Иво Никодимов описа нападателите, полицията на крак

Иво Никодимов потвърди пред БНТ версията на полицията, че най-вероятно става дума за хулиганско нападение над него, а не за планирано действие.

Обратно в новината

Коментари - Иво Никодимов описа нападателите, полицията на крак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

виждал съм на запад портрети на заподозрени рисувани от специални художници и съм се учудвал как може по описание толкова точно да се възпроизведа. Може би се дължи и на описващия ги пострадал. Но този Никодимов по хвалепствията по медиите трябва да е интелигентен и да може да помогне на художника. Но е едно е тук, друго на запад.

за мен хулиганчетата или по-точно скинарчетата са го сбъркали или не, с обратен.

ПРОТИВ НАСИЛИЕТО, но у мен остава чувството,че ОН си знае що го бият.

поредните малоумници от Атака са решили да се правят на мъже

Браво на Иво. Възхищавам се от това че е успял да запази равнодушие след несправедливостта която го сполетя. Представям си че на негово място щях да полудея от ярост последвани от куп глупости в опит за отмъщение и саморазправа. Трябва да взимаме пример от такива хора, а не както в повечето случаи от побойниците.

Партията казва: Да отвърнем на удара с удар, на угрозата - с нахлупена каска!

На мен ми допада Иво. Който не го харесва да превключва на други канали, поставени лица го сториха, жалко, той не заслужава това, което му се случи. Желаем му бързо оздравяване. неук човек съм

Затова ще яде мариз.

Акушерки бият новородени. Лелички в детски градини бият 3 годишни бебета. Дечица в училише на по 10 се убиват с ритници. Тинейджъри бият учители. Група роми бият дечица. Недоволни пациенти бият лекари. Набити журналисти, нотариуски. Граждани с БГ документ ритат в Германия, и какво значение има етноса. Бой на всякаде, на всички нива. Жалка картинка.

всичкото това са дребни битови инзиденти, на Запад е пълно с такива случки и някой не им обръща внимание! Ти се радвай че само това го има, радвай се че не взривяват коли, болници, магазини, че няма протести с изпотрошени коли и магазини! Радва йсе че няма атентати и не те гонят ислямисти че тогава ще е втасаш нежна душа си ти ! А Иво си го е заслужил по-принцип а има нещо друго когато политиците усетят че им става жега правят ПР -ход за да ти отнемат вниманието от СУДЖУКА!

Борисовата градина и бул. Драган Цанков, където нападнаха нотариустката, на практика са едно и също място. Най-вероятна е хипотезата, че в парка върлуват 2-3 идиоти, които смятат за голямо геройство да бият непознати хора. Дали напоследък там има бити и обикновени хора, или се разчува само ако си журналист или нотариус?

Всеки ден по 3 пъти минавам от там и проблеми нямам.

Следващия път господина да не се учудва щом с лека ръка пак фудболните агитки са му виновни на тоя...Докато си въртите едни и същи набедени за виновни заради спокойствието на някой не се чудете защо ядете боя..

Прави ми впечатление в показанията на пострадалия как той описва нападателите едва ли не с нагласата-абе няма как да ги хванете но все пак да ги опиша.Думите му са все едно да се търси игла в купа сено.Това подсказва че или самият пострадал прикрива истината или описанието на нападателите е невярно.А в случая и самото място е неслучайно запознати го идентифицираха като алеята на педалите.Дали не става въпрос за история м/у педали и няма никакви момчета и кубинки?

по следата на меката китка.... Жул Верн...

Никодимката ги е гледал с благ поглед.

... и влажен

"..видима възраст около 20 години, които приличат на членове на футболни агитки." Как изглеждат тези от "футболните агитки", та да ги разпознаваме по улиците? Виждала съм подобни, заметнати с шалове, отивайки на мач!

Движат се в в групи, говорят високо и невъзпитано, с непознати не говорят на "Вие", не употребяват думите "благодаря" и "моля", гледат злобно, държат се така все едно останалите са им длъжни. Обикновено са прости , с изключение на някой лидер и се увличат по националистически идеи, може да носят такива символи. Не малка част от тях си изкарват парите по престъпен начин, защото никой с нормален бизнес не ги иска да работят при него. Мразят всеки, които е различен от тях и държат да това да им личи.

Да, търсят такива: движат се поединично и се оглеждат с влажен поглед

Всичко си е навързано и е както трябва..Като няма осъдени от кредитните милионери на Виденов, естествено, че ще има и милионери на Василев...Даже има другарски лумпени, които още оправдават Виденов..Като няма осъдени биячи, естествено, че беше въпрос на време на праснат по кратуната някой по-известен..И да започнат да се леят крокодилски сълзи..Ах, ама агресията..Сякаш сега я забелязват

kъде му е бил акъла на Иво Никодимов да минава през алеята на педерасите ми там нормални хора не минават

Браво бе бабаит, ако си як, теб няма да те набият или поне ще имаш сила да отвърнеш. Ами ако мине детето ти утре от там?

Всеизвестно е, че има места където не се минава и на сън....?!

Ако мен ме набие някой, дали ще скочи цялата полиция да търси биячите. А, ако цигани убият баба, дали полицията ще се задейства въобще. Такива убийства стават ежедневие и не са атракция за журналистите. Ако са го били за това че е журналист - похвално.

никои не казва че е хубаво да го набият . казват защо се е случило, защото няма полиция на алеята на педерасите, нали така.

парцалесата от провинцията постановявам: 1. Ако човекът просто си е минавал от там, не е направил нищо лошо на някого, да се намерят биячите и да се осъдят на 5 години затвор, без право на обжалване! 2. Ако е истина, това, че на тази алея ходят мъже за секс услуги - е, байно, малко ти е боя! Следващият път повече!

Хората, които могат да пребият човек само защото не им харесва бият наред. Нарича се агресия - утре ще пребие някой, защото не му харесва как е паркирал. След това , защото е решил, че някой го гледа накриво, след това жена си, защото е решил, че намигва на непознат... Нула толерантност към насилието - друго не става.

Забележете колко престъпници пишат тук. Колко хора , които намират нормално да се пребива някой, защото прилича на гей. Иначе циганите само били престъпници. А да можеха така да пишат циганите. Ама не могат.

Не само забелязваме, ами сме бактисали да се правиш на, ама голямата тарикатка и умница. А, всъщност - досаден дебил.

Ама те, ромите са мейд ин БГ, демек са си наш продукт. Тука да погледнеш некой на криво или просто така му се е сторило и си набит и пребит. Народопсихология>

Леле ужас-алея на педалите.Сега се сещам как преди време минах през Б.Градина.Стояха двама на една пейка-едни такива нещо се смутиха като се приближих.И аз също викам си-да не вземат да ме нападнат че няма много хора.А те сега разбирам са били педали :).

Абе само не ми казвайте, че не се сещате защо е набит именно Иво Никодимов! Какво ли е направил а? Хайде сега да мислим... е, не е лесно, прави сте... особено ако мозъчетата ни са задръстени с комунизъм, няма как...

това е станало от страна на гората на пътеката на педерасите там често стават оргии в храстите а тези които не знаят са си най добре

ми вчера минах от там, пълно е с презервативи по земята, наистина там се събират и там се таковат, няма полиция! а тоси иво какво е правил там не знам, не ми прилича на педал, ама ако си изреже ноктетата ще е по добре.

Харесвам Иво и съжалявам за премеждията му, но колегите му прекаляват с врявата. Ако е бил нападнат и бит по време на изпълнение или във връзка с журналистическата си практика - да, заслужава всеки написан ред! Но в случая гражданинът Иво Никодимов е бил набит от хулигани. Това е ежедневие, но повечето случаи угодливо на властта се премълчават от телевизиите. Така че нека не прекаляват с вайканията си. А защо побоите станаха ежедневие особено последните месеци, с което държавата се връща в едни по-тъмни времена, е друг въпрос. Той е много по-важен, но медиите се правят, че всичко си е ОК.

Пребиха, или набиха някакъв журналя и... вой до Бога от всички фалшиви медии. И се изредиха най-големите "капацитети" да осъждат деянието и да препоръчват своите си измишльотини. А такъв вой същите "медии" да са надали за всекидневните убийства, грабежи и изнасилвания за 5 лева на възрастни хора по села и паланки? Какви са едните и какви са другите? Не е ли това дискриминация и разделяне на обществото на богопомазани и на измет? И кой насажда това разделяне на обществото - ами същите тези журналя, които се правят на важни и недосегаеми и за които също не важат законите на Държавата. От друга страна бандюгите и мошениците не се оправят с меки ръкавици и с галене с перце. По бай Тошово време Белене работеше и всички хайлази, нехранимайковци и бандити-ха са кръшнали и автоматично са се намирали на кариерите. Да им дойде поне малко акъла в кухите им глави. С бандюгите се работи с техните методи и средства-а те добре се знаят от всички.

Всъщност, побоя над "журналисти" в България е посегателство срещу свободата на дезинформацията и манипулацията.

Драги коментиращи, случаката много ми напомня на един бит журналист Огнян Бояджиев, който водеше сутрешния блок по bTV преди години. Как го нападнали в дома му, били го и т.н. След това се оказа педерастка история, Огнян Бояджиев си повикал някаква мъжка проститутка, циганка ли, тайландка ли беше, и мъжката жрица го набил! То не бяха драматични репортажи от болницата, призиви да спре тормоза над свободното слово, а то каква история излезна!

и тук може да е подобна история.Примерно да се е уговорил с някой в интернет а всъщност зад профила да са били скинари които подмамват хомо мъже и после бият.

ДО ЛГБТ ОБЩЕСТВОТО : ... МВР НЕ МОЖЕ ДА ОПАЗИ ВСИЧКИ ЛГБТ ...

Двата побоя били без връзка ... Имат връзка и тя се нарича "работата на полицията" ... или по скоро липсата и ...

Каква е тази алея на педалите?Много често минавам през Б. градина и за пръв път разбирам за такава алея.

има такава от 20-з0 години. пълно е с педали, там се срещат и там се таковат. носят си вода да се подмиват. полицията знае и нехае.

ами, като не знаеш, какво да правим. на тази алея се събират педераси от 20 години, там беше убито едно момче преди години, там се срещат и се съвокупляват педераси, иди да видиш. полицията нищо не прави, аз съм се оплаквал много пъти.

Ами не биете хора. Това правят нормалните човеци. Учат, търсят си работа, работят, възпитават децата си ДА НЕ БИЯТ ХОРА, продължават да учат за да си намерят по-добра работа, ако имат смелост опитват собствен бизнес.... А НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАТ, ЧЕ ПРАВЯТ НЕЩО ДОБРО КАТО БИЯТ ХОРА.

ами скинарите са го помислили за гей с тази мазна физиономия и са го ступали

днес видната соросоидка иринаа недева каза по бнр, че нападенията над журналисти били посегателства над "свободата и правото да бъдем информирани' много се съмнавам, като гледам хората по телевизии и радио, че това е така, Журналиститеса най-големите манипулатори и творци на новини - могат от нишо да направят нешо и да замажат най големо престъпление

"Иво Никодимов описа нападателите си като млади, стройни момчета на видима възраст около 20 години." Ивчо и твоята не е лесна, гладна кокошка просо сънува! Къкво правиш на педераската алея в горната част на Борисовата градина!?

Първо никой не дава право на когото и да било да бие друг човек, какъвто и да бил той. Второ - аз като не съм педераст откъде да знам, че има "педерастка" алея в Борисовата градина? Утре и мен ще пребиете, защото според вас ИМАМ ОГРАНИЧЕНИЕ НА ПРИДВИЖВАНЕ ИЗ СОФИЯ , НАЛОЖЕНО ОТ НЕОБРАЗОВАНА, МЪРЗЕЛИВА СГАН, КОЯТО СИ Е ВЪОБРАЗИЛА, ЧЕ ИМА НЯКАКВИ ПРАВА.

Полицаи протестират, прокурори и съдии подкупни, ...

не вярвам да е педал, не е казал по телевизията. объркали са го значи. ама там си е опасно, по алеята на педерасите, така е.

Г*й е може и това да има връзка.

не знаех, това обяснява всичко...

просто са го помислили за гей.... стават грешки требе се прощава... а може и да не са сбъркали....

Крайно време е футболните фен клубове да бъдат поставени под специален полицейски надзор. Свободното сдружаване е валидно за организации, които не проповядват насилие. Прекалено дълго време търпим банди да се представят като клубове на привърженици. Голяма част от тези привърженици нямат нищо общо с футбола, а са просто едни побойници, чиято цел е да си намерят оправдание във футбола за да се бият. И да прикриват престъпната дейност, която развиват.

А, тея "проповядват" ли насилие?

винаги има кой да те набие, убие, изнасили или да ти покаже гениталиите си...

И винаги е имаЛО. ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАЗАД.

Четейки повечето коментари, всяко чувство на хуманизъм ме напуска...Защо бе хора? Защо сте толкова зли в изказа си? Никой не е застрахован от подобна ситуация.....

защото тази измислена столица събра отрепките на държавата. Изоставиха буренясалите ниви на дедите си, напъхаха се в опиканите и осрани панелни гета, нямат градивен труд и култура. И за да не се върнат да бачкат честен труд, си организират тъпи протести (вместо да идат да се трудят на изоставените ниви по селата), нелепи изяви, както описаните тук или просто киснат в кафенетата и търсят дрога. София е цирей на държавата, събрала нищоправци. Там нищо не се произвежда, освен тунеядци, свръх администрация, бандити и фалшиви ВИП.

Така говореха партийните секретари до 90г - цяла България храни София!? Може би и сега продължавате другари?Вярно че в града ни дойдоха много селски боклуци, но те са резултат точно от такива приказки по селата!

Ако е гей и нещо им е подвикнал. Може да са се раздразнили особено ако са скинари. Не оправдавам боя в никой случай.

Малко преиграваме май, то ако след всеки квартален бой се ходеше на скенер, щеше да има скенери на всеки ъгъл.. ;)

Вярваш или не, точно така е в цивилизованите държави....

ама не говорите така за циганските побоища което веднага логично води следния въпрос: някой нарочно ли насъсква българи против цигани за да рути държавата?????

Това са от тези антиевропейци на БСП, които всеки ден пиша за ЕвроГейския съюз и плюят педалите все едно някой ги кара на сила да се чукат с педали. Най-вероятно са руснаци, или от смесени бракове. Гадно племе.

БСП никога не са били антиевропейци.

БСП имат няколко крила. Това руското крило е най-активно. Русофилите не понасят ЕС, въпреки,че постоянно се възползват от това,че България е член на ЕС.

Е ти като си малоумно еврозомби какво? Роб си, но ти харесва.

минах от там, полицаите бяха блокирали всичко, не можех да излезна от парка, криеха какво е станало на алеята на педерастите, има нещо гнило. да си признае иво никодимов какво е чакал на пияцата..

Май на теб не ти е чиста работата "минавах случайно"?! И защо "мина случайно"?! Хайде не на нас! Май си търсил нещо?! Приятно ли ти е непознати да пишат подобни на твоите простотии?!Сигурно не! Ако няма какво да кажеш, не пиши глупости!

минавах случажно, защото там минавам всеки ден и знам какви се събират. минах веднага след като целият парк беше блокиран. за мен или теб никои няма да блокира парка нали така?

верятно е чакал тебе!

Няма значение кой какъв е, дали е педераст или хетеросексуален... въпроса е, че управлението на държавата е на автопилот, защото пилотите и са неграмотни!