200 души разпитани през нощта след побоя над Никодимов

Главният секретар на МВР Младен Маринов заяви по БНТ, че през изминалата нощ са били разпитани над 200 лица, които са в контингента на заподозрени.

Обратно в новината

Коментари - 200 души разпитани през нощта след побоя над Никодимов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

"твърде вероятно нападателят да..." да не го намерите ! Смешници с претенции за увеличение на заплатите....

Кога за престъпленията по селата такава полицейска активност,кога срещу вдигащите сватби цигани полицейска строгост,а какво стана с ритната в гръб стара жена на спирката в Бс или всичко е само за правилни те хора ,а другите кой както оцелее,ако не го хванат полицаите ,че се е защитавал,то може и да го има ,а ако не се защити-тезата за бития и ебания...

Защо да е престъпление " от омраза"?

всеки овчар би се справил по-добре на мястото на този гъзю

"Показвали са им фото албум на пострадалия на лицата от контингента" = Преди да набият журналиста, на лицата от контингента е предоставен негов фотоалбум..или аз не чета правилно...

За съжаление , вече 27г., МВР научава за престъпленията извършени в България , от Бг-медии . Не е лошо , финансовият министър да отклони заплатите на служителите в МВР , ДА ОТИДАТ В Бг-МЕДИИ.

Групов разпит? Под строй?

Обраха ни апартамента пари злато бижута до шушка дойдоха едни тюфлеци снеха отпечатци и казаха че нищо не могат да направят та нали вс имат пръстови отпечатъци при издаване на лична карта та не щат да си мръднат дебелите гъзове половин година вече и накрая към дело а за един педал 200 разпитани

същата работа и при нас, полицията само регистрира ... за нищо не стават, пазчт само по поръчка

Този с това а-ла-бросче изглежда недоправен..

Обраха ни апартамента пари злато бижута до шушка дойдоха едни тюфлеци снеха отпечатци и казаха че нищо не могат да направят та нали вс имат пръстови отпечатъци при издаване на лична карта та не щат да си мръднат дебелите гъзове половин година вече и накрая към дело а за един педал 200 разпитани

МВР умолява, ама мнооого умолява ако обичат побойниците да се явят в най - близкото поделение на полицията - анонимността им е гарантирана! ... видими, ама мнооого видими резултати ... дори и за слепите ...

Е - пак е добрел В страните със същата степен на свобода на словото -в Африка- журналистите ги пекат на бавен огън и ги изяждат.

Последната нощ и днес МВР провежда "АКЦИЯ" разпит.

..и вас да пребият, и за вас ще разпитат поне 200 души! Вервайте ми!

в тази алея на гейьове. Не намерил квото търси, но го понабили.

Коя е тая алея?

Взимате материал от нападателите , правите изследвания, днк анализ, сравняват с базата данни и ги намирате ... ААА ама това е българия, тук се работи на късмет

в казармата по тоз метод пулковника ут враца откри кой съ изсра у караулното! ближе и мирише-сръвнявъ!!!

Вчера жената най брутално ме наби за да ми ограничи свободното слово (да не я пцувам). Къде са КРИБ, МВР и всички медии да ме защитят???

как се размърдаха всички - ама верно, не може така за всеки бит, пребит и дори убит, не може да се вдига врява и да се работи ударно. Това е човек от четвъртата власт - с нея трябва да сме добре, дори и да ги нахраним както беше казала Надежда Михайлова едно време.

Ама тая още си я храним по чужбина,вместо да е в Сливен

Е,и?Днес ново убийство.

Заради собствената си глупост са отнели времето и спокойствието на 200 души защото видите ли били в списъка им на ''криминално'' проявени..Некадърни лапачи сте ама властта е над всичко за вас..

и защо се размърдахте така бързо,бързо,а ? Нима всеки ден, не страдат млади и стари,далеч по стойностни хора?Защо се усеща масонски или унисекс полъх?Или просто сте се събудили ,драги пазачи на нещо си?

,,..Най-често тези извършители в живота си са страхливи хора. Определено тези хора нападат в гръб и се оттеглят бързо. В групата, в която те живеят, тази атака им вдига рейтинга. По този начин си вдигат рейтинга. Целта ни е да установим местонахождението и всички лица, които са проявявани по такъв тип деяния, каза още главният секретар на МВР...??? хубав анализ ...??? все едно ми ,,описва,, характерните черти и прояви на ,,ромската общност,,...!!!

МВР работи единствено когато се вдигне медиен шум, защото нямат избор! Иначе ако се оплачеш, че са ти откраднали нещо или са те ограбили свиват рамене-нямали ресурс, нищо не можели да направят! Подигравка с хората, които ви плащат заплатите ей тюфлеци мързеливи и нагли!

Този ПИЧ кога успя да се Усвини. Лелееее, мале така ли действа властта или е стресиран?

Младене, как е Пашата? Сашо, записвай.

На мен ми прави впечатление бързината с която Младен Маринов е започнал да се подува(уголемява откъм телосложение)само допреди няколко беше в добра форма - явно болестта на Цацаров го е прихванала бързо

А сещаш ли се колко бързо се подува банковата му сметка ? Суджуците никак не са диетични! особено в Суджук Партия!

Ей, грам състрадание няма у Вас! Ми може да задържа вода човекът, пък Вие веднага търчите с обвиненията. Да не мислите, че му е лесно като застане прав да не може да си види пръстите на краката?

като малко бебенце е..... трябва да му шият нов костюм на всеки 3 месеца ще бързо му умаляват...

Младенеее,обвинения не съм правил,но пак казвам - прави впечатление нарасналото телосложение.Един полицай трябва да е във форма(пък бил той и висш)

Айде пак с двойните и тройните стандарти, мен ако ме бяха набили дали някой щеше да ми обърне внимание....ми не , аз съм от простолюдието както много други в тази държава. Какво да кажем за хората по селата, които са безпомощни и търпят тормоза от години.... Ма господина е известен, госпожата от вчера голяма много добра нотариуска и айдеее чудо голямо станало....АЗ и вие също плащаме за тази смешна полиция да пази мен, вас, родителите ни , бабите и дядовците по селата , НО....нещо няма резултати. Само искат високи заплати, а свършена работа 0!!!

Щото: Кой ще чуе виковете на бабата, рязана с моторен трион в някое умяло село ... никой! А на известен журналист, в центъра на СОФИЯ ! А предния ден пребиха две нотариуски! А преди това мутри нападнаха заведение на морето ... с бухалки! А по-предния ден диваци пребиха мъж и бременна жена на магистралата! Цигани, кражби, корупция, престъпност ..... всички са навързани като суджуци! МОДЕЛЪТ НА УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА ЗАПОЧВА ДА ЛИЧИ МНОГО!!! Мутра премиер = мутродържава!

А днес застреляха показно собственик на фитнес в Пловдив!

И кво? - Компир, ти ли го би? - Не съм аз, бе брато. - Добре, свободен си! Да влиза Арпаджика!

А по колко разпитвате когато жертвата е някоя баба или дядо?...

А какво стана с "биячите" от околовръстното, които набиха мъж и жена му с палки преди около година? За прЕател питам!

Мъжът и жената от Околовръстното са от простолюдието, не са изтъкнати журналисти, нотариуси професионалисти...и затова няма никакво развитие.

Вие от полицията разпитвате ли по 00 души заподозрени, ако нападнат, пребият, ограбят и изнасилят някоя самотно живееща възрастна жена на село!? Голям праз, че бил няк'ъФ си журналист! С какво неговият живот и здраве са по-ценни от живота и здравето на всеки друг български гражданин?! И да ви кажа ли? Ей затова никой не ви обича вас - шапките! Щото з аобикновените хора не "нашата полиция ни пази", ами "от нашата полиция се пазим"! И всички бягат от вас като дявол от тамян!

Печатна грешка: "00" да се чете "200"

ТОВА Е РЕАЛНОСТТА С НАШИТЕ ПАРИ ПО НАШИТЕ ГЛАВИ.ТОЗИ СМЕШНИК НИ ОБЯСНЯВА ЗА ПУЛСА НА СИНИГЕРЧЕТО А НИЕ ОЧАКВАМЕ ДА ГРОМИ ПРЕСТЪПНОСТТА. НИКАКВО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ ???

е щом БГ правосъдието е на две скорости кво квичиат че европа била на две скорости....?

"Няма държава", а!

ако беше обикновен човек щяха да го оставят на пътя да става каквото му е писано

Впечатляваща разлика в реакциите, когато е ограбена, убита, изнасилена баба, от циганите по селата и на тоя "журналист" му е разкървавен носа!?

Кой ще чуе виковете на бабата, рязана с моторен трион в някое умяло село ... никой! А на известен журналист, в центъра на СОФИЯ ! А предния ден пребиха две нотариуски! А преди това мутри нападнаха заведение на морето ... с бухалки! А по-предния ден диваци пребиха мъж и бременна жена на магистралата! Цигани, кражби, корупция, престъпност ..... всички са навързани като суджуци! МОДЕЛЪТ НА УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА ЗАПОЧВА ДА ЛИЧИ МНОГО!!! Мутра премиер = мутродържава!

Добре е да си известен... Едва ли за никому неизвестен човечец, щеше да има такива напъни.

Май не е толкова известен, щом чак сега се заговори, че е г-й.

Офффффф. Бла, бла, бла... Хайде, хващайте 4-5 дроги с тоя ръст, инструктирайте ги какво да говорят и им подарете малко кока и трева. Бързата процедура, условната, потупване по рамото и случаят приключен!

Тц! Не става така, щото на следващия ден ще пребият съдия.

Ама ти как мислиш разрешават бързо случаи?! Щото са високи професионалисти ли?!

Най-вероятно тези същите побойници са били хващани и преди, но "справедливият" съд ги е пуснал. Всички престъпници са на свобода заради корумпирани съдии и прокурори.

Интересен е въпросът, защо тези 200 души са на свобода?!

Наркомани и пияници бродят и пребиват майки,деца! Трябваше известен да бият та да направят нещо кво? Убиха Георги,Яна-сложиха камери но малко! Полиция трябва на всеки ъгъл...Но ние сме си прости,невъзпитани, деградирали, злобни,завистливи ! "Каквото посееш, това ще жънеш"!!!

Абе хора, защо не започнете с основния въпрос при разследване на всяко престъпление - защо е извършено? Винаги хипотези бол - напр. ревност. И тя каква стана - сбутали някакъв памперс на управляващите и хайде, внезапно екшън до Бога.

там на същото място убиха едно момче, помислили го за педераст. това е точно алеята на педерастите.

Не се прави нищо освен показни акции. Престъпниците си правят каквото пожелаят, държавата не желае да се справи дори с дребните рибки, да не говорим за друго.

26 юли 2017 Хора, запомнете тази дата и я сложете в рамка.

Абе, да не би битите да са евреи, та затова така да се дигна цялата държава, дето уж я "нямало".