КЗК разреши придобиването на ”Енергоремонт Холдинг”

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) разреши на холандския холдинг Dietsmann да придобие едноличен контрол върху "Енергоремонт Холдинг".

Обратно в новината

Коментари - КЗК разреши придобиването на ”Енергоремонт Холдинг” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като това предприятие е оцеляло и през дивите 90-те, и през кризата от 2008, защо трябва да се продава ? За да започне печалбата да тече към Холандия ? Сега държавата получава 100% от печалбата, а сега ще започне да получава 10% - колкото е корпоративният "данък печалба". После ще се чудим защо няма пари за образование на децата ни, за здравеопазване ... Какъв е смисълът един собственик да си подарява фирмата, която притежава ??

Аре остави собственика да си реши,а? Стани и ти собственик на подобен завод, купи го готов ако щеш - пък тогава се разпореждай!

-Това не е един завод а група от предприятия и конструкторски фирми.

Това не е приватизация - ЕРХ отдавна е частна компания и просто се продава на качествен външен инвеститор. Това ще доведе до по-добри заплати за персонала, за повече данъци и по-добро управление. Да бяхте прочели малко преди да коментирате и хейтвате...

Има ли българи в България и нещо българско останало - НЯМА !! Дребен, прост и безхаберен народ, срамът на Ботев и Левски, дали живота си бадева !!

още на масата... някой похапва яко!!! В България няма да остане нещо българско - дори и народ!

Е, най-накрая ще можеме да гледаме лалета в ТЕЦ овете, които ще затвряме заради екологични европейски норми.

Поредното предателство. Как ще приближим стандарта на Запада, като те са собственици дори и на нашите предприятия, а ние сме слуги, и тук и там. Може ли слугата да живее като господаря? Е, заради тези продажничества никога няма да приближим стандарта на запада.

продаите и земята ,и бащите , и маиките и децата ни продаите мизерници ... на ви демокрация !!!

некви острови са под холандска юрисдикция... сещате се! нашият шеф преди години и той беше регистрирал фирмата в Холандия, даже имаше холандец в борда, който не видяхме...светва ли ви...

Pesh0

КЗК кой е ? Може ли поименно предателите ?

КЗК е съкращение от който завари краде.

Pesh0

То това ясно ... Ако кои са се разписали , че са съгласни да крадат ... Друго е пешо иван и драган ... Друго е КРК

Pesh0

Моля ви дайте ми пример за добра приватизация , че аз за една не се сещам . Особенно за важни за държавата предприятия . Или се фалират на момента или смучат ... кого ? Българите . Трянва да се забрани приватизация , на повече от 50 % а държавата да запазва поне 50 % . Така е в Китай и схемата работи . Частника иска да печели повече , държавата иска да има и за хората и никой няма интерес предприятието да затвори

ФЕОДАЛА ПРОДЪЛЖАВА"СТРАТЕГИЯТА"НА"КОМАНДИРА",ДА РАЗПРОДАВА ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕ ДА ПЪЛНИ ХАЗНАТА!!!ДОКАЗАНО ЗА ЕНТЕН ПЪТ НИ УПРАВЛЯВАТ ПРОДАЖНИЦИ!!!

Поредната ликвидация ,.....идва краят малко по малко !

поредната партенка за бг !!вчера по полската телевизия показаха коментар на човек които е разледвал и кризата в украина и грузия и за какво крим е руски !!!!11ами сорос господа сорос този некролог е направил на европа толкова злини че немам думи !!!!!!1човека обясни как и за какво са тези всички цветни революции и т.н !!!!!само и само този да цоца колкото се може повече вез да се съобразява ни с президента на уса ни с останалият свят само и само да е номер едно в света!!!!!!!!!!!!1

И кога се обсъди публично въпросът за приватизация на ерх, а? За това ли ни занимавате с разни мангалски суджуци, за да открадне тиквата холдинга?

Да ви ЕПМ! "Енерго ремонт"българския----45 години потдъдржаше ТЕЦ, АЕЦ , ВЕЦ --в България! .... Тая фирма---е от скоро----просто на холандците са им артисали пари от обслужването на целия свят с червени фенери и.....тревицЪ:))))))..... и не са холандци---да ги ЕВА:)))))))

Лошото не е толкова, че не са холандци - а че са руснаци или тукашни руски слуги.

Ха дано да са руснаци. Та да измрете всичките 5 соросоидни дибила от яд.

Още на една компания със стратегическо направление и дръпнаха шалтера.Сега друг ли ще строи енергийни мощности или същите на по-високи (европейски) цени.

Холандци друг път. Фирмата НЕ Е собственост на холандци, а е РЕГИСТРИРАНА в Холандия. Става дума за ИЗНОС НА КАПИТАЛИ от България. за пореден път...

Проверих в уикипедиа основана е 1977 г. в Нидерландия.

И кво пречи да са я изкупили тиквениците?

Как сме си подържали ТЕЦ овете до 1990 г без холандци....да ни се чуди човек...

С руснаци :)

варненскато и досега си работи! даже и без ТЕЦ"Варна"!!

Варненската вече не работи.ЧЕЗ я фалира. "ТЕЦ-Варна спря да работи, след като в полунощ беше изведен от енергийната система на страната. Собственикът на предприятието - ЧЕЗ България, закрива централата, защото не отговаря на европейските екоизисквания. "