Автобус катастрофира на столичен булевард

Автобус катастрофира на столичния булевард „Александър Пушкин”. Сигнал в полицията е постъпил към 16.50 часа вчера.

Обратно в новината

Коментари - Автобус катастрофира на столичен булевард | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да не му е прилошало, докато е говорил по телефона,или примерно е ял пица като един в 74.

Прилошало му е като е разбрал, че Ники-Жадното остава треньор на Лефскиту, нормално! Тегава работа

Дано се оправи човека . Важното е , че нямя сериозно пострадали . Добре , че е по-малкото зло . За информация ще ви кажа , че това е двора на 52-ро ОУ . Там отзад в тази градинка където се е забил си играят децата от предучилищна подготовка . Къде щастие ... къде не за шофьора , че се е случило докато са ваканция децата . Дано обезапасят сега нещата по-добре . Дано и човека се оправи бързо .

Докато не потрошат всички новозакупени автобуси няма да мирясат. Това са булгаристанците - празноглави и самонадеяни - шампиони на цигарите и домашната ракия. Трошат не само автобуси, но и хеликоптери.

тоя Хафубус е бил ново-закупен преди 40-50 години...

Ами за тия дето гласуваха пенсиониране на по 70 години да им пожелая 70 годищен пилот на самолет да ги вози.

Припаднал е от глад човека! Наближава края на месеца и заплатата отдавна е похарчена! Но, работодателите ни искат намаляване на заплатите в България, били много високи, еле па минималната! Правителството е склонно, да ги послуша! С колко, ще решават през м. септември! Страхотна перспектива.

Пий си хапчетата и не пиши глупости!

Защо да уча мамо, като мога да стана шофьор в адския транспорт? Нищо лично. Дано се оправи човечеца.

А дали е възможно да е понатрупал годинки?

Ами при пенсиониране на по 70 години то това ще си е редовна гледка. Онзи ден един 65 годише по пътя за Петрохан затри половината си фамилия

Горкия човек, дано се оправи, слава Богу, че няма пострадали.

"По предварителна информация причина за инцидента е това, че на шофьора му е прилошало. Той е пострадал при катастрофата и е бил откаран в болница." Сега пак си помисли, дали няма пострадали.

Сега разбирам, защо се казваш чичо Скрудж, класически буквоядец. Аз написах, горкия човек, дано се оправи, нали. после дописах, слава Богу че няма пострадали, но явно е трябвало да напиша, слава Богу, че няма други пострадали. Благодаря за поправката, беше от изключителна важност за мен, посипах си и главата с пепел.