците с горе посочените марки автомобили.

И със "Запорожец" можеш да ... Така ,че забрана за внос... :-(( А понеже съм българин / и всички други са виновни ,а не аз/ виновна е телевизията- "Бързи ,яростни и... малоумни"!

И с колело можеш да се пребиеш но тия две марки станаха нарицателни за хората които ги карат....или само първосигнални ги купуват или тези коли трудно се контролират

Лека полека България се отсява от идиотите с огромно Его.

Една добра новина - един тъпанар по-малко. Трябва да им измислят по-безопасен начин за самозаличаване, че често страдат невинни хора.

Па добре че не е утрепал некой. Но ако трябва да бъдем честни, на 25 кой не е правил дивотии. Ако беше останал жив, вече щеше да кара внимателно. И аз на тези години карах малко лудо, на 2 пъти съм излитал от пътя, извън населено място де... ама пак ми провървя че нямаше дървета и насрещни коли.

Дървото добре ли е ?

Ами какво да ви кажа, отново някой с БМВ е загинал и вие всички сте супер щастливи от това! И защо ли така завиждате а?

Ами какво да рева ли.Утрепал се и по този начин е спасил поне един живот.

Гледайте ТЕОРИЯ НА ГЛУПОСТТА бе хора ! Там обясняват като за малоумници физичните закони .

В дискотеките и кръчмите не пускат този канал,как да го гледат :)))))))

Каквото търсило, това и намерило !

Естестевен подбор ...

ЖАЛКО,СЕГА НЯМА КОЙ ДА ОПРАВИ ОГРАДАТА!ОХ,НЕ МИСЛЯТ ТЕЗИ ХОРА, ЧЕ ЖИВОТА СТАНА СКЪП!!!

неграмотници с основно или максимум средно образование, не можещи и не знаещи нищо друго, са решили, че са големи шофьори и състезатели?

Таман един убиец - малоумник по- малко...

но каквото търси - намерил и то добре че няма други жертви. Сещате ли се колко хора е спасил от смърт със своята.

видя такава новина - или е Ауди или БМВ...

Под снимката си пише,че е от архива?!

ех жътва е,реви народе???

Така искал това сторил-влезнал в кола ковчег за да премине в дървен.

Някой прави ли статистика на пострадалите дървета край пътя?