Тръмп е ”много разочарован” от министъра си Джеф Сешънс

Президентът Доналд Тръмп заяви, че е разочарован от министъра на правосъдието и главен прокурор на САЩ Джеф Сешънс, но не уточни дали ще го уволни.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп е ”много разочарован” от министъра си Джеф Сешънс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека си спомним, че Тръмп безцеремонно уволни Сали Йейтс от поста, защото не го "слушкаше" и с мъка насади Сешънс, въпреки опасенията, че е ксенофоб, расист, тесногръд....Сега и този ли не слушка достатъчно? Да назначи зетчето, той и там може да си мълчи....

БАЙ ТРЪМП ИСКА ОТ СЕШЪН ДА ПОЧНЕ НОВО РАЗСЛЕДВАНЕ НА КЛИНТЪНКАТА И ДА Я БУТНЕ В ПАНДИЗА .... А ТОЯ СЕ ОПЪВА :))

стана световен рекордьор по жалби и разочарования, кога намира време да мисли този човек, та камо ли да работи, когато денонощно е или на гости, или пред туитъра ???

Абе, човекът не е виновен - бяха го пуснали срещу злата вещица, като абсолютно неизбираем, но се оказа, че срещу нея всеки има шанс. Аз, лично, съм доволен, че изборът му отложи ТСВ. На Килъриту й бяха потекли лигите, да натисне червеното копче за край на света и така да затрие всички свидетели на позорната свирка на Моника.

КАК ФБР И КЛИНТЪНКАТА ПО ИЗВЪНСЪДЕБНО СПОРАЗУМЕНИЕ СА И ТЪРКАЛИ ХАРД ДРАЙВ (ТВЪРДИТЕ ДИСКОВЕ ) НА ЧАСТНИЯ СЪРВЪР ???? .... РАЗТВОРИЛИ СА ГИ В КИСЕЛИНА !!!! АЗОТНА :))) ... ТАКА ЧЕ АКО ИМАТЕ НЕКАКВИ ПРОБЛЕМИ - ТВА С КИСЕЛИНАТА Е МНОГО ХИТЪР МЕТОД - ЧУПИШ И ПОЛИВАШ :))

Без авторитет, марионетка, зъби се за вдигане на рейтинг. Конгрес и сенат държат здраво юздите и ограничават властта му.