Бизнесмен: Близки до Мартинов фалираха фирмата ми

Бизнесмен от Добрич е бил разпитан по случая с народния представител от ГЕРБ Живко Мартинов. Той се оплака, че фалирали фирмата му.

Обратно в новината

Коментари - Бизнесмен: Близки до Мартинов фалираха фирмата ми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Омръзна ми от този противен водевил. На всичкото отгоре по телевизията платени "мастити" журналисти ни обясняват, че ако една фирма работи в съответствие със законите и си плаща законните налози ще фалира.

Суджук баба и 40-те разбойници Кацнал суджук на трънка... Суджуци от всички страни - обединявайте се! Суджуци за 1001 нощ Градил суджука килия А суджука от стената само ме следи.... Пляс, пляс суджуците.... Суджуци за теб и за мен.... Хей ръчички, хей ги две, с тях суджука се краде.... Суджук глава затрива. ДЕПУТАТ ДО ДЕПУТАТА, МАЙНО ЛЬО, СУДЖУК ДО СУДЖУКА...

Кое е по-вредно суджукгейт или онова на Рум. с Грипените? И опозицията и управляващите са отбор айдуци, мамата ни разкътаха тия, ей!

Цялата дандания според мен е че боко според цацата не е хапнал и ''един суджук'' защото му ги давали на касетка...

"Tази шия, не е от трушия"!! Aко, искаш, погледни ги и двамата,... и боцето и цацата!?? ;))

Живко Суджуков Свинков,брат на Ганю Тъпана Добруджански!Баси лакомията!Кой си ти бе,че да ти подаряват тонове суджуци,ще ги носи у Софето,да си хапват с Цецко! Все едно ги е открадал,дали е кола или деликатеси,все тая,пладнешки обир и изобщо никакви чадъри не трябва да му правят!

Мартинов напуска по собствено желание! Тези Цвъцко ги разказвай на бай Тошо, когато се явиш при него горе на доклад! Нас не ни пълни главите с комунистически клишета и ДС агитации! Баламите се свършиха отдавна! А ти и дебелата свиня тиквеника е време да се ометете барабар с цялата си шайка!

с нагло крадливата терористична агенцiя po geodezia са ограбени стотици хиляди имоти и милиони декари..всеки дръзнал да с е жалва се следи он лайн чрез лични документи., десетки хиляди с а убити,отровени или самообесени..турски терористи готвещи кървави убииств а в турция седят за кражбите

Я се скрийте.

Не разбира тоз пич бат Боко, че вече е плашило и олицетворение на държавния рекет!:) Ще бере много кисели плодове, докато е обгръден с гладни лакеи и метреси!:) Суджука- едни го харесват твърд и голям (български стандарт),други му се радват на аромата, а трети на цената... Сигурно има и такива които не ядат месни произведения на балканското гурме- още по- сигурен съм, ще се научат с лекота- при тази мазна обстановка!:)

Абе този от снимката ми изглежда твърде хилав като за човек, облажил се с 4 тона суджуци. А един друг герой, на когото само името се споменава в тази история добре се е закръглил. Дали все пак част от суджуците не е отишла по предназначение?

А аа хилав,я го виж по добре прилича на прасе!

Цяла Европа ви се смее бе,герберски помияри,не гледате ли телевизия

По суджука ще ги познаете :-)

Сто кила суджуци давам Сто кила суджуци давам Сто кила суджуци давам само теб да притежавам о Цецето Цачева. Дън трака дън траката.

Толкоз ракия няма на света. Пу,пу, извратеняк.

ГЕРБ. Гепи.

КОЙ принуди Гриша Ганчев да затвори фабриката за автомобили край Ловеч???? Тема за разследване! Ами сега???

iсам си я затвори, крадливият мафиот

Ma то ного ясно ББ ще уволни цялото Добрич ГЕРБ, та то до него не е стигнал и един суджук, ма той председател ли е на ГЕРБ или не. Ша формираме европейска комисия да видим къде са потънали /изядени/ суджуците. Ми то кажи речи е ясно , председателя на ГЕРБ Добрич поне 500 кила, всяка седмица оперативки на ръководството, за 3 месеца са отишли, ами останалите активисти а има по 3 кила я не, еми вие оставихте премиера гладен бе , може ли така, са ш има наказания, той ш прати фалкона и докато не го напълни Добрич до горе със суджуци няма лягане, айй ма на.

И както ги уволни така и депутат направи един от тях:))))Всичко е гербераско мутренско манипулиране на хората...

Б.Б. МЕСО НЕ ЯДЕ ТОЙ Е НА ДИЕТА И МУ ЛИЧИ.

КАК НЯКОЙ НЕ ОТКРАДНА 4 Т. МОТИКИ , АМ СЕ ПАРИ ИЛИ НАСТЪПАН САЛАМ

Подобни ежедневни случки се случват само в страни като България! Как се живее в подобна страна?

И в Македония!

Тоз го познавам, беше с една жена дето ни агитираше да гласуваме за БСП, а той раздаваше суджук.

Стига с това "бизнесмен" стана синоним на мошеник,перач на пари и безскрупулен политик.

ГЕРБЕРСКИ БОКЛУК,СУДЖУК БЕЙ НЯМА ДА МУ ПРОСТИ ТАЗИ ИЗЛАГАЦИЯ.СКОРО ЩЕ ГО ПОСЛЕДВА СЪДБАТА НА М.БИРАТА,В.ТАНОВ,ГЕН.ТОНЕВ И ДРУГИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ГЕРОИ.

Eй, много гладни червените тролчета. Само думата Суджук им е в устата. Напълно ги разбирам, тобкова години вече не са на партийната ясла и не могат да цуцат. Голям глад ги гони и искат да видят господин Борисов са се ръкува със Свети Петър. На тях им казвам свиквайте, защото ще има не "кабинет Борисов 4", а "кабинет Борисов 5", че дори и "кабинет Борисов 6".

Много важно уточнение от Цацаров: "Суджукът не е достигнал до министър-председателя", което ме съмнява и да е вярно, но това е достатъчно като аргумент за да добие такъв отзвук в обществото ни.

ОТ КАКВО СТАНА ТАКЪВ ТОЛУП?

абе Цветанов? .. този "андршко" изкара на бял свят кирливите ви ризи, ама нали си баш Гьон-сурата на Партията, си мислиш че баламосваш някой с празните си приказки!..евсички сте като този! .. и не само вашата партия! .. та Емил Димитров ли не беше, Гергов от БСПто, Цонев от ДСПто, па Местан- тои е от международен мащаб :).. Ами ние сме овце , че още ви търпим. Ей, момче - народа взе да се усеща че трябва да "Удари по масата" - ако има кой да го поведе, ще ви измете за три дена! Опичайте си акъла, че наближава Видов ден! .. Бйко, Доган, Корнелия взеха да се усещат... опитват се да показват че са от бълраска майка раждани!.. па и Сергейчо - доколкото му разрешават от Москва :).. Румен, малко да си стъпи на краката и ще ви бие дуспата - па и други идват! .. не можете всички да ги омаскарите! ..Вижда се края на Вашата .. Пир по време на Чума!

Егати селската и нагла физиономия дето има този герберски мошеник

Не яжте много суджуци,че я какво ниско челце се оформя.

Къде се покри Румен Иванов?

В ГЕРБ се настаниха престъпници , за да не ги преследва закона. В БСП, АБВ, ДСБ , и най-вече в ДПС ,....СЪЩО ! Затова : ''БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪЖАВА ''..

100+

...ОТ МАЛОУМНИЦИ В ПОЛИТИКАТА ,ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ !!!!Е такива трябва да ги мачкат като гниди ,за назидание !!!!

Е ХОРА ТЕЗИ СУДЖУЦИ ЧОВЕКЪТ ГИ Е ПОЗДАРИЛ НА ДОМОВЕ СИРАЦИ И ЗА СОЦИАЛНО СЛАБИ ХОРА! НЕ ГИ Е ИЗЯЛ!!! САМО ГО ВИНИТЕ,НЕВИНЕН!

"че е бил принуден да заплати глоби за над 700 000 лева за откраднати имоти" от по горе това как го разбирате

Този идиот тероризира и тормози Добрич от 7-8 години, назначава и уволнява всичко наред, от шефове на болници до шефове на полиция и т.н. По-нагъл рекетьор е и от мутрите едно време. Всичко се знае от полицията и от ГЕРБ, да не се правят на ущипани.

Суджук Паша! Суджук гейт! Навързани като суджуци! Ни суджук ял ни суджук мирисал! От един суджук дренки са! Суджук партия! Върха на суджука (айсберга). Сто кила суджуци давам! Суджукрация! Ще ме хванат за суджука! Точат се като суджуци! Га яде суджуците не рИва! Суджукоратура! .... моля продължете :))

Суджучка и седемте джуджета Алиса в страната на суджуците Красавицата/Мамата/ и Звяра/СУДЖУКА/ Петнадесет СУДЖУКА,петнадесети ред И мястото заето на всеки парламент. ВЪЛКЪТ и седемте СУДЖУЧЕТА По Агата Кристи:Десет малки СУДЖУЧЕТА. На всеки километър и СУДЖУК! ЕВРОХЪБ за СУДЖУЦИ Стабилността на България се крепи на СУДЖУЦИТЕ!! СУПЕРШАМПИОН на СУПЕРТУРНИР ПО СУДЖУК-БОЛ

Суджук ми дай, суджук ми дай и повече не ме мъчи. Бизнеса или суджука. За един суджук повече. Суджука прави борбата. Един за всички, всички за суджука. Трай бабо за суджуче.

ПУСКА - ПРЕЯЛ СУДЖУК :))

ПУСКАТА И 40 СУДЖУКА :)))

фалиралият бизнесмен - на умряло куче нож вди. А и не съм убеден, че е фалирал заради този Мартинов. Всеки некадърник фалирл сам фирмите си от некадърност ще се оправдае. Нека се посочи от кого е взел колбасите и на кого ги е дал, а не кой кого фалирал просто се отвлича вниманието - това е друга бира - казват немците.

Ало ...ДИР.а. Защо скрихте коментара на саламов? Това цензура ли е или автоцензура?

явно този е голям мръсник, ама не разбирам защо не кажат и покажат този от който е искал и взел суджука и на кого го е дал. Явно не на Бойко. Но като гледам вчера по медиите ЦЦ да благодари от сърце на престъпника, че излиза от парламента ми стана пределно ясно кой е ял от суджуците.

"Народният представител Живко Мартинов напуска парламента по собствено желание, съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. " Много ми се иска Цв. Цв. да бъде проверен с детектор на лъжата за горното си твърдение. какви ли ще бъдат резултатите ?? :)))

Резултата ще бъде разкрити далавери и при кашкавала, при сиренето, при млякото, при месото, при зеленчуците, при кокошките, при патките ..абе при цялото родно производство, рекетирано от БХ-С - хахахахх

...и при нас е така ...държавният рекет процъфтява под ръководството на кметицата ...

Временното отсъствие на Баце - щот си пусна сам отпуската докат са разведе с реанимираните, прекъсна спявките му в сряда с Цацаратора.. И Цацаратора взе, че допусна "правилен" гърбоид да са затича към следствието.. А кат си спомни човек, как усърдно се пазеха "правилните" гърбоиди, изплували от едно тефтерче.. Дето тоз, който го "загуби", с апартаментче са сдоби..

А дали нито един суджук не е достигнал до министър-председателя?! Сигурно тоя гном е рекетирал фирмите, а след това суджуците и луканките са изяждани по ГЕРБерастки сборища и агитки! А относно едноличната смяна на цялото регионално партийно ръководство говори за мафиотската структура на партията от мафиотски тип ГЕРБ!

ПАСТЪРМАТА и ФИЛЕТО - думичка не се споменува..

Бо Бо

Политиците корумпирани, полицията тяхна опашка. Едните вдигат заплатите на другите за да има пари за алкохол, след като вече имат суджук.

Гербаджийте дотам изпростяха ... за суджук

От цялата тая дандания за тези суджуци, едно е ясно: тези, когато и да се махнат, все ще е късно! Щото натвориха такива поразии, така обсебиха всяка власт, че вече и от космоса се вижда, че сме се обърнали на мафиотска държава, с мафиот начело, и мафиоти във всички държавни структури по места и централно. Просто не виждам как законно може да стане изхвърлянето им от властта, освен с "камъни и дърве"...То положението в държавата съвсем се е смарангясало, а някои продължават да твърдят, че нещата добиват все по-розов оттенък, че сме "стабилни, че доходите растат, но де факто нещата не са съвсем така, даже наопаки...Интересно ми е, какво трябва да се случи, че най-после банкянският гражданин да изрече веднъж поне (!!!), че сме в батака и с двата крака? И да каже, че неговото "благосъстояние" няма нищо общо с това на болшинството от народа...Каква "стабилност", какъв разтеж, какви пет лева? Да не изпадам в подробности, че няма да ми стигне и цял ден да ги описвам...

Абе Цацаров, как може да си помислиш, че суров суджук ще отиде при Б.Б. Защо не почакахте суджука да изсъхне и тогава да видим кой щеше да го похапва?ГЕРБ се осраха тотално.Какво стана с любимецът на Бойко-Боршош?У нас МАФИЯТА си има държавая а на чело на държавата -МАФИЯ стои един велик човек, балансьор и миротворец в Европа. Да ни е жив и здрав и да продължава да ни дои като сме овце.Между другото софиянци погледнете си сметките за електричесво на обратната страна. Там ще видите ,че в микса за ел. енергия евтиния ток от АЕЦ и ВЕЦ е около 12 %, а останалото е ток от американските ТЕЦ, ВЕИ и соларните паркове.За това най бедният нарад в европа плаща най -висока цена на тока и пълни касичсите на политици и друга пасмина /и американци/, мури иприближени до властта.

ЯВНО ПОЛОЖЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ Е МНОГО ЗЛЕ ... ЕДНО ВРЕМЕ КАТО ТИ ДАДАТ КУВЕРТ ЗА ХОТЕЛ ОРБИТА СОФИЯ - СРЕЩУ ХОТЕЛ ХЕМУС - ДИСКОТЕКАТА В ОФИСА НА СИК , В КОНСУМАЦИЯТА ВЛИЗАШЕ И МОМИЧЕ ..... А СЕГА СА ОПРЕЛИ ДО КРАЖБИ НА СУДЖУК :)))

те назначават полицейските началници те назначават съдии те назначават главния прокурор и как мислите ще се оправят нещата само въоръжена борба

Че по какво се отличава тоя депутат от вожда си?! Просто шефа рекетира на едро в полза на едрия бизнес!!! Сега гледайте кви врътки ще измисли да затвори конкурентните бензиностанции на картела , че нещо "приходите" падат от Златистия

като малък ядях филия с мас сега като голям на суджук

да фалират и да завземат чужд бизнес я има от десетки години, това е мутренска практика, докато мутрите са на власт - така ще е. Хиляди хора са се изпатили от нагли мутренски управници.

почерка и делата на цецо и герб са в цялата територия по един и същ начин корупция облечена във власт