Журналистка: Динко ме заплаши, че ще ми направи живота черен

Журналистката Татяна Кристи, която работи в САЩ, съобщи, че през юни е получила заплахи от ловеца на бежанци Динко Вълев. Той твърди, че не помни такова нещо.

Обратно в новината

Коментари - Журналистка: Динко ме заплаши, че ще ми направи живота черен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли кой да го застреля този шебек? Писна ми да ни занимават с този примат който загатва за наченки на разум. Ай скетир ...

татяноооо ти друга работа ниямаш ли че се занимаваш с простотии ..тъпанара се присмел на простака,,,,? хвани едноито удари другото ...."" Правя сатирични видеа от много време "" ти без да искаш ще си направиш главата мека .....ходи се прегледаи !

Кой е Динко и какво му е нивото е ясно,ама оная що се зове "журналистка"?

Дори Чък Норис не смее да се опъне на Динко, а то някаква кокошка изживяваща се на американка му скача на бой!

Динко трябва да е наясно че "журналистите" само гледат как да го провокират, че да се издъни някак си. В крайна сметка, това са предатели, които работят са Сорос и глобалистите и са способни на всичко за да направят подобни мръсни номера на национални герои, като него. Ясно е че тази не е добре с главата за да направи подобно гнусно видео, но Динко не трябва да им се връзва на акъла и номерата на подобни болни хора!

Не ти ли писна с тия Сорос и глобалисти, бе тикво непоръбена, путлер и Китай са най-големите привърженици на глобализацията, следи им изявленията, та да се убедиш.

Не е ли време този луд човекда бъде прибран на лечение , където му е местото. Два пъти не каза едно и също нещо. Само лъжи за оправдание. Стига сте ни занимавали с изцепките на ненормални люде.

защо не иска да се спути с тая журналистка?

Поръчково писание, отвличащо внимание от пълзящата кютекдемокрация в България и театралното "безсилие" на МВР-то Му да открие поредните нейни герои.

Измислен борец срещу имигрантите срещу измислена журналистка .. Динко е прост като гъдулка, но се опияни от известноста , Татянчето се мисли за звезда на сарказма, но релано болшинството и скечове са доста скучновати и се храесват на една "затворена, красива и умна" група хора поради чисто идеологически прични

-Верно, "журналистите" требе да ги бият! Много! И да не им казват за що! Само...

забравихте ли, когато Борисов изказваше благодарности на Динко?

А ми как нали е на Бойко човек.Един дол дренки

Четем тук по-надолу "браво, Динко!" и това обяснява толкова много неща. Като например защо имаме такъв премиер, защо имаме такъв президент, защо имаме такъв парламент, защо имаме такива като Пеевски и Цацаров, защо сме най-бедната държава в ЕС, защо си правят експерименти с нас когато си поискат и който си поиска, защо престъпниците у нас са безнаказани и още, и още... Еми...браво Динко!

само боъ и ситна ебан!!!

Динко ли си, Минко ли си, пълна утайка. По-големи дегенерати от теб са само тези, които ти се възхищават. Жалки подобия на мъже.

Тази Татяна Кристи е едно злобно създание и не е никаква журналистка. Не защитавам Динко, нито оправдавам насилието над жени, но въпросната си плаче за юмруци за цялостна дейност. Живее в чужбина, ами да си се реализира в някоя американска медия - отстрани е лесно да се гледа сеир и да се дават нареждания.

да ти сеRем ф устата

Журналюгите се мислят за недосегаеми. Що трици ядат....

Ние сме си Мутроландия, но поне не се месим в работите на Говедария. Динко си е наш проблем, както и проблемите, които са породили Динко. Но тази пишман журналистка е по-добре да си коментира говедариите в Говедария.

Точно така говорят и циганите . Ако един циганин псува друг циганин и го бие е нормално ..и ако се намеси някой българин да ги разтърве то двамата цигани започват да се бият заедно срещу него. Циганска душица носиш 8ке..циганска душица.

....Бог дарява мозък на всеки, но не на всеки дава упътване за употреба!

създават ги а по-простите, на този му е трудно изобщо да говори има степен да идиотизъм

кво да четем за Динко бабаита, плача и му пишат похвалите, а че журналистката е с пъти по еродирана, тук тези не са за предпочитане, а именно хора като Динко и ще продължава и 4 мандат както казва Цветанов, пак ще спечелим. Хаирлия да ви е Цветанов, ако не е Борисов, досега щеше да си на калиакра и филийки, благодарение на Бойко Борисов. Трябва на ден по три пъти да му миеш краката и да ги целуваш, както нашите баби са правили от благодарност към своите съпрузи, малък си, но с дебели джобове и мнозина апартаменти вече, нямаш страх от бога дори, но всичко се връща стократно, той си знае, и когато на ум съм казвалл и се е случвало, ДИНКО СЕ ГОТВИ ЗА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БГ, голяма ще да е конкуренцията между Цветан и Динко, така че е рано да се гласиш за кабинет 4 , сега се смеем, ама да не заплаче цвъки о време оно. ние сме все сиганета и сме за бат динкооо, конкуренцията ще е голяма между двамка ви, дано да доживеем, поне ако няма какво да сложим на масата за вечеря, то зрелища ще има

ерОдирана ли? ако беше истинска журналистка, нямаше да е известна само от световно известния дирник.бг

ТАКИВА КАТО ТЕБ ГИ ИМА В БЪЛГАРИЯ В ИЗОБИЛИЕ, НО ТУКА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАДАДЕ ВЪПРОСА КЪМ "ЕВРОПЕЙСКА" БЪЛГАРИЯ, ЗАЩО НЕ СЕ ПРИЛАГАТ ЗАКОНИТЕ, КАТО В ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ СТРАНИ???:::ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ ЗАЩО, БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е ПО-ГОЛЯМА ОТ СТРАНИ, НАПРИМЕР ОТ СРЕДНА АЗИЯ, НО..........

Отдавна не се учудвам, че бият "журналистите". Винаги има защо.

Това не е заплаха, ма журналиске!

Динко не е цвете за мирисане. Образът му навява панически страх на прецъфтели девици и изнежени меки китки. Но в случая не друг, а насъскваната с грантове поръчкова НОВА тв, прекали с тенденциозното си блюдолизство. Тази "блогерка" от САЩ едва ли щяха да я забележат, ако не беше гнусната НОВА. Поне да бяха сложили в началото "платен репортаж". А нейният клип охулващ Динко, колкото и да е мразен от дежурните соросоиди, е направо за съда. И въпросната кифла с чужда фамилия, като видяла че никой не и обръща внимание, намерила медията-метреса да и повдигне малко имиджа. А това ли е горещата новина за деня, със задна дата и маргинали в частен дуел в ефира.

Динко е обикновен престъпник, който си вярва, че е борец за справедливост. И тъй като нямаме съдебна система вместо да е в затвора той си развива някакъв бизнес.

Прав е. Не бяхме чували за тая, ама сега чухме. Мърши Въпроснтата "дама" сигурно се мисли за Шарли Ебдо и сигурно се е престарала в гаврите също както тях. Само, че тях ги избиха като кучета , а нея само са я напсували селската. Всичко си има цена

А тия, дето пребиха нотариуските, едва ли ще ги пуснат така бързо, ако ги хванат. Шведът и не го не го пуснаха, ама на, Динко, родният Бай Ганьо, него го пускат като всички останали мутри, мангали и прочее, тероризиращи обикновените хора!!!

Е, кажи бе "око", за какво да го задържат. Да не те плаши и да не мокриш гащите, ако го срешнеш на живо ли?

трябва да го затворят за това че е изруд и да го лекуват насила .мокрите гащи може да си ги изпреш сам ако те възбуждат такива примати.

Каквото повикало - такова се обадило, казва народът. И Динко и тази Кристи са от един дол дренки. Щото кво излиза: Тя го осмяла публично (в закона има точна квалификация на клевета, уронване на доброто име и т.н.) по по недоказани от съд обвинения, защото е решила, че той наистина е пребил жена. И очевидно иска да си направи реклама на негов гръб. Иначе казано - тя е нарушила закона. Той пък, също в нарушение на закона й теглил една майна, което впрочем също не е все още доказано. Съвременна демокрация.

Стига сте отклонявали вниманието с тоя Динко все едно всичко друго е наред а той е проблема!

Е той каза, че тая е попово прасе. Мисля, че доста вярно я квалифицира, съдейки от тъпия клип, който тая е заснела.

ТАЗИ .... ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ХОРАТА И ЖИВОТА В МОЯТА РОДИНА И ДА НЕ СЕ ОПИТВА ДА НИ ДАВА ТОН В ЖИВОТА. ДА СИ ЗАМИНАВА IMMEDIATELY ЗА НОВАТА СИ Р О Д И Н А- КРАВАРСКИТЕ СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ, ДА СИ ЗАКУПИ ЕДНО СТАДО КРАВИ И НА ТЯХ ДА ДАВА ТОН В ЖИВОТА!!!! АМАН ОТ П Р О С Т А К Е С И!!! САМО ТАКА С НЕВЪЗПИТАНИТЕ И НАГЛИ ЖУРНАЛИСТИ!!!!! КОЙ ТИ РАЗРЕШАВА ДА МИ ЗАВИРАШ МИКРОФОНА В УСТАТА И МИ ЗАДАВАШ ТЪПИ ВЪПРОСИ И КАТО И ТЕГЛИШ ЕДНА МАЙНА ИЛИ И ЗАБЪРШИШ ЕДИН ШАМАР - ХОДИ И СЕ ОПЛАКВА И КАЗВА: Т О В А. МИ Е. Р А Б О Т А Т А!!! АЙ СИКТИР!!!!!

Коя е тая "журналистка" бе? Кой е чувал за нея в някоя друга вселена? Ми аз съм нобелов лауреат тогава! Аман от смотани комплексари, дето само търсят как да се набутат в новините. Сигурно не е виждала на живо гол мъж през живота си

Хора будете спутени-ас дьинко въ обичъм За 500 ивру каръм нарошители бесплатну бия сички жени ас дьинко сам пътриот

Излишно е да се коментира. Има гръб , дори ме гнус да му изпиша името на този мил на депутатите бабаит, бандит, хулиган, неграмотник, простак...Пинко си плаща, а кой му плаща на него, те си знаят, да плюе тази журналистка. Трябва да си луд да уважаваш и вярваш на такъв неук и прост човек, като този горе нашареният, грозноватият... , ако беше някой свестен, скромен до сега биха го пратили в затвора, но нали си има гръб, така е в бг, ТОЧНО ТЕЗИ СА НАВСЯКЪДЕ, големият процент неграмотници, ни управляват, не че аз съм умен, но не съм политик, а лично вие живеете от нашите данъци и трябва не да се обиждате, че сте неуки, а да си вземете бележки и ако трябва с нашите пари при професори, доценти на частни уроци, айде този не е в парламента, ама и там са , има ги , те се виждат от екрана, от далече ги знае народа. свестните за луди, а лудите за свестни, обективни без партии

таз недотакована журналистка май друг проблем има, май нещо си търси един голям х.й, така ми се струва на мене...

Похвално е че Динко има активно отношение към болни въпроси, но законът си е закон. От друга страна законът обаче не трябва да преследва само реагиралите на провокации , но и да преследва провокаторите.

журналистка във фейсбук....???? ма майкооооуууу.....

Що няма нейна снимка - може пък да е прав човека, че е гърбава и грозна.

ТРЯБВАШЕ ДИНКО ДА Е ПРЗИДЕНТ. СТО ПЪТИ Е ПО ДОБЪР ОТ РАДЕВ.

Надявам се, че не го мислиш сериозно.

Същите тези журналисти слугуват на мафията и създават образ на герой на отрепки като Динко, за да дестабилизират държавата и съборят правителството. Дори в реалити формат го вкараха. Сега е ред тези мутри като Динко да им натрошат физиономиите.

Абе не гот такива работи да се пишат, ама при положение, че сутринта кака ти Ани Цолова прекрати разговора си с председателя на БТПП и отложи новините, за да чуем всички този примат, ноже и да си прав...

Този ямболски бек си го създадоха медиите и не знам защо продължават да занимават обществото с тази отрепка. Криминален субект с ниска култура и беден речник, тотална щета за обществото!!! Напишете кой му е гръб.

Как разбра, че му е беден речника бе брат? То нищо не му се разбира на говедото...

Динко е национален герои. В българия колкото си по глупав и когато животинското у някои като Пинко надделее толкова по гоУем си, брат.

Щях да ти сложа +. Ама ...

Ами след като си го заслужаваш за какво ревеш сега??Значи ти можеш да се гавриш с хората ама като опред до теб е ''заплаха'' та и журналист се пишеш явно незнаейки и същността на думата като мнозинството от така титуловащите се..

Много интересно се получи в сутрешния блок. Гостът на Ани Цолова/преди да се оповести "динковата новина"/ тъкмо се жалваше и искаше да даде примери за корупция, а Ани нямаше търпение да го отпрати. Явно в слушалката получи нареждане да го разкара по-бързо...за да преекспонират тъпа случка като значима новина...

В случая Динко е прав. Тази дърта пастърма иска да стане известна с него.

Ахахаха, благодаря, научих нови псувни.

Този, като го слушам как говори много ми напомня на онзи циганин с пиратките - "по принцип искам и мога..." Какви герои е раждала и ражда...