Американски военен кораб стреля до ирански плавателен съд

Американски патрулен боен кораб е произвел предупредителни изстрели до ирански плавателен съд, който го доближил на по-малко от 140 метра в Персийския залив.

Обратно в новината

Коментари - Американски военен кораб стреля до ирански плавателен съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Териториалните води са 10 мили, останалото е международни!!! иранските малоумници и руските им началници си го търсят, но ще си го и намерят!!!

И защо е трябвало да се спрат иранците, а не американците?

Ми защото има правила за движение в морето бе!!! Очевидно рязаците пак са си повярвали и е било нужно да бъдат спрени!!!

Правилният въпрос е, какво прави американски кораб в персийският залив? Виж Иран си е там. Може да е бил патрулиращ иранските териториални води.

Абе ще ядат дървото краварите, то е ясно!

А какво общо с това има тая лазерна установка (лазерно оръдие) на снимката със случая?

...чии го дири американски боен кораб в персиискя залив ?!?...че чак и стрелял ?!?...карварска наглост !!!

Дирят си белята.

"Американски патрулен боен кораб е произвел предупредителни изстрели до ирански плавателен съд". може да се разбира и като: "рамо до рамо" двата плавателни съда стреляли по голяма, сега ако кажа бяла ще ме обвинят в расизъм, но акула - може. и двата плавателни съда с били в международни води, само акулата се е движела в свои води....

Това не беше ли лазерната прашка на УСА, дето свалила един дрон?

ИРАН МОЖЕ ДА ПОТОПИ ВСИЧКИ КОРАБИ НА САЩ В РАЪОНА НА ТОРМУЗКИЯ ПРОЛИВ,В СЛУЧАЙ НА НУЖДА!!!

Щом казваш..

Тия кравари що не си обират крушите от Персийския Залив ? К'во К'ра ми дирят там ?

ти да им ги обереш. И с намирането на к'ра ти не им е лесно - игла в купа сено!

Добре, че е било ирански плавателен съд ! А ако беше ракета "Яхонт" ?

Авглоутайката изклала и обрала коренния народ на Америка, койте беше в каменната ера , ще яде казашкия в скоро време" Или си обирайте крушите от Украйна, или изчезвате..." Лавров

Добре че поне ти си оцелял! :)) И не само 'коренния народ на Америка' е бил в каменната ера - по същото време в Русия масово са се използвали каменни брадви.

Идолопоклонничеството на назобените с руска пропаганда към ракетите (като вид фалическите символи) е направо трагикомично.

Ирански патрулен боен кораб е произвел предупредителни изстрели до американски плавателен съд, който го доближил на по-малко от 140 метра в Мексиканския залив.

добре де някои от вас дето сте така американизирани бил лие в иран ????аз съм бил на свадба на мои приятел от там !!!!!!!това невие геи европа или бг там закона е суров !!!!ще пиеш на място дето има хора ама утре затова си моментално в затвора !!11ще обидиш кадъната то тогава си пак в затвора неси мислете че иранците са боклук !!!!!!1кравите са по голем боклук от тях с тяхната демокрация !!!!! в иран нема геи!!!!!!!!!!!!!!!

ти направо си готов за иранска кадъна - толкова ли не та хареса някой мустакат чичко?

Що не си остана там при тези бабаити ?

Тия удивителни дето щедро ги ръсиш - за компенсация на маймунския ти правопис ли са?

дааа това ме навежда на мисълта че утре този световен полицаи ще ми каже да с...ра не в тоалета ами в стаята която спя !!!!!!1111това е връх на глупоста на хора които си мислят че са вечни аман от такива изцепки !!!на персите се дървят като изпразнен ама на руските си свиват задниците и дим да ги няма !!!!!!!!ще доиде време че и персите такъв щего надънат н кравитe че техният бик ще мучи от това че са ги онодали !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

То и сега като ти каже Путя да си сереш в устата - сереш . Кво те бърка кой ще ти го каже

Nikolai Vasilev

правилнO ти си си ватник и безнадежно недорасъл за своето време !!!!!!!!!!1

Американците преди няколко месеца издухаха иранска ракетна установка в Йемен защото ги била замервала!Значи много са нагли тея американци и израелци!Малко нещо някой правоверен въоръжен със православно оръжие (калашников,ракета Фау-2 пу,пу ракета скъд или руски изтребител или танк)и тези нагли кравари и евреи пазбираш ли го разнасят та съставните му атоми!Кранарска им работа!

да ама не днес не е това преди ч0г!!!!!!!!молетесе да неби крава с дебилният си мозък да направи нещо на иран то тогава забравете за америка !!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Нещо се разстрои ,поплачи си ,че еврейте май пак ще ги бомбят

Когато навремето американците свалиха иранският Боинг в иранското въздушно пространство се оказа че са се убили да го викат по радиото... на радио честоти които използва само американския военен флот. От друга страна Северната част на Персийския залив изцяло се намира в Ирански териториални води... и там никой не е длъжен да отговаря на повиквания които не са на фарси, от друга страна в международни води и американците трябва да свикнат че трябва да се съобразяват с останалите участници в движението като не разговорите по радиото а навременното маневриране е в основата на добото поведение, независимо дали става въпрос за лодки за разходки или мирни контейнеровози, а да и да внимават с това как си определят местоположението че предния път се изхитриха така да се "объркат" че паркираха десантните си катери чак на иранския бряг;)

Не остана чисто море от тия кравари бе,фабриките не могат да смогнат с памперси за смелите морски крокодили

Краварите се перчат на персите, но при рашките се спотайват, да не би да станат храна на рибите. Така, набързо.

русофилки така както подкрепяте исламистката революция в иран ще подкрепяте ли такав в България???

Ти хептем си превъртял ...

информацията е недостатъчна за да се вземе отношение . наи-малкото трябваше да се спомене в какви води е станал инцидента.

хамериканците ощи мият кораба от лайна?

А чий го дири усарски патрулен кораб в Персийския залив ?!!!! Ясно е , че сащисаните са скарани и с географията , ама сериозно са се отдалечили от собствените води . В Черно море пък съвсем не искам да ги виждам ! Да ходят да се пробват в Корейско море или в Бермудския триъгълник. Зомбирана кръвожадна паплач !

абе вие имперските слуги и кучета така и не разбрахте концепцията за международни води оня руски чайник кво търсеше през ламанша???

Простичко ще ти отговоря! Но няма да ти хареса-сигурен съм!!!! Чул ли си за правото на силния! Когато си най силен можеш да правиш каквото си искаш! Е за туй няма руски кораби в мексиканския залив!

Отговорът ми хареса :))) Прав си , кораби няма , ама е бъкано от подводници . Спомена за сила , по тази логика навсякъде трябва да се мотат жълтури с всякакъв род военна техника , а сащисаните разумно да скътават и да кътат юани за черни дни ;))))

За черно море трябва да подгленете политическата карта. Всички страни с изключение на Русия са приятлески на НАТО като Украйна и Грузия или са негови членове, в констекста на това черно море не е собственост на Русия.

маметоим мръсно ... а чии го дирят в персииският залив ...

Помните ли онзи запис на радио-разговор, в който американски самолетоносач иска от фара да промени курса си, иначе ще го потопи? ;)) Потърсете в тубата - заслужава си!

браво русофилки пазете коритото на ислямската революция :)))) нали сме все славяни православни :)))

Персите имат държава от 5000 години, говедата от колко имат?

сегашната ислямиска държава е по-млада от сащ мюслитата мразят предислямското наследство + това тогава там са били други хора вземи учи история и трай или си величай ислямистите се тая

Правокационни действия от страна на "гвардейците на ислямската революция", тоест шиитски Иран показва мускили на САЩ чрез някакви религиозни фанатици. Това нито ще сплаши щатите, нито ще промени политиката им, нито има отношение към историята на Иран, защото се прави от личности позор за човешкия род.

После руснаците ще са им виновни че им продавали Калибър

Мдаааа... От страх говедата са детонирали един снаряд и сега се правят на мъжкари :)

Мръсна американска терористична ПАПЛАЧ,НЯМА ЛИ НАЙ-НАКРАЯ РУСНАЦИТЕ ДА ВИ ИЗТРЕПЯТ?

тц

Интересното е, че когато ги доближава СУ-35 на 3-4м разстояние не смеят и да гъкнат и се укриват по каютите...а тука се правят на мъже пред някоя лодка....

"Екшън в морето! Су-24 уволни предсрочно 27 американски моряци ..."

Не драги! Иска ти се да е така ама истината е друга. Американците много добре знаят че руснаците само се перчат и не смеят да направят нищо по сериозно. Освен това са и добри летци и случайните инциденти са сведени до минимум. Затова им се СМЕЯТ от палубата! При фанатиците (перси, араби, афгани и други) ислямисти нещата стоят по съвсем различен начин!!! Но щом ти се иска да си прав .....плувай си!