МВР се сети да се активизира срещу хулиганите

Няма усложнена криминогенна обстановка в столицата и няма връзка между двата случая на нападения – над Иво Никодимов и над софийски нотариус.

Обратно в новината

Коментари - МВР се сети да се активизира срещу хулиганите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре са направили момчетата. В други статии са публикували и снимки на двете пребити - с къси поли като магистрални труженички. Колкото и да ги тепат все ще им е малко. Кой знае колко фалшиви и съмнителни сделки и други такива с лъжесвидетели са изповядали. Кой знае колко фалшиви нотариални актове са издали и все са били невиновни. Неизвестно колко лайна са забъркали и с тяхна помощ колко хора да ограбени. Малко им е.

За бога, излезте от РПУ-та и се поразходете из кварталите! Може пък да предотвратите някой побой или грабеж. Вдъхнете малко сигурност на хората! Жив полицай не можеш да видиш по улиците на милионна София. Е, може би само около НС...

Господа ръководители в МВР Господа управляващи, Стреляте в грешна посока. Нямате хора с акъл, за да анализират точно набора от първопричини за плачевното състояние на престъпността в България. Ще посоча само един пример. София е най-благоприятния терен за престъпния контингент от цялата страна, вкл. и за чуждестранни наемници. Направете внезапни проверки в големи жилищни блокове и ще се изненадате колко съмнителни личности пребивават без елементарна регистрация за местопребиваване в София. Забрави се ролята на кварталния и извънщатните сътрудници. МВР загуби окончателно своя облик и се движи след събитията. Да не говорим за някаква превантивност в действията. Първосигнали и любителски реакции. А имаме един от най-големите числени състави в министерството. Разкриваемост под прага на елементарната професионална грамотност.Така не може да се продължава и тоталната смяна е неотложна!!!

София попада в групата на най-опасните столици в Европа. Полицията очаква съдействие от гражданите. Разбира се, гражданите съдействат, като министерството е лидер при харчещите с бюджет от 1.23 млрд. лв., а стана традиция всяка година да има огромни допълнителни разходи по бюджета на МВР. МВР гълта най-много от бюджета. Защо бюджетът на МВР постоянно набъбва, а равнището на престъпността в България остава сред най-високите в Европа? И още нещо: България заема осмо място в света по брой полицаи на глава от населението. Годишната издръжка на МВР струва на българските данъкоплатци много над 1 милиард лева, което е най-големият публичен разход в българската администрация. България си има един огромен силов апарат, в който едната ръка не знае какво прави другата, непрофесионализмът е масов, а отговорност е чужда дума. Гражданите, които са и данъкоплатци, искат от МВР защита на живота си, на честта си и на имуществото си. Вече става ясно, че при сегашното положение на нещата, подобни цели не са постижими.

Сетила се Мара, да се ..... След дъжд качулка и т.н. и т.н.

Вярвайте безприкословно на 'вътрешния-министър' и най-вече на "най-добрия профиналист" т.н. гл. секретар. Преди да правите стачки - кажете колко от вас са корумпирани????

СИМУЛАНТИ!Безпомощни блюдолизци!!!

Заглавието е много подходящо-"МВР се сети...."Или както по-подробно описва "седенката"в МВР др.сайт,Министърът "бил много учуден"от случващото се,защото.....обикновено през лятото,не се случвали такива неща! Абсолютни калинки.

По време на тъмния и най-вече човеконенавистен социализъм в "Парка на свободата"/Борисова градина/,имаше патрулиращи двойки конни милиционери.Базата им беше в едни постройки до тенис кортовете.Човек можеше да се разхожда спокойно и безгрижно до до късна нощ.Сега по време на безкрайния демократичен преход , ако се разхождате ,най -добре е да сте с калашников със свален предпазител и патрон в цевта ,като и инфраред прицел,бронежилетка, каска , очила за нощно виждане , протектори по ставите и тогава може да имате късмета да пресечете парка без да пострадате

Ми що не идеш в С.Корея. Там за такъв коментар, директно ще те разстрелят. Както, междувпрочем беше и по любимият ти социализъм.

Ти пък откъде знаеш как е в Северна Корея?ЦРУ не знае, той знае:)

МИ, в Северна Корея няма да има такъв коментар ,защото няма да има събития , които да го предизвикат

По-точно е да се каже, че у нас зачестиха акциите на бизнеса с полумокри поръчки. Защото всички последни "хулигански" прояви изглеждат като професионално - поръчкови. А дали са от една "фирма" това е друг въпрос.

еб..ти дарзавата....то ако е нормална дарзава вече да са подали оставка поне един виш полицаи

фсички западни агент и зомбита и техните помагачи и всички съдии и прокурори и адвокати водени от фалшивото римско-европейско право требе да се набият и изфърлят от балканите! а на здраве за балканската федерация с официален български и руски език!!!

Русофил=национален предател. Нямам какво повече да ти кажа. Заминавай за Русия.

Какво може да оправи МВР, след като се вижда, че почти във всяко престъпление има служители на МВР, или бивши или настоящи?

НКВД, БЕРИЯ И ВИШИНСКИ-----В СЪВРЕМЕНЕН ВАРИАНТ---МОГАТ ДА ОПРАВЯТ ПОЛОЖЕНИЕТО ЗА ПОЛОВИН ГОДИНА САМО,:)))))))))

Берия толкова Пройчовци разката, че не е истина. Минимум 20 милиона. Ама то Пройчовците друго и не заслужават.

ИМА ЕДИН ОЩЕ ПО-ДОБЪР ... СВЕТИ ФЕЛИКС ЕДМУНДОМИЧ ДЖЕРДЖИНСКИ :))) .... А БЕРИЯ Е БИЛ ГРУЗИНСКО КОПЕЛЕ ИЗНАСИЛВАЧ И ПЕДОФИЛ :))

Полицията очаква съдействие от гражданите. Разбира се, много добре е и гражданите да съдействат, но това е само СЪдействие. Главното действие се очаква да извърши полицията. Но как ще стане това с нашите полицаи-шкембелии със съмнително добро образование и с физика под всяка критика. Нека да приемем, че са неподкупни;). С ръце на кръста или почесващи се по главата, чакащи нареждане от някой. Могат ли такива да всяват респект, да провеждат успешни акции, да са безспорните пазители на реда. Къде са такива полицаи - млади, образовани, спортни и добре тренирани, вдъхващи доверие и сигурност още с вида си. Полицията си е за оплакване от всякъде.

очакваш от полицията в БГ ! Съдействие и действия от полицаи с мизерно заплащане(протестиращи при това ),със скъсано или протрито облекло,с права да ядат пердах от циганите,или да ги да ги гърмят? Ха,ха,ха?Защо ти не станеш полицай при тези условия?Не драги,не!Няма как да стане.Образец на българската Полиция са били тази преди 9.09.1944г. и по времето на Соца.Няма ги защото някой има интерес от това.

Дори и да бях.видял не бих казал кои са браво на пича но трябвало да ги.понабие повечко за назидание на другите сума ти народ изгориха що фалшиви натурални актове са издали само с тояга ще се оправят нещата

И аз също!

Да се противопоставим на хулиганите, организирайки един грандиозен гей-парад. Евроантлантическите ценности нямат алтернатива.

Chterev ti si tup komynisticheski trol

Изпуснахме питомното, сега гоним дивото.

всъщност питомното се оказа диво !

Тук трябва по-често да се бие, защото нотариусите крадат имоти, банките крадат влоговете ни, лекарите ни осакатяват доживот., народните избраници са ОПГ. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Българската законотворческа и провараздавателна дейнаст се управляват от престъпници защото: - Законите се създават така, че да могат да бъдат заобиколени. Това го провят некъдърните ни депутати - умишлено или неволно. Законите, които се създават основно са или лоши или лобистки. - Чрез тези закони се цели повишаване, а не ликвидиране на престъпността в страната, защото закон, които може да си заобиколи създава престъпници, тези които са го заобиколили. Заобиклянето на закон, както и лобистки закон ощетява интересите на не малко честни хора, като може да ги подтикне към престъпление. Още един път за генериране на престъпност в страната.

"депутатите",ако редовно бяха бити нямаше да вършат само поразии,същота важи и за министри и магистрати ,които направо ни се разхождат по главите .на някои изглежда ,че безобразието им е дошло до гуша .в русия бяха заляли една журналистка с кофа фекалии ,не знам дали са открили героите .

Поредният провал на тъпите ГЕРБерастки мутри!

Четейки няколко от долните коментари, описващи случки с нотариуси, стигам до извода, че нотариусите са престъпно и алчно плиме и колкото и да ги биеш все ще им е малко.

Редовите полицаи не са виновни!

"Всички патрули" ха ха ха. Колко са 6-7? Че те са на околовръстното да рекетират мургави труженички.

На нотариуса може би дори й е малко. Кой знае какви лайна е забъркала на някой чавек срещу пари. Нотариусите бият всички юристи по забъркани каши. Като издаде един акт за собственост с помощта на лъжесвидетели и на човек може да му се стъжни за години наред, особено, ако имотът е скъп.

Суджука и стабилността са по-важни от някакви си побоища над журналисти и нотариуси, орди от орки с колове и брадви, реформа в съдебната система, разкриване на истинските виновници за фалита на КТБ и т.н. ...... Правителството на Пеевски показва точно защо дойде на власт.

Шилo

Премиер - мутра, главен секретар на МВР - мутра, владетеля на медиите - мутра на мутрите... Какво друго да очаквате от тази държава, освен мутренски номера?!?!?!

Та какво точно са се сеттили да правят от МВР с хулиганщината?... И защо се сещат само когато някой известен пострада....

Сега МВР "умолява" свидетелите на побоищата и гарантира анонимността им. Остава свидетелите да повярват на тези гаранции, които следва да изключат появата в следващите години на някой методиандреевец, облечен във власт, който да изтипоса далите информация на МВР в някой позорен списък на "доносници".

Извинявам се за аматъорското мнение, ама от чисто логична гледна точка е несериозно И НЯМА КАК НЯКОЙ ДА ТВЪРДИ, ЧЕ МЕЖДУ ДВАТА СЛУЧАЯ, МЕЖДУ ДВЕТЕ БАПАДЕНИЯ НЯМАЛО НИКАКВА ВРЪЗКА, СЛЕД КАТО НЕ СА РАЗСЛЕДВАНИ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ИДЕНТИФИЦИРАНИ! Вероятно няма такава връзка, но това на този етап не може да се каже, още е рано. Разбирам стремежа да се успокоят гражданите, но не е зле това да се прави умно и правдоподобно, защото иначе може вместо да се изпишат вежди да се извади окото,, тоест да се постигне обратен ефект!

ТРЪТЛЕСТИ КАРИКАТУРИ!

Благодарение на една такава "компетентна " нотариуска Валентина Алексова (бул. Стамболийски 20) издала фалшив нотариален акт на сделка, предхождаща моята ми струваше 60 000 лв и 10 г по съдилища и накрая м и взеха жилището. А за капак на цялата простотия платих 17 000 лв наем за последните 3 г живот във въпросното жилище. До ден днешен изплащам кредит на банката. А нотариуската не можаха да я осъдят от прокуратурата, защото са съда " тя е невиновна , но е създала документ с невярно съдържание" от което произтича анулиране на предходна сделка, а след това и на моята и ми вземат жилището. Къде да отида, кой да съдя и кой ще ми върне парите и съсипаните нерви... НИКОЙ , всичко си е за моя сметка. Нотариуската Алексова, продължава да работи и да твори....

Koe zhilishte ti vzeha bre deeba tvojta majkia? Garsonierata v obelia zaradi kojato cial zhivot te ebat komunisti kato svinarina gergov li? Losha rabota metev!

Koe zhilishte ti vzeha bre deeba tvojta majkia? Garsonierata v obelia zaradi kojato cial zhivot te ebat komunisti kato svinarina gergov li? Losha rabota metev!

Koe zhilishte ti vzeha bre deeba tvojta majkia? Garsonierata v obelia zaradi kojato cial zhivot te ebat komunisti kato svinarina gergov li? Losha rabota metev!

Кое жилище ти взеха бре дееба твойта мъжкия? Гарсониерата в обеля заради която цял живот те ебат комунисти като свинарина гергов ли? Лоша работа метев!

Моят случай е подобен само, че е с нотариус Иванечва 260, Евтимий 12. Искаха да ми вземат апартамента и да и да им платя наем затова, че съм живял в собственото си жилище. Тривиална история с лъжесвидетели и узасоняване на собствиност по давност. Слава Богу не успяха.

За тези, които нямат нерви да четат полицейски глупости, да ви запозная с резюмето. Увод: Полицията няма никакъв хабер къде са и какво се случва около тях. Първи абзац: Главният секретар на МВР не открива връзка между двете нападения. Просто не е откривател. Навежда на мисълта, че най-големият му успех е, когато е открил връзки за заетия от него пост. Втори абзац: Началниците на полицията ще си правят събор. Заради министъра внимателно са отбелязали, че ще се работи усилено. Трети абзац: Полицаите се молят на народа, някой да им свърши работата. Четвърти абзац: Обяснява се малко по подробно, как ще чакат някой друг да им свърши работата.

И какво като няма връзка между нападенията? Хората ядат бой посред бял ден, в центъра на града. Всеки един от нас може да бъде нападнат, а полицията е безпомощна, прокурорите квалифицират побоищата като леки телесни повреди, а съдиите издават условни присъди на нападателите. И всички вкупом трябва да сме доволни от българската държава и премиера Борисов.

Някои от нотариусите са си направо за убиване. Благодарение на една подобна мошеничка /М. Тодорова-Иванчева 260, Евтимий 12/ и издадените от нея 2 фалшиви нотариални акта, финансирах 10 години съдебната сестема и похарчих около 6-7000. Благодаря на Господа, че накрая спечелих делата. Но никой не може да ти възстанови похабените нерви.

АКО ИМАШ СЪМНЕНИЯ ОТИВАШ ПРИ НОТАРИУСКАТА С ПАПКАТА С ДОКУМЕНТИТЕ И ВЪТРЕ СЛАГАШ И ЕДНА СНИМКА НА ДЕЦАТА И :)))

В 2005 г. ходих и й паказах, че неправомерно е издала 2-та акта за собственост, а тя само каза "Значи, сега трябва да събаряме нотариалните актове". От прокуратурата отказаха да образуват производство за немарливост или пристъпление по служба. Това е нашата правосъдна система. Създава престъпници и издържа престъпници.

Да ти таковам и "мнението"!!!!!Простак, София НЕ е България!!!!!В провинцията или както селяндурите пребиваващи в Софето се изразявате ПРОВАНСА реалната обстановка е плачевна!!!!ЗАЩО плащаме данаци, когато Вие от МВР НЕ сте в състояние да ОЗАПТИТЕ ц и г а н и т е ??????Жалки сте!!!!

Хич не са жалки. Пенсионират се на по 40 - 45 години, получават по 20 работни заплати за "доблестна" и "верна" служба, намират си след това и една службица със средно висока заплатка и кретат от хубаво, по-хубаво. Изобщо не са се озорили, още повече, че кратуните им са прадни като тая на министър-председателя и няма мисъл, няма тормаз. Има само вечно и безметежно щастие както е при лудите.

"Маринов идва от ВИС, докато Боко е кадър на СИК, което за пореден път доказва, че те са просто от едно общо котило"

За тези които не знаят историята за прякора на Бойко Тиквата малко инфо. Тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го чука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се насра". Та те тоя същия Бойко сега си го избрахте за премиер. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.

Да попитам... Защо този Маринов никакъв го няма в ефира, уж вътрешен министър а в страната е такъв цирк и този никакъв го няма? Поне да се изкаже, покаже или изходи в краен случай.

Как бе Маринов ще е министър???

То и Бойко беше главен секретар, пък си го раздаваше като министър, че чак министър председател стана. Като се разпадне ГЕРБ този ще наследи поста на шефа си хаха

Sm3hurk0

Държавата се държи като мащеха към детето ѝ, а сега търси помощ от същото....

ЗАЩО МУТРИТЕ ХОДЯТ СЪС КОСТЮМИ .... ЗАЩОТО АКО СА ПО КЪСИ ГАЩИ И ГО СРЕЩНЕШ НА УЛИЦАТА ЩЕ СИ ПОМИСЛИШ : "КВА ТЪПА МУТРА " :))

Да дойде и "професионалиста" Георги Костов да помага. Назначи всички негови роднини -некадърници за шефове в МВР. А сега разкривайте....

или Как 3 качулки могат да изтрият за 1 час аферата суджук, и от утре целият ГЕРБ Добрич па ще си е по местата.

с камери на всеки ъгъл и полиция на всяка крачка нема да стане, да знаете. Оттървано е положението у родината мноого отдавна и сега ще берем плодовете и все повече боища ще има. Щото младите не учат, нямат страх от Бог и слушат Яката Дупара, Късай фърляй, Напрао ги убивам, Убий ги и т.н. Само още 5г. и ще стане мазало.

Полицията чака някой да им покаже кои са извършителите, но искат по-високи заплати! Малоумници на чело с тиквата!

Ивчо е един такъв плах, кротък по телевизията, не е като Ахчиева или Мавриков. Щом и тая овчица са пребили посред бял ден, начи сме баш като в Бронкс.

"МВР се сети..." Да се сещаме ли, че искат още и повишение на заплатите, ранно пенсиониране, неплащане на социални и здравни осигуровки,...?!? ТЪРТЕИ, само ИСКАТ, всички плащаме ;-(((

Патрулите са инструктирани, да реагират мигновено на всички сигнали за суджуци.

Нали се сещате какво ще стане сега. За да потушат напрежението ще хванат две двойки дроги, които отговарят на описанието. Ще спретнат с тях един цирк по медиите и в съда. Съдията, който изобщо няма да знае за какво става въпрос, ще им даде условна и тихомълком ще ги изпроводи през задния вход. За награда хубаците ще получат безплатна дрога за месец-два напред, извадена от личните запаси на някой началник на РПУ.

Не е нужно да си професионалист за да разбереш, че и двете нападения са поръчкови! Въпроса е кого обслужва полицията за да разправя тия глупости и с бездействието си?